Грипът поваля стотици хиляди българи до месец

Болните от грип продължават да растат, заяви главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев. Заболеваемостта расте, но не е в пикови стойности.

Обратно в новината

Коментари - Грипът поваля стотици хиляди българи до месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Кунчев, пак ли ще продаваш ваксини срещу грип и неефективни рецепти срещу тази респираторна епидемия? Защо не кажеш истината, че няма никакъв ефект от тези ваксини, които няма как да създадат имунитет срещу грипенвирус, който е с новщам. Ваксината се произвежда от известен щам, а всяка нова епидемична вълна няма такъв причинител, а е с напълно нов щам. Така че, стига си пълнил гушата с пари от фарма мафията.

Досега грип дето да не се излекува за 2 дни с греяна ракия не съм карал.

изкарах някаква респираторна история и ме удари в очите, сълзене, чак ме боля кожата около очите но се оправих. Не гърло, не кашлица,а хрема и сополаци, пък после очите. Ама не е грип - ни температура, но болки в стави, нищо. Дано грипа ме подмине поне.

новия щам да ни е джендър бе? Втасахме я ако е. Ши тряаа да са приема конвенцията.

Обличайте кожусите и редувайте- добре направане на краката, греяна. ..,Може и негреяна, чесън , сланина ,кисело зеле!

Не е за пръв път !

Избиите пари от банкетите и да ви затворят щото са ви малйо парите ем крадат по клинична пътека ем крадат иначе аман от мъстии

Много скромно , бе дирници ! Какви стотици хиляди ?!!! Минимум десетки милиони !!! И сте пропуснали " Ужасссс " . Жалки малоумници :)))) От грип ще се тръшнат само " авторите " на подобни апоколиптични измишльотини . Ние , Българите , смятаме да се радваме на чудесна , здрава зима . И категорично ще избягваме всякакви отрови на фармацевтичната мафия . Имаме си Мавруд :)))

ДО ЗДРАВЕН ИНСПЕКТОР КУНЧЕВ: Г-НЕ,"Е""В",НИЩО НЕ НИ ГОВОРИ ЯВНО! БИХТЕ ЛИ КАЗАЛИ НАЙ-ВАЖНОТО -ИМАШЕ ЛИ ГО ТОЗИ ЩАМ В 20 ЛВ.ВАКСИНИ,КОИТО ПРЕПОРЪЧАХТЕ ДА СИ СЛОЖИМ? КАЖЕТЕ ГО ЗА ДА ЗНАЯТ ПОНЕ ХОРАТА,КОИТО СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ ИЛИ СЛЕДВАЩАТА ГОД ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ,АКО ИМА СМИСЪЛ.АКО НЯМА ПРЕВЕНЦИЯ В ТЕЗИ ВАКСИНИ,ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ЛИ???ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ,ЗАЩОТО НИКЪДЕ НЕ КАЗВАТЕ ЗА ТОВА.

деер

ГРИП - НЯМА! !!! Това е измишльотина на химическата мафия! Поставете условия на вашия "лекар" да ви поддържа здрави, за да проверите дали е лекар ! Профилактиката и лечението на състоянието от този вид е - овлажняване на носа / 7-8 пъти профилактиката и 20-60 пъти на ден лечение/ и турбулиране на въздуха в носа - активно спортуване или "надуване на ушите" веднъж на ден! Безплатно е и не се "промотира"! Йогите са го открили, макар в по-краен вариант, а руски учен е открил необходимостта от турбулиране на въздушния поток!

Трол,това го пишеш години наред,а грип има.

Грипа е поредната евроатлантическа гадост,на която се радваме в последните години.

Прав си. По времето на бай Тошо имаше само настинка и ангина. И се лекуваха с вадене на сливиците. Тоя грип е говедарска измишльотина, тестват си био оръжията...

така ли го изчислихте - до края на месеца да ви влезната има няма няколко милиона по сметките от болни, но аз съм си взел мерки, отпреди 3 години, не ваксините, не лекарства, ама няма да кажа, хайде да пукнете дано тъпи фармацевти и здравни работници по червени потници!!!!!!!!

Грип все още няма. Сега само се засилва. Аз лично ще ви кажа кога започва грипната вълна, ако изопщо има такава. Прогнозите са за колко хора ще измрат от страх и паника.

Поредната ТЕРОРИЗИРАЩА "новина". Отъкде знаете колко човека ще "повали" грипът? Какво означава "повали"? Асоциира се с жертви, загинали. Колко човека реално ще умрат от грип при тази "епидемия"? Максимум Трима-четирима на възраст над 80 години, които така или иначе вече ще умрат от нещо. Мама ви мръсна журналистическа!

ДИР-а нещо съвсем взе да се бъгясва и да губи качество. Новинарство и информативност няма. Някакви бози, които са за проучване на общественото мнение и за пропаганда и дезинформация. Май вече не са информационен сайт, а са сменили предназначението. И анализи нямат. Само от време на време се появява някоя качествена статия, спорно дали не е преведена. Ще се преориентираме както е тръгнало.

Явно фармацевтичната мафия, поради ниския оборот с фалшивите им ваксини и доказалата се тяхна безполезност, решили да заложат на висок оборот от лекарствата за грипове. Които разбира се също не действат. Тъй като са с понижено активно вещество. Така получаваш облекчение и аха да се оправиш. И продължаваш да купуваш и пиеш тия лекарства, докато не минат двете седмици, след които грипа отшумява без лекарствата. Както храни некачествени ни пробутват, по същия начин се гаврят с нас и с лекарства, пробутвайки ни в Източна Европа боклуци. Не случайно доста българи вече пазаруват лекарства в други държави. Защото милото ни правителство и тези преди него са заети да толерират фармацевтичната мафия. Вместо да направят елементарно сравнение между лекарствата на запад и пробутваните ни в България. Манипулация, каквато прости лекари вече са направили и са установили разликите. А през това време ще си ги ползваме и плащаме.

пак сме изненадани. Месеци наред говореха срещу кой щам да се ваксинираме. Сега какво излезе? Абе ние все сме изненадани. По-скоро да се намерят качествени специалисти, че тези ни побъркаха от грешни прогнози.

абе, най-добре се пазете, не се возете в градският транспорт да не ви зарази някой, не ходете между много хора, не ходете на работа зимата, най-добре на вилата, или на село, ядене , пиене, цепене на дърва и до печката.

Добре, че нема да са милиарди. Нещо май не върви бизнеса с ваксини и илачи

"Болните от грип продължават да растат". И на колко години станаха?

Станали са високи по два метра

А стига с този грип бе! Не се ли оядоха тия докторя,разните му фармгешефтари и сребролюбиви джурналя... От два месеца все за тоя грип пишете... Нас,хората ,днес в България ,,ни повалят" съвсем други неща... Бахти и грипа,бахти и ваксините,разните му илачи...бахти и докторята алчни... На дърти еврейски търгаши са се превърнали,боклуците долни... Явно Хипократ е с юдейско потекло...мизерника...

Дир ви кара да правите оборот на аптеките хахах

апокалипсиса идва има ли толкова българи вече? вирус Б и вирус М+Ж ходи по мутри и бездарни журналисти,които за чудят как да привлекат вниманието на глупостите които пишат!!

хора купувайте аццта,терафлута,вълнени чорапи,носни кърпи,лимони.СТАВА СТРАШНО!