Зам.-председателят на ПГ на ИТН Виктория Василева обмисля да напусне парламента

Тя обаче няма намерение да бъде седмият отцепник от групата и няма да става независим депутат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гунчева се оказа рубладжийка Тази се прави на много велика на да видим дали няма да остане за заплатки

Умно решение

Организираната престъпна група на Слави и групата за политически диверсии и шантаж се състои от: Чалгозавърът Слави Ямболският хулиган и натурален простак Тошко Грухтящата свиня Балабанов Един дрипльо с мустаци до кръстта( не му помня името) Една изгустирана в говора никаквица-Ива Митева Една разплетена кошница в главата с нос на Канго(не и помня името). Останалите са за пълнеж, скоро ще се усетят и ще бият шута на тази криминална структура.

Ли Руди мандръасал козлодуйската цола Драгойчева.!

Не бързайте толкова господа ренегати. Изчакайте малко да видите, какви ще ги забърка простото още. Може ПП да се сгромоляса след простотиите на цар Киро и вие ренегатчета ще останете на сухо.

Забравете ги тези атеисти с водача им Няма милост написано на гърба му .

То и Гунчева казваше същото, така че докато не се случи не вярвам. Тези продажни депутати почват много да дразнят и си търсят белята.

русофилите освен да набият някоя жена, няма какво друго да направят.

Значи Киро Канадеца напазарува достатъчно депутати и може да направи нов кабинет

Хм, В. Василева напуска НАСТОЯЩИЯ парламент ДНИ ПРЕДИ да се саморазпусне; И вероятно ще я видим като КАНДИДАТ в друга Листа за СЛЕДВАЩИЯ парламент.

Русия на Путин, бивп КГБ агент да бяхме ходили там. Но не искаме. Искаме добър живот като на гнилия Запад и зелена карта за САЩ. Толкова който иска Русия - да заминава, Путин ще го изпрати в Гулаг.

Така и не си намери читав фризьор...

в нашия Парламент е пълно с чужди агенти. На Турция, на Русия. Само ПП и ДБ работят за нас. Били агенти на Вашингтон, според Мутрофонова и тролските писания. Но дали? Ние искаме да живеем по европейски, не искам е да сме част от Русия. Ние!

ПП и ДБ верно работят за вас, джендърите и пенделите.

Бившият председател и Заместничката му, Са една некадърна стока. Да се разкарат! Незабавно! Необходими са нови и чисти хора! За България

Хайде, бе, да видим, и там сигурно чакат разни таксиметрови шофьори да захлебят.

Тук някви тролове в паника, пишат, че ИЛИ ще сме зависими от Русия или ИЗЧЕЗВАМЕ. Абе стига сте давали на хората поводи още по-силно да мразят русофилската мръзна свлоч.

Че дъртата и грозна козлодуйска мистрия ще предаде четата съм го писал многократно ъул в ДИРа.

1.7.2022 - вече България няма! Русия каза, че до 24 часа влизаме във Война, ако не решението на Кирил Петков не бъде отменено!! дори по новините на БНТ го казаха, че Утре Русия закрива Посолството си в София, ако решението на Кирил Петков не е Отменено до 12 часа...

Ще пратят мармотите увиващи шоколади в станиол да ни нападнат ли?

Тишина. Изведнъж, в тишината се чува - чагъррррт, чагърррт, чагърррт....

Аз лично няма да простя това като избирател на Кирил Петков което направи с ИТН.

Киро лъжата е един помияр и действа с помиярски похвати..

А АКО УМРЕ КУРО МУСТАФА ... СЛЪНЦЕТО ЩЕ УЗГРЕЕ ЛИ ИЛИ НЕ ?

Смятайте каква гнус е в ИТН като робовладелска партия - да позная ли - Славчо се изживява като цар и раздава заповеди срещу нищо - то придворните му музиканти и танцьори могат да го търпят, но останалите им идва в повече ...

Кирил Петков е Обявил Война на Русия! Бог да Пази България и нас май ще ни ДеНацифиципа Путин с ХиперЗвукови Ракети!!

Какъв бюджет, какви 5лв.... От доста време седи като наакана, ни гък, ни мък.... Чака Главата да кихне.... Беше им "острие" доскоро.... Вън!

Ракетите и да се свършва тази пародия на държавност.И без това какъв живот в България.Работиш за да се наядеш

Наядеж*

Абе и онази Гунчева щеше да напуска парламента, ама после "сериозно" е размислила. Както казва Вражалецът- Дайте ни паричките, дайте ни ги всичките!

И без тая все едно ……

Чудничко, май с Гунчева Вчера, вече само 1 глас се Губи! Кикорко и Кокорко - Вечно на Власт!!

щото на Вота на НеДоверия паднаха със 123 глада, а от тогава 1 от ИТН, Гунчева от Възраздане и сега и тази бяха купепи, които са точна тези 3 гласа над 123 - Честитя на Кики и Коко!

Четете внимателно новините и пийте гинко билоба щом не може да запомните едни елементарни цифри от днес до утре. Така няма да пишете глупости от типа май това, май онова. Вотът на недоверие мина със 123 гласа За и 116 - против. После се оказа, че Рамадан Аталай от ДПС е гласувал против вместо ЗА. Така че реално гласовете бяха 124 на 115. 1 депутат (Елена Гунчева) не присъстваше, беше в болничен. Кирчо и Кокорчо са пътници. БСП вече се отказа от тях. Така че не 6 гласа ами много повече ще им трябват.

Ква стана тя, шайката ПП с нашите пари си пазарува дупетати за да ни краде още повече. И народа гледа ли гледа....

Перхидролената Кукумявка тръгна да се спасява! Само да не тръгне да подгъзува на Простото Киро и Ококорения гей Асена Василева!!!!