Сваляме годишните винетки след 31 януари

Валидността на годишните винетки за 2017 г. изтича в сряда, 31 януари, напомнят от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Обратно в новината

Коментари - Сваляме годишните винетки след 31 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че какво му е лошото? Щом като го могат и е ЗАКОННО!

"През 2018 г. - за трета поредна година, цените на всички винетки за леки автомобили са непроменени. "За трета поредна година ще бъдат,а иначе са минали по-малко от две години откак са увеличени с почти 50%.

По-голяма бюрокращина за да може човек да шофира в България няма на света. Не знам дали някога сте ги броили, но ви трябват 11 документа, стикери, и т.н. докато си изкараш колата на пътя. И това без да броим пожарогасители, жилетки, триъгълници...

....,,Сваляме годишните винетки от 31 януари"... Е ,добре ще ги свалим.... Без винетки ли ще караме?

?

"Сваляме годишните винетки след 31 януари" наси, съвсем изпростя

Лошо, лошо. Простаците в България станаха много. Загиваме от умници, хитреци, простаци, галфони и коквото ви дойде на ум.

и Правителството на ГРОБ? ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Синетка=Свинетка Павлова

100 кила ракия давам, само да те притежавам, Лилето Павлова...

Мааллеейй,как ще заносваш цели 100 кила ракия бре.... Много си ларш....кьорав....или....загорял.. Само 5х100....лампите да гаснат и....м/у виметата И и в...малката и тясна,вечно плямпаща...устичка.... ДА СЕ ЗАДАВИ...ДАНО...

камион ш'те блъсне, трактор ще те гази, багер шшш'те товари в ѐдна лека кола!

Ще ти кажа кога сваляме правителството на ГЕРБ! СЛЕД 3 (ТРИ) ГОДИНИ! Ха, ха, ха............

и след като изтече винетката и погледна касовата бележка... ами тя си е една бяла й хартийка... какъв е смисъла от нея и от вписването на номера на нея в този случай? В нормалните страни отдавна са на електронни винетки. И ГО също може да се следи през интернет...защо въобще лепим стикери, за които се харчат излишни пари и докога?!?

Докато тия дето ги печатат не се наядат - т.е. никога!

но лепенето на стикери по стъклото как се връзва с безопасността, като ти пречи на погледа?

В Канада (Кебек) пък изобщо няма винетки , но недай си боже да се движиш без да си платил. Дупе да ти е яко. И технически прегледи няма и никой не иска да ти гледа колата при застраховане или покупко - продажба.И няма ном . на двигател и цвят на купе.А ако не искаш да караш 2-3 мес . се обаждаш по-телефона или по-интернет и не плащаш нищо за периода .

Пък в Англия, ако си продадеш колата, и ти връщат изчислен остатък от това коет оси платил за година напред. Ама тука нищо не връщат, даже те връщат в каменната с тези пътища тип калдаръми!

В швейцария е по-евтино, защото техните пътища не са правени от Боко.

А от Съсела....

Кое е по-евтино? Наемите на жилища, данъците, глобите?

Абе, то по-скъпо от Швейцария! Там годишната е 38 евро...

40 франка. В момента е по-малко от 38 евро. Но пък тунелите? Цената на горивото (особено на дизела)? Аз съм голям фен на Швейцария. Ако ми се живееше в чужбина, сигурно щях да се опитам там. Но е безсмислено да се сравняваме с нея за каквото и да е. Скандинавските страни и Швейцария са друг свят.

Светът на гейзерите.

Виж колко са в Холандия! Осветени магистрали с на места по 8 ленти.

Но си нямат Боко тиквта да им оправя западните Балкани.

А какъв е годишния данък за МПС в Холандия имаш ли идея? Щото да шофираш не е само свинетка.