Уволненият прокурор Костов: ВСС цени мълчанието и страха

Прокурор Светлозар Костов, който беше уволнен дисцплинарно, обяви в отворено писмо, че отстраняването му е заради критиките му срещу Висшия съдебен съвет.

Обратно в новината

Коментари - Уволненият прокурор Костов: ВСС цени мълчанието и страха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мислех си, че свободата на словото е свещено и неотменимо право. " Камората - ВСС не търпи критични изказвания!

Така , така , добре , ще изплювате камъчета . . .

Всички, които си имаха работа с Октопода, си го получиха - Цоновски - пенсиониран, Цветан Цветанов с дела -едва с отърва, съдия Ченалова - уволнена и низвергната, основният свидетел Георги Цветанов - уврял при мистериозни обстоятелства, няма свидетел - няма проблем, просто дойде редът и на прокурора Костов.Ако се направи един ретроспетивен анализ на проблемите на всички тези хора, същите започнаха през пролетта на 2013г. след падането на ГЕРБ от власт. Сега виждаме управляващите от ГЕРБ - кротки, добрички, беззъби и страхливи.

А,бе Парламента няма ли власт да въведе някакви правила,които да се спазват и от "съдебната" власт гавреща се с нас? Или играят ортаци?Такова чудо сигурно не е имало и по турско.

Окачиха му кънките.Пардон - тогата.

Всички стоят там и си топлят местата. Пазят статуквото и работят за него. А когато ги изгонят и вече няма какво да губят, едва тогава си отварят устите.

точно за това става въпрос! в България фашизмът е факт и вече никой не се и опитва да го прикрива

Нямал една оправдателна присъда, но мълчи за спрените и прекратени дела? Абе Костов да не пуснах аз Росен Животното да ходи на море? Ти, Манолова, онази на СГС, всичките мълчахте, а когато видяхте дебелия взехте да писукате, как сте репресирани. Защо не ревахте, когато ви назначаваха същите тези на сладки позиции? Сега, когато ви дръпнаха кокалчето от устичките (вярно с някой друг зъб) ревете, какви сте праведни и принципни. До последно седя и чака да ти се размине, ако беше принципен да си напуснал, а преди това да си събрал доказателства и в Европейския съд или ОЛАФ. Сега звучиш като мома, която е хваната на калъп!

Съдебната система е като мърша, с времето се разлага повече и още повече започва да мирише.

Уволненият прокурор Костов: ВСС цени мълчанието и страха Ами мълчанието е "злато" бе Костов.Кой не цени златото.

Нищо ново не е казал това се знае много отдавна,, Панов като го каза го оплюха с другите дето казват същото..Срастването на властта с прокуратура и съд води до безнаказаност за големи кражби от управляващите

- има 26-годишен стаж като прокурор, а през последните 15 от тях няма нито една оправдателна присъда. - Рядко са такива прокурори, повечето срещу някой лев си съгласуват действията с адвокатите на обвиняемият, че съставят някое некадърно обвинение, или забравят някой документ, или нарочно правят фактологически и други грешки само и само обвиняемият да се оттърве..