Николай Младенов отхвърли възможността за въвеждане на британски визи

Министърът на външните работи Николай Младенов отрече информация в британската преса, че властите на Острова обмислят връщане на визите за българи.

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов отхвърли възможността за въвеждане на британски визи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......."Англчаните ще ни сложат визи без да се замислят, ако преценят че наистина ще им объркаме живота"........ На кой бе ще объркаш живота ??? Оди се прегледай или си от ГЕРБ.

И как ще отхвърли възможността, като лично премиерът на Великобритания го каза? Чудя се дали Младенов с дезинформация ще промени ситуацията? Страшна некадърност блика от този човек.

Противник съм на лумпенизирането на българския народ от такива мекерета като Никито и Цецко,като продължители на идеите на БСП и издънки на хора от ДС ,днеска боядисали се като антикомунисти ,само че проформа.Райдовски казва:"С бащата на Николайчо се разписвахме на една и съща ведомост в първо главно на ДС."Днес това недоразумение Николайчо разкулачва дипломати и е човека който заради кариеризъм е готов да продаде и майка си и баща си.Другото недоразумение Цецко пък нарича Христо Стоичков ЛИЦЕТО,ако Христо е лицето ,за мене той е ДУПЕТО ,което непрекъснато оцапано с ако и няма измиване ,както пише Мика Стоичков "Позор ,Позор за нашия ШАНТАН БГ"

ук е следващата грееце...всичката бг, романян анд албанян пасмина която беше в грееце, сега е тук в ук... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ехе политиците вече сами не си вярват това което казват в "предизборните агитации" ко остана за нас

Чухте ли - баща му на Ники Младенов бил от ДС? А той се прави на мома неродена, пръв враг на ДС. Това вече на нищо не прилича! Правят ни се тука на демократи, пък от едно място извират. Бойко Борисов веднага да го уволни този боклук!

Чесно ви казвам яе вярвам на Английското издание а не на това министърче което толково пъти вече лъга! Не занм дали някой вече му вярва!!!

Май вече сме свидетели на началото на края на Европейския съюз. Задуха вече нов вятър на промяната и той е доста леден за нас. Ако все пак това стане реалност много сериозно трябва да обмислим външната си политика.

вече виждам как дебели англичанки надупени берат ягоди-да поканят бнт да снима филм

"интерпретации и предизборна агитация"-ингилизите да не ги е лепнал ГЕРБ-ерски популизъм та с евтини номерца едно -думаш друго вършиш -да си набират гласоподавателите бе тъпо кариерисче.Намерили сте благодатна почва в безкрайно търпеливия български народец да му пробутвате циркаджийските си номерца и хоп и по света било така и най-вече в Англия.Или малко ви ущипа за вашата предизборна кампания-кофти г-н меко кресло ама на там водите държаната ни (не вашата) и народеца, дето съвсем лумпенизирахте с мизерия и нищета ,че с право на всякъде ще ни хлопнат вратите.Впрочем това вече не ме и вълнува тъй като безисходицата ми е пълна и да се изнеса от BG вече не мога

Тва тоя калъф кви ги мисли изобщо не ги боли британците и ще правят квото си искат.

..."Еми да вземем ние пък да вдигнем данъка на англичаните със собственост в Бг с 300 % и да видим какво ще стане"...... Някой иска да плаши кучето със салам. пък идващите тук изпаднали ингилизи немат общо с онези там.

Идеята да има циганска държава май ще се реализира. Сменят името на държавата ни на Циганистан, ограждат ни, отнемат ни визите и готово. Тукашното безхаберие ни струва и ще ни струва много.

Проблемът с движението на циганите има много лесно решение:отнемат им се личните карти и паспорти и им се издава "открит лист",който важи за легитимиране САМО в България! Естествено и ред други ограничения,най-вече касаещи ограничаване на разрастването на популацията им.

Това вече го е изпробвал - братовчед ти, оня, с малките мустачки и големия перчем. Но явно с неговата кончина, идиотите не са се свършили.

Защо ли ни е външен министрър и такова министерство след като нямаме външна политика.Отново маса пари на вятъра.България след 1878 година не е случила нито на съюзници,нито на покровители нито на политици с малки изключения.След толкова военни победи -нито една спечелена война.и сега външната ни политика се определя от други,заради подлизурството на всички управляващи.Едно време строя св пазеше от Варшавския договор,а сега от НАТО.Човек остава с чувството,че тези военни договори се сключват за да пазят само интересите на шепа хора .Като слушах интервюто тази сутрин останах с убеждението,че този министър е поредната "спяща "красавица" ",която е поучила пост за хранилка и за вярна служба при някой,а не да върши работа.В това си качество е просто излишен,а като си изпусна нервите накрая определено не става и за дипломат.Когато го натиснаха по болното място вместо да се измъкне дипломатично той буквално се озъби на водещия.Подобно държание на първия ни дипломат и то в национален ефир е недопустимо.

Защо министъра се срамува от баща си, нима без него щеше да е министър ?! ДС му осигури министерският пост, заедно с чичо му, бившият външен министър при ТАТО и Президент Петър Младенов... Единственият министър служил в чужда армия(Израел) и играл вместо български хора еврейски танци на сватбата си...

Слагат ни визите- ние им слагаме митата за английските стоки и готово. Не може техните стоки свободно да се движат без мита и такси тук, а нашите хора с визи там- това го няма в договорите на ЕС!!! Никито обаче е шушумига и кляка и ляга без причина...

да бе да, напълнихме се с британски внос, удавиха родното производство

Някои гледат британската паплач идваща по морето и планините за евтина храна, алкохол и секс, и си мислят, че това са англичаните? Совите не са това, което са !!! На тях им казват "бяла измет". На други им дават лесни пари да купуват имоти на Балканите с цел трайно да се разкарват от държавата. На тях им викат благовъзпитано "хора с нисък коефицент на надеждност". На ви пари и да Ви няма.

На Младенов баща му нали беше в Държавна сигурност. :):):) Разобличителя

Страхотно разобличение!

Николчо Младенов заповяда на англичаните да не въвеждат визи за българите!

Какъв шут по Великобритания от Вашингтон бре ?! Нали преди да отидат в Ню Йорк, евреите са били в Лондон. Дали нещата се дърпат от САЩ или от кралството ? УК е висока топка цървулковци.

От САЩ се движат нещата естествено, за новия световен ред няма високи топки, ако Англия искат да го играят висока топка просто ще излязат в аут : Д

тоя започна да се занимава с заклинания

Алоооуу новия световен ред се обажда - няма граници няма визи, какви са тия допотопни мераци от Англия, я бързо един шут от вашингтон да им набият на тия изостанали задръстеняци : Д

Да въведат отново визи и да излезнат от разпадащия се ЕС. Това е най-правилното решение за UK.

ТОВА ИЗМИСЛЕНО ЧЕНГЕСАРСКО МИНИСТЪРЧЕ ДА НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА ДРУГА ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ТОЛКОВА НЕЗНАЧИТЕЛЕН ЗА ТЯХ, ЧЕ С НЕГОВАТА ГЛУПОСТ И НЕГРАМОТНОСТ СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ ТОВА Е НЕГОВА РАБОТА!!!НАЙ-ЛЕСНО МУ БЕШЕ ДА БЛИЖЕ ЗАДНИКА НА НАДЕТО МИХАЙЛОВА...СЕГА НА БАТ БОЙКО Е ПО-ГОЛЯМО БЛИЗАНЕТО!!

По-скоро това е прдизборна агитация, при това доста плоска. Англчаните ще ни сложат визи без да се замислят, ако преценят че наистина ще им объркаме живота.

Ще им се наложи да се замислят, защото ако го напрваят, ще трябва да излязат от ЕС, защото нямат право да правят това според основните му договори.

То па като са се задвижили едни бизнесмени и едни туристи към Великобритания и обратно, мале, мале голям трафикджам

УРА!

Дреме ми на шмайзера за Камерон и тъпите му визи

Това е добре за махалата. Повече роми във UK, по-малко в БГ!

ГОЛЯМА ГОЛА ВОДА!!!!!!!!!!!!!!!

И да има, и да нема визи, който е пътувал, пак ще пътува.

Eй за това- няма нужда от ЕС .