"Витоша ски" АД готов да подмени Княжевския лифт

Искат обаче официалните становища и писмените мотиви относно законността за възможната подмяна

Обратно в новината

Коментари - "Витоша ски" АД готов да подмени Княжевския лифт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самият факт, че за повече от 10 години Витоша ски не са инициирали среща с главния архитект по спорните въпроси говори за сериозността на "намеренията" им. Не е ли отдавна ясно и на децата вече, че ТЕ не желаят да развиват зоната, подарена им с т.нар. концесия? Не е ли ролята на държавата респ. Столична община да след и за изпълнението на концесионния договор и да го развали при негово неизпълнение и/или ущър на обществения интерес??? Защото да не забравяме, че Витоша все още не е частна собственост и въпросната концесия си е чист подарък от държавата на Цековата офшорка, който той очевидно използва единствено за развитие на другите си проекти - тези на Боровец и Банско. Отделна тема е защо въобще се допуска (както и каква смехотворна цена) да се подаряват на безценица публични ресурси на офшорки с неясни собственици и съответно интереси зад тях.....

Защото Данчето Фандъкова дава само предизборни обещания години наред, а после скръства ръце и не позволява ускоряване на процеса. Вината е нейна! Първо там се вгледайте!

знам как строят калинките едва ли ще ползвам този лифт

И защо точно тоя безсмислен лифт? Така де, ама точно този е от последна важност. Защо не подменят ВСИЧКИ лифтове и ски-влекове? Защо не освеждат ски-базата, нови оръдия, чайни? Нарочно бай Цека не го пуска за да ходят всички при компирите и банскалиите. Ако Витоша я стегнат, както беше преди години, изобщо няма да стъпя на Боровец или Банско.

Защо толкова години някакви псевдо зелени забраняват да се слагат лифтове -Не дават да се премахват заразените дървета Тома Белев като бе началник на парка нищо не даваше да се прави-. Гората се съсипа-. Били засадили 300 декара гора -та това да много малко.Тия където са взели на концесия да ги махат скоро ще им свърши времето и общината да се заеме.

ПРЕСТЪПНИЦИ! ДА ИМАШ ТАКЪВ КУРОРТ ДО СТОЛИЦАТА И ДА ГО ДЪРЖИШ ЗАТВОРЕН! БОКЛУЦИ КРАДЛИВИ!

ни уверчваше, че без позволително за строеж не могат да пуснат лифтовете!!! Сега се видя, че може! "Витоша БЕЗски" НЯМАТ МЯСТО НА ВИТОША!

Ако написаното е истина - какво се оказва, че ЙоФа отново не си е свършила работата и топката е в нейното поле! Месеци да чакаш да ти възложат да изготвиш устройствен план - срамота!

Сега от "Витоша ски" са готови на всичко, те да построят съоръженията, за да могат да диктуват след това цените! Кой може да плаща такива цени, като на другият лифт? Пак ще се блъскаме по автобусите, а лифта ще върви празен, тогава ще ревнат да се спрат автобусите!

След като не могат да управляват важен за софиянци приватизиран обект, да се национализира.

мтрите начелио с цеко и той практически я затвори без лифтове, за да ходят в банско на хотелите му. Там му построихе лифтове и той втора гондола иска. сега за витоша двойният грабежш се повтаря...

Тоя казус го дъвчат 10 години и нищо. Сега Фандъкова увърта и се прави на заинтересована, а всъщност нищо няма да направи. А има нужда от модерни лифтове, в това спор няма. Ама неразбориите си продължават и това си е. Българска работа. Дано все пак се стигне до някакъв консенсус и да се действа. И да помислят за тази промяна в плана, едва ли е чак толкова страшна.

Цеко Минев иска общината да инвестира в неговия имот и затова чака и нищо не прави...

витоша ски се бори всячески на Витоша да няма ски! Проблемът се нарича Банско! Банско няма летище наблизо и трансфер 4 часа от София го прави мъртва за чуждите туристи дестинация! Затова се разчита основно на софиянци! Ако Витоша ряботи кой ще бие 170 километра път като за 20 минути е на Алеко и кара на воля!?

От 10 години карам ски и до сега не съм карал само на Банско. Защо ли? И да не работи Витоша - пак няма да се редя на километричната опашка в Банско.

От 40 години карам ски и в говнярника Банско не съм стъпвал.

айде стига че смешни станахте вече, що и от общината ви гледат накриво 15 години Тома Белев и сие обясняват как няма проблеми да се подменят лифтовете, Витоша ски твърдят обратното. Сега вече и писмено им го казаха, тяхното си правителство, те пак не са разбрали. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Да се махнат тези измамници от Витоша, колкото се може по скоро!!

алчни мутри! инвестирате само в касови апарати! Отдавна трябваше да ви вземат Концесията! Ама няма кой

те нямат концесия, това е проблема имат собственост в/у съоръженията - тоест техни са джелезата.