Визитата на Макрон в САЩ: Две вечери, обяд и подаръци

Любопитните елементи от държавната визита на Макрон в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

избихте троловете, никой не влиза вече тука - преди по 500 коментара - отлично! това ми беше мечтата! Дерзайте!

Е, па пак е добре,бе, При толкова харч за ракети над Сирия?!

Меланито е на заден план и ,,не попада в полезрението му,,!?

Малолетна е за него.

Да си припомним, когато ген.дьо Гол натовари кораб с бали долари и им поиска златното покритие,

Виден Френски бабоеб

А каква ли ще е Русия...

Остави Русия! ЩЕ ГО ПОСРЕЩАТ В ...Крим!

От днес, значи Макрон е на държавна визита в САЩ, а на чичосамова хранилка още от кандидатската кампания, че и преди това. По-интересни са обаче някои заглавия в западната преса, като например вчерашното в Дойче Виртшафтснахрихтен "Под Макрон Франция се управлява към крах" и в Ориентал ривю от 20 април т.г. "Франция е новият специален партньор на САЩ в Европа, а може би дори и в света". А че измамата с химическата атака в Сирия вече започва да лъсва, както например пише британският журналист и корреспондент на Индипендът Роберт Фиск, че в Дума никой не е виждал газова атака, което съобщи и германският журналист Ули Гак в емисията Днес Европа на Цвайтес Дойчес Фернзеен, е без никакво значение. Единствено важни са западните "ценности" и "диктатора" Асад да бъде свален на всяка цена.

не мога да открия вчерашна тема сума ти време - сори, по тая няма да коментирам, приятен обяд и връчване на подаръци на панаира на суетата. и пак изгубени в превода - какви са тия "любопитни" елементи?

световната банка ще ходят ли

Само некакви подаръци и две вечери?!?? Помня преди половин година на една среща на ЕС-то исландския министър претседател си покзваше зелините чорапи на Тереза Мяй и оня се хилеше като пача. А това - скука пълна.

Гледайки илюстрацията към новината, само на мен ли ми се струва, че комбинацията на двойките около масата, от чисто биологична гледна точка, изглежда доста по-естествена?.............. По "понятни съображения", обаче умишлено не отчитам факта, че Мелания, и при тая комбинация е в неизгодна позиция. ................ Втория ми въпрос е вече поставен в предния коментар.(?? (нерегистриран) 2018-04-23 10:35:11)

Това ли е най-важната информация от тази среща?! Ако е така, значи западната цивилизация, наистина върви на криво...

Целият Дир сте един спам. Какво толкова написах?!? Че и в двете двойки разликата между партньорите е голЯЯЯЯЯма. 2018-04-23 10:14:49 Бай Онзи (нерегистриран) *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам