Вижте последното видео на Навални

"Дори при тази температура можете да се разхождате повече от половин час само ако успеете да си отгледате нов нос, нови уши и нови пръсти", шегува се опозиционерът

Обратно в новината

Коментари - Вижте последното видео на Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зъщо гу убихъ тоз чувег! жиф щеше да е по бисупасен!

Червените платени агенти от ДИР ТРИЯТ И БЛОКИРАТ АЙ-ПИТА НА ВСИЧКО НЕУДОБНО ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ ОТ КРЕМЪЛ , ЗА ВСЯКА ИСТИНА. . Червените платени агенти от ДИР забраниха да се поставят линкове за доказателства на написаното – от къде е дадена информация. Да не забравя да добавя че този червен сайт е на червен депутат от БСП и цензурите тук работят в стил БЕРИЯ. Всичко неудобно за тях се трие.А всички червени гнусотии и цинизми изписани в ЧЕРВЕНО остават... КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИТЕ НА ТЕХНИЯТ БОТОКСОВ ПИГМЕЙ, ТОЛКОВА ЧЕРВЕНАТА ЦЕНЗУРА СЕ УВЕЛИЧАВА. Лично аз ще пиша до Европейският парламент за правата на човека и червената цензура на ДИР. ДИР-а застава на амбразурата за защита на диктатора Путьо, като Матросов.

Чекистка Русия – това е терор, шантаж, отвличания, убийства, провокации и БЛЪФ! Нищо не се е променило от 1917 година! Любимият трик на Путин е да преследва, убива, затваря. Смешната власт трови собствените си граждани и в същото време се гордее с това. ПУТРЕР НА НАРОВЕТЕ в ХАГА . Юрий Щекочихин 2003 г отравяне. Анна Политковская 2004 г изстрел... Литвиненко 2006 г отравяне. Владимир Карамурза. 2 отравяния - 2015г., 2018г Сергей и Юлия Скрипал 2018 Отравяне. Дмитрий Биков 2019 г отравяне. Петър Верзилов 2019 г отравяне. Емелян Гебрева 2019г отравяне. Алексей Навални 2020 г Отравяне.УБИЙСТВО. Пригожин, Уткин...бомба в самолета. Колко вече са убити и няма заведени наказателни дела, това доказва вината на злото краставо джудже СЕРИЯТА ОТ УБИИСТВА трябва логично да завърши с унищожаването на фашиста в бункера.

Кендзам му мазно и много щедро в устата на dir-aджийския боклук, дето трие и блокира тук наред. Манипулира и минусите и плюсовете. И това ми било свобода на словото в американския колониален БГ-кенеф, управляван от крадци назначени от Държавния департамент на САЩ! И твоя ред ще дойде, мършо. Ще отидеш за разтуха и за развлечение на рецидивистите в пазарджишкия пандиз да ти отпорят гьона! Никое робство и тирания не са продължили вечно - включително и американското такова! А иначе по темата: добре е направил, че е пукнала тази предателска гад! Да си харчи сега паричките със здраве, дето му ги дадоха англо-американските изроди! Ама иначе dir-аджийските мърши мълчаха за американския журналист и блогър Гонсало Лира, дето миналия месец укрофашагите го убиха в затвора в Киев. Мълчат и за Джулиан Асандж в затвора. Мърши сте вие, dir-ници, големи мърши, но съвсем скоро и вашия ред ще дойде. А когато изгоним американските окупатори от България и се разправим с българския продажен, политически боклук, една улица в София ще бъде наречена на името на Гонсало Лира!

Жалко, измъкна се леко. А можеше да полежи още 10, 20, 30 годинки. Такива идиоти го заслужават. Е, умрял Навални. Голяма работа, да не би сега НАТО да се вдигне срещу Русия. Нееее, те ще си трайкат, защото знаят какво ги чака ако посегнат. Както посегна Навални. Впрочем единственото изненадващо в тази новина е, че Навални остана жив прекалено дълго. Този боклук трябваше да бъде разчистен много по-рано.

sawo

Жалко е единствено че пишеш простотии за пари.

Западът трябва да се отнася с Путин като с дивеч - той трябва да бъде отстрелян.

Джендър, намали наркотиците !?

..че И ДъСъ “изчезват” Коментари моменталистишески … ———- НищоНово. …т.е. Ще е Страшно. СъвсемСкоро.

Dir, покажете уважение към починалия и спрете коментарите!

Когато дойде този момент и започват по делата му да го съдят! Така стана министър 10%, така стана с Желю Желев! Или както се вика, от този свят още никой не си е тръгнал жив! Така че не е лошо депутатите ни да видят, за да разберат защо изобщо са на този свят и да се запитат, а за тях какво ще се говори (пише)?

Само да си допия кафенцето :) Му ха ха ха :)

Ами 19 години са нищо в сравнение с тая Трепова дето уби Татарски с Бомба и дадоха 27 години, но прокуратурата мисли че са и малко и иска още Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Днес Путин си отвори втори фронт, и той е аморфен в цяла Русия!

На Морфин си?

Джендър, смени дилъра !?

Продавам тон жито, подходящо за помени! Чакам оферти от фондациите!

Зеленкуу

За тоя миндил!

Немцов, Скрипал, Литвиненко, и Георги Марков и тоя на Запада са полезни мъртви.

Доста тъжно за него наистшна....един жив журналист или опозиционел на Путшн няма

Си тъжна работа

На Зиленку колко има?

Гърч в СОРОСОКОПА. Цвилене, кликане, квичене. А ОПЕРАЦИЙКАТА СИ ВЪРВИ. И ЗАПАДА КЪРВИ. ТОЧНО КЪДЕТО НАЙ-МНОГО ГО БОЛИ.:)

За последно видео на тоя!! Обаче ако пуснете последните видеа на ПростоКиро или ПростоБаце ......ехааааа

А защо я няма частта в която предупреждава неговите приятели от България - рамадан кънефф, тафрофф, мирчефф, лодкаря-мравояд, гнома, сюлейман паси, боко, магнитът пеефски, киро лъжата, кокорчо, минджефф, сугарефф и т.н., че ги чака същото?

Най накрая смениха темата от Нотариуса на Навални. Че вече беше почнало да дотяга .

Със сигурност комплексираното джудже-диктатор ще има унизителен край. Точно както всеки диктатор, посегнал на народа си.

Радан колко плаща за коментар ?

Останалите живи азовци ще приключат в същата колония!

Аз искам да видя последното видео на Путин....

И ние искаме твоето последно изказване!

Искай си бе. Кой те пита? А? МЪРШЛЯК С НИКНЕЙМ НА ПРЪДНЯ и ПЕНЕТРИРАН АНУС. АЗОВСКО ПЕЧЕНОООО.

Едно друго видео може да пуснате, как един "сътрудник" на починалия, се пазари за милиони с ЦРУ. Има го. От него можете да добиете представа, какво прави киро пп-то в посолството. (Да не се бърка с пАсолставАтА)

Кремълския гном ще свърши както Мусолини-с главата надолу и ще го показват по целия свят

Нали по-миналата му беше последната :)

Навални бил починал... Глупости на търкалета! Починали са го ! Като Немцов: "Убиха Борис Немцов до Кремъл " -

По-интересно е кога ще самоубият Зеленку :)