Винетка ще трябва и да караш в Бургас

Засегнати са кварталите Ветрен, Банево, Черно море и Рудник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Deus Vult

А да питам кво станА с приложението? За един прЕател питам

Бе Бургас малко се изсили с тия квартали. Общинските съвети преди 20-на год. набързо приеха околните села за квартали. Обаче така или иначе се излиза от града, караш по републиканската мрежа и се влиза в "квартала", ама тогава кой да ти гледа и най-вече да мисли - на партиите им трябваха гласове . Всъщност затова и Бургасбус се задъхва, защото изминава доста празни пространства. А за да не плаща някой от Г. Езерово или Банево билетче по 3-4 лв., аз сега плащам по 1.5, иначе можеше да е 90 ст. ако линиите бяха типично градски.

Селяни , не се гнявете защото: 0т искаро по длибоко нема и от витошу по високо нема.Ваш близегъзец николчо още е с малко езиче.

за Софиянци царо даде а за бургазлии не

Според мен нещата са различни. Северната скоростна тангента обикаля центъра. Не прави връзка между квартали и център.

Едва ли е грешка в системата! Пари трябва да се събират, ей! Избори идат! Въпросът е как да я натаманят така, че хем да ни отупат като брашнян чувал, хем Бойко - целият в бяло.

В същност Кварталите към които АПИ има апетит до 2010 година бяха с винетки. С премахването на винетките се дигнаха пъти данъците и данъчните оценки. Сега отново някой му се е отворила глътката за пари. Дали някой от АПИ не си е актуализирал селищата, или съзнателно го прави не е ясно. Ясно е едно, ще се натовари бюджета на жителите на града, ще се натоварят социялните служби -патронаж и домашно посещение. Ще се вдигнат цените на билетите. А и има и една недомисленост само в Банево има достатъчно живеещи водачи на ТИРове и още повече ТИР коли. Тези водачи дойдоха да живеят в квартала именно заради изискването колите да не нощуват на територията на града, в семействата им има поне още бве леки коли. От тука АПИ да си направи сметката колко коли могат да излязат от квартала и да блокират АМ Тракия, бленуваната АМ Черно море вход и изход И колко дни ще издържи транспорта от Южното Черноморие при затваряне само тези два пътя

Крадливия кмет- Димитър Николов- Митьо Подметката иска да открадне още няколко милиона лева с тая нова такса- Тол такса. Както Илия Павлов искаше да краде от доставката на газ за България. Ама Илия Павлов го застреляха. А тоя кмет- още не са.

А бе що не си затворите задниците, бе тъпанари! Какво общо има Николов с АПИ. Нима тъпата ти капацуна не вдява че това ще донесе допълнителни разходи не само за живущите в кварталите но и за самата община Бургас. Да не би да си мислиш че АПИ ще почне да се харчи за и безтова неподдържаните пътиша от които иска и да взема пътна такса. Като почнете да политиканствате, че чак се насирате

И Банево ли стана квартал?! Да се готвят Поморие, Айтос, Средец и Приморско и ще трябва да се въведат стикери за "градско"...

стана защото Меден Рудник е село в града и затова да има повече квартали

Какво да коментираме? Гласуваш "правилно" -не плащаш винетка. Този път обаче нещо схемата се обърка и не е виновна системата. Виновен е хан Аспарух, международното положение и тройната коалиция. И ако има принцип и политика в цялата работа да се спазва , а не Б.Б. каза така ще бъде. Защото по рано един Т.Ж. казваше и вижте до къде я докарахме. А тези от "тангентите" да не се правят на дръж ми шапката защото така или иначе не карат само там ами от време навреме настъпват или по точно престъпват осевата разрешена линия. Особено когато тръгнат към морето.