Български продукт влиза в защитен списък ЕС-Китай

ЕК пое ангажимент да включи поне един български продукт в окончателния списък за взаимно признаване и защита на ЕС и Китай.

Обратно в новината

Коментари - Български продукт влиза в защитен списък ЕС-Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще искаме от Великобритания да плати членски вноски за 100 МИЛИАРДА ЕВРО, а ще и стопираме продукти за Китай например?! Великобритания все още е в ЕС и няма никаква причнна да се плямпат глупости срещу нея преди окончателно да напусне съюза.

Момчил Неков се държи изключително достойно и отстоява български позиции. Започна и битка с ЕК за неспазване на собственото си законодателство и дискриминация на българите. Отсрами доста от тия , които се подвизават в Брюксел. Дано да има повече като него , а не само послушковци.

Избраха го ,,погрешка,, оня на ,,пес,, искаше да му отстъпи мястото,но младежа упорит и не се подаде.Явно е и умно и работливо момче и прави нещо за Б-я.Толкова евродепутати бяха на заплати,а малко милеят за нас

Не е ли сега момента за Българско Кисело Мляко ?

...и за българското бяло саламурено сирене, което е по-добро от популярните в Европата - френско фета чийз, гръцко фета чийз и датсдко фета чийз. Гърците дори правят далавера - изкупуват българско сирене, преопаковат го с гръцки етикет и "производител" и го изнасят като гръцко за Западна Европа.

Милев

Точно !!!

Очевидно никога не си ял истинско гръцко фета. Няма нищо общо с боклука, който се продава масово под името бяло саламурено сирене.

Поне един! Каква милост. А въпросните представители на разните партийки къде са имат ли представа , че тези продукти е трябвало да ги уредят още преди две години? Какво предлагате от БСП освен махленски скандали в НС. А уж се грижехте за народа, което никога не ви се случвало. Я НС да прокара закон, получваш месечна заплата като евродепутат само ако си постигнал това и това.. Нещо подобно на евро субсидиите за обикновенните българи. ТЪРТЕИ в едно с родата си и тя там.

Ей, ГЕРБераст, а къде са били твоите държавни господари во главе с Винету СИКаджийски, които управляват вече 3 мандата?

кога да се побара! А бе ви ене разбрахте ли че никой не му пука за българското земеделие освен да се прибарат субсидиите! Една държава като нашата щом няма земеделска паритя значи нищо няма да мръдне!

Питам българския земеделски министър. Защо "поне един" не трябва ли да влязат толкова колкото отговарят на изискванията? Или там в замеделското министерство вие налегнала дрямка. Будите се само когато надушите някоя далавера. ГОСПОДИН БОРИСОВ СЪБУДЕТЕ ГО ТОЯ МИНИСТЪР! Ако и вие не спите.

"Момчил Неков е първият български евродепутат от левицата, избран с преференциален вот. " Такаааа, да видим сега къде са спали ГЕРБеро мутренските подлоги -министъра на земеделието Порожанов и министъра на икономиката Караниколов, при преговорите в ЕС за въпросния списък със защитени национални продукти? Или от лизане на 4 крака на европейски и олигархически подметки не са забелязали изобщо, че е правен такъв списък...

Като знам какъв им е капацитета на тукашните управляващи, няма да се учудя да включат чушкопекът, като защитен продукт.

И как това, че даден продукт е в защитения списък отваря пазара на Китай за българските стоки?

защото не го затваря.