Коментари - "Витоша ски" с концепция за планината: 3 лифта, по-големи писти и изкуствен сняг за €100 млн. | Днес.dir.bg

"Витоша ски" с концепция за планината: 3 лифта, по-големи писти и изкуствен сняг за €100 млн.

От компанията обясняват, че проектът им се е забавил заради липса на доверие в курорта, липса на устройствен план и проблеми с текстове в Закона за горите

Обратно в новината

Коментари - "Витоша ски" с концепция за планината: 3 лифта, по-големи писти и изкуствен сняг за €100 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Цеко спря лифтовете, за да изнудва за нов курорт, нови хотели и други строежи, приватизиране на Витоша и т.н.

Ха ха Цеко ше ти налее 100млн във Витоша.....смех в залата. Тия взимат бе, те не знаят какво е да дават

Може, ако ги плати общината или държавата, а те да събират парите ................хахахахаха.......

Не насмукахте се бе, кърлежи с кърлежите недни!

да бе, за 100 милиарда не щете ли?

Какъв Цеко, този е подставено лице, като всички по-големи бизнесмени!

да се построи от нулата е не повече от 10 млн., тия за 3 готови искат 100! Егати разюздалите се мечтатели са тея..

Замислете се - това че лифтовете не работят е добре за планината. Пуснат ли ги, ще са в комплект с хотели и ресторанти. Горе ще е мазало.

Този филм вече го гледахме преди - представят нарочно някакви абсурдни планове, които няма как да бъдат одобрени, след което казват - ето ние искаме, ама не ни дават. И лифтовете на Витоша си ръждясват, бизнеса в Банско върви.. Ако наистина искаха да направят правилните неща на Витоша, вече щяха да са ги направили преди години.

пропускат да споменат за намерението им да нацвъкат Витоша с хотели и да я превърнат цялата в бетонна свинщина. "Не вярвайте на данайците, дори когато ви носят дарове"

Да, ще има яко бетон. Но ако няма там бетон ще бетонират другаде.

3 лифта, по-големи писти. Всичко това от джоба на крадливата Мутра. Ай, стига е купувал вили на разни курветини по света от нашите пари.

Партиите са инвестирали в Боровец, Банско и Пампорово и за това няма да позволят развитие на Витоша., защото ще им спаднат печалбите. Иначе официалната причина се сменя периодично. Който разбрал .......разбрал.

В този план-роеот, който ВСЕКИ, поватрям, ВСЕКИ, може да напише, няма нищо, което ТЕ смятат да изпълнят. Нищо, НИЩО, НИЩОЧ! Нотинг! Всичко е мижи да те лажем!

А, и другата ЧУТОВНА лъжа е, че смятали да ИНВЕСТИРАТ 100 милиона, ЕВро, видиш ли! Абе, ти тия пари не мож ги изби за 200 години бе! Ако ще всички мигранти на Германия да прокарат ски на Витоша - пак не мож ги изби! кого лъжеше, бе?! Я оди пеш! Оди пеш!

Заглавието е аморфизъм за "100 млн. евро ще се стопят като сняг." Явно са по-големички сумите. Държавата ще апортира планината, а юнакът ще я полива с вода от пожарникарският кран. Нали му спряха бизнеса край морето... Честито на столичани. Може да снимат следващият филм Умирай Трудно просто разхождайки се из София. Бетономорието ви изпревари, ние първи ще асфалтираме лунната пътека...

Да им взимат концесията на тия идиоти, 10 години само по дупките си бъркат.

Ама как така! Нали в Банско за втори лифт зеленясалите скачака за 52 дървета, и че Пирин била малка. А Витоша какво? Да не е голяма? Или да ги чакаме зеленопушещите и там?

Витоша СКИ от КОЛКО ГОДИНИ Е КОНЦЕСИОНЕР, бе!? От КОЛКО?? Един ЛИФТ НЕ направиха през това време, а само унищожиха ВСИЧКИ ЛИФТОВЕ, но сега за 2-6 години (!) видиш ли ще пуснат лифт от Княжево през Владая та до ЛОзен! Мръсни лъжци, долни, уродлива паплач, ненаяла се!

Различни лъжи през различните години - лъжеха и на едро, и на дребно, само и само да смъкнат колкото могат без да влагат нищо, което и стана ... Добре че не пострада някой преди да се разбере, че не им пука. Никой не им е виновен на фирмата-приватизатор - за толкова години все нещо можеха да направят, ама нали все някой им "пречи", а и нали удобно ББ и компания никога нищо не опитаха дори да проконтролират ...

Когато едни дърти доносници които са виждали ски и снежни машини само по телевизорО започнат да храчат значи,че партийния няма да вземе денги

Те затова се ИЗЛАГАТ с горната статия - да възпалят зеленотиквениците, че още не идеен проект за 10 лифта да ги вкарат в съда за 20 години и ....темата приключи. ВИТОША СКИ ще кажат - ама, ние искахме, ама зелените, ама съда, ама, ама, ама... Зелените ще се бият като победители и така. Само си спомнете струма как я строим 20 години, благодарение на зеленясалите тикви!

алоуууу кого лъжете бе, това да не вие Тифенбах на 3000м, да има цяла година сняг за такива инвестиции. Закривай го тоя хълм.

Тези докато нищо не правеха, сега искат да ни смаят. Сеч на гората за по широки писти и дневни карти от 300лв заради изкуствения сняг

На теб само дървено сако ще ти купим помияр долен а може и без него направо в дупката

Доколкото разбрах, едните искат, държавата не дава, щото пак няма пари... ама дълги години събираше и завишава, както в момента данъци и всичко останало.... иначе пари няма за нови лифтове, за въжета, няма за водопроводи, вчера София беше под вода, и кой пак е виновен- нехайството на управленците.

Останалите народи от нищо правят нещо , българите от НЕЩО правят НИЩО ! Да имаш такова богатство като Витоша - ски писти , вело и всякакъв вид туризъм и да занемариш всичко , дори изграденото през "лошия" соц.... Е , наистина се изисква да си много , ама много продажно и просто говедо - българска порода , за да го постигнеш ! Витоша ски да се разкара и да се направи конкурс , по възможност да няма замесени български мутри и подлоги , а примерно Италиански , Австрийски компании , да се направи план и т.н... Ама ни управлява най-неграмотната и некадърна гей дружинка , която за нищо не става, както и предишните мутро-селяни , дето си уредиха селската рода до 9то коляно ! Боклук до боклука , е това е !

Няма пари , ама за укропия се дават милирди...Мале , мале

Преди повече от 10г. същите обявиха, че ще инвестират 125 милиона евро във всички лифтове на Витоша. Резултат? Сега дали им вярвам?

Ти си хълм , бе смешник. Айде бегай у Тифенбах ли , къде ли не знам

Значи цялата работа е да се дадат разрешения да се строи из планината. Ще е супер Витоша да се направи по-привлекателна и лесно достъпна, но също така е важно да се използват и съществуващите сгради, най-малкото. Сигурно има поне 30 хижи, които не приличат на нищо, но с ремонт могат да станат прилични хотелчета, къщи за гости, ресторанти и т.н. Пример е хотел Морени. За съжаление, очаквам да се строят нови неща, да се сече гора, кварталите да растат нагоре и лифтовете да са толкова скъпи, че повечето хора да не могат да ги ползват. И накрая - ако ще се правят лифтове, защо са ни паркинги? Първо, хората да използват лифтовете нагоре. При който е трудно, например голямо семейство с малки деца, да има такса и да се паркира както и досега, но да съществува ограничение кой може да се качва с кола - трудноподвижни хора, хора с деца до 3 години, хора над 75 години, хора с резервации в някои от хотелите. А паркингите да се строят долу, при лифтовите станции и автобусите за нагоре.

Време за обновявнае на всичко във Витоша, дано само не остане приказка на вятъра всичко

Прекратяване и Вън от Витоша, за 15 г. концесия кръгла нула. Все някой друг им е виновен на крадците от ПИБ

Марш от Витоша

Трябва да се гледа на планината , не само като средство за инвестиция. Това е нащата природа! Това трябва да се пази! Защо да има нови трасета за лифтове и да се изсичат дървета, да се променя биоразнообразието, да се променят биохимичните процеси в почвата, оттам между почвата и въздуха - това води до загуба на видове. На дали някой от тези, които се занимават с инвестиции го интересува това, но има неща над, които да помислите. Витоша е съкровището и зеления оазис на София. Ремонтирайте това, което съществува, не убивайте природата!

Типично за капитализма, следващото е да се окатинарчат всички входове, да се пуснат фотокапани и дронове с термокамери и да се излавят всички, които са влезли без да си платят, хахаха има ли благина то тя задължително става собственост на някой капиталист, хахаха, милион и половина добитъка за доене не са за изтърване, хахаха

Витоша ски един австрийски лифт не могат да поддържат ( при това собственика им е австриец ) , а какво остава да развиат стратегия за 100 милиона евра !! Тези са нагли крадци и мошеници !

Знаех си, че пак Цеко Минев стои зад сагата с лифта.

Изкуствения сняг се нуждае от много вода. Вода, която трови с химикали, които отиват в почвата, а от там в реките. Както Банско направи негодна за пиене водата в много села около курорта, същото чака София. В последните доста години Витоша страда от сериозен недостиг на сняг за зимни спортове. Обожавам да карам ски, но докато тези мошеници притежават курорта, крака ми няма да стъпи на писта там.

За утре щедро обещаваш курорти, лифтове и писти Но не е лошо и сега, да стегнем влека Заека, а?

Измамници!!!

Бях техн. поддръжка на Витоша Ски и съм имал нелицеприятни срещи с г-н Цеко Минев и заплашващото му обкръжение.... Който е врял и кипял и видял ще емигрира, както направих и аз, тази клоака наречена БълГЕЙрия трябва да стане резерват за талибани и мангасаряни или както по правилно и политкоректно да станем буферна зона на гейският съюз..... Ако има някой в БеГе който успешно да усвоява юро-фондове, то това са кликата на ГЕРБ/ПП и Сие.... Съжалявам всички оставащи и искрено дано успеете да преборите октопода....

И Алберто Томба да дойде с милиони и желание, шанс никакъв да се направи нещо със закони и регулации, които забраняват всичко в НАТУРА2000 и то защото на администрацията така ѝ е по-лесно, защото не трябва да мислят, контролират и носят отговорност! Много по-лесно е да забраниш всичко! В Европа можеш да строиш абсолютно всичко в НАТУРА 2000, но при определени изисквания, процесът на съгласуване на проектите е дълъг, но е възможен, тук всичко е забранено по дефиниция!

я съм останал и с Баце редим лот след лот и е добре. Има за всички.

На София водата не е ли от Искарът? Ква Витоша кви пет лева. Да ръсат с квото искат и когато искат, няма на кой да навредят.

А от пред е Мис Бони

...а ти байно от другата страна на планината одил ли си оти режат, копат, къртят извозват инертен и дървен материал и си заприличва баш на Ълм....

по-големи писти и най-вече изсичане на гората за огроооооомна вилна зона!

Ще докарат преразпределяне на стария и натрупване на първоначален капитал по прозрачен начин Вдовицата на Кюлев продаде дела си в "Супер Боровец" на "Главболгарстрой" https://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2007/02/15/312080_vdovicata_na_kjulev_prodade_dela_si_v_super_borovec_na/

Тати каза, че ще ме води на ски, ама утре ...

Коментари - "Витоша ски" с концепция за планината: 3 лифта, по-големи писти и изкуствен сняг за €100 млн. | Днес.dir.bg

"Витоша ски" с концепция за планината: 3 лифта, по-големи писти и изкуствен сняг за €100 млн.

От компанията обясняват, че проектът им се е забавил заради липса на доверие в курорта, липса на устройствен план и проблеми с текстове в Закона за горите

Обратно в новината

Коментари - "Витоша ски" с концепция за планината: 3 лифта, по-големи писти и изкуствен сняг за €100 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Цеко спря лифтовете, за да изнудва за нов курорт, нови хотели и други строежи, приватизиране на Витоша и т.н.

Ха ха Цеко ше ти налее 100млн във Витоша.....смех в залата. Тия взимат бе, те не знаят какво е да дават

Може, ако ги плати общината или държавата, а те да събират парите ................хахахахаха.......

Не насмукахте се бе, кърлежи с кърлежите недни!

да бе, за 100 милиарда не щете ли?

Какъв Цеко, този е подставено лице, като всички по-големи бизнесмени!

да се построи от нулата е не повече от 10 млн., тия за 3 готови искат 100! Егати разюздалите се мечтатели са тея..

Замислете се - това че лифтовете не работят е добре за планината. Пуснат ли ги, ще са в комплект с хотели и ресторанти. Горе ще е мазало.

Този филм вече го гледахме преди - представят нарочно някакви абсурдни планове, които няма как да бъдат одобрени, след което казват - ето ние искаме, ама не ни дават. И лифтовете на Витоша си ръждясват, бизнеса в Банско върви.. Ако наистина искаха да направят правилните неща на Витоша, вече щяха да са ги направили преди години.

пропускат да споменат за намерението им да нацвъкат Витоша с хотели и да я превърнат цялата в бетонна свинщина. "Не вярвайте на данайците, дори когато ви носят дарове"

Да, ще има яко бетон. Но ако няма там бетон ще бетонират другаде.

3 лифта, по-големи писти. Всичко това от джоба на крадливата Мутра. Ай, стига е купувал вили на разни курветини по света от нашите пари.

Партиите са инвестирали в Боровец, Банско и Пампорово и за това няма да позволят развитие на Витоша., защото ще им спаднат печалбите. Иначе официалната причина се сменя периодично. Който разбрал .......разбрал.

В този план-роеот, който ВСЕКИ, поватрям, ВСЕКИ, може да напише, няма нищо, което ТЕ смятат да изпълнят. Нищо, НИЩО, НИЩОЧ! Нотинг! Всичко е мижи да те лажем!

А, и другата ЧУТОВНА лъжа е, че смятали да ИНВЕСТИРАТ 100 милиона, ЕВро, видиш ли! Абе, ти тия пари не мож ги изби за 200 години бе! Ако ще всички мигранти на Германия да прокарат ски на Витоша - пак не мож ги изби! кого лъжеше, бе?! Я оди пеш! Оди пеш!

Заглавието е аморфизъм за "100 млн. евро ще се стопят като сняг." Явно са по-големички сумите. Държавата ще апортира планината, а юнакът ще я полива с вода от пожарникарският кран. Нали му спряха бизнеса край морето... Честито на столичани. Може да снимат следващият филм Умирай Трудно просто разхождайки се из София. Бетономорието ви изпревари, ние първи ще асфалтираме лунната пътека...

Да им взимат концесията на тия идиоти, 10 години само по дупките си бъркат.

Ама как така! Нали в Банско за втори лифт зеленясалите скачака за 52 дървета, и че Пирин била малка. А Витоша какво? Да не е голяма? Или да ги чакаме зеленопушещите и там?

Витоша СКИ от КОЛКО ГОДИНИ Е КОНЦЕСИОНЕР, бе!? От КОЛКО?? Един ЛИФТ НЕ направиха през това време, а само унищожиха ВСИЧКИ ЛИФТОВЕ, но сега за 2-6 години (!) видиш ли ще пуснат лифт от Княжево през Владая та до ЛОзен! Мръсни лъжци, долни, уродлива паплач, ненаяла се!

Различни лъжи през различните години - лъжеха и на едро, и на дребно, само и само да смъкнат колкото могат без да влагат нищо, което и стана ... Добре че не пострада някой преди да се разбере, че не им пука. Никой не им е виновен на фирмата-приватизатор - за толкова години все нещо можеха да направят, ама нали все някой им "пречи", а и нали удобно ББ и компания никога нищо не опитаха дори да проконтролират ...

Когато едни дърти доносници които са виждали ски и снежни машини само по телевизорО започнат да храчат значи,че партийния няма да вземе денги

Те затова се ИЗЛАГАТ с горната статия - да възпалят зеленотиквениците, че още не идеен проект за 10 лифта да ги вкарат в съда за 20 години и ....темата приключи. ВИТОША СКИ ще кажат - ама, ние искахме, ама зелените, ама съда, ама, ама, ама... Зелените ще се бият като победители и така. Само си спомнете струма как я строим 20 години, благодарение на зеленясалите тикви!

алоуууу кого лъжете бе, това да не вие Тифенбах на 3000м, да има цяла година сняг за такива инвестиции. Закривай го тоя хълм.

Тези докато нищо не правеха, сега искат да ни смаят. Сеч на гората за по широки писти и дневни карти от 300лв заради изкуствения сняг

На теб само дървено сако ще ти купим помияр долен а може и без него направо в дупката

Доколкото разбрах, едните искат, държавата не дава, щото пак няма пари... ама дълги години събираше и завишава, както в момента данъци и всичко останало.... иначе пари няма за нови лифтове, за въжета, няма за водопроводи, вчера София беше под вода, и кой пак е виновен- нехайството на управленците.

Останалите народи от нищо правят нещо , българите от НЕЩО правят НИЩО ! Да имаш такова богатство като Витоша - ски писти , вело и всякакъв вид туризъм и да занемариш всичко , дори изграденото през "лошия" соц.... Е , наистина се изисква да си много , ама много продажно и просто говедо - българска порода , за да го постигнеш ! Витоша ски да се разкара и да се направи конкурс , по възможност да няма замесени български мутри и подлоги , а примерно Италиански , Австрийски компании , да се направи план и т.н... Ама ни управлява най-неграмотната и некадърна гей дружинка , която за нищо не става, както и предишните мутро-селяни , дето си уредиха селската рода до 9то коляно ! Боклук до боклука , е това е !

Няма пари , ама за укропия се дават милирди...Мале , мале

Преди повече от 10г. същите обявиха, че ще инвестират 125 милиона евро във всички лифтове на Витоша. Резултат? Сега дали им вярвам?

Ти си хълм , бе смешник. Айде бегай у Тифенбах ли , къде ли не знам

Значи цялата работа е да се дадат разрешения да се строи из планината. Ще е супер Витоша да се направи по-привлекателна и лесно достъпна, но също така е важно да се използват и съществуващите сгради, най-малкото. Сигурно има поне 30 хижи, които не приличат на нищо, но с ремонт могат да станат прилични хотелчета, къщи за гости, ресторанти и т.н. Пример е хотел Морени. За съжаление, очаквам да се строят нови неща, да се сече гора, кварталите да растат нагоре и лифтовете да са толкова скъпи, че повечето хора да не могат да ги ползват. И накрая - ако ще се правят лифтове, защо са ни паркинги? Първо, хората да използват лифтовете нагоре. При който е трудно, например голямо семейство с малки деца, да има такса и да се паркира както и досега, но да съществува ограничение кой може да се качва с кола - трудноподвижни хора, хора с деца до 3 години, хора над 75 години, хора с резервации в някои от хотелите. А паркингите да се строят долу, при лифтовите станции и автобусите за нагоре.

Време за обновявнае на всичко във Витоша, дано само не остане приказка на вятъра всичко

Прекратяване и Вън от Витоша, за 15 г. концесия кръгла нула. Все някой друг им е виновен на крадците от ПИБ

Марш от Витоша

Трябва да се гледа на планината , не само като средство за инвестиция. Това е нащата природа! Това трябва да се пази! Защо да има нови трасета за лифтове и да се изсичат дървета, да се променя биоразнообразието, да се променят биохимичните процеси в почвата, оттам между почвата и въздуха - това води до загуба на видове. На дали някой от тези, които се занимават с инвестиции го интересува това, но има неща над, които да помислите. Витоша е съкровището и зеления оазис на София. Ремонтирайте това, което съществува, не убивайте природата!

Типично за капитализма, следващото е да се окатинарчат всички входове, да се пуснат фотокапани и дронове с термокамери и да се излавят всички, които са влезли без да си платят, хахаха има ли благина то тя задължително става собственост на някой капиталист, хахаха, милион и половина добитъка за доене не са за изтърване, хахаха

Витоша ски един австрийски лифт не могат да поддържат ( при това собственика им е австриец ) , а какво остава да развиат стратегия за 100 милиона евра !! Тези са нагли крадци и мошеници !

Знаех си, че пак Цеко Минев стои зад сагата с лифта.

Изкуствения сняг се нуждае от много вода. Вода, която трови с химикали, които отиват в почвата, а от там в реките. Както Банско направи негодна за пиене водата в много села около курорта, същото чака София. В последните доста години Витоша страда от сериозен недостиг на сняг за зимни спортове. Обожавам да карам ски, но докато тези мошеници притежават курорта, крака ми няма да стъпи на писта там.

За утре щедро обещаваш курорти, лифтове и писти Но не е лошо и сега, да стегнем влека Заека, а?

Измамници!!!

Бях техн. поддръжка на Витоша Ски и съм имал нелицеприятни срещи с г-н Цеко Минев и заплашващото му обкръжение.... Който е врял и кипял и видял ще емигрира, както направих и аз, тази клоака наречена БълГЕЙрия трябва да стане резерват за талибани и мангасаряни или както по правилно и политкоректно да станем буферна зона на гейският съюз..... Ако има някой в БеГе който успешно да усвоява юро-фондове, то това са кликата на ГЕРБ/ПП и Сие.... Съжалявам всички оставащи и искрено дано успеете да преборите октопода....

И Алберто Томба да дойде с милиони и желание, шанс никакъв да се направи нещо със закони и регулации, които забраняват всичко в НАТУРА2000 и то защото на администрацията така ѝ е по-лесно, защото не трябва да мислят, контролират и носят отговорност! Много по-лесно е да забраниш всичко! В Европа можеш да строиш абсолютно всичко в НАТУРА 2000, но при определени изисквания, процесът на съгласуване на проектите е дълъг, но е възможен, тук всичко е забранено по дефиниция!

я съм останал и с Баце редим лот след лот и е добре. Има за всички.

На София водата не е ли от Искарът? Ква Витоша кви пет лева. Да ръсат с квото искат и когато искат, няма на кой да навредят.

А от пред е Мис Бони

...а ти байно от другата страна на планината одил ли си оти режат, копат, къртят извозват инертен и дървен материал и си заприличва баш на Ълм....

по-големи писти и най-вече изсичане на гората за огроооооомна вилна зона!

Ще докарат преразпределяне на стария и натрупване на първоначален капитал по прозрачен начин Вдовицата на Кюлев продаде дела си в "Супер Боровец" на "Главболгарстрой" https://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2007/02/15/312080_vdovicata_na_kjulev_prodade_dela_si_v_super_borovec_na/

Тати каза, че ще ме води на ски, ама утре ...