Висш представител на "Хамас" кани Илон Мъск да посети ивицата Газа

От признатото за терористично движение поканиха милиардера да види на място "мащаба на кланетата и разрушенията, извършени срещу хората в Газа"

Обратно в новината

Коментари - Висш представител на "Хамас" кани Илон Мъск да посети ивицата Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво има да гледа в циганската маала, тия маломници държат заложници ,а срещу тях е една от най-силните армии в света, трябва да са много глупави ако са очаквали нещо различно като резултат...

Нещо като Априлското възстание. Нелогично е.

какво априлско въстание бе тъпак, България е била поробена , а държава Палестина никога не е съществувала, плюс това евреите са живели по тези земи векове наред. Също така не си спомням Левски и Ботев да са колели турски деца и жени, да те еба у циганина прост

Палестина е поробена от предимно руски евреи, които идват, изгонват местнит, конфискуват им земята и се настаняват. Палестинските евреи са били няколко хиляди. Никой не ги е гонил нито преследвал. Повечето хора в Газа са децата и внуците на собствениците и жителите на земята, която сега е Израел. Набутани са там от израелската армия и живеят под пълна блокада от много много време. Пият вода колкото Израел им пусне. Къпят се когато Израел им пусне водата за няколко часа седмично. Хранят се когато Израел им позволи. Трудно се развива бизнес като си под обсада и са ти взели земята и богатството. 65 години робство. Колониална Англия под влияние на най-богатия олигарх Ротшийлд и други просто подарява населена и просперираща нация, заедно с хората на една религиозна секта, които от 1 век са я поробили и отказват всякакъв компромис с местното население и вярват че те там са господари. Не мисля че си запознат с реалната ситуация затова ти прощавам обидите и невежеството.

И коя държава е била поробена? Аспаруховата? България не е съществувала когато са правили Априлското възстание. Какво да гледат някакво име преди 1200 години и то име дадено от някакви войнствени преселници от Азия. Даже Османската Империя превзема не една държава, а поне 4-5 независими. Държавата с център Видин водена от Иван Страцимир и държавата с център Търново водена от брат му Иван Шишман. Изобщо не са си помагали срещу османците, а са воювали помежду си особено за София и са гледали да се възползват като някой отслабне, заради битки с османците. Имало е и независимо деспотство в Добруджа и друго независимо деспотство в Ловеч. Каква държава е било това даже 500 години преди Априлското възстание? Спокойно може някой да каже, че вече не е имало България и не е имало нужда да има.

а кой започна това отвратително нападение ?

Още преди 75 години.

Започнал е нападението този, който медиите, контролирани от чифутите определят и ни внушат, че е злодея. "Нападението" от Хамас изглежда супер нагласено и невъзможно без еврейска помощ. Същите медии, които по ковидово време всяваха неистов страх. Рекламираха денонощно нуждата да се набоцкаме. По време на ковид им беше някак по-трудно да ни изманипулират. Обаче сега тези същите медии успяват да накарат българите да мразят всички палестинци заради това инсценирано нападение и да подкрепят този геноцид. Задобряват. А ние трябва да включим критичното мислене на следваща предавка.

Днес е интернационалния ден за солидарност с Палестина на ООН. Ха да видим дали ще иде.

тарамбуките са го закъсали за мамбо , халал ще просят .

ше му дадат някой ракетен инженер барем помогне с совалката

Не подозирах че ще стане, но евреите и до него се добраха! Мъск НИКОГА не се извинявал за каквото и да е било! Но този път...изглежда са го хванали за топките. Ясно е че няма да иде при арабите.

Не бе, ей сега ще хукне към Газа.

За съжаление са много мощни. Държат цяла Америка, а с това и целия свят. Само за няколко думи при това истина и изобщо не обидни размазаха Канйе Уест, той беше милиардер. Всеки го е страх. Държат медиите и политиците и банките и болниците и са на бордовете на корпорациите. Страшна мафия.

Ако Мъск се навие, ще го призная за смелчага, обаче нещо ми подсказва, че страхът му ще надделее и вероятно с право - гаранция няма как някой да му даде, че всичко ще е наред чисто физически за него там, макар че арабите по-скоро имат интерес да го запознаят със собствената си гледна точка и да го пратят по живо по здраво да разказва от високата трибуна, която има. Но пък кой му гарантира, че просто няма да го отвлекат да някой и друг милиард откуп? Казусът е сложен.

Какво му е сложното? Не, благодаря и толкова. Не са му никакви, че да им се обяснява. Не е до смелост, а до малко здрав разум да не се ходи в Газа.

Руснаците загубиха деца и войници във Войната срещу Зеленски и Нацистите . До тук са загинали на 3 милиона хора в конфликта и 100 милиона от Ковид 19 произведен в Харков Украйна . Трябва да се спре това .

Каквото сееш това и жънеш, арабите опитаха да избият и унижат нещастините еврей едвам оцелели от Холокоста и в крайна сметка им се случи същото. Както е казано в БИблията "който копае яма сам ще падне в нея(разбирайте гроб)"

Могат да заличат не само НАТО но и нато заедно със целия Европейски подчертавам СЪЮЗ!!! Доказани който не вярва нека види в нета който разбира английски език нека напише във Ютюб като за начало Brics + oic vs Nato + Eu И като казвам да заличи нека всеки Русофоб има предвид че северна корея и япония също ПОДКРЕПЯТ Brics!!! Също така те могат да изтрият нато само със ядрени и атомни, без да бройм подводниците и танковете който са във пъти повече, а който не е достатъчно предубеден нека да знае че Китай и Индия са единствените две държави който могат сами да воюлват с цял свят, ако пак не вярвате има линк за доказателство с португалски превод в търсачката, ае чакам някой русофоб или евроатлантик да се аргументира давайте

Също така имат и повече awacs и rocket projects а за сухопътна абсурд да не става въпрос, за запас от военни ако говорим пак, а за нато нещата отново са трагични с броя на войската общо взето при положение че са членки с 31-на държави направи трагикомедия, неможеш да сравниш акула със риба цаца

Аз не разбрах що англичаните изкопаха гроба на евреите баш на това място? Ти знаеш ли?

От Хамас да не са очаквали да ги галят с перце.

От Хамас, нищо хубаво не са очаквали от Израел. Едва ли са изненадани. Като хвърлиш вътре и ислямският фундаментализъм, и няма с какво да ги изплашиш. Как побеждаваш хора които гледат в дулото на автомата и виждат рая?