Коментари - САЩ събират данни от социалните мрежи при издаване на виза | Днес.dir.bg

САЩ събират данни от социалните мрежи при издаване на виза

Федералните власти в САЩ предлагат да се събират данни за използваните самоличности в социалните мрежи на почти всеки, желаещ да влезе на американска територия

Обратно в новината

Коментари - САЩ събират данни от социалните мрежи при издаване на виза | Днес.dir.bg

Коментари

няма по-големи омразници на всичко руско от довтасали от бившия сср украинци и руснаци, докопали се до еврокарта или чакащи еврогражданство. най-големите предатели и врагове са сред сънародниците - това е правило, почти без исключения. като змии са, излезли от пазвата на ненавижданата от тях "родина", и хапят най-злобно.

Време е. Маймуни нямат работа в цивилизованите страни. Отдавна трябва еразиатците да искат визи от господаря им за Сибир.

В ТАТАРСТАН (ВОЛЖКА БОЛГАРИЯ) ИМА ЗАВОДИ ЗА ХЕЛИКОПТЕРИ И САМОЛЕТИ ... ОБАЧЕ НЯМА ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ГИ ВЗЕМАТ РАШКИТЕ :))

Затова татарстанците се чудят как да се откопчат от евразийското блато в което ги тикат руснаците.

Не ми трябва ни Америка, ни Русия,. Познавам.и американци и руснаци, готини хора са, народни както си казваме в България. Но политиците им със тези завоеватвлни мераци ме отвръщават. Гледам тук едни пишат за Русия други за САЩ но и едните и другите не скачат когато се говори за нещо в самата ни Родина. Не разбирам как хора родени и израстнали в България защитават чужди интереси. Вие тук нещастници които вземате пари за защита на разнантибългарски интереси трябва да си хвърлите паспортите и да отивате там в Русия или Америка. Ние нормалните тук и икономическите емигранти нямаме нужда от малоумни търтеи като вас. И без вашите глупости по форуми и митинги ние ще си обичаме русия не се притеснявайте, ще се съобразяваме и със САЩ но ще си държим на наша национална политика. Да в ЕС сме и това е хубаво, , това беше желанието на милиони Бъгари, но повечето забравиха защо искахме там. И въпреки недостатъците все още е по добра алтернатива от евразийският съюз. Икономичните предимства са повече но нека не ги смесваме с политиката, която стана изключително мръсна и груба, отвратителна, само заради интересите на две държави които искат да управляват света.

в баланса е ключът за успеха и тайната на вселената, но много не го разбират това, като заслепени от своите доктрини те нарушават този баланс и с това предизвикват не само Съдбата (си), а дърпат Дявола за опашката, като си мислят, че ще им се размине, защото са "силните" на деня. хахаа

сащ събират данни от социалните медии. сега се опитват това да става почти легално. по времето на обама се събираха данни откъдето може и масово. не, че сега не е така, де. на практика това означава само едно: лоялност към режима във вашингтон срещу издаване на виза.

Страшна работа е под темите за америка. човек се чувства като под тема за гей прайд.

За да разсея смутовете относно евентуалното въвеждане на тези мерки, ще кажа следното на посрещачите от 11-ти глух перон западна страна на гарата: Това е политиката на морковчето и тоягата.Щатите имат начини да проучат достатъчно даден кандидат.Целта е да го накарат да подпише документ с невярно съдържание.Т.е. укриване или неверни данни.Това им е достатъчно ако впоследствие решат да вземат мерки срещу даденото лице.

Аз не съм терорист,нито политик!Значи ли,че като не ми харесва политиката на САЩ,и я критикувам няма да получа виза?Ако е така да ви пикая на демокрацията дето я имат.VENSEREMOS!!!

ми като не ти харесва манджата в закусвалнята, дали си я взимаш и плащаш?

1 да сравняваш право на критика с възможността да си купиш манджичка е меко казано нелепо. 2- ако решиш да идеш да се увериш лично прав ли си как да го направиш? 3 - как ще знаеш дали правилно си разбран?

Нищо ново под слънцето. В самата Америка в продължение на десетилетия кинодейци - режисьори, актьори с леви убеждения са били лишавани от работа. Без обяснения. Не са наемани във филми, проектите им за нови филми отхвърляни. Това е пример само от Холивуд, а не само там е било така.

а в гулаг пращаха ли ги, или само ги изселваха ?

Трябва да си изперкал татално да искаш да отидеш в този казан Идета в NZ или AU

Много ми е смешно като чета какви глупости пишат някои хора за USA без да са стъпвали там.Аз живея там от 37 години и си живея доста добре.Да ,има някои неуредици но то ги има във всяка държава.А пък за БГ да не говорим изобщо.Така че първо се огледайте на около а може и в огледалото и после решете какво ще правите.

Аз пак сам си вав европа и ме боли дрАтиа кур как живееш ти там.

Нека си пишат каквото искат, щом това им дава някакво самочувствие. Ние също живеем от 20 години там. Нормален ,спокоен живот, добри хора,без драстични проблеми.Опитахме да се върнем в България временно. Ненормални отношения, груби хора, повечето гледат с измама нещо да спечелят, фалшиви и вредни храни, убийци на пътя, никакви закони. И на върха на всичко, неописуема мръсотия по улици, пътища, домове. Природата чудна, животът отвсякъде погледнат, нездравословен и омърсен от отношенията и неграмотните действия на хората.Човек има усещането, че се е озовал векове назад във времето.

Демокрацията се оказа по зъбата и от комунизма. Всъщност демокрация няма от времето на древните гърци, има само див капитализъм.

дали ще те стресна, ако ти съобщя неоспоримият факт, че в древна гърция е имало роби?? много роби!! само 25 % са били гръцките граждани имащи право на глас ! много е лесно да си демократ в сената когато имаш двеста -триста роби да ти копат лозето! това е нещо като равенството при комунизма хайде , другари да ставаме да работите!

Ми то и сега,половината свят са нископлатени роби,за да тънат в разкож,определена прослойка гендъри,педофили-западни извратеняци!

Толкова ми се иска да ида в Америка,че съм съгласен и урината да ми проверят.Но да ми проверяват Фейсаааа......НЕ! Отказвам се. Давам само урина.

странно, но тук всите русолюбциреват в един глас против новите правила за визи за щатите??? ми нали няма да ходите там бе??! какво ви интересува начина на издаване на визи?? това е все едно веган да взима отношение по въпроса дали стека да е препечен или алангле!

Интересува ме,защото 30 години чакам визите-за САЩ да паднат за и за нас,като за другите но не би.Може би след още 30 пък ида се доберем до заветния паспорт,въпроса е дали ще ги доживее тези времена.Даже и това да стане,кел файда викат турците,те ни съсипаха живота-нашия.До 89г. Чаках комунизма,след 89 съм отвратен от капиталистическа демокрация.Годините си минаха а ние все чакаме,чакаме.

като те интересува, ще ти кажа, що да не ти кажа?? ами, защото сме в нато, ама си ремонтираме самолетите в россия! и си ги купуваме от там! защото платихме ездни почти 2 000 000 $ на россия повреме на ембарго, за едни реактори които и до днес несме видели! защото румъния, македония, хърватия подкрепиха решението на ес нато и ук и изгониха русские посланици, а ние викнахме нашият от москва за консултации, сякаш никой не знае, че този дипломат работи за россия, а не за България! аа, и най интересното е, че въпреки че бизнеса на България се държи от русские за россия също трябват визи!

Абе,кой ви лъже,че в Русия никой не ходи. Западните пропагандатори крият истината от омраза. Огромен е броя на чуждестранните студенти,високо квалифицирани специалисти ,хора предпочитащи Русия пред американската клоака. Тия ги разправяй на балъците!!!!

Съединените щати са причината за всичко гадно и гнусно на тоя свят - робовладелство, порнография, перверзии, кофти храна, генно-модифицирани продукти, шистов газ, вандалско изчерпване на природни ресурси, войни.. но тоя път го загазиха яко. 21 трилиона дълг, 20% от американците са на купонна система, 40% нямат здрани осигуровки, съюз Русия - Китай. Между другото Китай обяви, че вноса на петрол ще става само срещу юани. Единствения ход, който ще хрумне на празните тикви отвъд океана е война, но тоя път ще бъдат изравнени със земята, отново и отново - Русия от изток и Север, Китай от Запад, от Юг ще ги довършат подводниците. Вземам си пуканки и ще гледам с наслада.. ;)

и бият негрите шъ знайш!! а в китай няма пенсии, и здравеопазване няма! то в россия има, ама 80% не са го виждали

Да се умитат от тук американските военни. Дакато на разрешат наши войски с танкове да се разкарват свободно из територията на САЩ

копие от използваната тоалетна хартия няма ли да искат

РАЗБЪРКАХА СВЕТА И ПОСЛЕ АМА КВО СТАНА .

СУПЕР ДЕМОКРАТИЧНА ДЕЙНОСТ .НЯМАМ ДУМИ , ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА ПРАВА НА ЧОВЕКА И ПЛУРАЛИЗЪМ НА МНЕНИЯ .

Визовият режим на Обетованата земя (САЩ) е меко казано странен - за терористите е "врата у поле" (те си щъкат необезпокоявани), а за нормалните хора - наказание!

Винаги съм признавал величието и лидерството на САЩ , дори и в безумието им , жалко , че ги обзе тъкмо сега , рано му беше още на Света.

Защо имаме визи за САЩ нали уж сме съюзници и партньори мухаха.

Уж!

бг52

..и нема никаква солидарност, нали! тиквона тоси път удари десетката с решението си.

Дори и сопола не бих си хвърлил за да посетя това генетично увредено еврейско недоносче наречено САЩ. С това ми изказване може да ме обвините и в антисемитизъм дори!

ще бъдат засегнати 14 700 000 души годишно без да броят тебе! ще рече за десет години в щатите пристига население повече от колкото има в цяла раша!

БОли ме у...я! Проблемът си е техен, не мой!

За тези, които подкрепяхме в изборната нощ демократа Тръмп ще има визи! А за тези които бяха за Хилари Клинтън - не, защото са за американските роми, получаващи само помощи и навлеците-латиноси от Мексико! Вечна дружба с Тръмп!

Той е републиканец, а не демократ. Демократка беше онази кукумявка, русата!

Прав си. Той е демократично мислещ републиканец за разлика от псевдо-демократката Хилари, донесла най-много злини на Европа чрез създадения от нея не бежански, а нашественически поход. Тези, които подкрепят Клинтън - без визи!

Дълги години Тръмп не само е гласувал за демократите, но е и бил регистриран като такъв.

Тези които са против НАТО и ЕС без визи за САЩ ,какво ще правят там да замърсяват страната с руска пропаганда ли -не , да ходят в русия .

да поздравиш майка си!;)) ще я каня на вечеря, а после.......;))

Абе без значение е , че и така и иначе няма да ходя в САЩ , важното е , че могат да ми откажат виза.

Тъкмо мислех да искам виза и ми дойде на душата това - fuck the USA и взех , че си излях душата.

Точно така, видят ли че възхвалява путин във фейса, нека види американска виза през крив макарон.

НА МЯСТОТО НА ВСЕКИ ПОЧИНАЛ БЯЛ ПРОГРАМИСТ ИДВАТ ПО 3-МА ИНДИЙЦИ :))

Така е, шефът на Майкрософт в Редмънт също е индиец!))

Това не е русия дето никой не ходи освен руснаците, това в сащ много кандидати, много начини А събиране на информация

Абе хюм не говори простотии ,ама кретен какво ще каже .

За никого не е тайна, че и досега се проверяваха фейсбуците на искащите виза за Щатите. Винаги са ровили, но сега законно ще си го правят.

Супер "демократично".

а бе човек ти резбата ли обурна?

да си я напъхат тая виза и ауспуха

1000+

ЕСТЕСТВЕНО Е ЧЕ ДАННИТЕ НЕ СЕ СЪБИРАТ ЛИЧНО ... ... "ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ" КОЙТО ГИ СЪБИРА И АНАЛИЗИРА СЕ ИЗЖИВЯВА В МОМЕНТА КАТО МЛАДИЯ ТРАВЕСТИТ ДЖИНА РОДЕНА В РИАД ОТ МАЙКА ДЖИХАДИСТКА И БАЩА НАТАНЯХУ , ЕДНОВРЕМЕННО ГЛАСУВАЩ ЗА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН И ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛНАТА РАЙФЪЛ АССОЦИАЦИЯ :))

Сащ да го дха.Ето им още едни данни които да съберат.

Те на това му се казва фашизъм. Сигура ще искат дублиране и на клозетната хартия в три варианта- 2 от тях за досиетата.

" Реципрочност" му е майката! Да ги бавят по половин година в чакане, 90% откази и ще ни е по- добре в собствената държава! Ингилизите вече осъзнават каква глупост сътвориха с брекзит. Какво има да им се радваме на тези престъпници и пияници? Нашите сякаш са по- малко колоритни. Не искам нагли чужденци в България! И аз зор за Америка нямам!!!

Точно и добре написано - подкрепям.

ВИЗА ??? не искам . искам да се чувствам свободен в собствената си кожа , където и да се намирам

ако пожелаем същото от ам-те ни ,,приятели,, ...ще е ,,дискриминация,,...??? като видиш американец ...падаш на колене и почваш да удряш ,,теманета,, в земята...!!! ,,един е господ бог, и неговия пророк ...америка на земята...,,!!!

...ами тя свободата е много ваобраjaема там !...то толкова полицеиска дарjaва надали има на друго място !?!...страната на голямата " демокрацiя " ?!?...

Е, тва нас кво ни засяга? Ние нали сме съюзници по евроатлантическа линия и влизаме без визи? А, чакай малко, май не беше баш тъй...Трябва да питам Дайнов как беше.

Фик-бука много ще фика !! Та нали затова е направен!! Вие гледайте как случайно е бил създаден с онова наивно филмче. Сега се вижда ,каква е причината ,въобще за овладяването му и изтичането на личните даннниииии !! Успех за облъчените му членовете !

Ха, ако го имаше това изискване преди около 20 и няколко години (и социалните проблеми бяха толкова актуални) сигурно никога нямаше да ми дадат виАта:) Вероятно някой тъпоумен чиновник щеше да ме разпредели сред благонадеждните...То дори и тук един високопоставен служител и както се оказа и мошеник и крадец доста работи по въпроса да ме оклевети, и въпреки позициите и всичките му връзки остана шокиран, когато не мен, а него арестуваха:) А той срещу мен бе изпратил полиция с куп лъжи и фалшиви обвинения:(

Коментари - САЩ събират данни от социалните мрежи при издаване на виза | Днес.dir.bg

САЩ събират данни от социалните мрежи при издаване на виза

Федералните власти в САЩ предлагат да се събират данни за използваните самоличности в социалните мрежи на почти всеки, желаещ да влезе на американска територия

Обратно в новината

Коментари - САЩ събират данни от социалните мрежи при издаване на виза | Днес.dir.bg

Коментари

няма по-големи омразници на всичко руско от довтасали от бившия сср украинци и руснаци, докопали се до еврокарта или чакащи еврогражданство. най-големите предатели и врагове са сред сънародниците - това е правило, почти без исключения. като змии са, излезли от пазвата на ненавижданата от тях "родина", и хапят най-злобно.

Време е. Маймуни нямат работа в цивилизованите страни. Отдавна трябва еразиатците да искат визи от господаря им за Сибир.

В ТАТАРСТАН (ВОЛЖКА БОЛГАРИЯ) ИМА ЗАВОДИ ЗА ХЕЛИКОПТЕРИ И САМОЛЕТИ ... ОБАЧЕ НЯМА ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ГИ ВЗЕМАТ РАШКИТЕ :))

Затова татарстанците се чудят как да се откопчат от евразийското блато в което ги тикат руснаците.

Не ми трябва ни Америка, ни Русия,. Познавам.и американци и руснаци, готини хора са, народни както си казваме в България. Но политиците им със тези завоеватвлни мераци ме отвръщават. Гледам тук едни пишат за Русия други за САЩ но и едните и другите не скачат когато се говори за нещо в самата ни Родина. Не разбирам как хора родени и израстнали в България защитават чужди интереси. Вие тук нещастници които вземате пари за защита на разнантибългарски интереси трябва да си хвърлите паспортите и да отивате там в Русия или Америка. Ние нормалните тук и икономическите емигранти нямаме нужда от малоумни търтеи като вас. И без вашите глупости по форуми и митинги ние ще си обичаме русия не се притеснявайте, ще се съобразяваме и със САЩ но ще си държим на наша национална политика. Да в ЕС сме и това е хубаво, , това беше желанието на милиони Бъгари, но повечето забравиха защо искахме там. И въпреки недостатъците все още е по добра алтернатива от евразийският съюз. Икономичните предимства са повече но нека не ги смесваме с политиката, която стана изключително мръсна и груба, отвратителна, само заради интересите на две държави които искат да управляват света.

в баланса е ключът за успеха и тайната на вселената, но много не го разбират това, като заслепени от своите доктрини те нарушават този баланс и с това предизвикват не само Съдбата (си), а дърпат Дявола за опашката, като си мислят, че ще им се размине, защото са "силните" на деня. хахаа

сащ събират данни от социалните медии. сега се опитват това да става почти легално. по времето на обама се събираха данни откъдето може и масово. не, че сега не е така, де. на практика това означава само едно: лоялност към режима във вашингтон срещу издаване на виза.

Страшна работа е под темите за америка. човек се чувства като под тема за гей прайд.

За да разсея смутовете относно евентуалното въвеждане на тези мерки, ще кажа следното на посрещачите от 11-ти глух перон западна страна на гарата: Това е политиката на морковчето и тоягата.Щатите имат начини да проучат достатъчно даден кандидат.Целта е да го накарат да подпише документ с невярно съдържание.Т.е. укриване или неверни данни.Това им е достатъчно ако впоследствие решат да вземат мерки срещу даденото лице.

Аз не съм терорист,нито политик!Значи ли,че като не ми харесва политиката на САЩ,и я критикувам няма да получа виза?Ако е така да ви пикая на демокрацията дето я имат.VENSEREMOS!!!

ми като не ти харесва манджата в закусвалнята, дали си я взимаш и плащаш?

1 да сравняваш право на критика с възможността да си купиш манджичка е меко казано нелепо. 2- ако решиш да идеш да се увериш лично прав ли си как да го направиш? 3 - как ще знаеш дали правилно си разбран?

Нищо ново под слънцето. В самата Америка в продължение на десетилетия кинодейци - режисьори, актьори с леви убеждения са били лишавани от работа. Без обяснения. Не са наемани във филми, проектите им за нови филми отхвърляни. Това е пример само от Холивуд, а не само там е било така.

а в гулаг пращаха ли ги, или само ги изселваха ?

Трябва да си изперкал татално да искаш да отидеш в този казан Идета в NZ или AU

Много ми е смешно като чета какви глупости пишат някои хора за USA без да са стъпвали там.Аз живея там от 37 години и си живея доста добре.Да ,има някои неуредици но то ги има във всяка държава.А пък за БГ да не говорим изобщо.Така че първо се огледайте на около а може и в огледалото и после решете какво ще правите.

Аз пак сам си вав европа и ме боли дрАтиа кур как живееш ти там.

Нека си пишат каквото искат, щом това им дава някакво самочувствие. Ние също живеем от 20 години там. Нормален ,спокоен живот, добри хора,без драстични проблеми.Опитахме да се върнем в България временно. Ненормални отношения, груби хора, повечето гледат с измама нещо да спечелят, фалшиви и вредни храни, убийци на пътя, никакви закони. И на върха на всичко, неописуема мръсотия по улици, пътища, домове. Природата чудна, животът отвсякъде погледнат, нездравословен и омърсен от отношенията и неграмотните действия на хората.Човек има усещането, че се е озовал векове назад във времето.

Демокрацията се оказа по зъбата и от комунизма. Всъщност демокрация няма от времето на древните гърци, има само див капитализъм.

дали ще те стресна, ако ти съобщя неоспоримият факт, че в древна гърция е имало роби?? много роби!! само 25 % са били гръцките граждани имащи право на глас ! много е лесно да си демократ в сената когато имаш двеста -триста роби да ти копат лозето! това е нещо като равенството при комунизма хайде , другари да ставаме да работите!

Ми то и сега,половината свят са нископлатени роби,за да тънат в разкож,определена прослойка гендъри,педофили-западни извратеняци!

Толкова ми се иска да ида в Америка,че съм съгласен и урината да ми проверят.Но да ми проверяват Фейсаааа......НЕ! Отказвам се. Давам само урина.

странно, но тук всите русолюбциреват в един глас против новите правила за визи за щатите??? ми нали няма да ходите там бе??! какво ви интересува начина на издаване на визи?? това е все едно веган да взима отношение по въпроса дали стека да е препечен или алангле!

Интересува ме,защото 30 години чакам визите-за САЩ да паднат за и за нас,като за другите но не би.Може би след още 30 пък ида се доберем до заветния паспорт,въпроса е дали ще ги доживее тези времена.Даже и това да стане,кел файда викат турците,те ни съсипаха живота-нашия.До 89г. Чаках комунизма,след 89 съм отвратен от капиталистическа демокрация.Годините си минаха а ние все чакаме,чакаме.

като те интересува, ще ти кажа, що да не ти кажа?? ами, защото сме в нато, ама си ремонтираме самолетите в россия! и си ги купуваме от там! защото платихме ездни почти 2 000 000 $ на россия повреме на ембарго, за едни реактори които и до днес несме видели! защото румъния, македония, хърватия подкрепиха решението на ес нато и ук и изгониха русские посланици, а ние викнахме нашият от москва за консултации, сякаш никой не знае, че този дипломат работи за россия, а не за България! аа, и най интересното е, че въпреки че бизнеса на България се държи от русские за россия също трябват визи!

Абе,кой ви лъже,че в Русия никой не ходи. Западните пропагандатори крият истината от омраза. Огромен е броя на чуждестранните студенти,високо квалифицирани специалисти ,хора предпочитащи Русия пред американската клоака. Тия ги разправяй на балъците!!!!

Съединените щати са причината за всичко гадно и гнусно на тоя свят - робовладелство, порнография, перверзии, кофти храна, генно-модифицирани продукти, шистов газ, вандалско изчерпване на природни ресурси, войни.. но тоя път го загазиха яко. 21 трилиона дълг, 20% от американците са на купонна система, 40% нямат здрани осигуровки, съюз Русия - Китай. Между другото Китай обяви, че вноса на петрол ще става само срещу юани. Единствения ход, който ще хрумне на празните тикви отвъд океана е война, но тоя път ще бъдат изравнени със земята, отново и отново - Русия от изток и Север, Китай от Запад, от Юг ще ги довършат подводниците. Вземам си пуканки и ще гледам с наслада.. ;)

и бият негрите шъ знайш!! а в китай няма пенсии, и здравеопазване няма! то в россия има, ама 80% не са го виждали

Да се умитат от тук американските военни. Дакато на разрешат наши войски с танкове да се разкарват свободно из територията на САЩ

копие от използваната тоалетна хартия няма ли да искат

РАЗБЪРКАХА СВЕТА И ПОСЛЕ АМА КВО СТАНА .

СУПЕР ДЕМОКРАТИЧНА ДЕЙНОСТ .НЯМАМ ДУМИ , ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА ПРАВА НА ЧОВЕКА И ПЛУРАЛИЗЪМ НА МНЕНИЯ .

Визовият режим на Обетованата земя (САЩ) е меко казано странен - за терористите е "врата у поле" (те си щъкат необезпокоявани), а за нормалните хора - наказание!

Винаги съм признавал величието и лидерството на САЩ , дори и в безумието им , жалко , че ги обзе тъкмо сега , рано му беше още на Света.

Защо имаме визи за САЩ нали уж сме съюзници и партньори мухаха.

Уж!

бг52

..и нема никаква солидарност, нали! тиквона тоси път удари десетката с решението си.

Дори и сопола не бих си хвърлил за да посетя това генетично увредено еврейско недоносче наречено САЩ. С това ми изказване може да ме обвините и в антисемитизъм дори!

ще бъдат засегнати 14 700 000 души годишно без да броят тебе! ще рече за десет години в щатите пристига население повече от колкото има в цяла раша!

БОли ме у...я! Проблемът си е техен, не мой!

За тези, които подкрепяхме в изборната нощ демократа Тръмп ще има визи! А за тези които бяха за Хилари Клинтън - не, защото са за американските роми, получаващи само помощи и навлеците-латиноси от Мексико! Вечна дружба с Тръмп!

Той е републиканец, а не демократ. Демократка беше онази кукумявка, русата!

Прав си. Той е демократично мислещ републиканец за разлика от псевдо-демократката Хилари, донесла най-много злини на Европа чрез създадения от нея не бежански, а нашественически поход. Тези, които подкрепят Клинтън - без визи!

Дълги години Тръмп не само е гласувал за демократите, но е и бил регистриран като такъв.

Тези които са против НАТО и ЕС без визи за САЩ ,какво ще правят там да замърсяват страната с руска пропаганда ли -не , да ходят в русия .

да поздравиш майка си!;)) ще я каня на вечеря, а после.......;))

Абе без значение е , че и така и иначе няма да ходя в САЩ , важното е , че могат да ми откажат виза.

Тъкмо мислех да искам виза и ми дойде на душата това - fuck the USA и взех , че си излях душата.

Точно така, видят ли че възхвалява путин във фейса, нека види американска виза през крив макарон.

НА МЯСТОТО НА ВСЕКИ ПОЧИНАЛ БЯЛ ПРОГРАМИСТ ИДВАТ ПО 3-МА ИНДИЙЦИ :))

Така е, шефът на Майкрософт в Редмънт също е индиец!))

Това не е русия дето никой не ходи освен руснаците, това в сащ много кандидати, много начини А събиране на информация

Абе хюм не говори простотии ,ама кретен какво ще каже .

За никого не е тайна, че и досега се проверяваха фейсбуците на искащите виза за Щатите. Винаги са ровили, но сега законно ще си го правят.

Супер "демократично".

а бе човек ти резбата ли обурна?

да си я напъхат тая виза и ауспуха

1000+

ЕСТЕСТВЕНО Е ЧЕ ДАННИТЕ НЕ СЕ СЪБИРАТ ЛИЧНО ... ... "ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ" КОЙТО ГИ СЪБИРА И АНАЛИЗИРА СЕ ИЗЖИВЯВА В МОМЕНТА КАТО МЛАДИЯ ТРАВЕСТИТ ДЖИНА РОДЕНА В РИАД ОТ МАЙКА ДЖИХАДИСТКА И БАЩА НАТАНЯХУ , ЕДНОВРЕМЕННО ГЛАСУВАЩ ЗА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН И ЧЛЕН НА НАЦИОНАЛНАТА РАЙФЪЛ АССОЦИАЦИЯ :))

Сащ да го дха.Ето им още едни данни които да съберат.

Те на това му се казва фашизъм. Сигура ще искат дублиране и на клозетната хартия в три варианта- 2 от тях за досиетата.

" Реципрочност" му е майката! Да ги бавят по половин година в чакане, 90% откази и ще ни е по- добре в собствената държава! Ингилизите вече осъзнават каква глупост сътвориха с брекзит. Какво има да им се радваме на тези престъпници и пияници? Нашите сякаш са по- малко колоритни. Не искам нагли чужденци в България! И аз зор за Америка нямам!!!

Точно и добре написано - подкрепям.

ВИЗА ??? не искам . искам да се чувствам свободен в собствената си кожа , където и да се намирам

ако пожелаем същото от ам-те ни ,,приятели,, ...ще е ,,дискриминация,,...??? като видиш американец ...падаш на колене и почваш да удряш ,,теманета,, в земята...!!! ,,един е господ бог, и неговия пророк ...америка на земята...,,!!!

...ами тя свободата е много ваобраjaема там !...то толкова полицеиска дарjaва надали има на друго място !?!...страната на голямата " демокрацiя " ?!?...

Е, тва нас кво ни засяга? Ние нали сме съюзници по евроатлантическа линия и влизаме без визи? А, чакай малко, май не беше баш тъй...Трябва да питам Дайнов как беше.

Фик-бука много ще фика !! Та нали затова е направен!! Вие гледайте как случайно е бил създаден с онова наивно филмче. Сега се вижда ,каква е причината ,въобще за овладяването му и изтичането на личните даннниииии !! Успех за облъчените му членовете !

Ха, ако го имаше това изискване преди около 20 и няколко години (и социалните проблеми бяха толкова актуални) сигурно никога нямаше да ми дадат виАта:) Вероятно някой тъпоумен чиновник щеше да ме разпредели сред благонадеждните...То дори и тук един високопоставен служител и както се оказа и мошеник и крадец доста работи по въпроса да ме оклевети, и въпреки позициите и всичките му връзки остана шокиран, когато не мен, а него арестуваха:) А той срещу мен бе изпратил полиция с куп лъжи и фалшиви обвинения:(