Вишеградската 4-ка номинирала Кристалина Георгиева за шеф на ЕК

Приключи господството на ЕНП - ще трябва да се отбранява от оформящата се в ЕС коалиция "център - ляво", заяви Зинаида Златанова

Обратно в новината

Коментари - Вишеградската 4-ка номинирала Кристалина Георгиева за шеф на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може, може.....даже кат гледам, орбан постави задача на борисов да дискредитира тимелманс в лаптоп видео. муахахахахаха. жалки.

Кристалинчито жадно за постове се дистанцирала от България. Какво ли би казал Ботев, ако Левски бе се дистанцирал от България...

Ха да се хванем на бас,че щом една четворка е предложила наше момиче от Европа ще има една комбинация от три пръста

Тоя "експерт" отдавна не беше изпълзявал да покаже послочната си тъпотия, но ето пак сме щастливи.

ЩЕ НАПУСНЕЛИ герб ЕНП И ЩЕ ПРЕМИНЕ ЛИ В ,,ЦЕНТЪР -ЛЯВО" В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, ТАМ КЪДЕТО Е МЯСТОТО НА БОРИСОВ?

Ако Пашата заповядя.

ЕС и Европарламента са на 100% Пунта Мара и затова Англия напусна този несириозен съюз.Италия се оглежда за напускане .Какво ще стане с ЕС само господ знае , неговият наместник Буда Борисов и спецслужбите на САЩ.

Великобритания все още напуска и вече плаща с огромни загуби като по-голямата част от хората особено тези под 35 искат да останат в ЕС.

искаш, ама нема.

И накрая в ЕНП ще останат само ГЕРП и партията на Хашим Тачи.

От Вишеселското каре карти ли? Ужасссс!

Варшавският договор срещу ЕС!

в Катедрата "политикономия" на ВИИ К.Маркс къде започва другарката Сталининка, на макс селянка и изявена интригантка, любовница на проф.Стоядин Савов, но така се почна а докъде ще стигне то само един буда не може да знае - таквиз ми ти работи.

Баба ми ако , беше с краката нагоре ,щеше да е ДСК ! Глупости на Търкалета е всичко това което стана в Брюксел , Шопинг на Женския Пазар , сини домати госпожо или бели домати госпожо !

Защо набеждавате Зинаида с отговорстите на експерт - оставете жената своодно да изразява своето скромно /във всякакъв смисъл/ мненийце. А ако не ни занимавате с нея и подобните й, ще е най-добре.

Номинирана за шеф-демек готвачка.

Някакъв Ботев се появява в дописката, какъв е по какъв повод се изказва за Дир е без значение. Как точно Германия е губеща при положение, че начело на ЕК застава дясната ръка на Меркел също не става ясно. Източна Европа на практика беше изолирана и не наложи нито един кандидат, но според Дир това е знак, че сега с нея ще трябва да се съобразяват????

Кристалина му е майката.

Бойко е бащата, а Мара Гаргамел - домашния любимец!

Така е в държавата, чийто премиер се разхожда като африкански вожд из Европарламента, огледайте се да видите има ли друг държавен ръководител, съпровождан от нисичка монголоидно подобна пиарка със селфи-стик в ръката, за да запечата всяка негова „мъдра“ реплика? Има ли друг, който да сгази толкова много правила на дипломацията, с което зарови в пясъците и Тимерманс, и Вебер, и „своите момичета“? Друго е да си риташ топката в Бистрица и да ядеш филии с мас, да джиткаш по нашите „прекрасни“ пътища и да викаш: Как сте, как сте? Дадох ви… еди колко си милиона, за тези, за онези, Аз решавам, Аз давам, Аз, Аз, Аз…

ташак

наше дело право е победа будет за нами

това е все едно да номинират тиквата за шеф на космонавтите

Оффф;) Два коза, три кози и накрая - от трите най- дългото...;)

ИЗЯШ ГИ!!

ЖЖЖЖЖЖЖЖ,. РАБОТИ БЕ, що съм цапналШ?...

на БСП беше грубо критикувана заради това че преобладавал вътрешния,националния елемент, а европейския елемент бил слабо застъпен. И какво се оказа накрая ?????? Най грубото погазване на демократичното начало,на правото на избирателя,стана чрез договорки между двама-трима още в Осло ,направиха точно хора на най-високо европейско ниво. Лицемерие, та дрънка до последния момент. Политически назначения които нямат нищо общо с ценностната система за която толкова се гърми.

Не ми се чете статията, но тези очевидно не я познават. Кристалина Георгиева ни съветваше нас, как трябва България да се обогатява с имигранти. Е не си представям Орбан да иска такова обогатяване. ;)

"Общото между всички избрани на европостовете вчера е, че са християни и имат много деца, което е показателно за ценностите..." Това е единственият плюс от европазарлъците. Дано се пречупи линията на яловите! ... А анти-българката Кристалина не подлежи на коментар. Не допусках, че след международния скандал, който забърка с кандидатурта си за ООН-то, ще има очи да се появи отново... Подценила съм я...

PEYTSCH

Е, разгеле...Сега Бойко да сложи началото на Вишеградската Петорка и ще изгрее слънцето на саочувстието цред истинските родолчбци в България.

Баце имаше два скрити коза в ръката, но падна позорно на безкоз :)

PEYTSCH

Със Станишев бяха ТРИ коза...

Станишев беше жокер "Надупи се на приятел" :)