ВСС не избра нов председател на Върховния касационен съд

Висшият съдебен съвет не избра нов председател на Върховният касационен съд.

Обратно в новината

Коментари - ВСС не избра нов председател на Върховния касационен съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отделих време да изслушам и двете кандидатки и категорично смятам,че Панова е по-достойната кандидатура.Просто разликата в представянето беше очевидна.За пореден път ВСС доказа,че са кукли на конци и чакат нареждания отгоре.

деер

На кого му пука?

деер

Всичко е цирк...

ВКС. АД. ще си избере новия си председател на Сьвета на директорите, който правилно да разпредели порциите. А сьдебните помощници там си знаят работата ..

Днес изгубих няколко часа да гледам заседанието на този, т.н. ВСС . Никога, по никакъв повод, през живота си не съм имал какъвто и да е досег със съдебната система. Най-после ми стана ясно защо тази система в България е в това окаяно състояние. Като ги гледах и слушах, тези, уж най-висши съдии, как редят глупости и празни приказки, си представих какви ли пък ще са "по-низшите", в правомощията на които е поставена съдбата на хиляди хора - добри и лоши ?!?!?

Амчи простичко , треба да се изчака и да се види след 5.10. накъде ша задуха ветеро! Е ТЕ ТОВА СА НАШТЕ велики ПРАВИСТИ!

Ти юнашко пиле, Не видиш ли от небето, на тая София, в полето, как две дрогарки, две червени кокошки, бой се бият, очи си вадат, коя да стапи на Герберското гюбре, на петела Бой- ко, и на Тъщин Цецо, щасливи Яй-ца да снесе! Учиндолеца

Павлина Панова е много добър професионалист, но тя най-добре би трябвало да знае, че в България такива хора не се избират. Нека си припомни конкурсите, в които тя е била жури (ако не се лъжа и председател на журито), и какъв човек избра да представлява България.

...на снимката...съдийки ли са ...МЪДИйки...ли,са или МЪНИкенки за някой си женски журнал за средната възраст... ...Преди години,случайно попаднах в една Апелативна прокуратура ,точно на Първи март... ...Нямате си на представа на какво ШОУ попаднах....По коридорите търчаха разните му служителки ,прокурорки и прокурори наКИЧени като коледни елхи с най разнообразни гирлянди от бяло -червения символ на "Баба Марта",търчаха като луди по коридорите да се надпреварват "КОЙ-КОГО ЩЕ ЗАКИЧИ" и ...КОЙ ЩЕ Е НАЙ-ЗАКИЧЕНИЯ(та)... ...Детска градина ....НИЩО НЕ Е... ...Това е прокуратурата...съдебната с-ма...сборище на ВИСОКОПЛАТЕНИ ДЕБИЛИ,С НЕОГРАНИЧЕНИ ПРАВА(вкл....да не си вършат съвестно работата) и ...ОСВОБОДЕНИ ОТ ВСЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ,според Закона за Имунитета,които сами са си ....ГЛАСУВАЛИ...

Колко си прав само!

Конвоираха ли Ви до Апелативната прокуратура ?

...ако не взема някакви предпазни мерки от този момент нататък,може ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА МЕ КОНВОИРАТ, А ПРОСТО ... ...Жалко за РС-то...с такъв зор се сдобих с ...него... ...Ще го ...копам...

Дано да не изберат нито една от двете, а да се яви наситина подходящ кандидат. Казвам подходящ, защото за да си съдия номер едно в България, е необходимо да имаш що-годе авторитет в съдебната система.

"Юстус", кажи му името на този достоен кандидат бе, не мъчи повече обществото.Види се, добре са те подковали идейно...

Близнашки не е професор по конституционно право, а по право на социалистическите страни. Това едно. Друго той и не трябва да става на стари години съдия, защото никога не е влизал в съдебна зала и сега тепърва да се учи ... А иначе тези двете кандитатури не са добри - жениците не са лоши, но нямат авторитет в съдебната система - нещо, което е задължително за съдия номер 1 на България. Също както няма авторитет в съдебната система и не придоби сегашният председател на ВКС. А за ВСС - какво да каже човек - чудя се, от къде са ги намерили тези субекти, които нямат нищо общо с правото и правораздаването, а видиш ли - пкадруват.

Абе все ще му намерят някоя синекура, където да си го прехвърля от единия крачол в другия и да се разписва на четири-пет цифрени суми всеки месец (без бонусите). Нали затова прие да вади горещите кестени с голи ръце и да оБлиже пътеката на Тиквата.

еЙ ТЕЯ ГИ ГОТВЕХА ДА ЗАМОТВАТ ДЕЛАТА ЗА КТБ

ИЗВОДЪТ : В Бг-СЪД.СИСТЕМА НЯМА ЧИТАВИ . Имаше само един читав ,и ТЕ го направиха ---ОМБУДСМАН ,...за да не им пречи ,на ДАЛАВЕРАТА и ТЪРГАША...

Нищо ново.Това се очакваше.Чака се ББ да вземе властта и да се разпореди кой да е новия висш съдия .За съжаление така е в България.

Чакайте да минат изборите, да се сформира ново правителство и професор Близашки да се освободи. Роско и Боцко са му обещали вече този пост.

"Дължим на обществото избор. Така ще се опровергае теорията, че изборът се диктува от друго място", посочи колегата й Ясен Тодоров. Вие дължите на обществото обяснение, защо точно тези две невзрачни жени предлагате за този най-висок пост в правосъдната система. След изборите ще е ясно в зависимост от това кой ще управлява.

Гражданите печелят от това.

много са щасливи тези каки сигорно ще делът по равно подкупа па народа пак да го д.ха

Може ли неграмотни хора да не се изказват при избор на висш съдия!!! Толкова грешки в едно изречение - са прекалено много! Много са щасТливи тези каки сигУрно ще делЯт пОРавно подкупа, пЪК народЪТ пак да го д.ха

е отКога в среДата на дуМата се пИше с глАвнъ буКвъ?

И двете ченгилки не си бяха назубрили урока - разчитеха само на ченгесарския си актив...