За виза в САЩ може да ви искат и паролата за Фейсбук

Възможно е американските посолства да искат от кандидатите за визи да посочват паролите от своите акаунти в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - За виза в САЩ може да ви искат и паролата за Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези официално изтрещяха и искат това дето го имат. Значи дефакто друг е въпроса тук, не е дали имаме профил и коя му е паролата защото я имат, а дали и за днес са ни осгурили тема над която да си чешем езиците докато те корумпират, ограбват и развращават света ни. Страх ги е хората да не се пробудят и вземат адекватни мерки срещу безчинствата им по света и у нас по всяко едно направление.

О не, за да идем в щатите ще ни трябва лицева книга, ами ако нямаме, о-ле-леее, ужас! Отивам, само да попълня декларацията, че позволявам на гугъл да ме следи.

на демокрацията и плурализма. Че с какво САЩ с това си действие е по-толерантен от един да кажем "тоталитарен" режим? Те на практика си признават, че слухтят из мрежите. И ако си затваряш очите пред американските зверства и убийства си "правилния" гражданин на света. не ми остава мищо друго освен да ви кажа FUCK YOU AMERICA

Америка сама реже клона, на който стои. Защото без милионите чуждестранна наемна ръка, без милиардите, заграбени от чужбина - тя ще си бъде една обикновена страна, не с такава господстваща позиция. Че то всяка по-стара кръчма в Русия и Европа е по-стара от Америка. Може ли такава млада държава да има водещо значение без чужда помощ? Но американската арогантност няма край - за това в профила си във FACEBOOK ще напиша FUCK YOU AMERICA

Американското лайно омириса света! Много голямо излезе! 1. Решението ми за САЩ никога няма да се промени! 2. Отдавна порастнах и не намирам за сериозно да си губя времето и да се отчитам на някой мислещ се за много важен американец! 3. Желанието ми да споделям лична и по-лична информация не се търгува и няма парола! 4. Да казваш на гостите си "Ще ми сътрудничиш, защото си престъпник", вместо "добър ден" или "добре дошъл" е признак на ниска култура! 5. Започвам да избягвам американски стоки!

То има ли такива? Всичко се прави в Китай. Освен произведенията на полковник Колт

Много интересно как точно ще доказват имаме ли или нямаме фейсбук акаунти??? Щото всеки може да каже че няма, пък да има.

Ако наистина имаш регистрация в шпионската им мрежа, вземи да си я затриеш. Или просто я остави да си умре непопълвана с години! Така ще си създадеш истински приятели. И ще елиминираш глупавите ситуации някой да ти се сърди без да се усетиш. Ако ли пък искаш вечно да си на 16 години и имаш глупостта да ходиш в САЩ, вземи си изтрий съдържанието на акаунта преди посещението си или пък след него - според това имаш ли ценни хора там или са от типа "клю клю".

поздравявам те за този коментар!

Умриал сам за САШ ептен полодиаха, които не е бил да не сазалиава, полицеиска дарзава и фсичко на кредит, лихватаа.

РЕЦИПРОЧНОСТ В ДЕЙСТВИЯТА!!!

Свобода на словото.. ала бала.. ама я си дайте паролата да видим какви ги приказвате из соц мрежите..! Така че опичайте си акъла! Можете да критикувате и да плуете .. Путин например, ама мноого внимавайте какво говорите за Свободния и Демократичен свят!

Аз моя Туитър ще им го дам с кеф. Тролят Тръмп редовно. Искам да ми откажат, защото не го харесвам. :)))

Чак такъв зор за САЩ нямам. А и нека първо докажат, че имам социални или каквито и да е други акаунти. :))) Може и поща да не искам да имам.

Facebook е наи актуалното преброяване на глупаците ! ! !

Едва ли имат нужда от парола, google и facebook и без това са си към разузнаването.

Аз

Те, разбира се, могат да искат каквото си искат. Всеки терорист, от друга страна, може да си направи акаунт Peace_man с парола LoveUSA, пълен с хвалебствия за американския начин на живот. Това че си има и друг акаунт, или пък въобще няма никакъв акаунт, щото е тотално нелегален... друг въпрос.

Чакай, чакай, значи ако нямаш акаунт в лицевата книга си тотално нелегален! Зарежи!!! Граждани на света регистрирайте се! Добре, че не съм живял през тоталитаризма, че щях да изпадна в шок!

Че за какво им е паролата ми? ЦРУ, НСА и без друго знаят всичко :) Хубаво, ето я паролата: пар0лаТа

мият чинии на кукуво лято депутатските дечица. който е роб/родител в бг, сега и децата му са роби на запад. истината всеки я знае, то не си заслужава да се коментира. вместо хаос е нужно и диктатура, през бай Тошово време не всичко беше лошо. е сега, всеки се е заключил, като лалугери у дома, никой с никого не говори, брат с брат, сестра със сестра, изчезнаха усмивките от лицата на хората, само ЗА ПАРИ СЕ ГОВОРИ... така е, трябва да се примирим. По времето на бай Тошо чувахме как немци били студени хора. Същото и при нас дойде. работа и пари. За някои многото пари са НАЙ-ВАЖНОТО В живота им. Щом могат нека ги имат. Ама има и такива тиквеници, които и те- могат не могат- и те искат да стигнат еди кой си. Не става братя и сестри. Мислеха много, че като дойде Демокрацията и всички ставаме богати. Нямаш ли си мая, нямаш ли си професия, бизнес, няма как, примиряваш се с това, което имаш и до там. Караш с 2 , а не с 200. проста аритметика.

Да не искаш да кажеш че Гриша Ганчев или Черепа имат професия, бизнес, или каквото там мислиш че "могат". Богат не се става по заслуги, а по сервилничене. И в случая простотията е голям плюс, досега един интелигентен не видях поставен на такъв "пост". Не е удобно.

Изтрещели са много. Но като им кажеш, че нямаш фейсбук или Туитър и ще те гледат като пребозали, тъпанарите с тъпанари.

това отпечатъците ама много лошо нещо. Полицейщина. Като е толкова лошо защо се изтрепват да стават депутати.- там отбелязват гласуването с пръстов отпечатък. Като е полицейщина защо в САЩ са синовете на Нинова, на Бокова доведеният на президента ни и на почти всички депутати. Значи за нас лошо-позор, а за тях хубаво. Искам да видя колко е лошо там, ама няма-а-а струва много пари, които ги нямам и трябва да мия чинии, а синовете на гореописаните те мият ли чинии.

И на Цецка Цачева също.

Аз фейсбук нямам, ама ще им дам всички пароли от гепиме, елмаз, туу, бегесекс и де що имам регистрации. Ако реша да ходя пак де.

Ще кажат , че си сексуален хищник и ще те отрежат .

Да помолят чичо Бил Гейтс. Неговата боза 10 специално ги събира.

zeleni karti izdavat samo na proto evrei..towa sa potomci na oblu4eni ot wzriw na malak boen korab nad 4erno more

А тези дето нямаме акунт във Фейсбук, какво да правим? Не че съм хукнал към САЩ.

оставаме си в нелегалност-хаха. Направи си бе за 5 мин. работа и го остави да си стои. Сложи една снимка в профила когато си бил на 6г и не влизай повече.

Е хубаво е от време на време да пишеш Слава на Обама Бен Ладен, Тръмп и Фак де ЕУ, както си му е реда...Е че Путин е убиец, кръвопиец, избесил е лично милиони сирийци, корейци от Крим и прочее.

Тогава може да им дадеш паролата си в порнхъб

каквот поискат ша им дам. Давам даже жената заедно с презервативите.

Да влачат бе. Мога и втория пласт от тоалетната хартия да им дам след кат са избърша...да си имат копие и от това :-) Разбира се, само когато пожелая да ида в Америката. А такова желание не съм имал от как съм се родил и няма възгледи да се промени...

един пъпчасал тинейъджър попитал баща си - много ли е лошо е..ба...не..то. Баща му рекъл - лошо е сине, много е лошо. а синът - ако, ако татко искам да ми е лошо ама много-о-о-о. Та и аз искам да ми е лошо както на синовете на Корни, на генералшата Деси, , на двамата на Ирина Бокова - при това на тях е било ама много лошо - те са от времето на Обама, а аз при красивия и млад като Данаилов и при това наш човек - Тръмп.

ЧОВЕК ЩЕ ИСКА ДА СЕ ПОДЛАГА НА ТАКИВА УНИЖЕНИЯ ДОБРОВОЛНО?! ДА ГО СНИМАТ,РАЗСЛЕДВАТ,РАЗФАСОВАТ И ЗА КАКВО?! ЗА ДА ВИДИ ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА,ПЪЛНА С ЧЕРВИЛКИ, НАПРАВЕНА ОТ ЕДНИ ИЗБЯГАЛИ ЗАТВОРНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ПРЕДИ ТОЛКОВА ГОДИНИ, НА КОЛКОТО Е КЪЩАТА НА СЕЛОТО НА ДЯДО МИ?! НЕ,МЕРСИ!!! АКО МЕ ПОКАНИТЕ ОФИЦИАЛНО,ПЛАТИТЕ МИ МАСРАФА И МИ ДАДЕТЕ И НЕЩО ОТГОРЕ,ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ...!!!

На село при кокошките си е найдобре

ми на село е хубаво. защо не, хубава храна, як сех. какво му трябва на човек.

НИЩО НЕ ДОКАЗВАШ С ТОЗИ КОМЕНТАР,НИТО МЕ ОБОРВАШ!!! ДЕРЗАЙ!!! АЗ ЩЕ СИ ПИША НА ТОПЛО ПРЕД КОМПА,В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!!

А употребената тоалетна хартия да носим ли или директно фекалии????

пак ще ида, ама няма да ме приемат без виза и зелена карта. Те са преимущество само на комунистите у нас. Напр. на синът на Корни - пука му че ще му имат паролата, и синът на генерал Деси и бившият ѝ - баш комвуняга депутатът от БСП - Свиленски, а защо не пука на синовете и двамата на Ирина - баш жената на света Ирина Бокова. Не ми пука за паролата и аз искам там - при Тръмп, ама те са още от презрения от тях Обама!!!

Ако искаш отзад ела при нас в Анадола. Пръстов отпечатък нае искаме, само анална отлвка.

не щат ли и отпечатък от дедовия? Ама отпечатъка да го вземе Ивана.

Нормално. Нали помните, че Фейсбук в началото искаха паролата за мейла по регистрация. Тогава се извършваше масово преброяване на малоумниците. Сега явно и правителството е решило да се включи.

тая глупост откъде я изсмука. Ако си си дал паролата, твоя работа

Искали са имейл парола , ама утре ! В кое начало по-точно са искали такава парола? Явно някой ти е пратил вирус, а ти си помислил, че се регистрираш във фейс.

За какво да им я давам? Тяхното NSA знае каква ми е паролата. От мен най-вероятно ще получат среден пръст и нищо друго.

"PutinsackedBarack" е паролата на най-често пътуващите!

не sacked afucked!

и аз това се питам ма данее от бавно развиващия се смени областните каква вина има един областен при това гледаики съвестно работата си ако така я караме няма да се оправим и на оня свят доиде некои смяна е та простоттия всеки има своите и силни и слаби дни но работа и политика не трябва да се смесва гонят умни и амбицирани да работят хора кого да сложат стига с тия простаци народа масово ще доизбяга и аз зех да се замислям еи ко не града то се не трае държава което е умно гонете го стани да седна

"Неотдавна вече беше съобщено, че в САЩ съмнителни чужденци ще бъдат следени в интернет, както и в телефонните им разговори." Те и колелото са го открили пак неотдавна. Ми той основателят на Фейсбук е евреин бе! Ако някой си мисли че изобщо никой не го следи какво публикува във Фейсбук значи е много заблуден. Евреите са царе на хакването на сайтове, пароли, лични данни и какво ли не в интернет. Само че май и Доналд Тръмп не го знае това още.

И защо им е паролата ? Сървърите на бука са в америка, отдавна се следи всичко, което се пише там. Има си програми, само ти взимат името и те откриват. Ама бил си с аватар - имаш снимки. Ама нямаш снимки - има начин по текстовете да те открият, семантично сканиране.

Нали? И като имаш предвид, че Марк Зукърбърг е евреин, Скайп също е продукт на еврейска фирма, а МОСАД са най-големите царе в хакването на информация в интернет и кибершпионажа, стигам до извода че цялата статия е безсмислена и един вид словесна гаргара. Може това да го твърдят от Белия Дом, не знам, но е глупаво. Никаква практическа полза няма от това кандидатите за визи да си разкрият паролите.

Умрял е някой да ходи в Америка :) Аз НИКОГА няма да се натискам да ходя в страна, която ме има за нищожество и ми иска виза. А за ФБ не им ли е хрумвало, че ако съм някакъв тероррист, мога да си направя няколко акаунта в ФБ ???? Наистина са смешни вече тези мухъли :)

Гроздето е кисело, нали? Ми ходи тогава в любимата ти Русия. Там ще те третират пак като афроруснак!

Аз съм европейски гражданин не някакъв от ЗАмбабви....така,че нямама намерения да се унижавам с тези интервюта и прочие още повече с усмивка отказах зелена карта на времето падаше ми се по право по стария закон заради родствата....

Има страшно много западняци,които водят успешен "алтернативен живот" в Русия.

ти май на всякакви унижения и проверки си готов да се подложиш, ми няма лошо. Няма как да разбереш, че съществуват хора с достойнство

добре, че не са се сетили да искат паролата за форума в дир-а! леко се измъкнахме!

:D :D

Сега разбрах защо Румен Петков го отрязаха преди година-две при издадена вече виза.

при тоталния и автоматизиран контрол на информацията там, този чичка говори глупости. Всички ИТ компании са отворени като книга за службите им.

когато лично удостовериш нещата.

нито имам регистрацията във Фейсбук, нито искам да ходя в тази полицейска държава

т.е. ако не си регистриран в нито една социална мрежа, няма да получиш виза

като ми видят фейса и директно ша ма депортират.... хаха

Нищо не може да ми искат защото аз не им искам визите.

да ни канят. Напротив, гонят оттам.

А който няма фейсбук???? Или такава мисъл не може да им мине в простите чутури?

- след интервюто айде на детектора на лъжатаааа.

който каже че няма, значи лъже - така "разсъждават". Иди докажи отрицателния факт, че не си регистриран във Фейсбук!

Такива сме още по съмнителни и такива като мен, които не си мъкнат хендитата

защо са ви пароли? Щукърбърг нали работи за вас?!

ЧЕкай да видиме сега кой плюе Америка, а се натиска да и гостува..

Я да видим кой не прави разлика между критика на външна/вътрешна политика и "плюене на държавата" :) По тая логика, мнозинството българи трябва да си изгорят българските документи за самоличност.

по-добре се пишете активен борец.

Къде е казано какво отношение към дадена нация или народност, или държавна, икономическа и прочее политика ти трябва да имаш? Аз може да не обичам турци, или гърци, ама ходя на екскурзия там. Ако по такъв признак -дали се отнасяш с уважение, а не с надменност и презрение към нас българите, ти знаеш ли че може би 90% от туристите не трябва да стъпят тук?