Вижте новия граничен кораб, който ще охранява морската ни граница (снимки)

На специалната церемония в Бургас за кръщаването на плавателния съд присъства и новият вътрешен министър Калин Стоянов

Обратно в новината

Коментари - Вижте новия граничен кораб, който ще охранява морската ни граница (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе я върнете към служба Радецки. Поне прилича на кораб. Тоя го оставете да разхожда туристи

Ей от тук трябваше да вземете няколко кораба....по миллионче са https://safeboats.com/wp-content/uploads/SAFE-Boats-Catalog.pdf

Какъв кораб / катер бе ??? това си е чиста яхта за баровци....къде са орижията и фенерети.....майтап бате в кочината булгаристан

Корабът е добър. Но за нашата граница вече трябва да има по-сериозни машини. Откакто оня дърт траверс от Кремлин се развилня, трябва да имаме все по-стабилна защита, която да може да думка мужикистански корита и дронове.

Квато държавата -такъв и "кораба"...

Поне някой платноход да бяха взели. По-романтично е.

Явно и нашите генерали си търсят яхти, с които да си разкарват ку.вите по морето... Безобразие! Няма никаква армия, а остатъците всъщност не им пука за България!

Да ни е честит. И в Шабла има такъв кораб на бреговата.

"Този невероятен 45-метров патрулен кораб е построен в корабостроителница в Естония. Нашата корабостроителница е една от най-иновативните в североизточна Европа. За 23 години дейност сме построили повече от 250 кораба - патрулни, военноморски, пилотни лодки, влекачи, изследователски кораби и др.", каза Юри Таал, член на Управителния съвет на корабостроителницата. Интересно нашата корабостроителница,защо нищо не може да построи.

За въпроси по темата търсете Домусчиев.

Взели са на някого яхтата и са я пребоядисали. БОЕН КОРАБ трябва, а не лодка за разходка на шефовете на полицията и други корумпета.

Този нов за нас граничен кораб като кораб втора употреба ли е закупен, както някои други кораби от военноморския ни фронт

Не виждам никакви пушкала. С прашки ли ще спират нарушителите?

Готина яхта, сега поне шефовете на гранична ще има къде да си правят купоните, далече от разни досадни журналисти, фотографи и други разни простосмъртни.

Какъв граничен кораб бе, това е новата яхта на Доган, Христо Иванов му я уреди в замяна на променте в конституцията и съдебната реформа, ще стои на кея в Росенец.

По скоро е катер, отколкото кораб

Не е кораб, а корабЧЕ.

До 1.Не са правят гумени лодки.

корабостроителния във Варна закриха ли го ??