Първи случай на заразен със Зика по полов път

Рядък случай на предаване на вируса Зика по полов път, а не чрез ухапване от комари, бе регистриран в Съединените щати.

Обратно в новината

Коментари - Първи случай на заразен със Зика по полов път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност лекарствата които трябва да лекуватахората от този мним вирус са толково токсични, че предизивкват тежка имуна депресия и пациентите наистина развиват спин, не от несъщестуващуият вирус, а от химията , която трябва да го "лекува".

Поредната лъжа на американците, въобще не съществува такъв вирус, както и вируса на СПИН който никой на тази планета не е видял с очите си. СПИН това е отслабена имунна система(няма вирус). Това е мнение на едни от най известните академици и професори по медицина. Илюминатите измислят всичко за да печелят милиарди.

Luna0102

Те и децата с малките глави, които показват по телевизията не са истински, ами маскирани артисти.

"комара" с големия хобот захапе ли, хапе яко

еВеш и кихаш. Хора, ползвайте предпазни средства. Спират не само Зика

Преди 30 години населението на земята бе около 1,5 - 2 млд ! Сега сме около 6 ,ако съм прав. Трябва да се редуцира бройката ! До 90те на миналия век след ВСВ имаше само 2 по-сериозни войни- Виетнам и Афганистан! Но отнеха много време, и не много жертви! Да ме простят загиналите! Погледнете картата на света,от 90та насам! Лолко много войни !!!Комбинираха нашето унищожение,да е по бързо със СПИН, разни видове грип,луда крава,евола сега зика ! Не съм голям фен на конспирацийте,но може да е преднамерено! Или Майката Природа си взима своя дан !

Абсолютна влас върху 6 млрда души от шепа хора трудно се постига. Освен това колкото по-малко толкова повече ресурси за шепата началници.

В момента населението на земята е около 7млрд. и 400 милиона души.

Еднополов, Двуполов или Третополов?

Вече съобщиха за два такива случая, така че това не отговаря на истината.

Модата на ебола мина. Сега идва модата на зика като претоплена манджа. Кой болен мозък ги ражда тези митологии?

E как пък решиха, че е по полов път! Мчи то хората като се ..., и слюнка обменят, а ако са много добри - и ушна кал, сополи, сълзи от радост (или смях) и т.н. Може и с целувка да се обменя, кой знае?

Хайде малко конспирации и от мен. Случайно да не са се издънили с някоя ваксина и сега Зика да им е виновен?

То не беше свински, птичи ..... паника за милиарди хора и милиарди печалба за шепа други.

Пълно е с вируси, бактерии, паразити и други организми, които хората все още изобщо не познават.

Затова пък лабораторните плъхове добре познават.

И те не ги познават. Няма и как да ги познават, след като хората изобщо още не са ги открили. Неоткритите видове са повече от откритите.

Като правите секс с комар слагайте презерватив !

.

"Световната здравна организация обяви вируса за глобална обществена заплаха. " Това значи, че СЗО и фармацевтичната мафия започват нов глобален бизнес. След като различните животински грипове се поизтъркаха и престанаха да всяват страх и паника сред човечеството. И в резултат, човечеството престана да купува.

Точно казано. То и за рака има лечение, но кой ти дава.

започна се............

Не мога да разбера само дира откъде намира тия снимки?

.. как откъде, от коридора на редакцията ...

Поредния "враг", поредното нещо от което да се страхуваме, поредния източник на паника за едни и финансови облаги за груги !!!

Някоя фармацевтична корпорацийка пак е решила да направи някой милиард и сега налива пари в пропаганда и маркетинг, а след някой и друг месец ще се пръкне лековитата ваксина, произвеждана от нея

Съобщава се и за учен от Колорадо, който се заразил с вируса в чужбина и го предал на съпругата си, когато се върнал у дома през... 2008 г!?

Аде пуснаха ни новия вирус!