Питат Рийс за визите, свободните катерички и кой уби Кенеди

За проблеми с визи, намеса във вътрешните дела, кои български чиновници имат забрана да пътуват до САЩ и за катеричките в София питат българи Марси Рийс.

Обратно в новината

Коментари - Питат Рийс за визите, свободните катерички и кой уби Кенеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щатското правителство,ще подкрепя всяка власт,която не му създава проблеми да поробва народа.Няма да дават визи на своите поклонници,защото тук им трябва пета колона.Отговорите ще бъдат откровенни лъжи.Не се съмнявайте в това!!!

Kakвото и да я питат..тя ще си подбере по-лесните въпроси за отговори.. ...Нито за визите може да каже нещо ново нито за политиката която следва Белия дом. Всеки дипломат е агент на специалните служби. Езика му служи за да прикрие мислите си... Задачата му е да изгражда агентура,да купува партии и политици. А в България дал господ продажни душици. Ако не и харесва политиката на едно или друго правителство има за задача да организира свалянето му. Посолството разполага с компромати за всеки един политик....За САЩ посолството няма тайни..Всички сме на подслушавне..

Визите ще паднат скоро защото тези от Платена мрежа ще ни направят 51вия щат, Кенеди се е самоубил, никой не бие негрите, а напоследък си ги отстрелват. И да не забравите да назобите катеричките с анаболи, че да станат по-големи и смели.

Тая Даниела Добрева с този въпрос ми дойде като катерицата от Ледена Епоха. Дано да е бил зададен на майтап. Безвизов режим за българи няма да има и след 50 години в реалния живот, за мечти кой каквото иска на кило.

Странни въпроси към мисис Рийс. Знаем кой уби Кенеди- тези,които не искаха Америка да принадлежи на американския народ: ФЕД. Относно катеричките- показва дълбоката степен на инфантилизация на обществото. Ако този беше държал в ръцете си кирка или пушка нямаше да се държи като дете. С това мислене няма скоро и "катеричка" да види,а вероятно са му и безинтересни и предпочита вурстчета за закуска. Относно намесата във вътрешните работи на страната ни- защо да и задаваме въпроси,от които само да и става готино и да и се вдига егото? Относно изритването им от Европа и натикването им в края на храносмилателната система на кучето в световен мащаб-просто и напишете няколко прости съществителни: БРИКС,Путин,Си Дзипин, злато, юан. Ако не ви вързи можете да добавите и Иран+ да изброите няколко вида руски ракети.

Кой иска да ходи в САЩ? Наивници, които си мислят че там каквото хвърчи и се яде. Несретници, които тук не могат да се оправят с живота и смятат че там ще им тръгне по мед и масло.Това са все нещастници, които не могат и не умеят да оценят това което си имат тук. Отивайки там ще се разочароват. И още нещо - семейства да не отиват, ако искат да си останат семейства. Много често се случва след година-две-три там семейства които тук са живеели в нормални отношения там да се разведат и всеки да тръгне в различна посока. Обичайте си родината и се научете да виждате и хубавите неща. Лоши си има навсякъде.

колкото повече знаеш се вижда че нищо не знаеш или знаеш ама траеш

аха, отдел агитация и пропаганда? Ти поне стъпвал ли си там? Понеже аз съм бил няколко пъти - включително и в командировка... да уточня: не мисля да ходя да живея там нито да им правя реклама. Живях в Канада близо 6 години и имам общо взето представа как е там... това за несретниците и нещастниците са приказки за Лека нощ деца... отиват хора които искат да променят живота си. В момента не виждам смисъл обаче да се отива чак отвъд океана след като може да се работи и живее в цяла Европа. Всеки сам е отговорен за живота си и зависи от него как да го живее...

А съветският, пардон - руският посланик, кога ще отговаря на въпроси?

КАТО ЗАМИНАВАШ ЗА АМЕРИКА СИ МИСЛИШ ЧЕ ТОВА Е СТРАНАТА НА ЧИСТИТЕ И НЕОПЕТНЕНИ ИДЕАЛИ ЗА СВОБОДА РАВЕНСТВО И БРАТСТВО ...... ОБАЧЕ КАТО ПРИСТИГНЕШ СЕ ОКАЗВА ЧЕ ГАНГ-СТЕРИТЕ И БАНК-СТЕРИТЕ В АМЕРИКА СА ТОЛКОВА ЛОШИ И АЛЧНИ КОЛКОТО И БЪЛГАРСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ И БЕЙОВЕ :)))) ... ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА НАВСЯКЪДЕ СА ТАКОВАНИ :)) А ЗА ДА ИЗПЛУВАШ ОТ ЛАЙНАТА МОЖЕШ САМО СЪС СИЛА - КАКТО НАВРЕМЕТО ИТАЛИАНЦИТЕ СА ГО НАПРАВИЛИ С МАФИЯТА :)) .....

Попитаха я и далеч по-смислени неща, но за да се видят може би са нужни очила. Между редовете ком публикува истински въпроси, простотията не си заслужава да бъде тиражирана.

Преди 10-тина години имах H1B и почти бях трънал, но слава богу нещата се промениха и не заминах ...преди няколко години реших да ида на гости на прятел и се ужасих какви детайли от живота ти искат да знаят и колко изключително унизителна е цялата процедура и документация за да посетиш страната като турист ....успех с визите на всички които имат желанието и търпението....;):)

Я разкажи, аз не си спомням такова нещо. Може да се е променило. Иначе, така, ти може да се чувстваш обиден и че са те питали на колко години си. Иначе да, неприятно е. Ходиш да се молиш. Ама не е като да не сме свикнали от доброто старо време. Тогава всичко беше "Молба" до някой началник. "Надява се, че молбата ми ще бъде удовлетворена." ;) Даже в училище учехме как се пишат молби.

всички близки до трето коляно( вкл бивши) ;):) деца- колко, къде, защо, всички сметки/движими и недвижими имоти на всички ...познати там, кога и къде , план на пътуването с потвърдени резервации от хотели без да има гаранция дали ще получа виза ..... това е преди да стигнеш до интервюто.. а забравих обяснения защо не съм заминал когато съм имал H1B... ;):) в интерес на истината H1B ми сес трува получих по лесно ....странно но факт

,,Лъчезар Косев, представил се като член на "Протестна мрежа", пита дали САЩ биха се ангажирали да подкрепят още по-решително,,$$$$$,,???? усилията на гражданското общество за реформи в България ..,,!!! ах ,,политикопроституиращи,, не се наядохте!!! кои наи много завижда на ,,олигарсите,,!!!

Мисля че катериците ги убиват като пръскат срещу мишки. Преди 1-2 години имашемдесетки катерици в западния парк и след това изчезнаха. Действително в сащ съм бил в минеаполис беше пълно с катерици и патици и беше много приятно.

това са страшно нахални и натрапчиви животни. В двора си имам 50 годишен лешник,който никой не може да опита,защото го обират още зелен. За орехите се бием. Ужасни са!

Катериците са вредни животни. Разнасят опасни болести. За мишките да не говорим. Но и Борисов е вреден, а ни го назначават за министър-председател.

ВЪПРОС ДО МАРСИ РИЙС: ЗАЩО В АМЕРИКА ИМА БЕЗДОМНИ ВЕТЕРАНИ ОТ ВОЙНИТЕ В ИРАК И АФГАНИСТАН , КОИТО СПЯТ ПО УЛИЦИТЕ ?

Бе бате ти къде ги виде , кат по далече от Врабча 1 не си стигал ?

ВСЕ ВЕТЕРАНИ :))

Ако четеш повече ще научиш че има и такива случай. Спят по пейките или си правят колибки от кашони...САЩ са с две лица... Има от всичко....Свръх богати,свръх бедни,преяждащи,гладни,мизерстващи..Има дискриминация....Избиват се като кучета всеки ден. Президентите им са заложници на големите коорпорации,на военнопромишления комплекс ,на специалните служби и на еврейското лоби.

Уверих се--на ДИР-а му ПЛАЩА "Америка за Б-я"!!!!!

ако беше казал , че б.б им плаща , нямаше да ти повярваме изобщо ...

САЩ - ЦИРДАДЖИИТЕ На Планитата!!!!!

Най-добре е да се влезне в страничката и там да се види какво най-много питат българите. Дира е изкривил истината по поръчка. Защо кой има сметка от това, все пак истината колкото и да се замита под килима, тя си остава ;)

тва да не е тест за интелигентност на сички нормални въпроси има пълни отговори в нета

ВЪПРОС ДО МАРСИ РИЙС : КОГА В СОФИЯ ПОСОЛСТВОТО ЩЕ ОТКРИЕ ИЗЛОЖБА СЪС СНИМКИ ОТ ФАЛИТА НА РОДНИЯ МИ ДЕТРОЙТ ???

Детройт е прекрасния пример защо някои не трябва да имат прекалено много права, и прекалено много деца

АКО ТРЪГНЕШ НАДОЛУ ПО РЕКА МИСИСИИ ПОНЕ 80-90 МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ ЖИВЕЯТ КАТО СКОТОВЕ - БЕДНОСТТА НЯМА ЦВЯТ - БЕЛИ ЧЕРНИ , ЧЕРВЕНИ ВСИЧКИ ПОД НОЖА .... ... ЧАСТ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ПРОПАГАНДА Е ЧЕ НЕ ПУСКАТ МНОГО ОТ СЕРИИТЕ НА ДИСКЪВЪРИ ПО БГ ТЕЛЕВИЗИИТЕ .... ИЛИ АНТЪНИ БОРДЕЙН - СЕРИИТЕ МУ ПО СИ-ЕН-ЕН :)

цървул... роден ти е колкото софия на стажанта...

Моля, не говорете такива мърсотии в ефир!!

защо наи-големите комундета дето наи-много ругаят уса, наи-много реват, че имало визи?

Стига с тия продажни американски продажни автори :)) Кажи, как се каляваше стоманата и да си дойдем на приказката!

А бре хора, няма ли начин как да се филтрира простотията!

Има. С култура, правена с много пари. Но понеже комунизма парите перманентно липсват, културата удря отрицателни нива. Всъщност това е цел при комунистите. Те правят целенасочена селекция против интелигенцията, а подпомагат простите да управляват. В това има здрав смисъл! Умният човек е критичен, независим, той има алтернативи. Простият човек, ако му дадеш власт, е готов да се подчини на висшестоящия, да изпълни всяка мерзост, стига оня, който му е дал власт, да не му я отнеме - простакът няма по-добра алтернатива. За това той е готов на всичко, а такива комунистите употребяват, за да управляват по циничен и разрушителен начин. Ето защо тя е толкова много в България. Същото е в Русия и т.н. комунистически. Когато боклукът е много, няма как да се филтрира. Българите филтрират простотията, като живеят по-назапад. И там я има, но далеч по-малко и филтрирана.

Комунисти- ментета никога няма да видят Америка!

ЗАЩО да я гледат?!?!?!? ТЕ я ВЛАДЕЯТ!!!!

Какъв удобен случай българинът да си покаже простотията! Като оная приказка за магарето, дето започнало да реве пред всичките животни.

Вие в американски форуми надниквали ли сте? Там едновременно ще срещнете изключителна интелигентност и остроумие, а в същото време простотия, която трудно се възприема. Вярно чу тук админите обират обират доста от каймака, но и ние сме на ниво де! ;)

От няколко години съм в един форум на Tea Party (около 150К човека), също така преглеждам коментарите на още 1 ам. форум от време на време (само това което ме интересува). Такава простотия като тук НЯМА. Не знам тука троловете ли цапат толкова много, но разликата е огромна! Просто тук има някои новини, където коментарите са абсолютно неадекватни и извън темата.

визите няма да ги махнат никога според мен,това отказва и разочарова много хората за Сащ!колкото и да има желание човек на една екскурзия да иде,като те спънат за виза после ти се отщява,,а пускат само араби и индийци,ами не го разбирам това,съжалявам!

Нито съм арабин, нито съм индиец, а виза ми издадоха, без никакъв проблем. Разбира се, заплатата ми беше по фиш такава, че да мога да си го позволя.

ама си и женен с деца и собственост? неперспективен емигрант, дето се казва?

Да. за сатанистите и масоните от Краварските Съешени Щати катеричките, кучетата и мечките на Бриджитката са много по-важни от хората!!!!

От някои хора наистина са по-важни - катеричките не крадат, не убиват, не изнасилват, не берат , НЕ гласуват за АТАКА ;)

Напортив - крадат, и то много! С това са най-известни, та даже пословични, питай американците.

Нейно превъзходителство посланик Рийс е съгласна в името на българо-американската дружба, ако несъзнателните катерички в Южния парк продължават да се страхуват, да предостави собствената си катерица за ласки и радост на всички желаещи.

Мааани, че останете без пръсти, бе! Знаеш как хапе!?

Па май и понамирисва вече ...

Ех ,тези визи....Вече 25 години им сме колония ,а още не са отменили визите за нас -туземното население ? Що се отнася за "забраните " за пътуване на корумпирани чиновници в САЩ ..ами това се отнася само за непослушните бе хора ! -нали така ги държат в зависимост и откраднатото от нашите политици-предатели ,го крият в техните банки . питайте Циган Костов и останалите ,ако не ми вярвате . Всичките ни проблеми произтичат от колониялния модел система ,който ни наложиха новите господари ...тук няма братски народи ,както беше навремето с "лошия" СССР.

Докато вярвате в "братските " чувства между империите и малките народи все ще си я караме така ..

Е. ти ще искаш с танка да ходиш, какво се чудиш, че не те пускат?

Ми прав е човека да ходи с танка, по-лесно се паркира...

Като как вървят тия убавити катерички.Щот на село нищо нема.За едно шиле дават ли убава катеричка ил не

Я па немам проблеми! Като си пийна и катерички виждам и славейчета ми чуруликат... Проблема е да има пари и убаво пиене!

Защо там белите стрелят по черните,а тук е обратно? Нали американците са наши братя и закрилници,защо допускат размяна на цветовете в екшъна?

"Братя" и "закрилници", бяха съветските человеци. Тия са един най-обикновени партньори. Ако не бяха разрешили пътуването без изходящи визи, България още щеше да си е над 9 милиона... Мръсници, съсипаха ни!!!

Да каже за катеричките,то другото-ясно

Моя въпрос е, защо е нужно такова огромно посолство за малка страна като България.

За да им място за всички американски пудели (послушници) - политици, бизнесмени, тролове и пр.

В Германия имат няколко... Ако инструктажа ти е като въпросите...

ал капоне е питал защо го вкарват в затвора?

На този въпрос може да отговори и НАП.

Престанете да плюете др. Борисов. Той е нашата светиня , наред с Ботев и Левски.

Да слагаш доктора до Ботев и Левски може само, ако последните са футболните отбори, а доктора е с фланелката на бистришките тигри!

патица с патос! но...какво да очаква човек....?

"когато Клевинджър и ефрейторът с подривни намерения свършиха и направиха грешката да попитат дали има въпроси, въпросите се оказаха многобройни и на висота: Кой е Испания? Защо е Хитлер? Кога е прав. Къде беше онзи приведен и побелял старец, когото наричах татко, когато въртележката се повреди? Как беше асът в Мюнхен? Хо-хо, бери-бери. Глупости! " Параграф 22

Стига с тия продажни американски скапани автори :)) Кажи, как се каляваше стоманата и да си дойдем на приказката!

има,има много смели бг катерички има, просто трябва да проверите в амстердамския витринен парк

в американските паркове няма толкова кучета колкото тук при нас и затова катеричките се страхуват. това да ни е болката и проблемите.

Не е верно. Имаме и бездомници. И нашите не се ползват със същите социални придобивки като там. МЕНЮ: - Сотирана катеричка по шопски - Пълнена катеричка по бездомошарски - Катерича шкембе-чорба - Десерт конфитюр разложена катеричка по перловски - Десерт омекотена катеричка по казанлъшки После къде са катеричките...

Всички въпроси са вверни и актуални - и кой уби Кенеди и защо не са го хванали, и защо стрелят по негрите, и с какво са приклещили тиквата та им играе по свирката, и защо катериците са им миризливи...Ами питат хората...

И аз да питам Кога Американците ще изнесат базите си от БГ. Освен това за тях ни дължат няколко милиарда имайки предвид колко плащат в другите държави. И още защо по времето на комунизмът Руски войници в Бг нямаше а сега САЩ са ни окупирали

питай твоя господар от банкя , колко му плащат на месец и на коя сметка ги слагат ?

Докато американските бази, показват на руснаците, че не са добре дошли тука. Аз съм ок. Ако трябва и бих плащал, за да ги имаме. А руснаци сме имали достатъчно дълго и достатъчно много.

там катериците са други породи. американците дори ги ядат. нашите са по-страхливи просто.