Вижте как ще гласуваме с машините

Устройствата ще бъдат доставени по секциите на 24 май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Машините са по удобни за манипулиране и затова не ги искат на запад.

И все пак да бяха показали как ...или някой няма интерес да знаем !?!

Тези машини струват толкова колкото е наема им Българските са наполовина цена така държавата на другите изболи няма да плаща наем. ама някой законно но не морално на всеки избор ще всима наем.

Ако са свързани с Интернет значи всичко ще се манипулира

МАНИПУЛАТОРИ.... МАНИПУЛАТОРИ.... МАНИПУЛАТОРИ.... Ама имайте на предвид ,че не всички сме от "миллаета" , завършили ВИФ в Университета , пожарникарският факултет и сбрани от кол и по поляни ....

Електронните машини на изборите са като сайта на Дир-а ..... ВСИЧЧКО СЕ МАНИПУЛИРА..... А НЕУДОБНИТЕ ....ИЗТРИВА !

пуснаха в действие машините, за да манипулират вота, иначе навсякаде ще спечелят националистите.........ако не пипнат изборите това либерално статукво и ЕНП И ПЕС са в кофата за боклук

Днес,у нас , не ни требат ни избори ... ни електронни машини.... ТРЕБЕ една ГЬОСТЕРИЦА ...ДЕ У ГЛАВО ...ДЕ У ГАЗО и ....СИТЕ НА РЕД ....ЩО СА У БУЛЕТИНИТЕ ТЕ ТВА Е !

От така прочетеното не разбирам какъв е смисълът от машините. Както е описано изпълняват ролята на принтер. Може би ползата е, че няма цяла бюлетина, а само листче с вота! И все пак ми звучи странно и необосновано скъпо!

….от машината излиза готов протокол с резултатите ...

ГЛАСУВАШ ЧРЕЗ МАШИНАТА , КОЯТО ТИ РАЗПЕЧАТВА БЛАНКА ЗА КОЯ ПАРТИЯ СИ ГЛАСУВАЛ , ТА ДА ПУСНЕШ БЛАНКАТА В УРНА !!!!! ТОВА ПИШЕ !! АЗ ИСКАМ БЛАНКАТА ДА Е У МЕН И ДА МОГА ДА ПРОВЕРЯ И ДА СРАВНЯВАМ ДАЛИ НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ ДАННИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО МИ, НО НЕ !!! ЩЕ ТРЯБВА ДА Я ПУСНА В УРНА !!!! !!!!! !!!!!

А не искаш ли да я дадеш на човека , който ти е дал 50 лв. за да гласуваш правилно?

Много ми е интересно, как някой ром или баба, които не са виждали компютър ще се справят с гласуването?

няма какво да гледам ... Не машини ...ами само чисто голи "смучичленки" на изборните комисии да ми сложите и още две в "тайната" стаичка на коленца с отворени устица ....НЯМА ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ! ТЕ ТОВА .... ДУХАЙТЕ ЧОРБАТА ...ДЕТО СИ Я НАДРОБИХТЕ ЗА 30 ГОДИНИ !

"Правилно", оставяй купените да ти решават съдбата.

А Цецко дали ще има такава една във тях да си играе със нея,понеже няма да има чували да носи.

Всичко е точно, само ми липсва една лелка, която да преписва от разписката в една тетрадка. Все пак електрическа работа е това, друго си е да има разписка, тетрадка и лелка.