Коментари - Виждате ли проблем с правата на човека в България? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сороските НПО-та и с пробутваната от тях и агентите им - Истанбулска конвенция!

Към тези, които смятат, че "правата на човека" не се спазват в България, нека се аргументират: КОИ точно са тези права, които са им нарушени?! ...И едно уточнение: говорим за права на ЧОВЕКА, а не на полово объркани хора, макар за тях няма нищо по-различно, но следва да са наясно, че освен права имат и задължения, като всички нас, останалите. Така че, къде обичат да си го слагат или как да го правят си единствено и само техен проблем, а наше право и тяхно задължение е, да не ни занимават със сексуалните си проблеми! И да е ясно за всеки объркан: Семейството се състои от жена, мъж и деца! Така е било от както свят светува и така ще си остане. Иначе – на война!

"Неспазването на права" с "Неспазване на законите"!

Какъв проблем с правата на човека тук???? Който иска минава нашата граница безнакзано! Въя всички друго държави това е тежко престъпление, дори се стреля на меси. В Южна България обикалят турски емисари финансирани от Турция и турцизират българите мюсплмани и циганите с пълното съдействие на българската държава!

За какви права говорите? Няма такива има само задължения.

То има ли изобщо такива?

Виждам сериозен проблем с фалшива автонцензура в българските сайтове ! Под определени статии са спрени коментарите !

Сещай се - явно Истанбулската конвенция ще реши всички проблеми с правата в България

Много тъпо зададен въпрос, ако кажеш Да, всички ЛГБТИ пропаганди ще решат, че могат да се развихрят. Ако кажеш Не, пак не е баш така, защото тъпата държава иска да си декларираме абсолютно всички доходи и да ни влиза в къщите, за да руши незаконните ни кладенци.... Абе тъп въпрос сте задали този път.

Да, има твърде много права за всякакви крадци и мръсници, които съсипват страната

Трябва да има фукционираща държава, а така няма.

Правата са ясни, ЧОВЕКА също, какво ни занимавате нас, останалите?

Проблем е меко казано. Ограничения, рестрикции, забрани, правилници и правила драстично нарушаване на човешките права. Задминахте комунистите със това мафиотско законодателство, с лъжата, демагогията и бозавата пропаганда. Не сме СВОБОДНИ хора независимо, че има целогодишно банани....

Какъв Човек? В НАТО? в ЕС?

Къде са тия хора? Тук има само овце, управлявани от говеда. Поздрави!

Че една голяма група хора смятат че имат само права, но не и задължения.

И то е най-вече в отношението на държавата, държавната и общинска администрация към гражданите и техните права. Като започнем от абсолютното неспазване на срокове и завършим на тоталния административен терор, липса на каквато и да било възможност да се уреждат елементарни неща онлайн или просто по имернет. Поради липса на инвестиции и нормално заплащане, сградната база е в плачевно състояние, слубителите неудолетворени. А и все повече се наемат пенсионери, които с малки изключения не вършат нищо, а само пречат, защото са от едно минало време и като манталитет и като соособмости.

Квалифицирани кандидати за държавна работа няма.

абе ний да не сме мазохисти ъсс стокхолмски синдром? Вчера ни насилиха и биха за шенген, днеска пак се съобразяваме със КАЗАНОТО ОТ НАСИЛНИЦИТЕ НИ И ГИ СЛЕДИМ?

Има проблем с правата - прекалено много са, а стадото си сака овчар, защото не знае какво да прави с толкова права.

Да, България има проблем и с правата на човека, и с прилагането на законите, и с върховенството на правото, и с корупцията. Правилно не ни пускат в Шенген. И дано скоро не го направят.

Че да преценим дали има проблем;)