Вижте управленската програма на "Продължаваме промяната"

Черновата съдържа над 40 законопроекта, които трябва да бъдат приети до половин година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, това е Lucky benson LOAN COMPANY. В тази компания даваме заеми доживотна възможност. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотечен заем? Днес казваме да спрете и да не търсите повече, тъй като сме тук, за да превърнем всичките ви финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме пари на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лош кредит или се нуждаят от пари за плащане на сметки, за да инвестират в бизнес с 2%. Искаме да използваме този носител, за да ви информираме за всичко, което предлагаме надеждна и полезна помощ, и вие ще сте готови да ви предоставите. Ние сме искрени и държим на думата и обещанията си. Свържете се с нас днес чрез имейл: luckybensonloanfirm@gmail.com

програма - да, но само за след изборите.

ЛИГЛОВЦИТЕ от Целодневна детска градина ПП "ПП" да си взимат куфарчетата и да тръгват с 200 км/ч там от където са дошли, защото сега ги чакат домати,яйца и др. хранителни продукти, но ако не си тръгнат сами Българския народ ще ги изгоне с камъни !!!

За година и половина я са приели 5 6 закона я не,. Сега за половин година 40. Много интересно как ще стане това. Само че в парламента са избрани и други хора йоите едва ли ще ви подкрепят безрезервно както ви се иска. То с мечти не става. И само да попитам. Ицо Хазарта като един виден специалист дали си има представа /и най малка/ за какво става дума? Или както му кажете така ще гласува? УБЕДЕНО! Вие сте пълни ФАНТАЗЪОРИ!

добра програма с лъщи испълнители кото испълняват чужди интереси и са на заплата на чужди посолства да се маха тази продажна сбирщина

Какво е демокрация? Да си свободен да изразявш мнението си, а не да псуваш и обиждаш хора на улицата и пред децата им. Да се придвижваш където искаш, а не да газиш където искаш. Да имаш право на здравеопазване, а не да живееш на гърба на другите с фалшив ТЕЛК. Да имаш право на собственост, а не да не плащаш задълженията си към държавата. Да имаш право на труд, а не да вземаш възнаграждението си в плик и да не плащаш осигуровки. Да имаш право на свободна инициатива, а не да правиш измами с ДДС. Какво постигнахме с 33 години демокрация?! Ако за вас да отидеш по магистралката на море в Гърция е най-хубавото постижение на демокрацията, то не е чудно, защо както 45 години не стигнаха да изградим социализма, така 45 години няма да стигнат и за демокрацията. И както неведнъж съм казвал- материала, материала. Защото с калпав материал всичко което се опиташ да направиш, колкото и добро да е, ще се провали. Няма значение какво строиш- няма да е здраво след като е пълно с дупки и слаб материал. И лошото е, че последните години материала става все по-калпав. Затова гласувайте за "нормалните" дето знаят "как трябва" да се води политика и се управлява държава, а после се чудете защо държавата ни се руши. Все пак демокрацията е и право на политическа свобода.

Какво може да измислиш Кире като си куха лейка а Асен мисли само за аналните си сърбежи

На мен Асен Василев лично ми е обещал да назначи колежката ми Соня Клиторлиева за началник на неговия канинет. Бях също уверен, че новия кабинет ужасно силно разчита на нея.

Програмата сама по себе си е добра, но както знаем, дяволът е в детайлите. Тук са декларирани намерения, но как ще бъдат осъществени, не се казва. Имам само три предложения към сегашните управляващи, макар че те едва ли ще разберат за това: 1. Да се задейства Законът за обявяване на комунстическия режим в България за престъпен с всички произтичащи от това последствия. Законът е обнародван в ДВ. бр.37 от 5 май 2000г. , но оттогава си остава само на хартия. Всъщност, този закон дава правната рамка за това, което се нарича ,,декомунизация", а някои го бъркат с ,,лустрация" -- макар и да има нещо общо.На практика това ще изхвърли завинаги всякакви комуноиди извън борда на обществения и държавния живот, вкл и в икономиката. 2. Най-накрая да се приеме принциът на мълчаливото съгласие. С това корупционната среда ще загуби жизнените си източници, понеже никой чиновник не може да създава изкуствени спънки с цел подкуп. 3. Да се въведе правилото за лична отговорност на служителите. Само от действията на печално известния Цветан Цветанов България е осъдена да плати близо 3 млн. лева ! И не ги е платил той, а всички ние! И това са само осъдителните присъди. А колко, какви и за колко още милиони левове споразумения са изплатени, няма данни! Това е и относно достъпа до информация: щом нещо е нечисто, се ,,засекретява"... Какво му е секретното на сделките за газ, например? Или за Македония? Ами че това са неща, които засягат цяла България, какво ще ,,засекретяват"? Иначе намеренията на проектоправителството са добри. Само че и пътят към ада бил постлан с добри намерения, така сме чували много пъти...

на майкати и олигофрена та ти ли си най умния в тая държава бе малоумник . Ако продължавате с както казваш с ускорени темпове хептен ще затриете държавата бе малоумник .

е какво да я гледаме тая програма Точка 1 .Скандали с Русия. Точка 2.Изнасяне на оръжие за Украйна и пак скандали с Русия. Точка 3.Баране на еуглената по гъза, пардон по парапета и пак скандали с Русия. Точка 4 Изхарчване на заем от 10 милиарда за 1 ден и обявяване на война на Русия. Ей ПП я си ебите майката!

Дупетатите се продават като крастави магарета

Има ли още някой да се съмнява какво ще се случи за 6 месеца с тези на власт? Вижте в оставка какви каши сътвориха! Подмяната са опасни за нашето здраве!

Бих Дал един месец, Колега. …Един ! …за Реални Начални Резултати. - т.е. С Нонстоп Яснота, Прозрачност и Отчетност. …но Ако Няма - струва ми се ЯсноКакво Трябва да Направим.

СтриктноПроцедурно : А. Наличност Представените План и Програма - Имат строен вид - Са Съответно оборудвани С срокове/дати Б. НЕзабавно Видими Слабости или НЕдостатъци или НЕясности - Как ще се Реализира заложеното ? - какво Става ако НЕ се изпълни показател/срок ? - доколко и как Ще се обвърже всичко с Бюджет за Изпълнението ? В. ЗадължителноНеобходими корекции В.1. Съобразно Б.1. В.2. Формализиране Динамична действеност за ВзаимнаСвързаност на различните структури Г. Препоръки - Осигуряване ТоталноПублично обсъждане на Всеки етап/итем/аспект - Фирмализиране и Реално въвеждане на Нонстоп Тотална Яснора, Прозрачност и Отчетност. …струва ми се Бихме могли да Дадем докъм Един месец за Реални Начални Резултати.. - но Ако Няма такива - …. (Ясно !)

От къде ив ги дадоха тези законопроекти, ме не се сещам от простотии как и един имаха време да напишат и прегледат после за още простотии

Ясно е! 6.месеца са важни да ги нямат,че много поразии ще има!

След яркия пример, На лоялността на Кирил Петков, Към Радев, който го направи човек, Кирчо няма право на говори за лоялност! Прост крадец и продажник на депутатите!

Невероятни гьонсурати са тези двамката и компания. Трябва да е много голям залогът , щом стискат зъби и мълчат като комунета за поредицата скандали , в които те са главните герои. Пък и " офисният планктон" си трае , докато не го активират за протести.

К'ва програма??!! Само като видиш и чуеш създателите и, и хващаш каскета, и занай!!!

Вижте каква цена на газа предлага КЕВР за юли...Проссто няма смисъл:)))))) Програмки.......

Курчо и Асан от Хюстън и другите двама са авантюристи измамници. Те уплашиха и краварските си господари и се опитват да им извиват ръцете. Внимавайте, Лорел и Спецофф дебнат да продадат БГ на някой клошар, образно казано, и цялата банда да изчезне с милиардите от "Плана".

Нищо свястно не могат да сътворят - само простотии! Третират българския народ като стадо овце, смятат, че България е финансова пирамида, а имат себе си за фараони!

Накратко за програмата. Традиционния бизнес е без подкрепа. Земеделието е без подкрепа. Печелят само хората с много пари, които ще бъдат улеснени да инвестират и печелят от зелена енергия. Прокопиев и малка клика, останалите са в кофата. Съветския съюз 50тте години - безумни реформи, довели до глад. Обществените поръчки - забатачване в обжалвания, без възможност за излизане от порочния кръг. Труд и социална политика - американски модел. Без достатъчна минимална работна заплата, инвалидите излизат от гражданския оборот - в кофата. Електронно управление, образование.... знаем как стават електронните неща у нас. Никак. Прозрачност няма да има - вместо делегиране на правомощия извън централната власт, обратното - централизиране на правомощията . Това не просто не е модерно - архаично е. социализъм от 80-тте. Генерира партийна номенклатура, но вече законно. Партийна аристокрация. Модерния свят разсредоточава правомощията по управление на парите, тук е обратното. За МВР и сигурност няма да говоря - видно е, че искат да отнемат от ресора на президента, да се оправят. Всичко изглежда на първо четене много прогресивно, но всъщност е БСП в 21 век:)))) Путин е доволен, предполагам. Аз не - дървено желязо няма. Полубременна жена. Харвард?? Не мисля. Икономика без бизнес няма. Бизнес с бомби и взривове няма. 5 милиона еднорози няма да се родят в една нощ. НЯма как да се излюпят. Слон в стъкларски магазин.

Тройната СЕДМИЦА написала, че за 6 месеца правителството взело "заем от минимум 3 млр." НОв държ. дълг през 2022 г.: 14.03.: 500 МЛН. лв.; 21.03.: 500 МЛН. лв.; 04.04.: ОТКАЗАН; 11.04.: 500 МЛН. лв.; 09.05.: 300 МЛН. лв. ОБЩО - 1.8 МЛРД. лв. ... БЕЗУМИЕ е ДАВАТЕ ОЦЕНКИ по ГЛАСОВЕТЕ, които ЧУВАТЕ!

Не ги искам тези...искам нови избори! ПП са пълен провал, най - некадърното правителство до сега в България!

Тия сложиха Ал Капоне в малкият си джоб. Да наредиш схема за цяла държава, да я хвърлиш на бунището и на мечката да я ръфа и да обереш крушите като "Носител на Демокрацията". После праят филми за "гангстери". Ташак.

Да изгоним американските агенти Кирчо и Кокорчо от България.

Определят нуждите на хората от консумация на електричество, като могат да зимуват като се събират няколко поколения в едно жилище. За съжаление новаците и подкрепящите не познават народа си. В повечето случаи програмата им е неизпълнима

dir.bg dir.bg назад Василев потвърди: 890 хил. долара на руското посолство за заплати са спрени заради санкциите 13:53 | 06 юли 2022 | Редактор: Ива Капкова 602 17565 Коментари 602 Коментирай Подреди по: 2022-07-06 19:24:58 Веселин ЕГН 7112136860 (нерегистриран) реплика +1 -0 Що ще рече просташката дума "неолиберализъм"?НОВ-ЕВРЕИЗЪМ,тоест НЕО-ИБЕРализъм...ИБЕРИЯ...ЕВРЕНЛАНДИЯ...На запад няма нито концепция,нито дума за СВОБОДА. При нас думата СВОБОДА ще рече СЛОВОДА,тоест изразимост,чрез Словото(БЕЗ НИКОЙ,НАПРИМЕР ДА ТИ ТРИЕ КОМЕНТАРИТЕ ПОНЕЖЕ МИСЛИШ. Западняците употребяват думата L'iberte,тоест ЕВРЕИЗАЦИЯ,СИРЕЧ ДИКТАТУРА.

Сорос брато! Само простотии и нищо друго!

Турските роби са предатели и избират само предатели

Имаме кошмари ,гонят ни руски комунисти на сън и аха да ни стигнат и Байдън ги застрелва......сега търсим съновник да разгадаем какво ни казва този сън?

Няма да я четем. След фразата "народът да го духа", са чао.

тези дамата са против България заедно с всички койтосе продават като нинова отцепниците демек продажниците ПП

Искрено се надявам 15-те минути слава на Курчо и Кокорчо да са към края си. Не искам да им гледам управленската програма - вероятон е пълна с фантасмагории, а как си обират партакешите и се разкарват от полезрението ми.

Харвард управлява само с чернови,за 6 месеца,заем от минимум 3 млр. До кога ще цари това безумие и геноцид.

И с 121 депутата нищо не могат да направят законодателно, а истинската програма е бюджета. Няма да ви търпим да крадете и да предавате интересите на България повече. Избори и Кур за атлантическите нищожества.

Никой не се интересува от вас, вие сте минало! Черно, позорно минало!

Много хора ще си напълнят гушите покрай тази "управленска програма"... Зимата - студ, глад и ковид.

Да се махат тия!

710 лв минимална заплата. това е управленската програма

Няма нужда , ще последваме макетата, всички на площада и те така... Остава - да надупчват Добруджа, да вкарат найси постоянни бази, да доизгонят руснаците, да ни спрат тока, газ има, но в сънищата им.. Не се къпете, не се топлете, прането да отпадне, щото много скъпо.. И още какви ли не щуротии.

413 лв праг (линия) на бедност това е управленската програма

Няма правителство педали... Кур има

ПП-СЕКС,НАРКОТИЦИ,ЛЪЖИ,ГЕЙ ВРЪЗКИ И ОЩЕ НЕЩО.....Очаквате ли нещо разумно от тези хора?

В България досега няма министър в затвора ама тези май ще са първите

ПИТАМ КОРНЕЯ ЗАЩО С АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ОСТАНА 710ЛЕВА СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ЧЕ СТЕ СОЦИАЛНА ПАРТИЯ.

вече им видяхме програмата - пълно изтребване на българите в името на американските интереси

явно си не българин а руско циганеэ

Парите за ОТБРАНА ще растат... НАТО-вците наддаваха за НАД 2% от БВП. :((( ... Образование  1. Изготвяне на анализ на оптималния брой учебници по предмет за всеки клас и промянав системата за оценяване на пригодността на учебниците. – 31/12 2. Безплатни учебници до 12 клас включително. Постепенно въвеждане с бюджет 2023г. 3. Повишаване на стипендиите за висше образование за ученици и студенти с нисък социално-икономически статус и/или високи постижения – с бюджет 2023 г. 4. Промени в учебните програми от І до Х клас и преразглеждане на методите на преподаване като за основа за създаване на електронни учебници и учебни помагала–31/12 5. Създаване на образователен “облак” с достъпни материали за ученици, учители и родители – 31/12 Изискванията на Корнелия са намерили място в Програмата. :)

А, то било чернова...

В беловата от програмата ще остане - ДГД бедните!

Готови ли са за нов вот на (не)доверие ? Щото са същите, а и по-лоши...

ДДС-то на ляба нема ли да стане отрицателно?

А нещо за ракията?