17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ,БЕ,МАЗНИК?! ИЗВЪТРИ НИ С 3 МИЛИАРДА И СЕГА ЩЕ БЯГАШ?! ААА,НЕЕЕ! ЩЕ СТОИШ И ЩЕ СИ НОСИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА, НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ!

и ударно, но ще се хареса подхода с твърдия национализъм на българина.

Сега е момента макетата да разберат че не могат да си играят като малки деца с баба си!

Предизборните шашкании на тези нямат граница... Та нали преди 2 години ТИ се перчеше какво ''голямо нещо'' сте подписали ама сега се правиш на улав че незнаеш така както се правиш на улав като ти припомнят какво си дрънкал ПРЕДИ 2 години и какви ги дрънкаш сега..

голем праз на бас че няма да напусне

Айдеее,рекетът срещу правителството на Борисов започна,точно преди местните избори!

Дреме му на някой! Членството на Македония е геополитическо решение спуснато от най-големия брат. ББ вече спря два проекта, който носеха значителна финансова изгода за България заради геополитическо решение на големия брат, та някаква история ли ще го спре....

НЕ може да възпрепятства Територията, абсолютно нищо! Не само,, че за нея това не е изгодно, защото ще си създаде напрежение на западната граница, но това изобщо НЕ зависи от БГ! Територията нямаше топки да изгони нито един за Скрипал (а македонците изгониха, както и целрият ЕС), сега ше ми надува мускула, че "ще спре" нещо, което изобщо не зависи от нея! Ама вЕрно ли ще спрете макетата? Айде ве - това да се случи, нЕма да го павярвам! ДС ченгето продължава да работи по плоски схеми за удържане на рейтинг ! Лошо седларов, слабо!

0

Не е наша работа да се месим на НЕЗАВИСИМА държава. Миналото е хубаво нещо, но да се превъзнасяме, че са българи, като те самите не желаят да имат нищо общо с прокълнатото ни племе, се нарича шизофрения.

Че сте продажни продажни сте, ама чак пък толкова...

0

Кво продажни, бе? Как ще стане насила? Война ли да им обявим? Аман от цървули..

От твоята дебела кожа се правят цървули. . .

Македонският управляващ елит още си живее в 1919 година. Явно от добра дума не разбира. Прав е Каракачанов. Абсолютно. За македонците трябва "со кротце и со благо, ама и с малко кютек...: Но това е известно отдавна и е казвано от кой ли не. За последно Путин го каза - "с добра дума и със Смит§Уесън се постига повече отколкото само с добра дума" Мили ми наши родни политици, това е политиката. Не се сърдете на македонците. Просто приложете горният съвет. И не спирайте да го прилагате... Не спирайте. Блага дума и Смит и Уесън ( фигуративно казано, а защо не и буквално...)

Продаде български паспорти на половин Македония.Тр работят в ЕС като българи,но ако ги питаш били македонци.Защо тогава Каракачанов не подаде оставка?

''Мили ми наши родни политици, това е политиката''?????? Къде са тия дето така ги хвалебствате като освен собствен интерес друго ги не вълнува...

Сетила се Мара да се побара. Първо проспахте всички процеси по договорката на макета с гърците, а сега за пред хората пищите

Съвместна мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси, за да допринесе за обективното, основаващо се на автентични и основани на доказателства исторически извори, научно тълкуване на историческите събития. Комисията представя пред правителствата на Договарящите се страни ежегоден доклад за своята работа. Двете Договарящи се страни ще организират по взаимна договореност съвместни чествания на общи исторически събития и личности, насочени към укрепване на добросъседските отношения в духа на европейските ценности.

Доказателство Академик Тодор Павлов, 7. X. 1946 г. И ето, днес ние сме се събрали тук, в сърдцето на отечественофронтовска София, за да почетем паметта на великия македонски син и неговото историческо революционно, национално, социално и културно дело. Гаранцията за това са: Преди всичко мощното народофронтско движение и власт на Тигова федеративна Югославия и нейният велик маршал, учител и вожд на всички югославянски народи — Йосиф Броз Тито; Мощното отечественофронтовско движение и власт на народно републиканска България и нейният учител и вожд, основателят, вдъхновителят и организаторът на нейните победи — Георги Димитров; Мощните народофронтовски движения в останалите славянски и други демократически страни и техните славни вождове и учители, начело с великия СССР и неговият безпределно обичан от всички демократични народи и движения, мъдър, гениален и ненадминат в цялата човешка история учител, вожд и генералисимус — Йосиф Сталин! И ето, днес ние сме се събрали тук, в сърдцето на отечественофронтовска София, за да почетем паметта на великия македонски син и неговото историческо революционно, национално, социално и културно дело.

речта на комунистите ли принасяш за доказателство? Та те точно с дела и речи измислиха измислицата "Македония"!

историк!!!

Член 8 Двете Договарящи се страни ще насърчават активното и безпрепятствено сътрудничество в областта на културата, образованието, здравеопазването, социалната политика и спорта. В срок най-късно до три месеца от влизането на този договор в сила, с цел задълбочаването на взаимното доверие, двете Договарящи се страни създават на паритетен принцип Съвместна мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси, за да допринесе за обективното, основаващо се на автентични и основани на доказателства исторически извори, научно тълкуване на историческите събития. Комисията представя пред правителствата на Договарящите се страни ежегоден доклад за своята работа. Двете Договарящи се страни ще организират по взаимна договореност съвместни чествания на общи исторически събития и личности, насочени към укрепване на добросъседските отношения в духа на европейските ценности.

Българският кабинет да излезе с категорична позиция, че няма да подкрепи членството на Македония в Евросъюза. Това поиска вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов. Той постави ултиматум,че ако това не бъде направено, ВМРО е готова да напусне властта. А поводът - Македония не изпълнява договора за добросъседство с България в частта за изчистване на казусите в общата ни история. Каракачанов е категоричен, че на този етап България не трябва да дава зелена светлина за започване на преговори, докато "не бъдат изчистени всички фалшификации от историята на българския народ в Македония".

Член 11 Нито една от Договарящите се страни няма да предприема, подтиква и поддържа действия, насочени срещу другата държава, които имат неприятелски характер. Нито една от Договарящите се страни няма да допуска нейната територия да бъде използвана срещу другата от организации и групи, които имат за цел извършването на подривни, сепаратистки и застрашаващи спокойствието и сигурността на другата Договаряща се страна действия. Двете Договарящи се страни нямат и няма да предявяват териториални претенции една спрямо друга. Всяка от Договарящите се страни има право да защитава правата и интересите на своите граждани на територията на другата страна в съответствие с международното право. Република Македония потвърждава, че нищо от нейната Конституция не може и не трябва да се тълкува, че представлява или някога ще представлява основа за намеса във вътрешните работи на Република България с цел защита на статута и правата на лица, които не са граждани на Република Македония. Двете Договарящи се страни ще предприемат ефикасни мерки за предотвратяване на недобронамерена пропаганда от страна на институции и агенции и ще обезкуражават дейности на частни субекти, насочени към подстрекателство на насилие, омраза или други подобни действия, които биха навредили на техните отношения.

Каракачанов: ВМРО напуска властта, ако подкрепим Северна Македония за членство в ЕС Защо ....обясни на всички - защо да не подкрепим Македония да влезе в ЕС?

С македонците можем да сме заедно само в рамките на ЕС

Достойна позиция . И да престанем с тия комисии , просто им заявяваме нашите искания и докато не ги изпълнят ЕС през крив макарон

стига си правил паста от всичко

Спора е за датата - кога да се чества денят на Гоце Делчев - това не е история, това е избор на независима Македония. Тази дата обижда комунистическа България, не може да отмениш официален акт от преди 70 години - това все едно румънците да искат южна Добруджа

си вземете подводницата обратно, и танка

Тази теория би отивала на БСП - не очаквах това от ВМРО

Каракачанката съвсем е изтървал влака. Вътрешна Македонска Революционна Организация да е срещу Македония? Не го бях очаквал дори и някой да ми беше казал. Каракачанката е сляп като прилеп. Македония да влезе в евро съюза значи че Македония и България пак ще сме си заедно. Един народ - една религия. Но Каракачанката си мисли че е хванал бога за рога.

Няма държава която да прави компромис с историята си защото някои им е заповядал / неква лоялност и слагачество /А иначе предизборно и в комитски носии ще се докарат и пищолеь ще запашат ?

Така се защищава България. А онази кукла Захариева е виновна за тези простотии на македонците. Постоянно им налива вода в мелницата. Толкова вредна външен министър не сме имали.

Така си е. Ще вземат те да му развалят бизнеса с българските паспорти продавани на македонци. Хайде де. Кой ще му пълни касата тогава. Да пази Бог от патриоти.

Чудесно и ако отидем на избори гласувам за Каракачанов!. Амън от простотия , значи Гърция им смени името, а се задяват , че видиш ли Самуил е македонски цар , Гоце Делчев и той маке ... Утре ще кажат - Кирил и Методи и те македонци .... То бива наглост , ама вече се оляха .....

Още 1990 трябваше да затворим границата с македония и нищо да не признаваме. Все едно да признавам павликени за българско.

Правилно! Или признават че са българи, или остават извън ЕС! Стига вече македонски лъжи!

какво да признаят

STISKA LI VI??? KOKAL LESNO SE NE POUSKA...

Гаварит масква...

на 17 октомври ще се изкажат 2 инстанции-,,съдии,,- ще има и наблюдател. Резултат няма да има никакъв веднага. Той ще настъпи около година по- късно, а целият този спор се прави само за парлама. Той е резултат от две поредни събития в периода краят на юли до началото на септември. Едното от тези събития е било морално и физически изтощаващо за потърпевшият.В цялата тази игра гърците изиграват к.рвенската роля.

С тази политика на САЩ и ББ след 5 години ще се казваме източна Македония и тогава ще търсим такива като Каракачанов

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ........ Правителството, какво стана с ИЗГОРЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ФЛАГ от Северномакедонци в Австралия??????????? Какво стана бе родолюбци???? Всеки може да пали и да пикае на БЪЛГАРСКОТО знаме?!?!?!

Добре де като излезат ВМРО голям праз

Каквото и да правите утре помнете че сте християни

И не трябва да я подкрепяме тази шувенистична измет заблудена. Македонци палиха наскоро българското знаме. И не само. Братството трябва да е взаимно. А не само любов от единия брат. Ако ги подкрепим, ще бойкотирам управляващите на изборите.

Ябълката на раздора на Балканите. Комплексари......

Отиваме към избори - това е края на ГЕРБ местните избори ще спечели ДПС

Иплашения плач на ГЕРБ!!! Хахаха Ако не гласувате ЗА , ДПС Гербаджиии ако искахте да спечелите да си бяхте оставили Цв.Цв. Да ви прави избори

Президентът Румен Радев не приема интеграцията на Република Северна Македония в Европейския съюз да бъде за сметка на употребата на българската история, език и идентичност като разменна монета. Това обяви държавният глава по време на среща със Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси между Република България и Република Северна Македония.

епа тоя що се меси като не му е работа

Само с -декларации -свикване на комсултативни съвети -прочее тъпотии НЕ СТАВА БЕ!!!!!!!! Трябва гласуване против Северна Македония!!! И да се поучим то Гърция дето в солун излязоха 300 000 да викат срещу зайко байко и Скопие

В една дискусия по македонска ТV възрастен българин от Македония каза, че България е признала държавата Македония безусловно, защото българите са си мислили, че ще се разберем като братя ! Каза също така, че гърците са били твърдо против да признаят Македония под това име и се вижда, че става на тяхното ! На въпроса на водещата "Дали ако Македония и България не се разберат по спорните въпроси, България ще подкрепи влизането на Македония в ЕС ?" българинът каза : -"Мисля, че няма. А дан българинът от Македония излезе прав ...

Още преди месеци вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов първи оповести, че комисията за решаването на въпросите за общата история с Македония не работи. Той посочи, че българската част на комисията е отказала да приеме двете страни заедно да честват празника на легендарния деец и идеолог на ВМРО на датата 7 октомври, когато костите му са предадени на Скопие от Георги Димитров. Според него Македония само използва България за членство в ЕС и НАТО.

Президентът Румен Радев свиква консултативна среща за двустранните отношения със Северна Македония и очакваната покана към нея от Европейския съюз за започване на преговори за членство.

Корнелия Нинова поиска на обсъждането на декларацията да присъства и премиерът Бойко Борисов. Корнелия Нинова - председател на ПГ на "БСП за България": Ако той откаже да дойде в българския парламент, декларирам, че оттеглям подписа си от името на парламентарната група "БСП за България" от декларацията и няма да участваме в нейното гласуване. И виновен за това, за взривяването на крехкото ни съгласие ще е българският министър-председател.

Късно се усети ДЕБЕЛАК. Като че ли не знаеш ( а с това се занимаваш), че там сърбите са жигосали всички българско. Апропо , твоя бос Тиквата, фен на сръбските кючеци, го наградиха с най-високия сръбски орден. Мементо мори, помнете Александър Стамболийски ! Толкова ли трудно бе преди подписване на договора да искате от македонистите да се извинят и поискат прошка за ужасявашите престъпления срешу македонските българи ??

Че си куха червена кратуна, куха си. Че си прост като партизанин току що ограбил мандра, и това е вярно. А че на изборите ще ядете голямата точилка, за това няма никакво съмнение. Сигурно в училище си стигнал до втори клас, ама и това е съмнително. Яж повече моркови, малко цвета им е дружбашки, ама няма знаение.

С пълно единодушие Народното събрание прие декларация, с която подкрепя правителството да подпише договора за с Македония. Голяма част от депутатите определиха този договор като исторически и важен за развитието на добросъседските отношения на Балканите и изразиха надежда, че документът ще даде възможност отношенията между България и Македония да се развиват на принципна и прагматична основа.

Изгрѣй, зора на свободата, Зора на вѣчната борба. Изгрѣй въ душитѣ и въ сърдцата На всички роби по свѣта! Тирани, чудо ще направимъ, Ний чуждо иго не търпимъ, Съ юнашка кръвь ще ви удавимъ, И пакъ ще се освободимъ! Юнаци смѣли пакъ развиха Окървавени знамена, Комити нови забродиха Изъ македонската земя. Тирани, чудо ще направимъ... Ечатъ гори, поля, балкани Отъ бойни пѣсни и ура, Сноватъ борцитѣ-великани Навредъ, готови за борба. Тирани, чудо ще направимъ... Насъ нищо вечъ не ще уплаши, И тъй живѣемъ день за день... Свещени сѫ горитѣ наши, Изъ тѣхъ свободни ще измрѣмъ! Тирани, чудо ще направимъ...

тоя от толкова льжи и подмазване на старците лицето му се изкривило

Уважаеми Европейски съграждани, Ако разгледате внимателно античните разкопки в Пловдив и тези в центъра на София, може да забележите факта, че в обществените сгради и домовете на нашите прадеди траките, е имало топла вода и локално парно отопление. И всичко това 2500 години, преди войниците на Наполеон, да запознаят варварите със сапуна...

А властта ще напусне ли ВМРО?