Васил Тончев: Тезата Сигурност надделя, тя ще остане № 1

Дир.бг се допитва до опитни анализатори за изхода и перспективите от вота на 26 март. Днес представяме оценките на социолога Васил Тончев, агенция "Сова Харис".

Обратно в новината

Коментари - Васил Тончев: Тезата Сигурност надделя, тя ще остане № 1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тончев, ако ти се обаждат по тилифона от милицията да не земеш вдигнеш! от милицията са все измамници и ще ти гепнат паричките, селчо... :-)))

Погледнете какво става днес в Брюксел и си правете сметката... Това ще последва навсякъде, където има влияние партията на ердоган. Балканският Полумесец тепърва ще създава проблеми ако не се вземат мерки сега..

Хората нямат два лева за хляб, дреме им кой ще ги напада! Стига сте ги плашили, не ви вярват. Който ще да напада - първи ще им покажем къде са така наречените "олигарси"!

Сигурността надделяла? Сигурността в какво, в мизерията ли? Е сега е гарантирана.

поредният дебил, който не е чатнал защо борисов пак "печели" пред троловете на агенциите. виж сега! за пояснения ще вземам вече по 1000 € на минута от вас и ще ги раздавам на бедните, за да научат правата си! васил, тончев, сова - мръсния харис... :-))))

е за кофата за боклук. Ебаси сигурността има в момента в БГ! Трепат хора по собствените им къщи за едното нищо! Гарантирано от ГЕРБ вече 7-8 г.

Не драги, не от ГЕРБ, а от хората които избраха ГЕРБ.

Когато имаше ДС имаше сигурност, нямаше кражби, убийства и наркомани. Сега няма държава, а ще има държавна сигурност. Демокрацията е смазочнато масло на корупцията/инсп. Катани - Октопод/

Сигурността надделяла? Надделя дясното над лявото. Който ви говори други неща значи много го е яд.

Сигурност за работното си място и заплатата. Всичко в държавната хранилка, общините и в нашите фирми е овладяно от ГЕРБ. Ще спечелят другите и ще наместят техните хора и аз ще изхвръкна. Страх за хляба. Ще става по-зле. С новите цени до 30 % с повишението на пенсиите с 2.5% от м. Юли, какво правим? Големите обещания ? Тръгваме още по-разделени и противопоставени. Бранеше се статуквото, че иначе при промяна още по-зле. БСП не се е реформирала още и не и се вярва.

за държавна сигурност ли...за къде без нея в тоя мътен преход..тя е като слънцето и въздуха за всяко АНАеробно същество, гласуващо по спомени от миналото.

ни уреди Герб,че скоро ще предпочетем промяната.

Как при население от около 7 500 000 , имаме 6 810 000 с право на глас?

всекаква паплач с БГпаспорт се води гласоподавател, за съжаление

са от чужбина!