Орешарски размести ресорите на заместниците

Министър-председателят Пламен Орешарски направи ново разпределение на ресорите, за които ще отговарят вицепремиерите, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски размести ресорите на заместниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При премиера Пламен Орешарски остава координацията по отношение на министрите на отбраната и на външните работи. - ми така е то на експерт икономист за какво друго да отговаря. Те и другите му експерти явно не са били експерти точно по това за което ги е назначил.

а бе зинаидата каквото и да й възложат е все едно, еднакво куха лейка е по всички въпроси........

Много Жени. От опит казвам- един зор се зори , друг се мъчи да му го на........ !

jingiby

Брей, големи реформи, големо нещо...

Явно "управляващият" Орешарски НЕ знае какво да прави, в движение променя ВСИЧКО (което му нареждат зад кулисите), отрича се от ВСИЧКО, което е поел като ангажимент пред обществото и сътворява САМО глупости и неясни за цялото общество действия. НА ТАКЪВ ЧОВЕК, НА ТАКЪВ ЕКИП ЛИ ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ, ДА ПОДКРЕПЯМЕ И ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД "НЕГОВИТЕ" политики????????????????????????????????????????????????????????????

май му омекнаха и ресорите и амортисьорите?

кадрите на СДС и ГЕРД по места реват, УВОЛНЕНИЕ.......НЯМА ЛАПАЧКА.

То лапачка нямаше и преди с тоя Дянков. Миро Мършата едва 50 хиляди лева за интернет страница успя да гепи, а Борисов още е с 14000 лева в банката. Добре поне че полетя с правителствения самолет. Затова сега са хукнали всички отрепки и от ГЕРБ, Атака, БСП и ДПС да крепят това правителство за да не дойде пак лошия Дянков. Все пак едно е карта за въздушен транспорт + 50 хиляди кеш друго е 1 милиард минус 20-30 милиона социални разходи.

Само дето не разбирам защо така рязко обдняхме при скрънзата Дянков

Ами ще се намеси. Той не е популист като вас, да излизате в началото на изречението с нуждаещите се деца и да закривате без отговор къде точно отиват останалите 2/3 от заема, който ще плащаме солидарно. Взимате ги, за да пускате по малко там, където хорското търпение съвсем се е изчерпало, за да градите един фалшив имидж на социално правителстово. Циганско правителство сте си вие, господа, в лошия смисъл на тази дума - подхилкващи се, подмазващи се и крадящи коне с капаци. Уви :(

Давай служба не остана.

Толкова независим председател не е имало.