Коментари - Vivacom: Външна фирма е пуснала погрешка тестовото съобщение до абонатите | Днес.dir.bg

Vivacom: Външна фирма е пуснала погрешка тестовото съобщение до абонатите

От МВР потвърдиха, че съобщението е пуснато от ангажирания с въвеждането на системата BG-ALERT изпълнител

Обратно в новината

Коментари - Vivacom: Външна фирма е пуснала погрешка тестовото съобщение до абонатите | Днес.dir.bg

Коментари

Сигнал от президента е Фотошоп но кога ли ще го схванете, дано да е преди нова година:))))))))))))

Някой има ли идея как да забраня тоя тип тъпотии на телефона?

Изхврлете телефона, и няма да Ви излизат такива 'тъпотии'.

Че то външната фирма нямаше как да сътвори тази дивотия ако не си бяхте дали интерфейсите и клиентите. А1 и Йетел абонатите им защо не се шашкаха?

то държава нема те се каърат за неаква фалшива аларма

сме в ръцете на някакви случайни дрогирани алкохолици?! Това направо не е истина...

изложихте се ама нейсе, добре че сме корави непукисти ние, българите, ама сега като извинение за това 3 месеца няма да ни искате сметките!

Същото го направиха и преди месец в САЩ, планирано е, нободените да чакат OTA Update :)

Пи си хапчетата за ъпдейт!

Каква грешка бе? Това е активно мероприятие и чиста хакерска атака, което означава пробив в сигурността ви, Вивакомци!

"Божидар Божанов за извънредната аларма на телефоните: Всичко е наред" Някой да пита този дебил, кое е наред? Те, двамата с онова лайно Божанков си мислят, че са наред, ама не са.

абе к'во ме интересува вътрешна или външна, бе, нещастници

Можета да вкарате в затвора -"тестово" управителите на фирмата и служителите.

А защо всичко е на английски бе боклуци. Имаме си език. Туй, че Киро и компания не го знаят е техен проблем. Ще ви дам един test и един Alert. Майка ви шибана.

Следващия път може и на еврейски. Имаме бая говеда, които пишат коментари "братя израелци". Да ги видим тогава, какви братя са им. Шибани гои.

Смотаняци, една жена за малко не оолучи удар на улицата. Остави си телефона в градинката и обикаляше като муха без глава докато не я успокоихме че и при нас има тестова аларма.

Vivacom е руска и си правят ватенките каквото си искат.

Смотаняк, всичко е руско. Къде ви произвеждат толкова тъпи говеда.

"Президентската институция информира, че няма никакво отношение към разпространяваните съобщения с надпис сигнал или тест. За случая са информирани отговорните институции".

Машинките ще вибрират ли?

Някой пак е свалял хеша :)

И на мене президента ми писа СМС. Искаше да хвърля 2-3000лв през терасата.

С навлизането на смарт-технологиите следенето и слушането на овцете по света и у нас е вече повече от фасулска работа. Гледат те, слухтят те, слушат те, наблюдават те отвсякъде. Знаят всичко за теб, знаят всяка твоя крачка. Смарт телефони, смарт телевизори, компютри, таблети, умни градове, умни домове, 5G, WI-FI, Bluetooth и така нататък. Те затова и ги измислиха всички тези смарт устройства. Измислиха ги същите тези световни кукловоди в сянка, които измислиха КОВИД ПЛАНдемията, а после и отровните течности наречени ваксини. И когато се провалиха с всичко това, извикаха план "Б" - войната в Украйна. Тъй като се провалиха и там, викнаха и план "В" - войната в Газа и Израел. Ще има още много планове, докато изредят цялата азбука - и кирилица и латиница. Накрая и крайната цел - Трета световна война. И тяхната лелеяна от векове мечта - намаляване на световното население и тотален контрол и тоталитаризъм над останалите живи човеци. Световна катастрофа и катаклизъм. Не всичко, което казва Библията е измислица. И Армагедон не е измислица. Всъщност Армагедон вече идва... Всичко това замислено от тайните световни общества, който поне от 600 години насам въртят целия свят на малкия си пръст и създават всички световни събития и войни. Масони, илюминати, билдерберги, сатанисти, глобалисти, транснационални корпорации и банкови картели и прочие сган от световни психопати-мултимилионери и мултимилиардери. Всички те слуги на Сатаната и Молох. Кой разбрал, разбрал.

Какви смарт технологии бе? Аз съм на дуплекс с шайба.

Абсотно правилно, аз също!

Спрете се бре кретени Спрете да пишете в скоби имената Знаем кои са Виеаком, Амазон, Гугъл и т.н.

Ko?

Идат!

Кой?

Тук Митрофанова има нещо общо.

бугаристан

Точно! А и между другото, това е като с машините за гласуване и хеш кода - някой си прави нещо без да обясни на широката публика и после ау какво стана, че такава реакция. А когато имаше кампания за цифровизацията 2013 се смеехме, но е важно - https://youtu.be/V9w4CLrcc-M?si=AHkaf9-iY10-ot4G А какво пречеше да направят една кампания за машините или бг алерт си помислете вие…

Мдаа, нация българска техническа. Иначе тук всичко е описано, ама дори за средния потребител е малко скрито, камо ли за масовия - https://www.bg-alert.bg/#/news/37/news

Изобщо нямах представа,, че телефонът ми е способен на това. Бях на лекция, когато започна да вие и да вибрира неконтролируемо. Единствено хард рисет и след това 5 Мин. докато се стартира отново. След това никаква следа от съобщение, смс или нещо подобно. Тези системи имат пълния достъп до устройствата.

току що откри топлата вода

Ти знаеш ли какво е хард ресет?

Пак шикалкавят вивакомците Не пише тест а съобщение от президента

Едно време, при бай Тошо, никога външни фирми не пускаха фалшиви СМСи до абонатите на виваком.

"външни фирми" разполагат с данните ни?

Това е съобщение до всички свързани към дадена базова станция. Не е нужно да ти знаят данните.

много

какво общо имат данните ти с получаване на съобщение?

Тази работа много започва да прилича на ядрения скандал на КуКу от преди повече от 30 години. Само че тогава сценаристите са търсили скандалния ефект, докато сега скандалния ефект се получава от нечия некадърност. Лошо е да настъпиш една и съща мотика два пъти подред. Това означава че ти съвсем малко серазличавал от приматите даже и от обикновените павиани. Някои многознайковци така е не научиха една проста истина. Компютъра е глупава машина. Той прави това, което му кажеш, а не това, което искаш. Вярно, напоследък се разработиха някои системи, които могат да те предпазят от груби грешки на кръгли идиоти, но няма система, която да може да те предпази от идиотията на неграмотен програмист. А точно това се е случило. Някой, който си мисли че знае всичко не си е свършил работата както трябва. А неговия възложител, милицията е достатъчно некомпетентна, за да не го разбере. И утре, когато наистина стане нещо сериозно ще се чудим защо никой не реагира адекватно. Пълна порнография...

Знаем приказката за лъжливото овчарче.

Тебе те знаем, че твоята работа винаги я вършиш както трябва.

Тогава внимавай. Защото да не се окажеш ниско наведен пред моя разкопчан цип. И вазелина няма да ти помогне. Само заварка с кожени електроди. И пак ще си пърдиш като бас саксофон. Че у си спонтанна дефекация може да се стигне. По народному, насиране.

Очевидно очакваме ядрен удар от врага-освободител?

Едно време, при бай Тошо какви телефони имаше. Дуплекси. С шайба.

В действителност Ким Чен Ун пак си играл с червения бутон и го е натиснал по погрешка Оттам и абонатите в шок, ама карай

Сайта www.bg-alert.bg вече работи. Съобщенията се изпращат единствено и само от компетентните държавни органи или институции. Комуникацията е еднопосочна и не се използват никакви данни за потребителите и тяхното местоположение. Използва технологията Сell Broadcast Service. Или тези съобщения се разпръскват подобно на телевизиония сигнал без да са насочени към конкретен номер на абонат. Т.е те нямат нищо общо с познатите ни SMS или ММS съобщения. Никакви абонатни номера не се използват.

колко пари "усвоихте"?

И, тъпаци, защо на английски, за да ви игнорират бабите ли. Мамка ви мръсна

"ногу си тъп, требе да поучиш малко как работи мутрафона

Виваком е длъжна да осигури предпазване от злоумишлено или случайно задействане на системата за предупреждение. Добре би било адвокатските кантори освен да защитават престъпници да опитат да ги притиснат по въпроса и да го осъдят да платят на всеки засегнат потребител. Примерно 15 дни безплатно.

да съди сега виваком за причинени психически разстройства. Нали искаме да сме като сащ. Ако това се беше случило там, до вечерта щеше да има повдигнат колективен иск за няколко стотин милион от името на засегнатите. Айде да го направим и тук а?

тва не е сащ ми бугаристан.... гуд лък

Напротив, за Алерт системата е длъжна всякога да осигурява достъп.

Реших, че американците ни нападат...но после се успокоих, защото си припомних, че всъщност вече се окупирани от тях.

Аз пък реших, че руснаците ни освобождават...

Откакто Б.Борисов домъкна тая мутренска фирма през 2009 г, тия с аразболяли и убили над 1 милион българи. Време е да ги ЗАКРИЯТ !!!! А всичките им ОТРОВНИ станции, да бъдат нарязани за скрап..

Ха висококвалифицираните, сертифицираните с всички възможни сертификати професионалисти, умните, кадърните, способните, работливите, са използвали производствената инфаструктура за тестване и дебъгване. Нейсе аз съм никой и ми се помага единствено да си затварям устата, щом така са решили значи е правилно, хахахаь аз съм простак и винаги съм в грешка, хахаха

Да върнат парите , това е злоупотреба с с Европейско финансиране и пак намирисва на шуробаджанащина и тотална некадърщина.

Моето съобщение беше "сигнал от президента"! Втрещих се! Излязох на балкона да се ослушвам.

Българския Скот пак го направиха на балама

Както винаги виновни няма, компенсации за клиентите също!

На мен ли ми прави впечатление безхаберието на всички власт имащи. Когато гърмяха складовете с бомби до София, никаква информация. А сега е така за "бъзик" си пускаме аларми. Е па кон да ви го натрресе на всички идиоти.

Така става като дадеш задача на двойкаджии. Жалки сте!

Само да ти кажем, брато: Образованието не те прави интелигентен! Специално тебе нищо не те е направило интелигентен, колкото и шестици да си имал... Идиоти с дипломи колкото си щеш.

Не бе. В случая идиота си е идиот.

Абе хора, верно ми изкарахте акъла с тая простотия... Инсталирах си едно китайско приложение и това ми изпищя... Е, вервайте ми, щях да напълня гащите... Мислех, че съм сложил някакъв едва ли не шпионски софтуер и става нещо страшно... Някой май се е напил и натиснал грешното копче, а?

Управляват ни луди хора !

Така е от време оно, обаче.

Няма проблем - още три-четири теста и ще свикнем да не обръщаме внимание. Приказката за лъжливото овчарче очевидно нищо не говори на съответните институции.

Явно системата работи...За какво да я тестват пак...

Като ни позвънят,никой няма да повярва на лъжливото овчарче .

Аз съм с стара Нокия с копчета.Нема фейс,нема мейс,нема селфи в истаграм, само звъни по работа и семейни задачи! Аре да видиме как ще ме шпионира някой!

Знаят къде си 8 какво говориш, четат ти съобщенията и телеф. номера, които и когато набираш... Тая информация е скъпа и се продава! И се продава скъпо. Тия с Теслите да му мислят...4 камери имат минимум и са се съгласили инфото от тях да е достояние на чичата Сама...

Подавайте масови съдебни искове ...само че във европейският съд..

Коментари - Vivacom: Външна фирма е пуснала погрешка тестовото съобщение до абонатите | Днес.dir.bg

Vivacom: Външна фирма е пуснала погрешка тестовото съобщение до абонатите

От МВР потвърдиха, че съобщението е пуснато от ангажирания с въвеждането на системата BG-ALERT изпълнител

Обратно в новината

Коментари - Vivacom: Външна фирма е пуснала погрешка тестовото съобщение до абонатите | Днес.dir.bg

Коментари

Сигнал от президента е Фотошоп но кога ли ще го схванете, дано да е преди нова година:))))))))))))

Някой има ли идея как да забраня тоя тип тъпотии на телефона?

Изхврлете телефона, и няма да Ви излизат такива 'тъпотии'.

Че то външната фирма нямаше как да сътвори тази дивотия ако не си бяхте дали интерфейсите и клиентите. А1 и Йетел абонатите им защо не се шашкаха?

то държава нема те се каърат за неаква фалшива аларма

сме в ръцете на някакви случайни дрогирани алкохолици?! Това направо не е истина...

изложихте се ама нейсе, добре че сме корави непукисти ние, българите, ама сега като извинение за това 3 месеца няма да ни искате сметките!

Същото го направиха и преди месец в САЩ, планирано е, нободените да чакат OTA Update :)

Пи си хапчетата за ъпдейт!

Каква грешка бе? Това е активно мероприятие и чиста хакерска атака, което означава пробив в сигурността ви, Вивакомци!

"Божидар Божанов за извънредната аларма на телефоните: Всичко е наред" Някой да пита този дебил, кое е наред? Те, двамата с онова лайно Божанков си мислят, че са наред, ама не са.

абе к'во ме интересува вътрешна или външна, бе, нещастници

Можета да вкарате в затвора -"тестово" управителите на фирмата и служителите.

А защо всичко е на английски бе боклуци. Имаме си език. Туй, че Киро и компания не го знаят е техен проблем. Ще ви дам един test и един Alert. Майка ви шибана.

Следващия път може и на еврейски. Имаме бая говеда, които пишат коментари "братя израелци". Да ги видим тогава, какви братя са им. Шибани гои.

Смотаняци, една жена за малко не оолучи удар на улицата. Остави си телефона в градинката и обикаляше като муха без глава докато не я успокоихме че и при нас има тестова аларма.

Vivacom е руска и си правят ватенките каквото си искат.

Смотаняк, всичко е руско. Къде ви произвеждат толкова тъпи говеда.

"Президентската институция информира, че няма никакво отношение към разпространяваните съобщения с надпис сигнал или тест. За случая са информирани отговорните институции".

Машинките ще вибрират ли?

Някой пак е свалял хеша :)

И на мене президента ми писа СМС. Искаше да хвърля 2-3000лв през терасата.

С навлизането на смарт-технологиите следенето и слушането на овцете по света и у нас е вече повече от фасулска работа. Гледат те, слухтят те, слушат те, наблюдават те отвсякъде. Знаят всичко за теб, знаят всяка твоя крачка. Смарт телефони, смарт телевизори, компютри, таблети, умни градове, умни домове, 5G, WI-FI, Bluetooth и така нататък. Те затова и ги измислиха всички тези смарт устройства. Измислиха ги същите тези световни кукловоди в сянка, които измислиха КОВИД ПЛАНдемията, а после и отровните течности наречени ваксини. И когато се провалиха с всичко това, извикаха план "Б" - войната в Украйна. Тъй като се провалиха и там, викнаха и план "В" - войната в Газа и Израел. Ще има още много планове, докато изредят цялата азбука - и кирилица и латиница. Накрая и крайната цел - Трета световна война. И тяхната лелеяна от векове мечта - намаляване на световното население и тотален контрол и тоталитаризъм над останалите живи човеци. Световна катастрофа и катаклизъм. Не всичко, което казва Библията е измислица. И Армагедон не е измислица. Всъщност Армагедон вече идва... Всичко това замислено от тайните световни общества, който поне от 600 години насам въртят целия свят на малкия си пръст и създават всички световни събития и войни. Масони, илюминати, билдерберги, сатанисти, глобалисти, транснационални корпорации и банкови картели и прочие сган от световни психопати-мултимилионери и мултимилиардери. Всички те слуги на Сатаната и Молох. Кой разбрал, разбрал.

Какви смарт технологии бе? Аз съм на дуплекс с шайба.

Абсотно правилно, аз също!

Спрете се бре кретени Спрете да пишете в скоби имената Знаем кои са Виеаком, Амазон, Гугъл и т.н.

Ko?

Идат!

Кой?

Тук Митрофанова има нещо общо.

бугаристан

Точно! А и между другото, това е като с машините за гласуване и хеш кода - някой си прави нещо без да обясни на широката публика и после ау какво стана, че такава реакция. А когато имаше кампания за цифровизацията 2013 се смеехме, но е важно - https://youtu.be/V9w4CLrcc-M?si=AHkaf9-iY10-ot4G А какво пречеше да направят една кампания за машините или бг алерт си помислете вие…

Мдаа, нация българска техническа. Иначе тук всичко е описано, ама дори за средния потребител е малко скрито, камо ли за масовия - https://www.bg-alert.bg/#/news/37/news

Изобщо нямах представа,, че телефонът ми е способен на това. Бях на лекция, когато започна да вие и да вибрира неконтролируемо. Единствено хард рисет и след това 5 Мин. докато се стартира отново. След това никаква следа от съобщение, смс или нещо подобно. Тези системи имат пълния достъп до устройствата.

току що откри топлата вода

Ти знаеш ли какво е хард ресет?

Пак шикалкавят вивакомците Не пише тест а съобщение от президента

Едно време, при бай Тошо, никога външни фирми не пускаха фалшиви СМСи до абонатите на виваком.

"външни фирми" разполагат с данните ни?

Това е съобщение до всички свързани към дадена базова станция. Не е нужно да ти знаят данните.

много

какво общо имат данните ти с получаване на съобщение?

Тази работа много започва да прилича на ядрения скандал на КуКу от преди повече от 30 години. Само че тогава сценаристите са търсили скандалния ефект, докато сега скандалния ефект се получава от нечия некадърност. Лошо е да настъпиш една и съща мотика два пъти подред. Това означава че ти съвсем малко серазличавал от приматите даже и от обикновените павиани. Някои многознайковци така е не научиха една проста истина. Компютъра е глупава машина. Той прави това, което му кажеш, а не това, което искаш. Вярно, напоследък се разработиха някои системи, които могат да те предпазят от груби грешки на кръгли идиоти, но няма система, която да може да те предпази от идиотията на неграмотен програмист. А точно това се е случило. Някой, който си мисли че знае всичко не си е свършил работата както трябва. А неговия възложител, милицията е достатъчно некомпетентна, за да не го разбере. И утре, когато наистина стане нещо сериозно ще се чудим защо никой не реагира адекватно. Пълна порнография...

Знаем приказката за лъжливото овчарче.

Тебе те знаем, че твоята работа винаги я вършиш както трябва.

Тогава внимавай. Защото да не се окажеш ниско наведен пред моя разкопчан цип. И вазелина няма да ти помогне. Само заварка с кожени електроди. И пак ще си пърдиш като бас саксофон. Че у си спонтанна дефекация може да се стигне. По народному, насиране.

Очевидно очакваме ядрен удар от врага-освободител?

Едно време, при бай Тошо какви телефони имаше. Дуплекси. С шайба.

В действителност Ким Чен Ун пак си играл с червения бутон и го е натиснал по погрешка Оттам и абонатите в шок, ама карай

Сайта www.bg-alert.bg вече работи. Съобщенията се изпращат единствено и само от компетентните държавни органи или институции. Комуникацията е еднопосочна и не се използват никакви данни за потребителите и тяхното местоположение. Използва технологията Сell Broadcast Service. Или тези съобщения се разпръскват подобно на телевизиония сигнал без да са насочени към конкретен номер на абонат. Т.е те нямат нищо общо с познатите ни SMS или ММS съобщения. Никакви абонатни номера не се използват.

колко пари "усвоихте"?

И, тъпаци, защо на английски, за да ви игнорират бабите ли. Мамка ви мръсна

"ногу си тъп, требе да поучиш малко как работи мутрафона

Виваком е длъжна да осигури предпазване от злоумишлено или случайно задействане на системата за предупреждение. Добре би било адвокатските кантори освен да защитават престъпници да опитат да ги притиснат по въпроса и да го осъдят да платят на всеки засегнат потребител. Примерно 15 дни безплатно.

да съди сега виваком за причинени психически разстройства. Нали искаме да сме като сащ. Ако това се беше случило там, до вечерта щеше да има повдигнат колективен иск за няколко стотин милион от името на засегнатите. Айде да го направим и тук а?

тва не е сащ ми бугаристан.... гуд лък

Напротив, за Алерт системата е длъжна всякога да осигурява достъп.

Реших, че американците ни нападат...но после се успокоих, защото си припомних, че всъщност вече се окупирани от тях.

Аз пък реших, че руснаците ни освобождават...

Откакто Б.Борисов домъкна тая мутренска фирма през 2009 г, тия с аразболяли и убили над 1 милион българи. Време е да ги ЗАКРИЯТ !!!! А всичките им ОТРОВНИ станции, да бъдат нарязани за скрап..

Ха висококвалифицираните, сертифицираните с всички възможни сертификати професионалисти, умните, кадърните, способните, работливите, са използвали производствената инфаструктура за тестване и дебъгване. Нейсе аз съм никой и ми се помага единствено да си затварям устата, щом така са решили значи е правилно, хахахаь аз съм простак и винаги съм в грешка, хахаха

Да върнат парите , това е злоупотреба с с Европейско финансиране и пак намирисва на шуробаджанащина и тотална некадърщина.

Моето съобщение беше "сигнал от президента"! Втрещих се! Излязох на балкона да се ослушвам.

Българския Скот пак го направиха на балама

Както винаги виновни няма, компенсации за клиентите също!

На мен ли ми прави впечатление безхаберието на всички власт имащи. Когато гърмяха складовете с бомби до София, никаква информация. А сега е така за "бъзик" си пускаме аларми. Е па кон да ви го натрресе на всички идиоти.

Така става като дадеш задача на двойкаджии. Жалки сте!

Само да ти кажем, брато: Образованието не те прави интелигентен! Специално тебе нищо не те е направило интелигентен, колкото и шестици да си имал... Идиоти с дипломи колкото си щеш.

Не бе. В случая идиота си е идиот.

Абе хора, верно ми изкарахте акъла с тая простотия... Инсталирах си едно китайско приложение и това ми изпищя... Е, вервайте ми, щях да напълня гащите... Мислех, че съм сложил някакъв едва ли не шпионски софтуер и става нещо страшно... Някой май се е напил и натиснал грешното копче, а?

Управляват ни луди хора !

Така е от време оно, обаче.

Няма проблем - още три-четири теста и ще свикнем да не обръщаме внимание. Приказката за лъжливото овчарче очевидно нищо не говори на съответните институции.

Явно системата работи...За какво да я тестват пак...

Като ни позвънят,никой няма да повярва на лъжливото овчарче .

Аз съм с стара Нокия с копчета.Нема фейс,нема мейс,нема селфи в истаграм, само звъни по работа и семейни задачи! Аре да видиме как ще ме шпионира някой!

Знаят къде си 8 какво говориш, четат ти съобщенията и телеф. номера, които и когато набираш... Тая информация е скъпа и се продава! И се продава скъпо. Тия с Теслите да му мислят...4 камери имат минимум и са се съгласили инфото от тях да е достояние на чичата Сама...

Подавайте масови съдебни искове ...само че във европейският съд..