Високопоставен представител на СЗО коментира слуховете за нужда от масова ваксинация

Ричард Пебоди, който ръководи екипа на европейския клон на организацията за високорисковите патогени, даде интервю за Ройтерс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне името са го избрали правилно този път - маймунска треска. Почва и свършва в главата на маймунопитеците.

Кога ще се разформирова тази терористична организация-СЗО?

За СЗО- това са ваксини, за нас- ненужни инжекции, а за фармацефтите-отново големи печалби. Да напомним и една приказка на юдеите- Кой каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари! Ковида не е интересен вече, трябват нови вируси да ни заливат, иначе потокът с пари ще секне!

ненужни е едно, вредни е друго, умишлено зловредни е трето

Тия трябва да бъдат изтрепани преди да са сътворили поредната глупост.

Ако организаторите на Ковид пЛандемиията бяха вкарани в зтвора, нямаше да се чуе за вируси и ваксини много дълго време!

какво ще лаят кремлеботите и индоктринираните? Да не говорим, че ваксината срещу Вариола, с която са ваксинирани на практика всички родени преди 80-те, предпазва и от тази шарка. Най-много да се наложи да я върнат в имунизационния календар. Хем надеждите на разни болни мозъци, да ползват Вариола като оръжие, ще идат по дяволите.

Ще се наложи ама с новите ваксини...

Ако беше прочел и статията щеше да видиш, че нямат намерение да въвеждат масова ваксина. А няма и смисъл. Теориите за конспирацията са в болните глави дето ви дават текстове да пишете и поствате. Нещата са доста по-прагматични и логични реално.

Ходи си прасни 5-те дози фъкцийн за кобит и недей философства.

Ти не им вярвай много какво са казали, сега. Ето мнението на гурото на нашенските ковидари Г. Маринов от Оксфорд за маймунската шарка: "Трябва всеобща ваксинация плюс свирепа карантина".

неорентираните разпространиха и СПИН

да си се боцкат с вакса

А а след КОВИДА лисица два пъти в капан не влиза я да го ду...те

Донълд Тръмп каза, хората са на едно поколение от това да изгубят свободата си. Изроди са. И ще го направят.

Значи СЗО не можа да задължи африканците да се ваксинират принудително за Ковид, някак си им се размина и сега изведнъж нова зараза и вече ще се задължават да се ваксинират и те. Не съм антивакс, но вече започва много да вони... Излиза, че ще се измисли все някоя болест, която да накара и неваксиниранат а част от света да мине през този процес. Но и наблюдавам, че страхът си остава единственото мощно средство, което се използва за управление на масите- преди 80 години беше страхът от физическата саморазправа / лагери, войни, репресии/, днес това са болестите...

Винаги е бил страха, още от древността. Най жалкото е,че доста хора приемат всичко което се случва в последно време за конспирациЙ и на световните психопати им се получават много лесно нещата.

2020-КОВИДА 2022-Русия-украйна 2022-Маймунка шарка 2024-Китай-Тайван с ХЕПАТИТА удариха на камък,защото засяга само децата,а те искат и възрастните.

CЗО - мамицата ви! Да се ваксинират педалите и бисексуалните. Здравите нормални хора не са застрашени!

Позната тактика на СЗО. "Засега няма нужда", "не е време за това"...

Това е болест опасна за обратнте, нормалните хора са слабо застрашени. Ако някой ваш познат се разболее, силно вероятно е да се окаже, че е гейзер :))))))))

От шарка предимно боледуват деца....нещастен тъпак, жертва на промивките на килгейноцивските биотерористични престъпници , пускащи лабораторните си вирОси и убийствените си инжекции

идеот :) над 60% от заразените са гейзери като теб, мило :) съвпадение? не! :)

Като си ги броил , тогава другите 40% с маймунска шарка кви са бе щом не са педераси

Да ви ЕПМ гейска мръсници

Първо си покажете ваксината и документите й!?

Опасни рецидивисти, напомня схемата им за короната - първо Еди кво си не се налага, след седмица го правят задължително ...

Дирниците почват да обработват лека полека читателите и очакват по-нататъшните инструкции. Вече имат богат опит от Ковида.

Изчезнаха терористите и изведнъж се почна с различни вируси и ваксини през 5 месеца....

Колкото си сложих предната боза, толкова ще си сложа и тази.

Сега и за ваксини заговориха! Уж нямало нужда, но в един момент могат да кажат,че има и пак се почва с боденето ;)))

Сега се снишават, докато успеят да примамят държавите-членки да приемат новите здравни правила. Ако това стане, тогава бързо-бързо ще си променят мнението и ще наредят тотална зверщина и издевателства върху хората.

ако преведем посланието на СЗО от Новговор-боцкането уж за предпазване срещу маймунска шарка ще стане задължително! срещу парите на Бил Гейноцидса и други Престъпници ние се грижим за намаляване човешката популация на Земята

Всички педали под карантина за една година :)))

чичо Бил не спи, дагоеа

Може би за гейтаците би било добре по един бустер....

Това новият СПИН ли е?

Не, новият ковид. Очевидно не се предава само по полов път, така че ... Ако ти кихне гей в лицето го хващаш

Като превантивна мярка забрана на вички гей паради! докато не се намери решение за шишарката

Подкрепям

Всички нормални хора подкрепят такава забрана

Кметовете на градовете където има паради са против. Приходите са умопомрачителни.

Висш съветник на Световната здравна организация описа безпрецедентното разпространение на маймунска шарка в развитите страни като „случайно събитие“, което може да се обясни с рисковото сексуално поведение при две неотдавнашни масови събития в Европа, съобщи Асошиейтед прес. В интервю за агенцията, д-р Дейвид Хейман, който е оглавявал отдела за спешни случаи на СЗО, заявява, че водещата теория, обясняваща разпространението на болестта, е предаването по полов път сред гейове и бисексуални мъже на две рейв партита, проведени в Испания и Белгия. „Знаем, че маймунската шарка може да се разпространи, когато има близък контакт с лезиите на някой, който е заразен. Изглежда, че сексуалният контакт вече определя това предаване“, каза Хейман. Този факт бележи значително отклонение от типичния модел на разпространение на болестта в Централна и Западна Африка, където хората са заразяват предимно от животни като диви гризачи и примати, а огнищата не се разпространяват извън ареала. Към днешна дата СЗО е регистрирала повече от 90 случая на маймунска шарка в няколко страни, сред които Великобритания, Испания, Израел, Франция, Швейцария, САЩ и Австралия. В испанската столица Мадрид вече има 30 потвърдени случая. Ръководителят на департамента за здравеопазване на областта Енрике Руис Ескудеро каза, че властите разследват възможни връзки между неотдавнашно събитие на гей общността на Канарските острови, което е привлякло около 80 000 души на парад, както и случаи от сауна в Мадрид.

ЦИТАТ:::::::"""""""""В подземен тунел на под огромната територия на комбината „Азовстал”-Мариупол, на дълбочина 30 м е изграден действащ обект на НАТО PIT-404 и секретна биолаборатория №1. Там са блокирани около 250 чужденци, сред които 18 сътрудника на биолабораторията и бойци от френския чуждестранен легион. Навярно повече за това ще разкаже плененият на 2 май т.г. на територията на „Азовстал” при опит за бягство с евакуиращи се граждани и доставен в Москва канадски генерал Тревор Кадиер, ръководил дейността на биолаборатория №1, в която са извършвани експерименти със смъртоносни вируси. Посочените причини не можеха да не доведат до конфронтация на Русия със Запада. Това стана, след като тя се подготви за тази битка. Част от нея е всестранният анализ на своите възможности, зависимостта на европейската промишленост от руските енергийни ресурси, вътрешните проблеми на Запада, значително променената международна обстановка и неготовността на САЩ/НАТО за пряк военен сблъсък с нея.""""""""""

Бегай м_урзилка

Никой сте

на учудени? Експериментите продължават. В един момент ще се разбере, че лабораториите в Украйна и не само не са мит.

Не са , една от основните е под "Азовсталь""""""Посолството на САЩ в Украйна премахна от своя уебсайт всичките документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в Украйна. Става дума за мрежа от секретни биолаборатории, управлявани от САЩ. Това съобщи ресурсът Strange Sounds с думите: „Нещо подозрително се случва“. Това е изненадващо, защото по-рано янките упорито отричаха заплахите, които могат да произтечат от украинските BIOWEAPON LAB. Да кажем, че разговорите за тази опасност по традиция се приписват на „руската дезинформация“. „Но защо се бърза с изтриването на файловете с „прозрачните данни“?“ — пита Strange Sounds. Отговорът е прост: американците се страхуват, че данните за експериментите върху украинските войници могат да попаднат в ръцете на Москва. Един от тези проекти с участието на войниците от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се нарича UP-8. Той стартира през 2017 г. и е удължаван няколко пъти до 2020 г., както се вижда от вътрешните документи, които се пресичат с откритите (по-точно вече закритите) файлове. И така, според програмата UP-8, 4400 здрави войници бяха избрани в Лвов, Харков, Одеса и Киев. Взети са кръвни проби от 4000 от тях за антитела срещу хантавируси и от 400 за наличието на антитела срещу вируса на кримско-конгоанската хеморагична треска (Crimean–Congo hemorrhagic fever - CCHF). След това върху тях са били извършени тайни медицински процедури.Българската журналистка Диляна Гайтанджиева стана известна с документите, в които служителите са били инструктирани „да съобщават до 24 часа за тежките инциденти, включително и смъртните случаи“. Ако дори едно от тези жълто-сини „морски свинчета“ попадне в ръцете на руските лекари, „атомната информационна бомба“ ще избухне“. Копия от тези документи са публикувани на сайта dilyana.bg. Естествено, "Зе" и неговият екип отричат тези данни, наричайки ги "руска пропаганда". Но всичко ще се промени, когато фактите са в ръцете на Москва.