Коментари - Румен Петков: Посланик Уорлик лъже за визата ми | Днес.dir.bg

Румен Петков: Посланик Уорлик лъже за визата ми

Джеймс Уорлик лъже по най-циничния начин, това заяви Румен Петков по повод изявлението на американски посланик, че визата му е анулирана заради текущо криминално разследване.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: Посланик Уорлик лъже за визата ми | Днес.dir.bg

Коментари

Защо наистина не го пускате в САЩ?

Не лъже ,не лъже....ти какво търси при Галеви,защо ти беше да се цапаш с наркотици,ако беше невинен щеше да се държиш по-мило и с Диана Найденова....От психологична гледна точка агресивно се държи ВИНОВНИЯ....

ПЕТКОВ ДА КАЖЕ ЗАЩО НИЩО НЕ СТАВА С ПИСТАТА ЗА ФОРМУЛА 1 МНОГО ПРИКАЗКИ ИЗПРИКАЗВА И ЗА КАКВО ?!

Ами , значи другаде го разследват . Сигурно имат и сателитни снимки на срещите му и катастрофите , кво се чудите , ама си трайкат да им дойде момента. Така ,че ''акото'' да не мърда много ,че се размириса.

не проумявам зощо тоя тъпанар ,мутра,Р.Петков,се натиска за американска виза,когато мястото му е в Сибир.

не проумявам зощо тоя тъпанар ,мутра,Р.Петков,се натиска за американска виза,когато мястото му е в Сибир.

Скъпи ни пикльо,др. Летков,запалка нещастна и червена,ами аз не те понасям повече от американците!Специално Ти си унижение за българите и въобще не разчитай ,че честен българин би се застъпил за теб!

НЕ СЕ ОПЛАКВАЙ РУМЕНЧО, 1944 НАЛИ ДЕМОКРАТИТЕ ВИ ДОКАРАХА НА ВЛАСТ

Абе много си нагъл.Това не ти е ,както по онова време ,да пикаеш във фонтана в Плевен.Ти ще излагаш България в САЩ.вЗИМАЙ СИ ПАРИТЕ КАТО НАР. ПРЕДСТАВИТЕЛ и си трайкай.Мис лиш си че американците не ти знаят кирливите ризи.

На другаря Петков,Румен, и на всички другари от Партията, дружно да им усигурим, другари, путьовка към Пандиз Палас. Всички са за там. За всичко, което сътвориха на нашата нация.

РУМЕНЕЕЕ, ПОСЛУШАЙ ДЕДО СИ : ЗАТОВА ДАЛИ ЛЪЖЕ ,МОЖЕ ДА ОТНЕСЕШ СЪМНЕНИЕТО СИ КЪМ НЯКОЙ ГОСПОДИН ОТ ДРУГА ПАРТИЯ. НО ДА СЕ ЦЕЛИШ С ПРАШКА В ТОЯ ,КАТО КАЗВАШ , ЧЕ ЛЪЖЕ ...ИГРАЕШ СИ С ОГЪН.........

Навремето Батето - Иван Славков се правеше много на ербап пред американците:наричаше бившия посланик пръдльо и наляво и надясно обясняваше,че няма по-измислена държава от щатите.Няколко месеца по-късно арестуваха Батето в столичен хотел докато договаряше подкуп с английски журналисти, за да стане Лондон олимпийска столица.Така безславно завърши кариерата му като шеф на БОК.Така е когато се бъзикаш с посланика и го наричаш лъжец.Освен това когато си до гуша в лайна е по-добре да си траеш,вместо много да чуруликаш.

Батето понесе стоически всички удари защото въобще не беше доказано че е взел пари ама не се отрече от думите си за американците

Айде скрий се вече бе Уорлик, стига му прави вувузелки и ти на Цвъ Цвъ, а? Той пикаещия че не е стока, не е, ама че и ти си ПРЪДЛЬО като Пардю, си е повече от очевадно!!! Глав. прокурора ти заявява че намя разследвания срещу запалката, официални документи от следствие и прокуратура ти се предоставят, но нали трябва да ви върви танто-за-кукуригото със медийната звезда, актьора-циркаджия Цвъ Цвъ и веднака скалъпваш неграмотно по гербаджийски никому неизвестно, а най-вероятно и несъществуващо разследване!!! Чудното е другото обаче - след като американците правят такава услуга на гърбавите, каво ли искат (и ще получат) те в замяна??? Всеизвестна ни е алчността им!!!!

Батето е пич и юнак,умен и образован,рядко срещан типаж по нашите земи.

Абсолютно ! Че и хлевоуст !(Казват, само да бил бил поизчаквал барем малко на влека на Спас ... е да де -- ама затова пък с по-бързоминаващите уважително бил бил споделял дванайсетгодишния-си валентинес )

Човекът бил най-дълго студент във ВМЕИ. Завърши чак след като стана зет на Тато.

Направо е супер нагъл този Руменчо! Той си знае, защо са му отнели визата за САЩ. Но няма да се изненадам, ако му бият и черен печат и за ЕС. По-добре да си наляга парцалите, защото никой от неговите партийчета няма да му помогне!

Абе няма ли кой да го вразуми тоз (изберете думата) ?! /// И изобщо др. Петков -- не стига че лъжете охахавяващо-нагло (И то от най-високата българска трибуна ! ), ами искате и да Ви вярваме !

Няма равен тоя Румен- пияницата... Няма равен на неговата наглост... Типичен, гнусен Бе Се Пар... Колко поколения комунисти трябва да измрат, за да се изтрие тая измет....

Петков може да е всякакъв, но след като компетентните български органи писмено са заявили, че срещу него не се води криминално разследване остава да предположим, че то се води от американските такива на българска територия. Това че тяхната юрисдикция вече се разпрострира и върху България не е кой знае каква новост, но поне да си го признаят официално. Тогава Уорлик вече официално ще може да изпълнява ролята си на генерал- губернатор, която толкова му харесва, както на него , така и дупедавците от ГЕРБ.

вие па не спрехте да се джанкате на тема комунисти/капиталисти. според мен хАмеринаския трябва да бъде поставен на място, заедно с неприятния му Френски колега, защото тия двамцата започнаха да си позволяват много неща просто. Да каже за леката дрога!!

Много, много точно. Аман от озлобени изперкали партийни фенове отляво и отдясно дето още не са прочели за какво става въпрос, обаче веднага плюят

за всички комунисти/лъжци, крадци, манипулатори, паразити и предатели/ вкючително и за Р.Петков/комуниста-национален предател/ идва ВИДОВДЕН

Бе този Петков е много нагъл. Как талка едни Братя Галеви, набедени за подземнои босове., ще диктуват кой да присъства. Значи те командват министъра, а сега той се оправдава. Значи има за какво да се оправдава. Ако е бил чист защо симн подаде оставката и доста време бе скрит и се занимаваше само със спорт??

Все си мисля, че не Американския посланник лъже, аче Г-н Петков, на когото му е навик да не казва истината. Пази Боже, от такива хора.

Аз мисля обратното. Американските политици винаги са лъгали

Румене , стига са ти прощавали. Как за четири години купи апартамент в София. Че народа е прост но и вие сте много нагли. Има хора които знаят много неща.Язък че беше министър на МВР. Не са ли ти казвали че, както ти казваш често че с двайсет годишен труд си го купил е лъжа .Според теб всички би следвало да живеем в ЦЕНТЪРА на София.

Абе тоя Румен пак се е изказал след тежка пиянска нощ... Това махмурлука не прощава никому... Даже и на наш Румена- опитний пияница....

Имаше навремето един виц много актуален и сега. "Брежнев в израз на дълбоки братски чуства решил да подари на Централния комитет на партията в България лимузина, нов модел чайка. Пристигнала колата и Живков влиза и какво да гледа...страшна кола, кожен салон...всичко е жестоко...обаче гледа няма волан. Зачуден вдига телефона на Брежнев и го пита...Абе колега..много благодаря за колата много е хубава всичко е ок ама зающо няма волан? И Брежнев отговаря...ааа не се безпокой...всичко е нормално, вие се качете, возете се волана е при нас ние ще управляваме." Та и сега....преди волана беше в СССР сега е в Щатите. А ние се возим иначе.

Ние не се возим,...Нас ни Извозват...в Небитието...И в зависимост от пътната структура, понякога е удобно, но, много често Друса...

Не може да се отрече на хората от "Позитано", че имат много силно присъствие във всички форуми.

обаче румбата не казва дали другаде по света не го разследват за някакво престъпление!!! вчера четох коментар някъде че е закупил апартамент в барселона с пари в брои, и то сума от 1 500 000 евро. лошото е че американската гад уорлик не казва нищо по въпроса, което показва безучастността на американското правителство към българският народ. тях определено ги интересува да има корумпирани политици които да манипулират.

1 500 000 ЕВРО В БРОЙ?! ЗА АПАРТАМЕНТ В БАРСЕЛОНА?!? БАЯ АПАРТАМЕТЧЕ ЩЕ ДА Е БИЛО ... КЪМТО ПОЛОВИН ДЕКАР, А? ТОВА В НЯКОЯ БРОШУРКА НА ГЕРБ ЛИ ГО ЧЕТЕ???

Тоя защо си въобразява,че нпкои е длъжен да го търпи по начина, по който ние си го търпим!С поведението си е предизвикал основателни подозрения,че е опасен за Американската сигурност и повече няма какво да коментира!Тяхно право си е кой може да влиза в страната и кой не,а не на комунистите!Какво ще прави там?Чака го необятната съветска страна,а неговите СТРАННОСТИтам няма да правят впечатление!

Очаквам с нетърпение отговора на американците. За разлика от нас, те не са свикнали на подобно поведение. Надявам се, наглостта на Петков да има подходящите последствия за него

При тези хора нема лабаво. Там 2% от населението е под ключ, в затворите. Лошото е, че у нас главният прокурор се казва Борис Велчев. Все още.

Нали САЩ ни се водят приятели и съюзници? Защо не предадат информацията, която имат за престъпна дейност на Р.П. на българското МВР? Нали точно САЩ непрекъснато говорят за корупция в България. Айде, нека помогнат да бъде осъден Р.П. Да, ама не! Явно всичко е лъжа и манипулация при това доста плитка и показващо само едно - правителството на ГЕРБ е силно изгодно на САЩ. Очаквам скоро да разберем защо и колко ще ни струва това.

Ами ти отде знаеш че вече не са я предали таз инфомация...или я чакаш в суртешния блок на БТВ? Ако гледа интервюто с Уорлик той каза че "Р.Петков е обект на криминално разследване" но не уточни дали това разследване е в БГ или в USA .Потрай малко и ще му лъсне голия за.....ик на Румбата.

Не няма никаква информация........

сащ нямат никакъв интерес да се осъждат чуждестранните управници, те имат интерес да ги държат изкъсо и манипулират с такива информации. не забравяи световните диктатори че винаги са били подкрепяни от американците до като са им удобни. не забравяи как нагъзиха и боико с доклада в Congr. Quarterly.

СЪЩО КАТО В ИРАК.....ЗАПОЧВА СЕ....

Лъжеш тъпо и безочливо.А твърдиш за другите,че всичко е лъжа и манипулация даже на междудържавно ниво.Много си ,,прозорлив,,,като твоите поръчители от БСП.

Е добре де! Да пробва да влезе да в САЩ да докаже че има виза още :) Може да кацне на летището и толкова ще му е.Да забрави навътре да влезе Лъжели биле хората, че му анулирали визата... Имат накакъв зор да лъжат за неговата Виза :)

Нали ви е ясно, че какъвто и да е луд Р. Петков, ако не е вярно това което казва в публичното пространство, че ще му се стъжни живота. Да се заяжда и лъже за Цвъ Цвъ и американчето-посланик му е спукана работата. Така че хайде да се замислим дали пък не казва истината а?

това е като да се замислиш дали да не заложиш на куция кон, щот кой знае може и той да спечели състезанието!

Немога да разбера хората или са невнимателни или нещо по ло-лошо / глупави !! Какво означава вътрешни работи като става дума за виза за US. С други думи като си престъпник няма как да те пуснат

Петков нарича американския посланник лъжец? То не, че американеца ми е много симпатичен, ама точно пък Р. Петков да тръгне да се прави на света вода ненапита по този повод е просто смешно. Айде да тръгне да доказва на американците, че са сбъркали. Те и те не са много честни, ама в тоя случай са си много прави. Дано прекратят визите и на останалите от БСП, та да няма къде да се крият.

Колко са джобните пари на Румен - 7 ? 400.000 евро ? 1.500.000 евро ? Или 1.900.000 евро ?

Какво си въобразява този Петков?Не вижда ли,че Българското радио денонощно излъчва само американска музика. Телевизиите,успоредно с радиото и пресата ни внушават чувства на гореща обич към великата държавата,която никой друг вече не харесва. Да не говорим за Япония,Корея Виетнам,цялата Южна Америка,Африка и т.н.

Не сме забравили тия времена, когато посланикът на СССр даваше акъл и те точно толкова не ми харесваха, колкото сегашните, при които американския посланик ни дава акъл. Сменихме командния център, но каруцата продължава да ев реката ... Ако вземем да ги игнорираме за малко тия командни центрове може и да тръген работата. Колкото до Румен Петков не мисля, че има или няма виза е нещо, с което трябва да се занимаваме на национално ниво.

ТОЙ САМО ДЕМОКРАТА ДАВА АКЪЛ, ПРЕДНИЯ РЕПУБЛИКАНЕЦА НЕ БЕШЕ ТАКЪВ.

понеже слушах интервюто смея да твърдя че : първо: посланика каза "НИЕ лично уведомихме Р.Петков" което не значи че лично посланика го е уведомил и второ: посланика изобщо не уточни че става въпрос за криминално разследване в България, което може да значи и че има такова и в USA. Така че Румбата да не се прави на мъж ами да си сърба попарата дето я е надробил.

С тази вяра в думите на посланика може да видите и преспи от сняг в момента през прозореца си..

Ами то и за мене ти си престъпник ама никой не те вкарва на топло.

да ходи в русия, що ревът тай червените.

Май нещо те е налегнала забравата или имаш липса на лично мнение щом повтаряш без да мислиш. Много все още са живи от това време и за такова поведение на посланика на СССР едва ли някой си спомня освен такива като теб

Е са ще видиш виза през крив макарон!

Много си активен бе. Аз от американец хаир не съм видял.

За разлика от ' нашата ' Темида, ЦРУ и ФБР нито са глепи, нито са глухи ... Да не му пратят ' визитка ' от американски съд, че тогава ще стане мале - мале !

Този Уорлик отдавна трябва да го отзоват, защото излага и така изложената си страна.

Малко недомисляш Анинце. Ако наистина излагаше нещо Уорлик до сега да бяха го отзовали ... това не ти е БГ да ги траят щот са партийни кадри.

тоя нестастник , посланика имам предвид , трябваше да си обере крушите осте след скандала с паментника на леците.и повече да не се мярка и нашите земи.не е желан в тях , освен от разни дянковчета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой ли не си задав въпроса защо "има само 1 посланик "на чужда страна у нас защото ежедневно той дава напътствия какво да правим. Това ли му е работата или другите посланици са по-прости от този янки?? Защо никой от тях нито го подкрепя нито го спира да спре да излага длъжността си. Стигам до извода че отдавна са го разбрали колко му е пипето и не го базарят за фактор в "гилдията" си

А някой чул ли е американският посланик сър Дж. Уорлик да употребява цинични изрази като : ' Куйович, Муйович, Уйович ' , ' Муйо - пилата ' , ' Сульо и пульо ' ? А някой чул ли е американският посланик да казва на главен прокурор , че един мандат бил по - кратък от един човешки живот ? Аз лично не съм чувал нито едното, нито другото да е казвано от сър Дж. Уорлик ! Защо главният прокурор не повдигна обвинения към РП заради нецензурните му изказвания в медийното пространство и индиректните му / скрити / заплахи ? А Л. Корнезов ще се изкаже ли по въпроса и да цитира кои членове от НПК е нарушил РП или и той странно ще мълчи ?

Явно тичаш с архарите по чукарите и мозъчето ти е по малко и от техния.

Колко нецензорно ще се езкажа за теб и твоя "сър"- наркоман, но няма да ме пуснат.

С твоите грешки ,които правиш,може и да не те разберат.

кога пък му даде и благороднически сан.Личи си ,че акъла ти е колкото на arhar.

А-а-а, аз не съм чувал такива работи! Не съм чувал и някога да му е давано рицарско звание на любимият ти Уорлик, на който тъй изкусно ти му правиш вувузелки!!!

tomazow

Браво на г-н Петков , ако е направил нещо ...... АМИ ДОКАЖЕТЕ ГО !!! А относно срещата му с Галеви ......... ЗАЩО ОБАЧЕ НЕ СЕ КАЗВА ЗА СРЕЩАТА НА ПРЕМИЕРА НИ БОРИСОВ С ФАТИК !!!!! ??????? МАЙ ЗАБРАВИХА ХОРАТА ЗА ТАЗИ СРЕЩА ИЛИ НА ПРОДАЖНИТЕ НИ МЕДИИ ИМ Е ""КЪСА ПАМЕТТА"" Докато беше ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР , Борисов се срещна на един път с ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАНИМАВАЩ СЕ С НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО , като случая беше , че някакъв лекар познат и на Боко и на Фатик , ....Фатик го помолил лекара за среща с Борисов , лекаря не бил знаел какъв човек бил Фатик .... иначе били дългогодишни приятели ((( , та лекаря казал на Борисов , че един човек иска да се срещне с него , а Боко веднага отишъл без да знае и интересува с КОГО , та на някаква улица две коли спират , от едната излиза ТОП МАФИОТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ(и какво ли още не) , а от другата кола излиза ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И НАСТОЯЩ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ((((((( и какво се случва според историята на Борисов ...... ами той като бил видял с кой е трябвало да се срещне се възмутил и казал на лекаря " - Ти знаеш ли кой е този човек ? А ? ((( С тези хора никога нямало да влезнем в Европа(още не бяхме в ЕС)" !!!!! След което си запалил колата и си тръгнал възмутен (О колко патриотично хи хи хи , направо човек да се гордее с Премиера ни), особено като разбрал , че срещата е била за да лобира сестрата на Фатик да влезне в България !!! Та това е ИСТОРИЯ и ФАКТ , а срещу тях и Господ мълчи , а вече за платените драскачи ... Е не знам !!! Знам обаче по-пътя на логиката за какво могат да се срещнат един ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР и един ТОП МАФИОТ !!!!! Отговора е - ЗА НЕЩО МНОГО ЛОШО !!!!!!!!!!!!!!!! Защо обаче тъй наречената опозиция не изважда на яве ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на СИКаджията ?! вече за Цветанов е ясно , та нали САЩ го напълниха с мними дипломи (за няколко курсЧета = няколко "дипломи" , а същия дали въобще е ходил някъде в САЩ да учи и разбира ли елементарно поне английски език , това не се знае , знае се обаче , че хората учат по 5г за криминология и криминалистика , а въпросния чиновник и папконосител с диплома от физкултурно висше учебно заведение и професия - ФИЗКУЛТУРНИК , в момента ни е Министър на МВР и подлога на САЩ !!!)

Не изплаквай милите очички на Руменчо с вода от някой припикан фонтан.... Освободи се и ти във фонтана, па плеснете с две ръце (с Румбата) и се прегърнете ...Хванете шоша към Плевен и забравете за столицата...Не се смятай за отговорен за Кутията на Пандора..

Ми аз толкова обичам американците, че ако Уорлик иска да спи с жена ми, ще му затопля и леглото преди това. USA, USA - Uber ales!!!!!

Коментари - Румен Петков: Посланик Уорлик лъже за визата ми | Днес.dir.bg

Румен Петков: Посланик Уорлик лъже за визата ми

Джеймс Уорлик лъже по най-циничния начин, това заяви Румен Петков по повод изявлението на американски посланик, че визата му е анулирана заради текущо криминално разследване.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: Посланик Уорлик лъже за визата ми | Днес.dir.bg

Коментари

Защо наистина не го пускате в САЩ?

Не лъже ,не лъже....ти какво търси при Галеви,защо ти беше да се цапаш с наркотици,ако беше невинен щеше да се държиш по-мило и с Диана Найденова....От психологична гледна точка агресивно се държи ВИНОВНИЯ....

ПЕТКОВ ДА КАЖЕ ЗАЩО НИЩО НЕ СТАВА С ПИСТАТА ЗА ФОРМУЛА 1 МНОГО ПРИКАЗКИ ИЗПРИКАЗВА И ЗА КАКВО ?!

Ами , значи другаде го разследват . Сигурно имат и сателитни снимки на срещите му и катастрофите , кво се чудите , ама си трайкат да им дойде момента. Така ,че ''акото'' да не мърда много ,че се размириса.

не проумявам зощо тоя тъпанар ,мутра,Р.Петков,се натиска за американска виза,когато мястото му е в Сибир.

не проумявам зощо тоя тъпанар ,мутра,Р.Петков,се натиска за американска виза,когато мястото му е в Сибир.

Скъпи ни пикльо,др. Летков,запалка нещастна и червена,ами аз не те понасям повече от американците!Специално Ти си унижение за българите и въобще не разчитай ,че честен българин би се застъпил за теб!

НЕ СЕ ОПЛАКВАЙ РУМЕНЧО, 1944 НАЛИ ДЕМОКРАТИТЕ ВИ ДОКАРАХА НА ВЛАСТ

Абе много си нагъл.Това не ти е ,както по онова време ,да пикаеш във фонтана в Плевен.Ти ще излагаш България в САЩ.вЗИМАЙ СИ ПАРИТЕ КАТО НАР. ПРЕДСТАВИТЕЛ и си трайкай.Мис лиш си че американците не ти знаят кирливите ризи.

На другаря Петков,Румен, и на всички другари от Партията, дружно да им усигурим, другари, путьовка към Пандиз Палас. Всички са за там. За всичко, което сътвориха на нашата нация.

РУМЕНЕЕЕ, ПОСЛУШАЙ ДЕДО СИ : ЗАТОВА ДАЛИ ЛЪЖЕ ,МОЖЕ ДА ОТНЕСЕШ СЪМНЕНИЕТО СИ КЪМ НЯКОЙ ГОСПОДИН ОТ ДРУГА ПАРТИЯ. НО ДА СЕ ЦЕЛИШ С ПРАШКА В ТОЯ ,КАТО КАЗВАШ , ЧЕ ЛЪЖЕ ...ИГРАЕШ СИ С ОГЪН.........

Навремето Батето - Иван Славков се правеше много на ербап пред американците:наричаше бившия посланик пръдльо и наляво и надясно обясняваше,че няма по-измислена държава от щатите.Няколко месеца по-късно арестуваха Батето в столичен хотел докато договаряше подкуп с английски журналисти, за да стане Лондон олимпийска столица.Така безславно завърши кариерата му като шеф на БОК.Така е когато се бъзикаш с посланика и го наричаш лъжец.Освен това когато си до гуша в лайна е по-добре да си траеш,вместо много да чуруликаш.

Батето понесе стоически всички удари защото въобще не беше доказано че е взел пари ама не се отрече от думите си за американците

Айде скрий се вече бе Уорлик, стига му прави вувузелки и ти на Цвъ Цвъ, а? Той пикаещия че не е стока, не е, ама че и ти си ПРЪДЛЬО като Пардю, си е повече от очевадно!!! Глав. прокурора ти заявява че намя разследвания срещу запалката, официални документи от следствие и прокуратура ти се предоставят, но нали трябва да ви върви танто-за-кукуригото със медийната звезда, актьора-циркаджия Цвъ Цвъ и веднака скалъпваш неграмотно по гербаджийски никому неизвестно, а най-вероятно и несъществуващо разследване!!! Чудното е другото обаче - след като американците правят такава услуга на гърбавите, каво ли искат (и ще получат) те в замяна??? Всеизвестна ни е алчността им!!!!

Батето е пич и юнак,умен и образован,рядко срещан типаж по нашите земи.

Абсолютно ! Че и хлевоуст !(Казват, само да бил бил поизчаквал барем малко на влека на Спас ... е да де -- ама затова пък с по-бързоминаващите уважително бил бил споделял дванайсетгодишния-си валентинес )

Човекът бил най-дълго студент във ВМЕИ. Завърши чак след като стана зет на Тато.

Направо е супер нагъл този Руменчо! Той си знае, защо са му отнели визата за САЩ. Но няма да се изненадам, ако му бият и черен печат и за ЕС. По-добре да си наляга парцалите, защото никой от неговите партийчета няма да му помогне!

Абе няма ли кой да го вразуми тоз (изберете думата) ?! /// И изобщо др. Петков -- не стига че лъжете охахавяващо-нагло (И то от най-високата българска трибуна ! ), ами искате и да Ви вярваме !

Няма равен тоя Румен- пияницата... Няма равен на неговата наглост... Типичен, гнусен Бе Се Пар... Колко поколения комунисти трябва да измрат, за да се изтрие тая измет....

Петков може да е всякакъв, но след като компетентните български органи писмено са заявили, че срещу него не се води криминално разследване остава да предположим, че то се води от американските такива на българска територия. Това че тяхната юрисдикция вече се разпрострира и върху България не е кой знае каква новост, но поне да си го признаят официално. Тогава Уорлик вече официално ще може да изпълнява ролята си на генерал- губернатор, която толкова му харесва, както на него , така и дупедавците от ГЕРБ.

вие па не спрехте да се джанкате на тема комунисти/капиталисти. според мен хАмеринаския трябва да бъде поставен на място, заедно с неприятния му Френски колега, защото тия двамцата започнаха да си позволяват много неща просто. Да каже за леката дрога!!

Много, много точно. Аман от озлобени изперкали партийни фенове отляво и отдясно дето още не са прочели за какво става въпрос, обаче веднага плюят

за всички комунисти/лъжци, крадци, манипулатори, паразити и предатели/ вкючително и за Р.Петков/комуниста-национален предател/ идва ВИДОВДЕН

Бе този Петков е много нагъл. Как талка едни Братя Галеви, набедени за подземнои босове., ще диктуват кой да присъства. Значи те командват министъра, а сега той се оправдава. Значи има за какво да се оправдава. Ако е бил чист защо симн подаде оставката и доста време бе скрит и се занимаваше само със спорт??

Все си мисля, че не Американския посланник лъже, аче Г-н Петков, на когото му е навик да не казва истината. Пази Боже, от такива хора.

Аз мисля обратното. Американските политици винаги са лъгали

Румене , стига са ти прощавали. Как за четири години купи апартамент в София. Че народа е прост но и вие сте много нагли. Има хора които знаят много неща.Язък че беше министър на МВР. Не са ли ти казвали че, както ти казваш често че с двайсет годишен труд си го купил е лъжа .Според теб всички би следвало да живеем в ЦЕНТЪРА на София.

Абе тоя Румен пак се е изказал след тежка пиянска нощ... Това махмурлука не прощава никому... Даже и на наш Румена- опитний пияница....

Имаше навремето един виц много актуален и сега. "Брежнев в израз на дълбоки братски чуства решил да подари на Централния комитет на партията в България лимузина, нов модел чайка. Пристигнала колата и Живков влиза и какво да гледа...страшна кола, кожен салон...всичко е жестоко...обаче гледа няма волан. Зачуден вдига телефона на Брежнев и го пита...Абе колега..много благодаря за колата много е хубава всичко е ок ама зающо няма волан? И Брежнев отговаря...ааа не се безпокой...всичко е нормално, вие се качете, возете се волана е при нас ние ще управляваме." Та и сега....преди волана беше в СССР сега е в Щатите. А ние се возим иначе.

Ние не се возим,...Нас ни Извозват...в Небитието...И в зависимост от пътната структура, понякога е удобно, но, много често Друса...

Не може да се отрече на хората от "Позитано", че имат много силно присъствие във всички форуми.

обаче румбата не казва дали другаде по света не го разследват за някакво престъпление!!! вчера четох коментар някъде че е закупил апартамент в барселона с пари в брои, и то сума от 1 500 000 евро. лошото е че американската гад уорлик не казва нищо по въпроса, което показва безучастността на американското правителство към българският народ. тях определено ги интересува да има корумпирани политици които да манипулират.

1 500 000 ЕВРО В БРОЙ?! ЗА АПАРТАМЕНТ В БАРСЕЛОНА?!? БАЯ АПАРТАМЕТЧЕ ЩЕ ДА Е БИЛО ... КЪМТО ПОЛОВИН ДЕКАР, А? ТОВА В НЯКОЯ БРОШУРКА НА ГЕРБ ЛИ ГО ЧЕТЕ???

Тоя защо си въобразява,че нпкои е длъжен да го търпи по начина, по който ние си го търпим!С поведението си е предизвикал основателни подозрения,че е опасен за Американската сигурност и повече няма какво да коментира!Тяхно право си е кой може да влиза в страната и кой не,а не на комунистите!Какво ще прави там?Чака го необятната съветска страна,а неговите СТРАННОСТИтам няма да правят впечатление!

Очаквам с нетърпение отговора на американците. За разлика от нас, те не са свикнали на подобно поведение. Надявам се, наглостта на Петков да има подходящите последствия за него

При тези хора нема лабаво. Там 2% от населението е под ключ, в затворите. Лошото е, че у нас главният прокурор се казва Борис Велчев. Все още.

Нали САЩ ни се водят приятели и съюзници? Защо не предадат информацията, която имат за престъпна дейност на Р.П. на българското МВР? Нали точно САЩ непрекъснато говорят за корупция в България. Айде, нека помогнат да бъде осъден Р.П. Да, ама не! Явно всичко е лъжа и манипулация при това доста плитка и показващо само едно - правителството на ГЕРБ е силно изгодно на САЩ. Очаквам скоро да разберем защо и колко ще ни струва това.

Ами ти отде знаеш че вече не са я предали таз инфомация...или я чакаш в суртешния блок на БТВ? Ако гледа интервюто с Уорлик той каза че "Р.Петков е обект на криминално разследване" но не уточни дали това разследване е в БГ или в USA .Потрай малко и ще му лъсне голия за.....ик на Румбата.

Не няма никаква информация........

сащ нямат никакъв интерес да се осъждат чуждестранните управници, те имат интерес да ги държат изкъсо и манипулират с такива информации. не забравяи световните диктатори че винаги са били подкрепяни от американците до като са им удобни. не забравяи как нагъзиха и боико с доклада в Congr. Quarterly.

СЪЩО КАТО В ИРАК.....ЗАПОЧВА СЕ....

Лъжеш тъпо и безочливо.А твърдиш за другите,че всичко е лъжа и манипулация даже на междудържавно ниво.Много си ,,прозорлив,,,като твоите поръчители от БСП.

Е добре де! Да пробва да влезе да в САЩ да докаже че има виза още :) Може да кацне на летището и толкова ще му е.Да забрави навътре да влезе Лъжели биле хората, че му анулирали визата... Имат накакъв зор да лъжат за неговата Виза :)

Нали ви е ясно, че какъвто и да е луд Р. Петков, ако не е вярно това което казва в публичното пространство, че ще му се стъжни живота. Да се заяжда и лъже за Цвъ Цвъ и американчето-посланик му е спукана работата. Така че хайде да се замислим дали пък не казва истината а?

това е като да се замислиш дали да не заложиш на куция кон, щот кой знае може и той да спечели състезанието!

Немога да разбера хората или са невнимателни или нещо по ло-лошо / глупави !! Какво означава вътрешни работи като става дума за виза за US. С други думи като си престъпник няма как да те пуснат

Петков нарича американския посланник лъжец? То не, че американеца ми е много симпатичен, ама точно пък Р. Петков да тръгне да се прави на света вода ненапита по този повод е просто смешно. Айде да тръгне да доказва на американците, че са сбъркали. Те и те не са много честни, ама в тоя случай са си много прави. Дано прекратят визите и на останалите от БСП, та да няма къде да се крият.

Колко са джобните пари на Румен - 7 ? 400.000 евро ? 1.500.000 евро ? Или 1.900.000 евро ?

Какво си въобразява този Петков?Не вижда ли,че Българското радио денонощно излъчва само американска музика. Телевизиите,успоредно с радиото и пресата ни внушават чувства на гореща обич към великата държавата,която никой друг вече не харесва. Да не говорим за Япония,Корея Виетнам,цялата Южна Америка,Африка и т.н.

Не сме забравили тия времена, когато посланикът на СССр даваше акъл и те точно толкова не ми харесваха, колкото сегашните, при които американския посланик ни дава акъл. Сменихме командния център, но каруцата продължава да ев реката ... Ако вземем да ги игнорираме за малко тия командни центрове може и да тръген работата. Колкото до Румен Петков не мисля, че има или няма виза е нещо, с което трябва да се занимаваме на национално ниво.

ТОЙ САМО ДЕМОКРАТА ДАВА АКЪЛ, ПРЕДНИЯ РЕПУБЛИКАНЕЦА НЕ БЕШЕ ТАКЪВ.

понеже слушах интервюто смея да твърдя че : първо: посланика каза "НИЕ лично уведомихме Р.Петков" което не значи че лично посланика го е уведомил и второ: посланика изобщо не уточни че става въпрос за криминално разследване в България, което може да значи и че има такова и в USA. Така че Румбата да не се прави на мъж ами да си сърба попарата дето я е надробил.

С тази вяра в думите на посланика може да видите и преспи от сняг в момента през прозореца си..

Ами то и за мене ти си престъпник ама никой не те вкарва на топло.

да ходи в русия, що ревът тай червените.

Май нещо те е налегнала забравата или имаш липса на лично мнение щом повтаряш без да мислиш. Много все още са живи от това време и за такова поведение на посланика на СССР едва ли някой си спомня освен такива като теб

Е са ще видиш виза през крив макарон!

Много си активен бе. Аз от американец хаир не съм видял.

За разлика от ' нашата ' Темида, ЦРУ и ФБР нито са глепи, нито са глухи ... Да не му пратят ' визитка ' от американски съд, че тогава ще стане мале - мале !

Този Уорлик отдавна трябва да го отзоват, защото излага и така изложената си страна.

Малко недомисляш Анинце. Ако наистина излагаше нещо Уорлик до сега да бяха го отзовали ... това не ти е БГ да ги траят щот са партийни кадри.

тоя нестастник , посланика имам предвид , трябваше да си обере крушите осте след скандала с паментника на леците.и повече да не се мярка и нашите земи.не е желан в тях , освен от разни дянковчета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой ли не си задав въпроса защо "има само 1 посланик "на чужда страна у нас защото ежедневно той дава напътствия какво да правим. Това ли му е работата или другите посланици са по-прости от този янки?? Защо никой от тях нито го подкрепя нито го спира да спре да излага длъжността си. Стигам до извода че отдавна са го разбрали колко му е пипето и не го базарят за фактор в "гилдията" си

А някой чул ли е американският посланик сър Дж. Уорлик да употребява цинични изрази като : ' Куйович, Муйович, Уйович ' , ' Муйо - пилата ' , ' Сульо и пульо ' ? А някой чул ли е американският посланик да казва на главен прокурор , че един мандат бил по - кратък от един човешки живот ? Аз лично не съм чувал нито едното, нито другото да е казвано от сър Дж. Уорлик ! Защо главният прокурор не повдигна обвинения към РП заради нецензурните му изказвания в медийното пространство и индиректните му / скрити / заплахи ? А Л. Корнезов ще се изкаже ли по въпроса и да цитира кои членове от НПК е нарушил РП или и той странно ще мълчи ?

Явно тичаш с архарите по чукарите и мозъчето ти е по малко и от техния.

Колко нецензорно ще се езкажа за теб и твоя "сър"- наркоман, но няма да ме пуснат.

С твоите грешки ,които правиш,може и да не те разберат.

кога пък му даде и благороднически сан.Личи си ,че акъла ти е колкото на arhar.

А-а-а, аз не съм чувал такива работи! Не съм чувал и някога да му е давано рицарско звание на любимият ти Уорлик, на който тъй изкусно ти му правиш вувузелки!!!

tomazow

Браво на г-н Петков , ако е направил нещо ...... АМИ ДОКАЖЕТЕ ГО !!! А относно срещата му с Галеви ......... ЗАЩО ОБАЧЕ НЕ СЕ КАЗВА ЗА СРЕЩАТА НА ПРЕМИЕРА НИ БОРИСОВ С ФАТИК !!!!! ??????? МАЙ ЗАБРАВИХА ХОРАТА ЗА ТАЗИ СРЕЩА ИЛИ НА ПРОДАЖНИТЕ НИ МЕДИИ ИМ Е ""КЪСА ПАМЕТТА"" Докато беше ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР , Борисов се срещна на един път с ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАНИМАВАЩ СЕ С НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО , като случая беше , че някакъв лекар познат и на Боко и на Фатик , ....Фатик го помолил лекара за среща с Борисов , лекаря не бил знаел какъв човек бил Фатик .... иначе били дългогодишни приятели ((( , та лекаря казал на Борисов , че един човек иска да се срещне с него , а Боко веднага отишъл без да знае и интересува с КОГО , та на някаква улица две коли спират , от едната излиза ТОП МАФИОТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ(и какво ли още не) , а от другата кола излиза ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И НАСТОЯЩ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ((((((( и какво се случва според историята на Борисов ...... ами той като бил видял с кой е трябвало да се срещне се възмутил и казал на лекаря " - Ти знаеш ли кой е този човек ? А ? ((( С тези хора никога нямало да влезнем в Европа(още не бяхме в ЕС)" !!!!! След което си запалил колата и си тръгнал възмутен (О колко патриотично хи хи хи , направо човек да се гордее с Премиера ни), особено като разбрал , че срещата е била за да лобира сестрата на Фатик да влезне в България !!! Та това е ИСТОРИЯ и ФАКТ , а срещу тях и Господ мълчи , а вече за платените драскачи ... Е не знам !!! Знам обаче по-пътя на логиката за какво могат да се срещнат един ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР и един ТОП МАФИОТ !!!!! Отговора е - ЗА НЕЩО МНОГО ЛОШО !!!!!!!!!!!!!!!! Защо обаче тъй наречената опозиция не изважда на яве ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на СИКаджията ?! вече за Цветанов е ясно , та нали САЩ го напълниха с мними дипломи (за няколко курсЧета = няколко "дипломи" , а същия дали въобще е ходил някъде в САЩ да учи и разбира ли елементарно поне английски език , това не се знае , знае се обаче , че хората учат по 5г за криминология и криминалистика , а въпросния чиновник и папконосител с диплома от физкултурно висше учебно заведение и професия - ФИЗКУЛТУРНИК , в момента ни е Министър на МВР и подлога на САЩ !!!)

Не изплаквай милите очички на Руменчо с вода от някой припикан фонтан.... Освободи се и ти във фонтана, па плеснете с две ръце (с Румбата) и се прегърнете ...Хванете шоша към Плевен и забравете за столицата...Не се смятай за отговорен за Кутията на Пандора..

Ми аз толкова обичам американците, че ако Уорлик иска да спи с жена ми, ще му затопля и леглото преди това. USA, USA - Uber ales!!!!!