Виолета Комитова: Участъкът, където изгоря автобусът, още няма Акт 16

Регионалният министър допълни, че скоростта в отсечката ще бъде ограничена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

акт 16 няма има благословията на борисив.нека тои да се оправия със шиптарите.каво занимават държавата

Ха така. Дай един повод на семействата на загиналите да ни съдят! Сигурно и в РСМ има някой, като Марин Марковски, който е готов да осребри всеки пропуск или нередност, независимо дали има общо с причината за катастрофата или не. Само че, на края плащаме всички ние. Тъпа овца, кой и бърка в г..а, та блее. А причината е ясна, шофьорчето или е заспало или се е заплеснало. Да разследват, защо се е запалил автобуса, а не да търсят под вола теле. Пътят си е добър, маркировката - може да не е перфектна, но я има.

на оня със сервизните помещения...

скороста на тази отсечка е 90км/ч. Борисов с джипката мина и казал че 90км/ч са малко и до края на 2014та от 90км/ч става на 130км/ч ТА БОРИСОВ КЪДЕ СЕ Е СКРИЛ ПАК... А това, че няма акт16.... АЛООО БОРИСОВ????? Аз един парапет на двуетажната си къща не мога да сложа без акт16 да имам

Каза щото такива като тебе уреваха света, глобявали ги на 3лентов път. Немате угодия ей! Акт 16 нема щото точно тия комунисти и ментора им Сергей Станишев не си свършиха работата! Бойковата част си е 140 и си има всичко. Ама понеже си много отворен от понеделник там с90, да видим сега като те снимат коя песен ще запееш!

Пътя не е правен при Б.Б.значи е добър,не е виновен.

Значи и при СерГей е имало проблеми с магистралите!

И да не вземете да смените бабета! Тя ще ни оправи магистралите!

ОСТАВКА!!!

Тия правят глупост след глупост. Вместо да оправят веднага документите на пътя, за да отговаря на изискванията, намалят скоростта. Тотална глупост, която ще докара само тапи и катастрофи по този участък от пътя.

Акълът да е кур - да и го начукаш на таз козЪ Ма не е Да гу ибъ

Тъпа проста Калинка е тази Комитова. Намаляване на скоростта - това винаги е признак на некадърност в МРРБ. На един път, който е с 2 ленти в посока, без значение какви са му габаритите, е абсурдно ограничението да е 90 км/ч, както е на междуградските пътища, където има риск някой да ти се натресе челно ... То трябва да се мисли. Оправете маркировката и сигнализацията по мантинелата, а оставете скоростта от 120 км/я.

тази, чашков, кацата и гадев са за... Червените са проказата за България! Изглежда това е матряла!

Убива нарушава и прави България на опитна мишка на Америка честито балъци

Калинка калинка калинка мая колко съм проЗта като министър сега. Колко е разрешената скорост за автобуси Калинке.

Почти година вече си министър ... защо не острани проблемите ако е имало такива? Носиш си пълната отговорност - подавай си оставката. 100 дни са напълно достатъчни за да навлезе един министър и да започне да решава проблемите.

Добре де, тази вече не се ли усеща че е обикновена бухалка на общественото мнение? 100 пъти повтори това. И какво като нямал пътя акт 16? Какво означава? Че кой каквото и да направи на рози път, не е виновен??? А ако беше частен път? А черен път без никаква маркировка? Тогава да не би шофьорите да са извинени?

Махайте това добиче ,вече си свърши работа...

Питайте във вашата партия ще ви обяснят защо е така.

Това, че няма Акт 16 се знае от години. Именно затова има табели за край на магистрала от двете страни. Относно скоростта - какво общо има тя с трагичния инцидент? Ограничението на скоростта няма връзка с инцидента, защото автобусите по принцип не могат да се движат със 120км/ч. Сега ще ограничат скоростта и веднага ще се разположи радара, за да изпълнява плана с глобите... Някой знае ли какъв пост ще получи дъщерята на тази министърка, която не успя да стане депутат от канадската партия? Предполагам зам. министър, за да продължи делата на мамчето...

От осем месеца си министър,! Освен, че назначи своите протежетата, нищо друго не направи

Спря умишлено и на инат освежаването на маркировката! Справка-друг ремонт до Драгичево!

Дъртата кранта вече кука и през зимата

Понеже няма акт 16 нея читят.

"Подобрението" единствено ще включва ограничаване на скоростта отново до 90 км/ч, което ще превърне отбивката към чешмичката в уникална хранилка за пернишките катаджии.

Кокошка смотана. Ами затвори я ма!

Има ли поне една Магистрала с Акт 16?

Пътя си е ок.там си перкаме и с повече от 120...Тя отсечката се ползва от не знам си колко си години сега се сетила че не са завършени отчуждителните процедури?А нали спряхте строителството на една магистрала щото не били завършени отчуждителните процедури?Добре че герб построи каквото успя ,че тия ще затапят всичко.

Това не е важно, не са важни документите и магистралите, доколкото покриват извършителите и началниците и взетите пари. Важно е да се отпуснат и свият парите, колкото може повече и колкото може по-бързо, за да има и за луксозни къщи, джипове, кюлчета, пачки, офшорки, къщи в Барселона, Гърция, Виена, Лондон, Щатите, Дубай и където ти душа иска, за яхти и летящи чинии, но и за подкупи вътре и извън страната, за купуване на изборите (за да продължават порциите), за закупуване на банки и банкери, на прокурори и висши магистрати, на телевизии и медии, за кошаревски свидетели и кифли за задоволяване на човешките потребности, за сараи и летящи чинии, за внедрени капии в БСП - герговци и пр, и всички останали партии освен тези на мафията на Борисов и Доган!

Баце, май само ти ги сънуваш тия кюлчета и къщи, вече. Дай нещо ново! Това не е интересно....

Добре, че ви има, любими коментатори в dir.bg форумите. Не знам държавата как ще прокопса без вас :)

Ама това е твоята работа, Комитова. Обличай си дантелите и марш да свършиш нещо полезно.

Няма и как да има Акт 16 - такова нещо няма от години. Вече се казва "Разрешение за ползване"

Разбира се Разрешението е по-важния документ и акт 16 го предшества. но акт 16 касае само някакви общи неща (тротоари озеленяване) не самият строеж, важните неща са в предишнте 15 акта

ПУКА МИ за акт 16 на магистралата!!!! ЗАЩО НЕ БЕШЕ ИЗЧЕСТЕНА ОТ СВЯГ МАГИСТРАЛАТА ??? Другарко нали ти повише таксите за почистване на км. Пътища??? ЗАЩО днес не Беше почистено?

Досега беше само една Тиква , сега вече си имаме цял бостан Тикви .

Ето проблемите в отсечката: 1. Няма знак на 500 м., че ще има отбивка (знакът е бил в канавката) 2. Няма знак или маркировка, че аварийната лента става лента само за отбивка, а НЕ Е трета лента 3. Няма стрелка върху лентата на платното да указва, че лентата е само за надясно 4. Силно износена маркировка на 3тата лента, която в тъмно и мокро не се различава и изобщо не става ясно, че я има (видно от видеото на първата линейка) 5. Възстановена е само насочващата маркировка на самата отбивка (колкото да се излъжеш да я последваш) 6. Невъзстановена шриховка, която прави трудно разпознаването на островчето 7. Поставени контейнери в отбивката, които закриват светлоотразителите на мантинелата (да се панираш, че ще ги блъснеш, ако случайно влезеш в нея) 8. Липсваща маркировка от вътрешната страна на пагубната мантинела 9. Високо поставен знак пред пагубната мантинела (което в тъмното заблуждава, че е по-далече) Иначе пътят си е ОК, най-лесно слагаме знак 90 и готово, нищо, че автобусите са ограничени до 100 електронно.

Почти винаги проблема в задкормилното устройство, те на равно с перфектна маркировка и всичко след един дъжд се изтрепват та камо ли на един завай. Как па 15 години там никой не се обърка ами точно тоя

Абе инженера, каквато и маркировка да слагаш, на шофьора ако му стане лошо или се е отплеснал някъде, няма спасение, както е и станало в случая.

дръта кукумявка да направи 60 км/ч до Гърция. Щото шиптърите да си возят нелегално субстанции за дрога спокойни! бабишкерата му ньедна

Какво общо има Акт 16 и пожароопасните материали в рейса! Като няма Акт 16 изкарай те го. Цялата страна маркировките са едни и същи, само на това място са били опасни. Карал съм през тая отсечка, не е по-зле от много други места. Нали сте от новото време, покажете най-накрая как се работи, оправете ги тия маркировки, накарайте митничарите да свършат някаква работа, не само да прибират подкупи, изчистете градовете и селата, приберете дребните престъпници и измамници, щото хич не ме интересува как една мафия краде от друга мафия... ...ама май не е това целта на цялото джафкане!

Комитова, а @КОЙ е министър от месеци?

а кой е гепил парите и ги е прибрал ха сухо

Как кой, Станишев! Сегашния юентор на ПП.

Какво се моташ ма, комитова? Сертифицирай пътя на станишката.

Нали всички знаете, че този път е строен при коалициите на Симеончо и на Станишев?

Екипът от експерти и прокурори още отхвърля версии. Тероризъм не. Химикали за производство на хероин не. Превишена скорост нее... 120. Повече на този завой и Хамилтън не може да дигни. Шофьорът отпочинал. Освен това е починал. Асфалта грапав. Малко маркировката ама вече има фирма която работи по въпроса. Остава да видим има ли акт 16. Опалааа... Човек не знае от къде ще изскочи заека. Няма! Работата е ясна.

Прокуратурата ИМ разследва дела с години и не ги внася в съда, включително срещу отлично известен “неизвестен извършител”, прикрива престъпления на ОПГ и измисля поръчкови обвинения за ОПГ срещу неудобни на мафията лица, служи си с кошаревски свидетели, които са обикновено престъпници и мошеници, зависими от тях с компромати и несанкционирани (но “разследвани” текущо престъпления), за да изнудва и шантажира - примерите вече са безброй. Какво стана с делото за КТБ? С онези 700 милиона, неплатени на хазната от фирми на Божков със съдействието на ГЕРБ, на Борисов, Горанов, Мента,..., с онези 60 милиона КЕШ, които е теглил от банка за подкупи за тях... Какво става с разследването на Мата Хари, на произхода на кюлчетата злато и пачките евро? Дори и те да са подхвърлени, налице очевадно е престъпление!

Аз пък си мечтая да бъдат наказани всички БСП тулупи, като Румен Овчаров, Масларова и мн. други.

Ами Борисов точно така дойде на власт преди 12 години, обеща, че ще ги вкара в затвора и баламите му повярваха и подкрепиха, а той ги излъга и дори не се извини!

Е нещо като пожарогасител Или ограничител на скоростта Мунчова калинка…

Абе, как изобщо оцеляваш с този акъл?

Вижте се колко сте тъпи Цяло лято срахте в палатки Да направите Гечев и Масларова пак министри Мдааа

Не знам на кого си мислиш, че говориш, но аз от дълги години не живея в България. Но когато пристигнах на ваканция в страната, мои близки ме поканиха да ида да протестирам с тях срещу управлението на Бописов и аз отидох. Тогава на площада пред Министерски съвет бяхме само няколко душа - може би 20-30. И това бе преди 4-5 години. (Наскоро ми пратиха снимки от тогава, с плаката, който държахме - да се спре геноцидът) Така че изобщо не си в час! (А теб изобщо не те мисля, не ми пука, просто се учудвам как може човек да е толкова прост, невъзпитан и предубеден.)

Колко къса памет!? Спомняте ли си когато Бойко тръбеше навсякъде, как този участък бил проектиран за 90, обаче той ще направи всичко възможно да се води скоростен път и да е 120. Трябвали само малки подобрения...

има ли акт 16 ?!

Тая дантелена патка не разбра, че не се издава Акт16, а съвсем друг документ - пак има 16 в него, но не е акт 16.

Предлагам от 1 януари .да не плащаме винетки и.пътен данък..за нещо което е извън закона и дефакто не съсществува..

сиреч пътят не може да се ползва т.е. не би трябвало да има движение по този път. Сега ще завалят доста дела срещу държавата за всички възможни ПТПта станали в този участък. Абе аз не знам ама това безхаберие до кога ще продължава просто не е истина.....

Дрисла.

Сменихме една Тиква със .други тикви ..от сорта Румен Гечев..сорта Овчаров..сорта Масларова...на пролет ще берем реколтата ...Жалко..за още едно поколение..

Тая па с тея акт 16 Какво направи за 7м ма... Само ок радев парите,спря работата по пътищата,няма маркировки ,знаци,зимата дойде. И както пишат по-надолу,явно си оправи къщите и още няколко... Пфу,Аман от лаещи лекета, кжито не стават за нищо сругж, лекета!

Знаеш ли кое е повече - няколко месеца (служебни правителства) или 12 години (редовно)?

Надяваш ли се да знае?

Не, разбира се, шегувам се. Въпросът е риторичен.

и на какво основание се плащат винетни такси без акт 16?

Това е добър въпрос! И кой и кога въведе такива плащания? Към кого точно е въпросът ти?

И тук ли са строили незаконно? Тук май бяха БСП.

ГЕРБ бе създадено от кукловодите в БСП, от т.н. “генералско движение”, за да са тяхна патерица и да се правят на десни, да овладеят т.н. “дясно пространство” като унищожават и завладяват, поглъщат и неутрализират всичко автентична и независимо, което възниква там и потенциално може да застраши властта им! Както на вренето тези същите създадоха и Доган като политик с етническата ву партия ДПС, И това вече всички го разбраха!

За нас най-добре е с ДПС!

ОПГ ДПС е създадена от ОПГ ДС, от червените генерали и е незаконно регистрирана, защото Конституцията забранява етнически партии (с прословутите им “уникални етнически водели”. ДПС (и ДС) са просрятието на България!