Йотова:Българите в чужбина са изключени от председателството

Недоумявам защо българските общности в чужбина бяха изключени от темата за българското европредседателство, посочи вицепрезидентът Илияна Йотова.

Обратно в новината

Коментари - Йотова:Българите в чужбина са изключени от председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не им идва на ум за крадливата бълхария, там е живота, тук вони на мърша, старост, пенсия, пенсионери с два бастуна, деменция, та това искахте точно вие всички до един, за да можете баламите да гласуват за вас

в БГ има някакво безумно сбъркано схващане за българите в чужбина. Навън са два типа българи - гастърбайтери, отишли само за работа, които си строят къщи в БГ и искат да се върнат един ден, и емигранти, които са заминали да живеят в другата държава и да се устройват завинаги там.Има и трети тип-останалите в БГ които не искат да се махат, но подготвят деца и внуци да бягат от БГ. Иначе в БГ останаха най некадърните и мижитурките, а такива са и нагли, може ли ти 10г да крепиш мутра и да казваш че се "бориш", така ли се борите бе мърши, 10г геноцид и мизерия която крепите вие останалите в БГ,вбесявам се като чуя да казват че се били "борили", аууууу гнус, точно останалите докараха БГ до катастрофа с тъпотията си, самочувствие, мързел и неграмотност, ай и борци и чудо, ти да видиш.

Гола вода , и кал по гРъбо!

Те бг в БГ не с вкючени,тя се загрижила за бг в чужбина.

Буйна грива, тежка пазва! Хвала на такъви пищни, плодовити българки! Дай Боже, вскиму! Ашколсун, Машаала, Асфалт Паша ряпа да яде с неговите Цоцолани и третополки!

да не се плодят такива!

Госпожа Йотова да се замисли защо българските политици допускат българите да бъдат третирани като втора класа хора в ,,демократичният запад,,. Изключени навсякъде от всичко.

а бе йотова дали е забравила, или не е запомнила, че президент радев се пробва да ги лиши от правото да гласуват на изборите у нас, та се загрижи за мнението им за европредседателството??

каза, че може през него като президент да се инициира референдум относно уседналостта, тъй-като обществото е раделено по темата. Кое е лошото и несправедливото?

тъпи, радев привика посред нощите служебният премиер герджиков, и го притискаше да променят изборният закон та българските граждани в чужбина да не могат да гласуват! и това при неработещо народно събрание! в друга държава още на другият ден щеше да си е редови пенсионер!

Госпожа , другарката Йотова , е прочела само една точка от съдържанието на турската конвенция !

Тя е като Българските ученици, прочела , но не осмислила прочетеното.

Защото такава тема няма.Нито за българите в чужбина, нито за тези в България.Не надценявайте глупавия си политически панаир.Той не означава нищо за никого.На българите отдавна не им пука за кухите ви говорилни.Не им пука и за вас и за крокодилските ви сълзи.Майната му на демографския срив, като ще се мре, да се мре главното е да не допуснем повече да ни правите на глупаци.

общности да бъдат лоби на България. Поне първото поколение емигранти нищо добро не мислят за България. Те в голямата си част, са избягали от нея и не искат и да чуват освен за роднините и приятелите си. Виж второто, трето поколение, наследниците на първото, ако не загубят идентичността си, дето не са били принудени да се махат може и да станат лоби.

Второто поколени масово не говори български, а третото изобщо няма да знае от къде са дошли дядовоците и бабите им.

гърци и евреи не говорят гръцки и иврит ама са лоби нали? А и става дума АКО не си загубят идентичността.

Защото г-жо Йотова на голяма част от тези хора не им пука за България. Защото щом човек не си плаща данъците в България не може и да определя как да живеем. Избягал от Родината си, говори колко бил добре и в същото време ние да се съобразяваме с него. Щом сами теглим колата и сами ще си определяме живота.

когато мислех като теб. Тия "избягалите", дето са предпочели "там" да мият чинии, вместо да стоят тука и като едни да речем хъшове да се борят за България...бе направо ренегати. Не е така обаче. Айде помисли си, ние дето останахме тука уж, да работим, да отгледаме деца, да строим живота нов както се казва, да я има България кво направихме, какво създадохме? Сега нашите деца искат да бягат.

Алоу, БСП-пЕто, та вие направихте така да напуснем България! Сега се сетила мара...

девет години не са на власт, що тогава се не върнете бе в българския рай?

Че какви българи има в чужбина? Има някакви безродници, които се мъчат максимално бързо да забравят откъде са се пръкнали, а дори и да не успеят, децата им със сигурност ще се гордеят, че са германци, французи, испанци, англичани, американци, но не и българи. Така че за бежанците или добро или нищо. От мен - нищо.

И да ги включат и да не ги...., на тях не им пука... За тях България е в миналото, какво ще им даде ако са тук?

Тая що не си трае? Освен да помилва убийци, кво друго прави?

Ние сме извън България заради комунистите.Те разсипаха държавата.А извън България сме хора които можем и знаем.Но не искаме да ни стрелят по улиците убийци от дс,секуритате и кгб.

А ти що пишеш на компютър, произведен в комунистически Китай ?

Какво можете и знаете, бе нещастници! И кой ще ви повярва, че ДС, секуритате и КГБ са ви стреляли по улиците? Тази легенда минаваше преди 50 години. Вие дори един ритник в насраните задници не заслужавате. Мрете си там от болестта и не се обаждайте!

Съвсем си изкуфял. Хората вече не искат и да чуят за тъпите ви пропаганди. Живота е един и след като не пречи на никой, човек има право да го живее както и където намери за добре. А ти явно си тежко изритан в главата.

кой ги е изключил??? То най-голямата българска общност в чужбина, тая в Скопие, Борисов се измъчи да я включи, не само в дебата ами и повече. Ама кухата лейка си плямпа на шапката, ден да мине друг да доди.

Тия дето от ФИРОМ получават по облекчена процедура български паспорти 90% го правят та по-лесно вече като българи, а не фиромаджии да заминат за Испания, Германия, Швеция. Дреме им на тях за "българския им корен".

Я СТИГА ГЛУПОСТИ!!!! ЩОМ РАЗЧИ ТАТ НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО-ПОМАГАЙТЕ ИМ, А КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТОВА, КОЕТО СЕ ПРАВИ ТУК - ДА СЕ ВРЪЩА ВЕДНАГА И ДА РАБОТИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ. А НЕ САМО ДА НИ ДА ВА АКЪЛ ОТ ДАЛЕЧ!!!

Да се върне и да работи за просперитета на мутрите ли имаш в предвид?Или за жълти стотинки?

Дядото

Като не му стига дупе да се бори тук, да си затваря лайняната уста там. От безродници и клеветници акъл не ни трябва.

Президента щял да бъде гарант на хората в чужбина, а искаше да им вземе правото на вот - хахахах! Соросоидите си личат най-вече по това че лъжат най-нагло!

Тази пък тъпа кумунярска кранта какво се занимава с европредседателството? Да си гледа рашистките подлоги и да не се занимава с българите!

ТРОЛ не читател, ТРОЛ писател...!!! :::))) Защо не четете цялата статия бе дебили?... А и Дир сервилно извежда само едно изречение, и го прави основно - все едно че "изключването на българите в чужбина от прецедателството" е най-важното което е казала Йотова...!!! А за "една разделена България и един обезверен народ, в който чувството за справедливост остава за едните, но то от тях не се разбира, а тези, които имат най-голяма нужда, го нямат", и за "проблемите на хората от жестокия демографски срив, за затварянето на училища, болници, както и голямата тема за липсата на просперитет" все едно не са казани...!!! Дааа...!!!

Най сетне се намери един политик в България за последните 30 години който да се сети че има българи които живеят в чужбина прокудени от страната.Остава да разберем дали не е само от куртоазия заради евроизлагацията/европредседателството/ на страната. Само че тенденцията в перспектива както се вижда е че българите в чужбина ще бъдат повече отколкото българите в самата България.

.. никой насила никой не е гонил от тази държава, освен комунягите- турците през възродителния процес! Светът се глобализира и да се твърди, че някой е прокуден е все едно да се каже... комунистите прокудиха селяните през 50-те години на 20 век от хубавите села!?! Глобализацията върви и в Китай и в Русия... и в Германия, така че споко- тоя процес няма да спре с вайкане и голи фрази, трябва да се свиква!

За какъв възродителния процес пишеш, беше само смяна на имената, а възродителен процес имаше при "демокрацията", когато на един етнос му смениха името от циганите ги направиха роми.!

ВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ И ОТКАЗ ОТ БГ ГРАЖДАНСТВО - ДЕЦАТА МИ :-) не се занимавай с глупости, а подписвай :-)

Дай аз ще ти разпиша, само се махай по бързо !

ГМЕЖ :-))

Лщбовницата на Гоце дето сричаше по телевизията раздава акъл. Комунистическата наглост е безгранична. Кво ги боли българите /дали са в чужбина или не/ европредседателството?

На това се казва работа по правила.Дано това да е искрица от надеждата ,която чакаме 30г.

За родния Ганьо, всеки напуснал държавата е ПРЕДАТЕЛ И ДЕЗЕРТЬОР! Именно БСП наложи тезата, че българите в чужбина не трябва да имат права да гласуват на избори за Парламент и на Местни избори! това не го ли помниш? МНОГО ЛИЦЕМЕРНА СИ ЙОТОВА, МНОГО!

Чакай първо българите в България да оправим. Да назначим кака за шеф на НЗОК. това не е шуробаджанащина, а грижа за хората. След това и българите в чужбина ще оправим - примерно сина на Нинова и останалите червени феодали. Таксичките за Принстън, знаете, са сериозни. Но ще помогнем.

Йотова, ти не си в парламента за да се държиш като опозиция. А ти какво направи за да ги включат българите? Не може да стоиш отстрани и да критикуваш. Направи нещо.

Вие с тавариш Радев искахте да ги изключите от гласуването...Та, бива и да не си чак толкова нагла

Комунистите най ги бива да се правят на патриоти , но са пълен фалш.