Вкараха в психиатрична клиника студента, замерил Макрон с яйце

19-годишният младеж нападна френския президент с вик "Да живее революцията!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственият нормален го вкараха в лудницата!

Ако беше Путин, студентът до сега щеше да е “доказан” агент на ЦРУ, Сорос, Бил Гейтс, антихрист, рептил, ковид инфлуенсър, любовник на Навални. И застрелян при трансфера му към Сибирските гулаци.

Някой ден и макарона ще свърши в лудница. Търпение.

Макрон е за бой и някой ден ще си го получи. Колко хуманно, в психиатрията са го вкара ли човечеца. Не са му издържали нервите с тоя френски,кух, крив макарон

Там има медицина, а тук Заимов колабира на паметника със спрей в ръка и вместо в психиатрия го заключиха в ареста!

И тук са ми изтрили коментара, а бях написал, че всичко което се случва с Макрон и с Франция напоследък, се случва защото на Франция по груб начин й се оказва, че отсега нататък ще играе в Б група ...

За 1г България стана най-нормалната и демократична държава. Не защото направи нещо кой знае какво, а защото другите се сгромолясаха в третия свят... Ако някой го беше предсказал щеше да го вкараме в лудницата сигурно... ;)

Докато търсихме демокрация, и оскахме да се отървем от комунизма. То се оказва, че демокрацията вече е надминала комунизма по толитаризъм

Напълно вярно. В същото време ни лъжат, че комунизма всъщност е демокрация..

Явно, че го обичат този масон.

Хаджигенов самосезира ли се?

Макрон ще завърши като Оланд - с рейтинг от едноцифрено число. Вече на Запад няма силни политици - само мижитурки. Вижте как реагира Макрон на шамара на САЩ с подводниците за Австралия - изтегли си посланика, но след 5 дни го върна. Демек само имитира демарш. На практика преглътна обидата.

Новият световен ред е тука. Комунизма е като пионерска организацията спрямо него. И няма мърдане. Къде ще емигрирате?

Прибираме се в България. Друго не остава.

Леле.. Макарон го обидили. Диктатора Макарон. Ами то ЕС си е диктатура, само дето на никой още не му се вярва. А вкарване на човек в психиатрията си е нормална практика на всяка диктатура. Така че не е само Путин.

Демокрацията ни отне твърде много, да въвеждат дикатура!

Ако аз съм диктатора съм навит. Ще бъда много добър диктатор! :)

А казват че Путин е бил лош смешно в Европа бият по време на протести а Русия просто ги забраняват за да не ги бият.

Пък ние тези дето замеряха с яйца властта и полицията ги вкарахме в парламента....

Като са пропуснали да им направят психиатрична експертиза, така се получава, влизат психически нестабилни типове като тези!

Те и МакАрон трябва да затворят в лудница за това, че си пада по майка си, ама айде...

Вкараха в психиатричНа клиника студент, замерил Макрон с яйце, а ако беше го замерел с прашка къде ли щяха да го вкарат

Леле леле, а навремето обвиняваха СССР че прави така! Комунизмът се завръща към люлката си - Запада и Франция! (за неучилите история - справка парижката комуна)

Посланието е ясно - само луд може да е против президента.

Така беше в СССР идея на КГБ !!!

Вкараха в психиатрична клиника студента, замерил Макрон с яйце - познати методи от друго време !!! А някога тези"демократи" ги осъждаха като тоталитарни !!!

Какво се чудиш, те не са се променили. Тоталитарни докато се укрепят на власт. След това демократични. И в България го виждаме.

Свиквайте с новият либерален комунизъм. Инакомислещите вместо в лагери, ще ги вкарват в лудници. Целта обаче е същата - елиминиране на политическите противници.

9-годишен младеж ли е или 19-годишно момче?