Виктория Нюланд подава оставка и напуска Държавния департамент

Тя беше третият човек в йерархията и си тръгва, след като Байдън не я избра за поста на зам.държавен секретар

Обратно в новината

Коментари - Виктория Нюланд подава оставка и напуска Държавния департамент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ми звучи така: - Махаме човек, който има опит в разпалването на жарта (дипломат в Русия и Украйна преди войната) и слагаме човек с опит в бягането от пожара (дипломат в Авганистан подпомагал изтеглянето от там). Какво друго да ми говори това?

Путинофилистичната сган е изпаднала в дерилиум!

Еврейските плъхове напускат кораба

Основна съорганизаторка на интригата в Украйна. Преди Русия да нападне, нацистите избиха 12-14 000 дца, жени, старци от руски етнос. Етническо прочистване, макар че трудно може да се разграничи уракинец от руснак фактически. То за това и не патриотизъм, а нацизъм беше и е украинският проблем. Та Нюланд беше тази, която раздаваше бонбончета на украиснките дечица и милиончета на украинските нацисти. Това е жена от ада. Мръсното на мръсното. От такива страда всъщност и маеркианският народ, не само руският и украинският, да спомена и европейският, който беше набутан в отдавна организираната от тези хора война. Където теканат американски пари за итрига, значи ще има война, от която ще спечелят негласно управляващите в САЩ - най-вече чрез пране на пари с оръжие, изземване на суровини или набутване на изгодни за САЩ и неизгодни за местните сделки. Получаваме ли американски неекологичен шистов газ на тройна цена? Получаваме ли Ф16 за милиарди без да са нужните ни самолети, а отхвърлихме ли офертата на Швеция, тройно по-евтина, с подходящи за нас самолети и при това с отваряне на 10 000 работни места за резервни части? Да не забравме, че Нюман и Байдън казаха месец по-рано, че могат да взривят Северенм поток и го направиха - най-голямата екологична криза в историята на цивилизацията ни!!!!!!!!!! Най-мръсното на мръсното. Изобщо е крайно време ЕС да си върне суверенитета и европейските ценности. Ако някой ми каже, че 500 0000 0000 души ЕС с развити технологии не може да си пази сигурността сам, а трябва някой да го пази, ще му се изплюя в лицето - това е предател. ЕС може и трябва да бъде суверенен, както и България в него. Време е да чистим ценности, за да стигнем отново до европейските! Иначе педерастия, наркомания и еврейски войни до крайно обедняване. Алтррнативата е пределно ясна.

истинска мухлясала пача

а Урсула фон лайняна кога?

Шапки долу пред невероятният политик Виктория Нюланд!Де да бяха и в България като нея?След като разберат какво са натворили,да си подадат оставката и да идат на терен и да разриват лайната които са изсрали!Та Нюланд отива в Украйна и ще раздава гурабийки както в 2014г в центъра на Киев,но сега в окопите на онези украйски бойци които са бащи на тези,които и повярваха в Киев :(((

Дълго няма да кара много скро близките и ще и ядат булгура с прусурката за Бог да прости

-Има нещо гнило в Дания:)))Нещо в САЩ много ключови играчи почнаха да напускат кораба,да няма някаква пробойна???От юношеските романи за пирати,знам че плъховете първи напускат потъващ кораб!:)))

Явно се преосмисля Украйна. Май нещо не съвсем предвидено става там последните седмици.

Я да видим госпожа "Фак Юръп" ! Тя еврейката с руски произход, председанелката на държавния департамент на САЩ каза на всеослушание "Фак Юръп" и Европа си замълча като напикано мушкато и нищо по медии, нито коментар нито дума, щом евреин го е казал не се апострофира, все едно да спориш с дявола.

Такива сме си ние евро-вождовете – кой гей, кой геронтофил, кой още по сбъркан! Такава е модата, диктувана от кравария, а ние сме мооодерни!

отдавна е забравило, че се е родило жена... И какви са основните и най-ценени качества на жената...

Уууу, тая ква е гнусна и ... Боже, Дир, предупреждавайте ни. За малко да ослепея, като я видях. Ще ходя да ми баят против уроки сега

Погледни митрофанова и ще ти мине. :))))

Лапай го,куросмук !

МОИТЕ УСПЕХИ НА В УКРАИНСКИТЕ ГРОБИЩА

Аман от евреи! Има евреи - има проблеми! Всички дето забъркват бъркочите - евреи! Блимкен - потомствен руски евреин! Нуланд - потомствена руска еврейка! Зеленски - руски евреин! В т.н."израел" - половината руски евреи! Стига!

когато човек гледа това изродно нещо и започва да се замисля, дали не са прави онез, отдали се на третия си полов орган. но крилатата фраза: "фък дъ еу" доби и съвсем реални не само очертания но и обилен пълнеж. в днешни времена, колкото си по-дебилен и злобен, толкова по-високо те издигат "филантропите" със сбърканата жилка породена от хилядолетния инцест на едно общество, което е достигнало пълния си мозъчен разпад. нула-нд. нула си беше - нула си остана. поне курабийките ѝ да ги беше пекла сама, ама и ѝ те беа наготово опечени. никой не се интересува от украина, а от залозите на юдеите влети в тея земи. голяма грешка, джанъм. го-ля-ма! нуланд - имаш поздрави от чехкинята - с брадата. хахаааа... зиг доларес хайл доларес! и тук-таме джендерали, като лузъра петреус! ......... Бог с нас

ВЪН ОТ ЕС И НАТО!!!!

Оставката е хубаво нещо. Хайде сега бързо отивай на среща с Кисинджър! Той е помолил бай Гън (памперса) да те заведе. (нали знаеш, че редовно си говорят двамата) За „транспорта“ изобщо не се притеснявай! - ГРУ го осигурява с удоволствие и то безплатно (нали научи за „еднопосочния безплатен билет“ на онова „наше момче“, което кацна с въртолетчето си в украина, застреля двамата си колеги и се покри в Испания)

да вземат и Нанси Пелоси за „каре“ (случайно да не си помислихте, че става дума за белот)

Майната и на Виктория Нюланд !

курабийка или пакост? Велика дипломация!

госпожата се изнесе,остана само ФъцкТхеЕУ:)))))

Новият дипломат беше вече веднъж успешно изгонен от Афганистан, следва да бъде изгонен от Украйна и Европа

Не се тревожи бабе,....ГРУ ще те намери

тази пача скоро ще гушне букета..я ще се удави докато кара водни ски, я ще и падне саксия на главата докато си върви по улицата..

Влашката циганка да се утилизира !!!!!

Фак Ю..на баба Вики ! Вече е, на "Много Километри" и не си сменя "Маслото"...Изфъщяла лимонада !!;)

Американският политически анализатор Гарланд Никсън : САЩ ще унищожат всеки по пътя си, който застраши световното им господство. Русия е само началото. Всичко това се случва по две причини. Експерт от САЩ: Автори на конфликта в Украйна са фашисти от Източна Европа, които са на власт в САЩ Първо, те смятат Русия за по-слабия партньор на Китай, което е грешка. И второ, администрацията на САЩ е пълна с луди хора, които просто са расисти и мразят Русия. Искам да кажа, ако погледнете Виктория Нюланд, тези хора, техните истории, техния произход, те идват от източноевропейските страни с техните проклети фашисти, идват от страни, в чиято история има фашизъм, от страни с истински шибан фашизъм. Те ненавиждат Русия като историческа расова общност. Те започнаха с Русия, защото ненавиждат Русия повече от всичко. Те казват, че започват с Русия, защото трябва да си проправят път към Китай.

Шило

Тръгва си сърдита. Да не гласува за Тръмп, ей?

Тази леля е неотразима конКУРенция на др. Митрофанова. Нали?

Иванчо, от час ли пишеш тука?

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

забравихте да споменете, че наш Чехлю се завтече по стълбището на Президентството и изключително щастлиФ се хвърли в обятията на госпожата на плочките пред гвардейците около шадравана Така Президентът на РБ посрещна чужда делегация от щатски чиновници

Тази еврейска свиня ли беше казала ФАК ЕУ ?

Да бъде съдена веднага за престъпления срещу човечеството. А ЕС има и специален повод да го направи.

Сорос не дава ...

Джендъри, ривети ли пак ве изроди мръсни хахахах

Върху съвестта на тази жена половин милион славяни лежат в гробищата на Украйна

Славянини или не - всички азовци са за екарисажа

Руснаците не са славяни. А украинските жертви са малко над 30000 и ги уби дребното животно от бункера в Москва.

Брате Славянино,защо наричаш В.Путин джудже?Зеленски не е ли също джудже?

Тази информация от "Отворено общество" ли ти я изпратиха или ти си фантазираш ???

Не фантазира! А импровизира! И иновира! Това са въшебни думички в евроатлантизма. Носят бонус точки!

Ти трябва да си маке. Само те си вярват на подобни глупости.

направо в затвора трябва да отива

Сатанаил я чака ...

Изоставена свиня!

Крайно време беше тази гранясала пача, да бъде изритана, защото е една от подстрекателките на войната в украина! Явно курабиите, които тя раздаваше на Майдана не помогнаха много на укрофашистите! (за сметка на това бяха най-скъпите курабии в света, защото и до сега обикновените украинци ги изплащат с кръвта си)

Явно краварите са решили да приключат с „неучастието“ си във войната в украина.(и със самата украина в този и вид)

Отвратителна кучка,трябваше да е отдавна в затвора. Трябва да й се търси отговорност за това,което сътвори в Украината.

Ний няами държавен департамент и "сралско" семейство. Ама СМРАД ДРИС Кенеф на ПОСОЛСТВОТО си ги има.

Може да стане и тя съветник на денковците.

Е те тогава ще станем по зле и от Украйна :))))

Да ебем тоя противен грозен изрод !

Мисля, че си се заблудил в определенията. Като ебеш жена ти, наказваш ли я???Все пак не забравяй, че и тя те ебе и така си правите кефа. Та предлагаш на тази змия да и правим кеф ли???Дето може да има зъби и отдолу, отделно че сигурно е отровна отвътре??? Объркал си се, а като гледам и други 70-80 човека от привидно мъжки пол са се объркали като тебе. Жалки сте такива ''мъжкари-юнаци'' дето се мислят за голямата работа, а сте бетер жени. Тази заслужава само обесване, защото примката не се изхабавя като куршума и може да се ползва пак.

YCBM

Противна свинска мутра, на тая пред муцуната и най-добре ще стои заредена двуцевка.

Освен тая трябва да бъде търсена отговорност и на главния филантроп дженъдролог Сорос за цялостно творчество като се почне от войната в Украйна и да отговаря още за милионите жертви от ковид!

Имаш предвид мизантроп....

Заради тази гадина измряха близо милион украински и руски руснаци. Между другото тази е същата, която беше записана как псува ЕС.

Ами нали това беше целта бе умник

Целта ма наглосаксите беше да срутят Русия и да завземат ресурсите и преди да смажат Китай по пътя към новото си световно господство, както през колониалните времена когато най силна е била Великобритания. Но ти си твърде ограничен да схванеш плана им, който е в действие от 2007г

Тая свиня! Крайно време й беше

Тази е страшно зло.

Щом слагат спец по изтеглянето ... ,Зеленски все пак да си поръча транспорт

На кой колесник ще бъде обесен :)))))))))

тия "разследвания" са дефакто замитане на фактите преди да дойде бай Дончо, те за Хънтър и Джо имат тонове доказателства че нищо не правят какво остава сега за Цру и пентагона които изливат милиарди за дестабилизиране на чужди държави под крилото на демократското правителство.Когато дойде "демокрацията" 90-та първо и най-първо беше да разпуснем армията си, после да сложат военна база, за което Клинтън Бил дойде на крака у нас, и вече лесно - никой не може да сложи правителство по избор на народа, а са сложили следват други методи с тая военна база и без армия къде ще идеш да не слушаш.

Отърва се света от едно зло ...

Да не я мислим, ще отвори фирма за производство и търговия с бисквитки към някой от големите производители на оръжия.

и тая стана дебела