Коментари - Сотир Цацаров поиска отстраняване на военен прокурор | dnes.dir.bg
назад

Сотир Цацаров поиска отстраняване на военен прокурор

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе във Висшия съдебен съвет искане за отстраняване от длъжност на военен прокурор, разследван за документно престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров поиска отстраняване на военен прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е,след като той го прави..........значи това е начина и модела да се добереш до целта си.....Сотир Цацаров поиска отстраняване на военен прокурор Това е единственото "знаково" предложение на Цацаров откакто е станал Главен прокурор. За съжаление от прокуратурата това е една от "най-важните" новини. Това е така защото тези чиновници, се превърнаша в бухалки и обслужващ персонал на политиците ни.

е,след като той го прави..........значи това е начина и модела да се добереш до целта си.....

ЗАПОЧВАМЕ СЪС СИНАГОГА, СЪТВОРЕНА Е ЗА БОГА. А ДО НЕЯ ВИСШ СЪВЕТ СЪДЕБЕН, ЗА НАРОДА ,....НЕПОТРЕБЕН. ПОСТОЯННО ЦАПАТ ЦАЦИ , ВЛИЗАТ С КУФАРИ---ЮНАЦИ. БОНУСИТЕ ИМ НЕ СТИГАТ , МОВИ ПРАТКИ ЩЕ ПРИСТИГАТ..... .................................. и тЪ.нЪ. ....

Колко е дебел!

"Тая шия не е от туршия!" Българско народно творчество.

Военна прокуратура не трябваше ли да разпитва тия дни министъра на отбраната за някакъв предлаган подкуп? Струва ми се, че господин Цацаров оказва натиск върху военна прокуратура, какъвто и да е той!

Сотир Цацаров поиска отстраняване на военен прокурор Това е единственото "знаково" предложение на Цацаров откакто е станал Главен прокурор. За съжаление от прокуратурата това е една от "най-важните" новини. Това е така защото тези чиновници, се превърнаша в бухалки и обслужващ персонал на политиците ни.

На човек близък до Пеевски и грам не вярвам!!!! Цацароф е за отстраняване!

Не може! Данчо Ментата не дава! Пеевски тоже! Дупедатите, пардон, т.нар. депу-тати (=дупетата на тати) също!