Вили Лилков откри кампанията на "Синя София": Градът може да е западната столица на Източна Европа

"Искаме София да дава сигурност на хората и високо качество на живот, да бъде привлекателна за инвестиции, да развием потенциала на минералните ѝ извори", избори кандидатът на КОД

Обратно в новината

Коментари - Вили Лилков откри кампанията на "Синя София": Градът може да е западната столица на Източна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е, обаче с две малки подробности. Не може, а вече е. И не западната, а западналата. Една нота отгоре, не повече.

Вили тези селяндури няма как да оценят един истински гражданин родом от град Видин! Истинските граждани като видинчани могат да те оценят!

Не съм му почитател и привърженик, но от всички кандидати, Лилков изглежда най - подготвен. Другите "вятър ги вее на бяла кобила".

Да, Ванчето Григорова имам чувство, че ще я избираме за социален министър. Дрънка разни глупости за неравенствата, не разбира същинските проблеми на София. -наличие на септични ями в сума ти квартали на София - Кръстова Вада, Драгалевци, Бенковски, Орландовци...липса на яснота влизат ли околните квартали на София в нея, трябва ли да се градоустройват и да плащат винетки - липса на перспектива за запазване на културните сгради - киното на Цанко Църковски, къщата на Д.Съслов, къщата на Стамболов, къщата на П.Каравелов и пр. -липса на перспектива по отношение на изоставените сгради и на бъдещите строежи -никой не коментира (освен Лилков) нуждата от паркинги. Нито пък - необходимостта да бъде завършена Северната дъга, както и метрото да се свърже с лифта. Григорова прости не ги разбира нещата, не е в час с проблемите.

Старото корумпе поемал 7 ангажимента.И се готви 7 пъти да излъже.Колко години беше съветник?И в колко далавери участва.Чак като му спряха кранчето и го изгониха спря да цица.Ама пусто трудно се отказва от далаверата, доста е сладка.И пак се мъчи да се докопа до кокала.

можеш ли да докажеш, че е участвал в далавери, или само си говориш? А това че е бил 10 г. общински съветник говори добре за него, значи познава проблемите на града.

благодаря лилков, ще гласувам против теб. Западните столици ги свързвам най-вече с мароканци, пакистанци, араби и негри..... не мерси , носи си ги у вас, а не у Нас

кака е Буци.

Западналата столица

Гербар

на престъпност сигурно е имал в предвид столицата на Дивия Запад.

не и трябва алкохолик като Били Билков. От поркане на чист спирт мозъчето му е изсъхнало като стар кестен.

Единствената задача на Лилков е София да продължи да се управлява от ГЕРБ чрез размиване на вота. ГЕРБ искат общинския съвет. На тях кмет не им трябва.

Каква е разликата между избори и изброи, че гледам подзаглавието си седи така вече три часа?

И нито дума за навеси на спирките. Дали ще ги доживеем изобщо?

Синя софия ! Да та знам в мошеника ! Кой гласува за нагаждачи , за пет стотинки работа не са свършили за България !

Ако е столица като циганските гета Лондон или Париж не благодаря...

Столичани осъзнаха, че в Европа София е един провинциален град.

А коя ще е източната столица за източна Европа? А северната столица на Южна Европа коя ще е?

Абе, чичо, ти живееш в миналия век. Каква модерна столица ще правиш?!

!

Кога успяхя да ги набият толкова.

Швейцария на балканите. Не разбраха ли че такива асоциации будят само смях.

Градът може да е САМО западнаЛАта столица на Източна Европа

За да стигне до балотаж на Лили Вилков му трябват на първия тур поне 150 000 гласа. Възрастта на хората които биха гласували за Лили е такава , че те трудно ще уцелят прореза на урната. На всичкото отгоре Вилков не може да разчита на повече от 3-4000 гласа в София. Иначе той не е лош човек, за това му пожелавам силна и непрекъсната струя.

Беше общински съветник?Защо не я направи?

15 години общински съветник, подкрепящ фандъка

Алкохолик!

Ако има предвид София да заприлича на това, в което са се превърнали Париж, Брюксел, Лондон, Берлин - не, благодаря!!!

И в какво са се превърнали? Ти въобще стъпвал ли си в тези градове?

Лондон е ужасен град, като мръднеш от известните и туристическите части на града. Супер мизерия.

че в Брюксе, в кварталите около Парламента са само тсинга- манга бе, иди в Скаарбек, Андерлехт, Етербек и виж какъв им хабитата, единстве Иксел са по малко тарамбуките

Г- н, Лилков! Не е нужно да е “ западна столица”, достатъчно е да е българска столица. И като Ви гледам на всички годинките, до един сте расли и сте станали хора през онова време, ама бързичко се пребоядисахте и пак сте същите наредени на опашката да лапате.

Лилков е за герберастка София, нямаща нищо общо със Синя!

Лилков да иде в Прага, Будапеща, Загреб, Любляна - това са западните столици на Източна Европа. Никога не можем да станем като тях - хем исторически, хем щото мнооого крадете, бе!

Пастирката щеше да прави България ШВЕЙЦАРИЯ на Балканите; Лилков пък ще прави София ЗАПАДНА столица на ИЗТОЧНА Европа. АМАН от ЛОЗУНГИ! ... Лилков щял да проведе РЕШИТЕЛНА БИТКА с КОРУПЦИЯТА. А Ваньо Лостов ще му е ГУРУТО. Ваньо, който РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ за 30 МЛРД. лв., а ВНЕСЕ в ХАЗНАТА 3 МЛРД.

Ама друг път. Иди на кръчма в туристическо място и подлед иди на кръчма при нас. Ни щени ни качество ни отношение. Като нямаш ресторант история и локация с една гола вода колко пък туристи да дойдат? Вода газим жадни ходим.

Толкова години не разбраха че тук не е запад и няма как да бъде. Аман от професори по измислици

Я върти мистрията, че ще ти резна надника!