Узунов оцеля на поста във ВСС: Панов, забихте ми нож в гърба

Димитър Узунов остана на поста представляващ Висшия съдебен съвет (ВСС). Само 8 от кадровиците подкрепиха искането за неговото отстраняване.

Обратно в новината

Коментари - Узунов оцеля на поста във ВСС: Панов, забихте ми нож в гърба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този гьонсурат е толкова дебелокож, че и сабя да му забият, ще каже, че го сърби и ще се почеше.

Съдебната система се управлява от БСП, ДПС, ДСБ и ДС т.е. от БКП

Ееееее...тц,тц,тц... А ГЕРБ без "кадри" ли са там, горките?!;)

Това ни е национална черта!!!

Шуробаджанащината също. В случая имаме нещо по-страшно - пълно подчинение на съдебната система от Борисов.

"Ясен Тодоров също подкрепи Узунов и допълни, че не са възникнали никакви вредни последици за ВСС от срещите с европрокурорите." То за ВСС, кога ли е имало последици!

Му го забиха,ама както и да е...

Това, че Узунов за момента има подкрепата на по-голяма част от ВСС, не му дава право да взима еднолични решения от името на КОЛЕКТИВЕН ОРГАН, какъвто е ВСС. Оправдания от типа: ама то нямаше време, получих го в края на работния ден.....не вървят. Както казва и Цацаров, трябва да се прочете внимателно, какви са изискванията за срещата с европрокурорите. Но, пак казвам...ПОДОБНИ ТИП ЕДНОЛИЧНИ РЕШЕНИЯ, СА НЕ ДОПУСТИМИ. Законите са за всички!!!

е човека на Боко? Ясно е как ще управлява ВСС - както Боко управлява ГЕРБ и МС...! Еднолично!Това, впрочем, е всичко друго, но не е демокрация!

бате навсякъде нацвъка едни цецки- наведени и послушни- не става така

Тоя Лозан Панов е вторият човек в държавата, който се обръща официално към други хора с "Бай х*й". Можете да си направите заключенията...

МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Давайте списък и да ги почваме един по един!

Половината от ВСС са явни мафиоти, а останалата скрити завършили школата за юристи в Симеоново. Всички са бандити и те наначават новите прокурори и съдии в България. Там случаен не може да попадне всички са деца или на съдии и прокурори или на видни политици. За това и правосъдието ни е такова. Те са си бизнесмени с хотели, а някои дори си дават имотите за проституция и участват в оргии...Отврат са. Трябва злото да се изкорени до дъно за да се оправи България иначе братя няма спасение....Тук действат принципите " аз на тебе ти на мене"...

Панов е изключение в тази мафиотска държава. Дълбок поклон. Бог да ви пази

Мафия!

със стари к..ви нов бардак на става

Йезуити и тарикати са всичките. Въртят, сучат, но да са винаги във властта. И като се пенсионират са си гласували сами на себе се !? пенсии БЕЗ ТАВАН ! За простолюдието те са постановили "законосъобразен таван" на изчислените съобразно вноските от НОИ суми. Гьонсуратлък от (БГ) класа.

всички от управляващите трябва да бъдат следени и подслушвани 24 часа дневно,най-малко 1месец и да им се скъси живота толкова,колкото заслужават .ако си мислите,че прекалявам,лъжете се ,защото считам ,че това дори е излишно ,ако погледнем смело фактите около нас !

От коневръза,нали?...

За пореден път ВСС (Висшият Съсипващ Съдебната ни система) доказва, че участва в мръсните номера, които си правят клановете и бандите, които са ги пратили близо до "Лъвов мост" в София. И се пазарят като су.тен.ьори за цените на услугите, които назначените от тях про-сти-тутки ще ни предлагат, за да ни "съдебно об-служат"! За пореден път ЕС (Европейското Сборище) доказва, че не му пука от "мониторинга на СС-БГ", след като приема да слуша глупости от клакьори и плазмодии, излъчени от мародерите в държавата ни. ВЪПРОС: Как може проверяваният (ПРО-КУР-(д)А(ви го)ТУРА-БГ) нарежда на "шефовете от ЕС" (в случая "независимите му прокурори" с кого да се срещат и кои дела да "инспектират"? ОТГОВОР: "Трай коньо за зелена трева!" (българка поговорка). Те си "забиват ножове в гърба!" Ужас, дами и господа!

Трудно ще се откъснем от "прегръдката" на руснака. Значи шефа е трябвало да го попита. Руските агенти нямат капка достойнство. Хвани тоя, удари "пилотчето"

а когато сняг забръска......

След гласуването Узунов се обърна към председателя на ВКС Лозан Панова, който е един хората, поискал оставката му, с думите: Браво дир точно сте го определили Лозан Панова

Дали и тоя го е объркал с бай х,й та се е надявал на нещо друго та се сърди на Панов,, Тоя лицемер и мижитурка само разкол прави защото за никой не е тайна че той викна боко с есемеса да се разпорежда директно в независима според Конституцията институция

да ви изритат всички и да ви закрият. После наново но с други хора не с такива политически проститутки

А може и тайно да се е надявал да го опраскат.С началник като Винету всяко утро е предизвикателство и изненада.

а сега иди да цункаш шлифера на бай Хой!

Е колко пъти. Дупка е станала вече там

Боклук най-долен!

Това леко поведение на мнозинството но ВСС не е неочаквано. Изречението за ножа са му подсказали пиарите на Бохо.

Мазни, гадни, днусни! Ако беше Кан Крум на власт, нямаше да ви има бе изроди! Останали сте защото на мутрата му е изгодно да има мътилка, да граби, да граби и предава!

И сега като те питат какво е ограбил мутрата ще стоиш и ще мълчиш като дебил. Все едно и също милите за кражби и грабеж на държавата и като ви питат нещо конкретно мълчите. Аман от дебили!!

бъдещето на България и хората и. това малко ли ти се струва

Ами какво е откраднал - минимум 20% от всички "усвоени" еврофондове. Строят се скъпи стадиони в пустеещи села. Правят се нискокачествени магистрали за милиарди. И всички се отчитат на Бащицата - от трафикантите на хора (мигранти) до последния търговец, на когото му разрешават да диша.

ами ти да не искаш да ти го забият в г--а...

Митко, кажи си.....

ама на узунов само като му видиш физиономията и не можеш да се сдържиш да кажеш "мафиотско леке"

там трябва, дълбоко.

само като си помисли човек че посредственият тъпак узунов беше наложен от откровения идиот яне янев! тва не е държава!

На раздумка и сутрешно заяждане се събрали във ВСС. Няма се хванат да коментират безобразията по Белене, КТБ, мините на Ковачки, Монополите и т.н. Че там не забиват ножове в гърба, а кирки в главите на хората. И се загрижили за "уронения си престиж"...

УЗУНУВ Слугата на Тиквата нещо се е разпял а?

Доган да не пропее, за друго не се тревожете ;))

Как няма да оцелее тоя дето действа по нареждане на боко????В този всс се доказа отдавна след нахлуването на боко там за да им покаже кой решава че няма принципни честни и достойни хора за тези високоплатени места. Може ли някой без правомощия да си решава за някакви имена и да е невинен???Може може когато тия имена гласуват за това:(((

Трябва да си много глупав и да не следиш събитията в държавата, че да казваш, че боко ти решава нещо в ВСС. Ако беше така нямаше да му направят Костинброд, нямаше да разиграват Цветанов като панаирна мечка и да му спретват измислени дела. Всичките действия на Цацаров и част от ВСС са в синхрон с интересите на Делян Пеевски, вижда се кои медии ги подкрепят и пазят, видя се няколко пъти синхрона с Пеевски най-вече при КТБ. Днес медиите и Прокуратурата подкрепят ГЕРБ и боко ти утре са най-големите му врагове. Ние този филм веднъж го гледахме!!!

Съжалявам ама народа отдавна се е нагледал на циркаджийски номера БЕЗ краен резултата.. Подчинената на боко цацаратура само вдига врява за отбиване на внимание и после тихом мълком по без гащи всичко замира.. Не се правете на толкова заблуден защото явно не сте а ако сте жалко за вас

"...но вие предпочетохте да ми забиете ножа в гърба, дълбоко и болезнено". Ех, Панов, Панов - малко по на юг да му го беше забил...сега нямаше да рИве;)

Корумпираните членове на ВСС и подвластни на волята на Дебелян срещу квотата на съдиите - резултата е 15:8. На нас ни е ясно, че с този ВСС и Главен Прокурор нищо добро не чака държавата и хората!!!

Може би съдебния колегиален състав на ВСС е разделен на кланове, но на тия хора не може да се вярва и дума. Мястото на беззаконието е ВСС!

велик магистрат е узунов само дето мозъка му е маймунов

все по-тъпи ги слагат бай Хска демокрация май ни налагат

Е, как няма да оцелее човекът на Бай Х*й.