Вицепрезидентът се надява да има редовен кабинет, който да решава важните проблеми пред страната

„Става все по-опасно и все по-страшно и затова трябва да се стигне до масата на преговорите”, коментира Йотова новината, че Русия е сключила споразумение с Беларус за разполагане на ядрени оръжия

Обратно в новината

Коментари - Вицепрезидентът се надява да има редовен кабинет, който да решава важните проблеми пред страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЙОТОВИЦА ЧЕРВЕНА ШЛЬОКОВИЦА

Ломоти тъпотии пфу...

Интересно защо не коментира американските ядрени оръжия настанени в Европа????? Както винаги американското е винаги ''хубаво и полезно'':))))))

Може би предполагам по пътя на логиката как с кого ,а по интересно е дням

за да има правителство трябва ПП и герб да се обедният и като им гледам настроението най-много да обяват война на Русия. Не виждам как редовен кабинет от въпросните партии ще вземе някакво адекватно решение.

ИЗТЕЩЕЛИ ПУТИНСКОРАДЕВОЙОТОВИ КРЕМЪЛСКИ КУКУВИЦИ

защото скоро ще ми наритат свинския гъз надолу по стълбите на Резиденството.

Мир, разоръжаване и мирна свободна търговия с всички страни!

Абе то и ние се надяваме дрънкането на оръжия да е само за показване на мускули, ама някак си все повече ескалира и не ми се вярва да ни се размине :/

Ето ви единица мярка за тъпомер. 2023-03-26 17:47:07 12 (нерегистриран) Радев е за мир, ятак на Путин. Ти нещастнико войната ли подържаш. Като искаш война отиди в Украйна ,там събират доброволци. Като искаш да и помагаш извади от джоб колкото искаш.Но от данъкоплатците ,моля НЕ.Ние имаме достатъчно наши проблеми ,а и достатъчно им помогнохме на украинките.

Така е. Но знаеш ли каква ще е първата работа на дупетатите, да гласуват оръжия за Усрайна отново. Е затова няма да гласувам за никой.

Българските СВИРЕПИ КОМУНИСТИ дето преди се кълняха във вечната дружба с КПСС , но пък от простотия решиха да се БОЯДИСАТ на " демократи" и сега СВИРЕПИ НАТО-вци , да треперят от Руските ядрени ракети !! Да треперят - НИКОЙ в Историята не прощава на предателите и изменниците !!

А когато САЩ имат ядрени оръжия почти във всички свои европейски бази, не е опасно. Така ли? Странна логика! Когато американците разполагат в Румъния, Полша, Германия, Великобритания, Турция, Гърция и Испания, проблем няма, а сега има проблем. Нещо не ми е ясно що за логика има госпожа Йотова.

Всъщност, изключително неточно твърдение. Американски оръжия има само в 6 бази: по една в Германия, Нидерландия, Белгия и Турция, и две бази в Италия. Общо около 150 тактически глави. Нито една от тях не може да се използва в кратък срок. Няма разположени в Гърция и Испания. Британските подводници от програмата Трайдънт са си британски. Програмата е на британското правителство, самите бойни глави са британски, подводниците също.

Донев премиер !

"Вицепрезидентът се надява да има редовен кабинет" А пък ние се молим да има служебно правителство , че видяхме какво стана с тез крадци и лъжци !

Кажете го на сираците и вдовиците в република Украйна... Колко Ви е страшно в БСПто

Радев е за мир, ятак на Путин.

Радев го пробута Путин и го избраха дебилите на проф(ана) Христов.

Аз невждам смисъл Боко тиквата или киро-кокору да упровлявят.

Победата на Украйна е велико събитие . Комунистите ,след три месеца ,трябва да бъдат изселени в Русия .....

Много у хубаво, но всички знаем че няма как да стане и накрая ще трябва вашето кравашко нпо да бяга

Такава долна ,продажна сган са комунистите .По страшно и жалко от Илиана Иди.отова ,не виждаме ...,Срам и от РАДЕВ и Копейкини....

Русофилката уплаши ли се и тя нещо от Путя?

Продавачи на страх и откровени идиоти без достойнство.

"трябва да се стигне до масата на преговорите”, коментира Йотова" Искам да видя, как некомпетентност Йотова смята да принуди Украйна да се откаже от окупираните от Русия региони Донецк, Луганск, Запорижия и Херсон, понеже Путлер ги обяви за руска територия, за която няма да се преговаря!

КАТО СЕДНАТ НА МАСАТА ЩЕ ПРОБВАТ НОВИЯ КОНЯК НА ПУТИН "КОНЯК ПУТИНЯК"

Другарите комунисти и възрожденски будали си нямат и на идея как може да бъде спрян конфликта. Само въртят от пусто в празно, че Украйна трябва да се предаде. Да ви и мирния план путинофилски.

"Йотова коментира, че става все по-опасно и все по-страшно " НЕКОМПЕТЕНТНАТА заблута Йотова няма от къде да знае, че от десетилетия Русия има тактически ядрени оръжия в Калининград, разположен между държави от НАТО, така че ядрени оръжия в Беларус не са нищо ново

Тая кукумявка да се скрие.

ЍОТОВИЦА И ПУТРАДЕВ ПАК ЩЕ ГИ АТАКУВАТ ХАКЕРИ,ЩЕ ИМИЗТОЧАТ ПОРКАНЕТО.

че си пендел а ВОДКОВАНОВ

По добре пендел ,а не комуняга

пендела си е пендел.

Най-важната инструкция, президентската, продължава да ни плаши с руска пропаганда! Ставало страшно!? Путин да не е толкова луд, че да постави ядрени оръжия в Беларус. Нали веднага, ще има ответни действия на НАТО в Полша и Прибалтийските републики. Просто, това е поредният руски блъф и веднага се използва от президентството за пропаганда и всяване на страх!

Не се казва прездентство,а путинскокремълска агенция за изглаждане на мозъци.

И да не искам, ще трябва да гласувам за възраждане

При Възраждкане няма искам, не искам!

Има гепим ли гепим.

ВЪЗРАЖДАНЕ-КОМУНЯГИ С ПРАЗНИ ДИСАГИ.

аз

евро-гей-тролове за едното,прас-прас ще продадете и майка си. А тя толкова усьрдно ви е сьбирала от чаршафа с льжичка.

ЍОТОВИЦА ШЛЬОКОВИЦА(красная)

Я да видим преди това какви ядрени оръжия са разположили краварите в Европа : Запасът на американските авиобомби В-61 , която е основното термоядрено оръжие на стратегическите ядрени сили на САЩ е разпределен по следния начин: - 20 авиобомби на авиобазата Кляйне Брогел ( Белгия ) -50 бомби в Бюхел ( Германия ) - 50 бомби в Авиано ( Италия ) - 20 бомби в Геди Торе ( Италия ) - 20 бомби във Фолкел ( Холандия ) - 50-85 в Инджерлик ( Турция ) Това е официална информация . А неофициалната е, че американско ядрено оръжие има в Полша, Литва, Румъния и дори България . Второ, всички твърдим, че НАТО е организация за колективна отбрана, но ядреното оръжие не е средство за отбрана, нали ?

Папагал! Ядреното оръжие е сдържаща сила. Особено откакто Путин има завоевателски амбиции. Сега, когато моя баща е покойник, мога да ви светна, руски отворковци, че през 70-те години България е имала руско тактическо ядрено оръжие разположено на гръцката граница, по точно връх Конгор, а може би и другаде. Разказвал ми е всичко, той беше зам. командир на застава. Разбира се това беше тайна, не е за приказки, но факт е, че сме имали.

На граница ядрено оръжие не се държи, щото при евентуален въоръжен конфликт заставата я прегазват за минути и няма как да го опази. Някоя друга смешка разказвай.

в кочината при Путлер!

Баце в КГБ на порцион ли си зачислен?

на свинарите не са ли в Европа, смотаняко?

Какво му е страшното всички ще умрем по един или друг начин само за тези боклуците с гузна съвест ще е ужаса ада ги чака там а относно ядреното оръжие Америка го е разположила в цяла Европа вкучително и Турция така че руските действия сснователни

"Вкучително" в Турция след "опита за преврат", ядрените глави отидоха в Румъния, а Ердоганчо дето искаше да ги гепи и стане ядрена сила, остана с пръст в уста и почна да строи АЕЦ с рашистка помощ.......За мирни цели де, защото отпадъка от рашистките реактори е Плутоний, от който се правят бомби......

България трябва незабавно да напусне терористичната организация НАТО и да се присъедини към Майка Русия!

Върху маѝка ти.

Тази не е никаква вицепрезидентка, а е вицеметреса на куп червени кавали, направила е кариерата по креватите…

Като отявлени русофили с Радев, защо не отидете и не вразумуте Путин, та да настъпи мир? Страшничко си е и всеки ден се будя с таз надежда.

Не вярвай на официалната пропаганда!

Страшно е че хора на висши постове се опитват да всяват страх с ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ!!! Това не е МОРАЛНО и не е НОРМАЛНО!!! Вредно е за народа!!!

Морал няма на това ниво никъде.

ИдиЙотова, че си руска балалайка знаем, че падна на колене пред менте руския патриарх гундяев, полковник от ГРУ- знаем, че си била метреса на първанов - знаем, че контролираш глупака мунчо - знаем, не знаем защо не си подстрижеш вълната да не приличаш на овца?

България е ЕС и НАТО! Тази явно се страхува че ще й спрат копейките!!!

А Президентът ни е Натовски генерал ! Най добрият Президент !

Другарко...политиката на страх и подчинение е в московия.Тук е България! Объркала си електората, а ние сме сгрешили за Позицията ти! Но грешките се поправят! Време е за смяната ви! Търси се Обединител на нацията!!!

Докато на такива като Путин и Ким не им резнат топките спокойствие няма да има.

Не бъди толкова наивен! Преди плашеха с едни други.

Незнам какъв пърламет ще саставят като са се събрале от кол и дърво.

(Йотова : говорит москва ! - освин заплахи към радев - вече се вживява като президент на социалистическа българия - какдидат за руска губерния . Много е надъхана , дори 9страшна ..

Тази има тъпа, алкохола, комунистическа физиономия.

Продължавайте да пращате оръжия на оня пропаднал наркоман-бандеровец,че не срашно,Ами ад ще дойде!Продажни мекерета и ибрикчии на къса каишка на Козяк!

Че какво и пречи да си построи бункер? Пари ли няма?

Хранят кокошките с отпадъци от биолабораториите. Това безопасно ли е?

Всякакви тетки се изредиха да ни кажат, че украинските яйца са безвредни. Само защото един селяндур се направил на предприемач и внесъл 2,5 млн. Не ни интересува дали вие казвате, че са безвредни. Подкрепяте един престъпен режим и сте готови да ни накарате да ядем всяка отрова. Вредни или безвредни, ние не искаме да ги купуваме. Нямате право да се гаврите с този народ. Маркирайте ги като "украински" и тогава ги допускайте до пазара. А най-добре изобщо не ги допускайте. Бъдете християни, не слагайте от отровните фашистки яйца на празничната софра!!!

Тъпа крава, но е права.

Радев е най добрият български Президент, истински Патриот, който радее за силна и въоръжена българска армия, и не позволява да си раздаваме оружията на сулю и укри

Абсолютно руско мекере. Ако режимът беше един друг, отдавна щеше да чука камъни.

Добър ден Илиянке! Това го разбрахме отдавна, а ти и шефа ти, сега ли го разбрахте? Иди пак да коленичиш и целуваш ръка на патриарха, може и да помогнеш с нещо на народа си!

ХА има право. Според наша погворка: Вържи попа да е мирно селото, пролежа пойорархията става Вържи витрополита да е мирна областта и да и мирна държавата. А те ръка целуват