Висшият съдебен съвет отстрани за 4 месеца от поста следователя, хванат да шофира пиян

На Свилен Цеков е повдигнато и обвинение за управление на автомобил след употреба на алкохол

Обратно в новината

Коментари - Висшият съдебен съвет отстрани за 4 месеца от поста следователя, хванат да шофира пиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зящо сямо за четири месеца,не е ли до края на разследването.Има други които пият ня работното си място,за тях какво ще е наказанието и то системно.Влезте в кабинетите им и вижте кякво има в шкяфовете им.

заплата ще взима тия 4 месеца , нали?

И после ги разкарал по къщите

Освен,че са правно неграмотни и отчайващо крадливи / вижте им декларациите / тези типове започнаха да се правят на началници в държавата.Причината е ясна- мутри командват, правно неграмотните ги оневиняват и резултата е налице.А,ве може ли княгинята да я задържат в районното на Самоков, направиха я на пет стотинки пред половината крале в Европа, а с този " следовател" да ни правят на маймуни.Виновни за това са онези от НС- половината държава е с изтекъл мандат и това ги устройства- не можем да работим, но трябва да ни плащате.Бюджета си определяли сами, направиха ни на маймуни.... Откъдя накъдя депутатите ще си избират правилник за работата и заплатите-това е конфликт на интереси, правилника трябва да се прави от юристи конституционалисти , а не от ицо рапона и на гънко дедо му!!Боклуци!!Подкрепям ПРЕЗИДЕНТА именно заради такива тъпанари!!! Ако , в НС имаше българи,като Стефан Цанев щях да съм срещу решенията на ПРЕЗИДЕНТА , но при тези келеши няма как да стане!

Защо не уволнен?

Не знае закона, че да го научи за поправителния

Значи законите за властимащите е един а за обикновените граждани исках да кажа за умрелите кучета на България е друг вашата кожа мръсна и корумпирана

Гонят висш полицай от СДВР – купил си джип за 250 000 лева Той се сдобил и с луксозна къща в затворен комплекс за 270 хил. евро. Столичните ченгета отдавна обсъждат неприличното забогатяване на зам.-директора на Охранителна полиция Тони Тодоров. Не е ясно защо този факт е останал незабелязан от Вътрешна сигурност към МВР.Комисар Тодоров от няколко месеца се радва на чисто новия си джип Рейндж Ровър за 250 хиляди лева. МПС-то официално се води на негов роднина. Запознати споделят, че комисарят притежава и луксозна къща в затворения комплекс в планинското село Баня. Имотът е придобит за 270 хиляди евро през пролетта на тази година, отново от негов роднина… Ех,какви роднини бре...

Четири месеца ПЛАТЕН ОТПУСК?! КАКВО НАКАЗАНИЕ?

А колата конфискуваха ли му я или е служебна и ще я плаща?

Чрез пиянство към прогрес! Фирканата Деница стана голям началник в КАТ! Който пие, зло не мисли. Любимата житейска сентенция на българина се оказа на почит дори в КАТ, където полицайката Деница Иванова, за която преди време стана ясно, че е заловена на работното си място с будещите възхищение в хоремага 1,81 промила, порасна кариерно и вече е голяма началничка, разкри потресен източник от „Пътна полиция“.Оказа се, че Деница Филипова Димитрова е спечелила конкурс за началник сектор РОПС – регистрация и отчет на превозните средства в отдел „Пътна полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“. До момента Деница Димитрова е била инспектор в сектор РОПС, но очевидно някой топ началник с по-либерални възгледи е решил да придвижи любителката на чашката нагоре по кариерната стълбица. Деница стана звезда, след като в началото на 2022-а полицайката в отдел „Регистрации“ бе заловена в издънка при изненадваща проверка за алкохол и наркотици сред служителите. Тестът показал, че катаджийката била на работа неприлично пийнала – с 1,81 промила алкохол. За да спаси кожата и пагона, фирканата кака по спешност излязла в болничен, а по скандалния случай започнала дисциплинарна проверка. От страх, че ще бъде изритана, впиянчената Деница не се появила на работа близо 5 месеца, като станала неоткриваема дори за колегите си. Сега вече е откриваема, и още как, нали е началничка, диви се източникът.

4 месеца Няма да е следовател !? И какво ще прави ? Ще подрежда папки ?

Хеликоптерите на служебното правителство

Ако хванат вуйчо Ваньо от Горно Надолнище, вземат му торалясника, също и шофьорската книга, даже и малко в затвора може... А този герой..., пак заобикаляне закона, и се чудим какво става в родната кочина...

Той след 4 месеца ще се върне и ще е нов човек... В нормалните страни за такива изцепки хората сами си подават оставките и повече не се появяват на работа, тук малко да се размие и ги връщаме ...

Боци и Шиши са невинни! Чисти са като момини сълзи ! Много добре се справиха със строенето на турски свирчок!

Проблем на тая държава Е правораздавателната система И то не само прокурорите ами и несменяемите СЪДИИ .

А автомобилът му ще изземете ли?

и след 4 месеца, като поотихне, го връщаме... Толкова сте елементарни!

Така е, но за пиянство доживотен ли искаш да му дадат?

За пиянстов на обикновения човек му взимат колата. На Тираджията освен, че му взимат книжката и работа и го уволняват от фирмата, защото без книжка вече не може да работи шофьор. А следователя/полицая, само 4 месеца неплатен отпуск. Трябва да го уволнят от полицията поне за 2 години. След 2 години може да се върне в полицията, но само, ако има свободни позиции, отговаря на възрастовия критерий и се яви на конкурс заедно с други кандидати. Които кандидати, ако имат чисто съдебно минало и досие ще са с предимство да заемат свободната позиция.

Този има право и да обжалва !??...

А, съдията от Търговище с подкупа кога?

Ама как така, това е скандално. Съдия, прокурор, следвовател, полицай ... трябва да са с безупречна репутация и с чисто досие. Който нарушва законите, няма място в полицията, следствието, прокуратура, съд ... Даже няма място да кмет, общински съветник, депутат, министър, заместник министър ... Кака така, следовател, който кара пиян, прокурор, който краде чужди вещи ... Ще продължава да е следовател, прокурор ... И утре ще води разследване срещу пиян шофьор или срещукрадец, грабеж ... и ще обвинява хора пред съда, че са нарушили закон. Закона, който този следовател или прокуров нарушава и не спазва. Докато това не стане, България ще продължава де е в това сегашно мутренско-шуробаджанашко-мафиотско състояние. Членовете на този висш прокуроски съвет няма морални качества да продължават да са в него.

Онзи ... Ангел Джамбазки и него го хванаха, че кара пиян и продължава да е бг евродепутат. Държавите в ЕС трявба да имат механизми да отзовават евродепутати, които са карали пияни, дрогирани, които са корумпирани, крадци ... Особено когато нарушават законите в периода когато тече мандата им.

Днес е 28 август - Успение Богородично по стар стил. Света Богородица Троеручица най-добре знае как се защитава дете. Така тя ни е защитила от Поганците, така днес тя ще ни защити и от мишките на Денков, които са ни нападнали.

Амин!

Боклуците! И това са прокурори! Плюя върху всички ви, безобразници!

е това е толкова тежко наказание, едва ли ще го понесе

За 4 месеца... ако беше полицай, щеше да е за винаги, каква е разликата?