Вили Лилков пред Dir.bg: ГЕРБ да излезе от окопа, ПП-ДБ да смени формулата на преговори

След утрешния ден започва истинската криза, преписките се трупат, блокират се институции, ако не изберем председател на СОС, каза общинският съветник от "Синя София"

Обратно в новината

Коментари - Вили Лилков пред Dir.bg: ГЕРБ да излезе от окопа, ПП-ДБ да смени формулата на преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дунавски стратег❗

Чий е Крим? Това очакваме да чуем, всичко друго може да почака година две

На този на когото трябва да бъде.

АКО ИЗОЩО ИСКА ДА ОСТАНЕ НЕЩО ОТ НЕГО - НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ДС-ПЕПЕЙЦИТЕ НА МУТРОФАНОВА ! . *И УЧЕНИЦИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПОДМЯНАТА СА БРУТАЛНИ РУСКИ КУРВИ !. . ГРОБ ТРЯБВА ДА ОСТАВИ ПОДМЯНАТА ДА СИ ПРАВЯТ СОС-ОВЕ ЗАЕДНО С БСП И ИЗРАЖДАНЕ! . ЗА ДЕМОНИЧНА БЪЛХРИЯ - НЕ КОМЕНТИРАМ - ТЕ СА МЪРТВИ ОТКАКТО ВЛЯЗОХА В КАБИНЕТ НА БКП И ПОДМЯНАТА ! . АКО ГРОБ ИСКА ДА ОСТАНЕ НОСИТЕЛ НА "СИНЯТА ИДЕЯ" НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА - НИТО МИЛИМЕТЪР ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПЕПЕЙЦИТЕ ! ТИКВАТА Е РУСКА КУРВА - ТОЙ ДА СИ ОСТАВА С ПОДМЯНАТА , НО ГРОБ - ДА СЕ ДЪРЖИ ДАЛЕЧ !

само той се осмеляваше да критикува някои действия на г-жа Фандъкова. Трабва да бъде чут и гласа на автентичната и неопетнена десница .

Политически труп с един файтон гласоподаватели. Такъв в нормална държава щеше да има трибуна в някой селски хоремаг след третата ракия на някой клошар

Повечето му "симпатизанти" го знаят като Фиуи Уиуков...

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex

айде да не казваш какво да прави ГЕРБ. Имат си общински съветници. Действат си както намерят за добре. Ако на някой не му харесва да се оправя. Топката е в ДС-педала. Да се оправя

Толзи от къде се излузи и сега ще дава Акъл в София ! Този е любител на парите и леката работа ! Тъп и прост не очаквайте нещо да направи за Софиянци ! Време е да сменим Столицата София с Град в Северна България , то всички боклуци се нанесоха в София !

Софиянец съм и те подкрепям.Варна, Русе, Плевен или В.Търново. Все ще е ново начало.

Враца, баце а ти за кмет муахахаххаахах

Lyubomir

Нали сте умни и красиви по прашки през ноща ? Стига ви толкова !

Xapдвардските Измамници вън от България....

Лилков го играе сватовник на ГЕРБ ли? Очаквано, без изненади.

си е гербаджия, просто разделя демократичните хора. Не ефектен старчок!

Тоя прикрит гербаджия всички го знаят - от поне 13 години е ибрикчия на Боко, ама се представя, че не е такъв. И той и всичките около него - от ДСБ не спряха да клякат на ГЕРБ. Смешници, вие извън София нямате 1 избирател, а тук вече всички ви знаят каква "алтернатива" сте. Никаква. Никаква не сте и не сте били никога. Затова - на бунището на историята и да бъдете забравени! Позор!

От година насам Борис Бонев наляво и на дясно дрънкаше че ще става кмет на София. Ясно стана, че не е в час. Искането е едно, изборите са съвсем друго. Като не стана кмет сега се натиска за председател на съвета и най-лошото е че се инати и не разбира, че председателя трябва да е от най-голямата група и че това не е той. ПП-ДБ да го изритват, ГЕРБ да избират председателя и да тръгва работата. Това е изхода.

" Оттук нататък би трябвало всички партии..." Това вече го гледахме - кръглата маса след преврата на 10-ти ноември. Гледахме и как Санкин от КГБ /Иван Костов/ обязди "десните". Почвам да се чудя дали не е по-добре да си дойде пак четворната коалиция на власт - ПП+БСП+ДБ+ИТН. За всеки случай "златният пръст" на новия Сайдер ще им бъде в запас.

Няма нищо лошо в това - педал да е председател на СОС ! Лошо е , когато този педал е доказан лъжец и измамник .

Никой не иска управление с некадърници като Бонев и Терзиев. На национално ниво се усраха, а по време на кампанията ясно се видя, че тия двамата са щета. Нали гледате какво става в софия само след ден сняг.

А защо тогава гласувахте за тях бе ахмаци. Каквото сами си надробите това и ще сърбате. Разбрано

сека коза у стадото си сака пръча

че не го уважават. И ще трябва да ги бие .

Абе в тоя общински съвет не трябва ли все пак да има опозиция ? Коректив на управлението . Какви ги плещи Лилков . Щом иска да участва във управлението , да го направи . Д се съберат там червените , розовите и виолетовите и да си правят мнозинство . Ако щат и мис Бони да си изберат .

Ама нито ГЕРБ, нито БСП искат да управляват с ПП ДБ. И при следващия сняг, вече ще тричат яко ПП ДБ, защото те не могат да управляват.

И на БСП, и на "Възраждане" им се ще, но не им стиска.

ДС-та на едно място, не е на добре.

че ППДБ са сгазили някакво споразумение с Герб, което е било за подкрепа на втория тур и затова Герб отказва да разговарят

всички във СОС -а сте руски кавали, както 240- те....и театрите са ви много смешни!

Б.Б. само че Б като Бонев се продаде за 5 гроша.

Няма по-подходящ човек за този пост от Вили Лилков , ама като нямат акъл за две пари .

Не ми харесваш човече! 1. Изпадаш в тежки противоречия по важни въпроси. 2. Бягаш от отговори които определят мястото ви в политическото пространство. 3. Говориш неистини. Абе направо лъжеш.

И какво излъга?

Излъга,че ГЕРБ са водили негативна кампания срещу Терзиев. Много неща неглижира,а други преувеличава.И друго има ама време няма да се занимавам .

Явно не можеш да метеш с разбиране: Лилков казва, че ПП дб са водили негативна кампания срещу ГЕРБ, а в момента ГЕРБ им връща като не ги подкрепя. Що не си гледате ГЕРБ и ПП дб и без това е ясно, че играят театър.

Лилков-"В тази кампания се чуха много тежки обвинения и от двете страни към другите". Вярно е,че не мога да "мета", но мога да запомня прочетеното. От мили личи,че Лилков играе двойна игра и драпа за пост след като се провали на изборите.

1963, явно си субективен и си от засегнятеитеу от неговата крига за бившите хора и за гащниците , които ги избиха и репресираха.

Я дай пак!

Хайде, желаещите да станат председател на СОС да започнат да се въртят по азбучен ред - така и на Бонев ще му дойде бързо реда. Само ако може, докато се редуват, да идат някъде встрани, за да могат хората, на които им се работи да свършат нещо!

Корнелия Нинова предлага за председател най-възрастният съветник. Според мен това е именно Вили Лилков. На това отдавам и появата му в ДИР. Иначе Синя София е осъдена на мълчание в медиите, еле пък в Дневник и ДИР. Според мен идеите на КОД и Синя София заслужават внимание. Заслужава внимание и по-голямата идея за про европейски консерватизъм. Въпреки неодобрението от много медии, тази идея ще си пробива все повече път. Обратно на щенията им за неглежиране на Тръм, Дуда, Орбан и други подобни радетели на консерватизма. Консерватизма НЕ Е Путинизъм. Нито пък Байдинизъм.

Най възрастния общинар е грети Стефанова от дб. Сверете си информацията, тя види и заседанията към момента.

„Грети Стефанова не е точно човекът, който може да ръководи. Това е човек, който е бил общински съветник, а не знае, че кметът трябва да присъства на заседания на СОС – нещо, което е ключово. Трябваше много съветници да ѝ обяснят и да чакаме Терзиев. После ни блокира и не позволи въпроси“

Нинова е добър мениджър с рефлекси.

От Позитано чакат Васко и Борис да им отидат на крака, да им се обяснят в любов и да целунат пръстена на доня Курнелия. Само така ще станат нещата без ГЕРБ.

Лилков що не се скрие някъде?

Много бързо ще си изберете председател когато дойде времето да ви разспуснат

ГРОБ като усетят, че губят рейтинг се договарят с Шишо да почне да плюе по ПП и да вдига пушек, докато се позабравят издънките им.

на приятелите му от банкя и реши да блесне като цар-обединител.

Защо ни занимават с простотии.. Всички са пудели на КОзяк и се борят кой по-голям кокал да захапе.

Бацо нацо с чекмежето искал да го щрака кмето(ама не Софийския)

Няма "Синя София"! Вече има само "Селска София"...

Бонка освен майка му и Пълен Провал никой не я иска.

на фронта са тия

Козяшки

Мой човек, вече 16 години минаха, а модела си остана, кой го брани? Какво беше преди 18 годи, падне сняг и по Лени (цариградско, сори) тапа, сега пак ли е така?