Великобритания обмисля визи за българи и румънци

Великобритания обмисля визов контрол, който да предотврати наплива от имигранти от някои европейски страни като България и Румъния. Това става ясно от интервю на вътрешния министър Тереза Мей за лондонския вестник "Сънди Таймс".

Обратно в новината

Коментари - Великобритания обмисля визи за българи и румънци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По темата- един съвсем пресен пример. Днес пътувайки за Лондон ми направи впечатление какви хора пътуват-говореше се само цигански и турски. На опашката за кафе 3ма "българи" говорещи на цигански , брутално и крещящи мислейки че са в махалата, направиха лошо впечатление дори и на продавачката. Беше ме срам и исках по никакъв начин да не се разбере че сме от една държава. Та ето за това става въпрос, за тези "българи", те са опасността и заплахата за страната на Тереза Мей,а не високо образованите. Колкото и да ги плюете ингилизите, те никога няма да обичат когото и да било, но те са със светлинни години по добре и не им пука за другите.те са горди че са англичани и не плюят държавата си, пък ние сме какво- обратното. Продажници, завистници, мързели и т.н. Когато българина се прибира от Англия до последно се реди мирно и почтено по опашките на летището, когато обаче кацне на Бг земя започва да се бута, прережда и негодува. Ха някой да ми обясни защо е така, ей това не го разбирам. Тук на острова се съобразява с реда ,правилата,а на родна земя си показва рогата. ЗАЩО? Не разбирам.

Британците никога са нямали проблем с българите. Те имат проблем с българските цигани. Бас държа ,че няма да има върнат българин за виза , но един мангал няма да получи такава. Същото ще направят и Франция , Холандия .......и т.н. Елегантен начин да не допускат циганите в държавите си.

Абсолютно си права "nadia".Държат се с нас все едно сме второкачествени хора.Майната им,британците никога не са ни обичали,те всъщност нокой народ не харесват,толкова са самовлюбени.България може да стане Рай,когато всеки отнас подреди собствения си живот.Всичко случващо се около нас всъщност е огледало на конфликта в самите нас...

Визи, визи и това е спасението, иначе ви чакат нови малограмотни тълпи скакалци.

Империята отдавна не може да се помири с посредственото си място в Брюксел.Озьби се и получи ритника преди месеци.Оплюваха се в камерата си,както обикновено и се намразиха самите...сега Референдум иска Камерун..нека останат ако признаят че не са само те в Европа..иначе-вьн ..тогава Елизабета да ги храни..Малко им дойде повечко,не само от нас и румьнците..от истината около грандоманията им дойде повечко.

Обмисляли визи?!?! Що за нахалство? В такъв случай и ние да го направим, че да ги питам тогава къде ще почиват зима и лете? Край на евтините почивки и алкохолен туризъм за тия чифтокопитни! Да видим по гръцките или турски курорти дали ще ги търпят и толерират.

И правилно. Напълниха се с изметта и лошия материал на двете общества. Кардиналното решение е излизане от ЕС. 4 райх не им е нужен имат си британска общност.

Тази английска идиотска нация.Винаги е пречела и мразела България.Спомнете си още Априлското въстание.не стига че са най-уродливите в Европа,см тяхното многовековно кръвомешателство,ами все малките балкански държави им пречат.не,те просто с нас винаги си избиват жалките комплекси,и то е ясно-защо.Защото не могат да спрат истинската миграция в страната си-а тя е мюсюлманите и негрите,от тяхните бивши и настоящи колонии,от които и още смучат цялеят им ресурс.Да живее-кралицата-не ги е срам даже да си мислят подобни мерки!!!!!!!!!

Гледам коментарите и се чудя. То никой не иска българчетата, а на тях пак ЕС и Англия са им виновни :)))

колониалната ера свърши алооо ингилизитеее

Англичаните винаги са били по-умни от франсетата. Ония сега се чудят кво да правят с ромите, а тия просто не ги пускат. Жалко, мислех, че ще намалеят по българските земи.

Просто идва логичния край на ЕС.

Британците си знаят интереса! Няма да пускат образомани и умни българи, за да не им завземат работните места, но пускат необразовани африканци, индийци, араби за да вършат черната работа и да ги ползват за слуги. Имперски манталитет! Те не познават демокрацията!

Алоо, наблюдателния. В случая короната има предвид, че не желае повече да приема сганта на България и Румъния, а именно циганите, упс извинете - ромите. За образованите и умните вратите винаги са и ще бъдат отворени!

А какво мисли Великобритания за излизане от ЕС???

Прав си, чичо. Ама нали Боко наш рече: ние с Дейвид така..., аз му казах на Дейвид така..." и накрая какво? Или просто Дейвид си е казал, че щом премиерът е такава мутра, какво остава за поданиците му.

двоен стандарт значи, а не знам само за какви се мислят тия. столетия ограбваха две трети от света, като сега продължават с гадната си политика. знам само, че вълка козината си мени, но нравът не . . .

Ако ги въведат не очаквайте реципрочност от тия мижитурки. Направиха ни колония на целия свят. Особено комсомолеца назначен за външен.

Нещата си дойдеха на мястото. След цели 10-12 г. допускане като хора 4-та ръка до метрополията, след пълното ни ограбване и разоряване митът за демокрация и "свободно движение на хора..." преключи. Просто, елегатно и цинично - по английски. След избухналата демокрация, след съставените закони и назначена политическа класа под директния диктата на английски, американски и еврейски посланници, след средновековният грабеж върху българската икономика, население (чрез ДДС и акциизи върху енергията), след изкупуването на множество земя и имоти от уж английски бабички (на които държавата дава безлихвени заеми), след вилнеещите из София банди на английски подрастващи и педофили колониялна британия вече не ни иска ...

Ами сега е момента заедно с Румъния да оревем Европата, че ни дискриминират и да поискаме милиони евро компенсации! Ама дали им стиска на "великите" ни политици!

Няма по-комплексирана нация!Скоро половината ще са черни и мюсюлмани или в най-добрия случай с лилав индийски тен....Ама ние сме им проблема!Грозници!

dap7@

Направо да вземат да отворят няколко концлагера за българи и румънци и да сложат полски емигранти за надзиратели,че иначе малката 60 милионна Великобритания току виж бъде залята от 20-30 хиляди млади образовани българи и после как ще се справята с този проблем не знам.

Много точно казано!

БРАВО !!!

62,000,000 британци към 7 000 000 българи.Дори всичките да се изсипем там не виждам какво толкова драматично ще се лучи.Да не говорим че повечето българи отиват там или да работят ,или да учат.За разлика от хора от някои други националности ,отишли там с визи, които миналата година правиха някакви революции и погроми и едвам ги удържаха...

северна ирландия и шотландия незабавно трябва да се отделят от англия и за тях не трябват визи за влизане България,а за англия незабавно въвеждане на визи и строг граничен контрол.

agata

Дори и половината българи да емигрират в Англия, пак няма да са толкова вредни от всички останали емигранти от третия свят. Гадни лицемери.

аззз

според мен на българите никога не трябваше да им се предоставя правото на свободен достъп до пазарите и на свободно придвижване или да се въведе образователен ценз за тия, които отиват като се пускат само образовани хора. Тая жмел, която отива там руши и тяхната система.

По-добре да руши тяхната, отколкото нашата ;)

А как тогава щяха да ни излъжат да правим тук революции и да ни заграбят пазарите и източат всичко възможно ?!

вашата мама лицемерна западноевропеиска, опищяхте света за правата на циганите в балгарiя, а сами гн нарушавате по наи безцереморен начин. никои не иска в кащата си паразити, но поне не бадете лицемерни. вие сте много по големи расисти и лажци и от нас.

1chovek

А пък аз предлагам Великобритания да бъде изхвърлена от ЕС и да се наложат визи за тях.

ABATMOLLE

Ще им сложим и ние на тия пияници-мушмороци!

И таз хубава....Вместо да се отварят врати,те ги затварят.Ами,ако и ние въведем визи за англичаните?