Виктор Орбан: Време е Европа да прати Джордж Сорос у дома в Америка

Спекулантът лее крокодилски сълзи и макар че това няма да върне парите, които е откраднал от милиони хора, дава някакво удовлетворение, заяви унгарският премиер

Обратно в новината

Коментари - Виктор Орбан: Време е Европа да прати Джордж Сорос у дома в Америка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като нарича Сорос крадец и Орбан се представя като спасител на хората, да каже колко данък събира от всеки работещ в Унгария, над 50%. Добронамерен диктатор.

Сорос е на светлини години пред този куха глава Орбан.

Типичен популист, думите му нямат никаква връзка, само обиди и гръмки думи.

Козяшкият нацистки рептил ДЖОРЖ СОРОС и червеите, марионетки му в ЕС подлежат на социална евтаназия.

Пълно разочарование. Аз си мислех, че Сорос е предал богу дух, а се оказа жив... Крайно време е всевишния да си го прибере та света да мирне. Въпросът е какво ще правят българските соросоиди които са на хранилка.

НИКОЙ НЕПРИБРАН НЕ Е ОСТАНАЛ. А ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПРИБРАН В НАЙ-ДЪЛБОКАТА ПРЕИЗПОДНЯ! ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!

2020-12-16 06:56:08 Gia (нерегистриран) Цялата пасмина европейски "националисти" са путлерови агенти и национални предатели, имащи за цел да разпаднат ЕС. Трябва да си пълен КРЕТЕН, който живее под камък, че да не си наясно с това. ЕС е някаква свещена крава или какво? И не може да се разпадне? Ще се разпадне и то още как, най-много да просъществува десетилетие-две, но и толкова му са много като гледам.

АГЕНТИ СА НАЦИОНАЛИСТИТЕ, КОГА ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО ЧИЙ ПРОЕКТ Е ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ?! ИЛИ НЕ ТИ Е ПО СИЛИТЕ?!

Орбан и Сорос бяха приятели на времето. Какво ги раздели, вероятно жена, та сега Орбан сипе огън и жупел срещу приятеля от миналото. Ама много си е повярвал Орбан, ако попитате агент Николай по-голям политик от него няма в ЕС, а от Унгария по-цветуща държава няма, щом дъщеря му се е омъжила там. И как няма да му приглася на Орбан тогава, както приглася и на Бриджит Бардо у нас.

БРАВООООООО НА ОРБАН, ПРЕСТЪПНИКЪТ РЕПТИЛ, ОТРОВНОТО БЕЗГРЪБНАЧНО ВЛЕЧУГО, НАЦИСТА СОРОРС (НЕПОЩАДИЛ ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ БРАТЯ И СЕСТРИ КОИТО Е ИЗПРАТИЛ В КОНЦЛАГЕРИИ НА СИГУРНА СМЪРТ) И ГНУСНИТЕ МУ ОПИТИ ЗА ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА ЕВРОПА БЯХА РАЗКРИТИ ПЪРВО УНГАРЦИТЕ ГО ИЗГОНИХА ОТ РОДИНАТА МУ ВРЕМЕ Е ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ПОСЛЕДВАТ ПРИМЕРА НА УНГАРИЯ И ВЪННННННН ОТ ЕС. БАЙ ДЪ УЕЙ," МАЙОРА" , "КОПЕЙКИН", "ГОРД РУСНАК", "ВАТТА РАЧЕВА" А БЕ МНОГОНИКОВАТА ПРОСТИТУТКА РОШАНА ХОЛАНДСКАТА РАЗПОРЕТИНА Е БРЕМЕННА ОТ ДЕДА СИ СОРОС И ОЧАКВА ТРИЗНАЦИ ТРИ РОГАТИ РЕПТИЛОДЖЕНДЪРЧЕТА СЪС КОПИТЦА.

Унгарците са късметлии. Политиците като Орбан вече трудно се срещат по света. И затова стандарта им на живот е по - добър.

Да, трудно се срещат политици, които гласуват срещу гей двойките, докато залавят съпартийците им на гей оргии с наркотици в чантата. Партията на Орбан наистина со уникални.

Орбан наистина ли си вярва, че един 90-годишен дядка има толкова голямо влияние?

В момента повечето НПО-та в България се финансират от Сорос. Те прокарват политики и са обвързани със всякакви социални услуги. Кой мислиш прокара закона, за да могат да се отнемат деца от семействата им и да се дават н гей двойки за отглеждане? Орбан точно това кранче затвори с последния закон.

И какво са направили НПО-тата, освен добро?

ЧЕ ЗАБЛУЖДАВАШ НЯКОГО С ПАСКВИЛИТЕ СИ?! ЧЕ ТУКА ПИШАТ ГЛАМАВИ ХОРА, КОИТО СЕ ВЛИЯЯТ ОТ МНЕНИЕТО ТИ?

Няма как да се възхити човек от политици като Орбав,"""Сорос лее крокодилски сълзи и макар че това няма да върне парите, които спекулантът е откраднал от милиони хора, семейства и фирми, това дава някакво скромно удовлетворение",""" Дали такова изказване може български пишман политик.У нас вилнее едно противобългарско НПО, наречено БХК,което са радва на благосклонното внимание на домораслите ни политици и техните издънки под формата на калинки и други инсекти

То се разбра, че едно се говори, а друго се заработва с дупето...Сорос е плашило което дори не знаем дали съществува... Както и да е, по добре джендъри, отколкото патреотари

Говориш за себе си, нали? Щото вие , соросоидните, направихте всичко възможно патриот да звучи зле.

Сорос е унгарец, фашизоидна свиньо! Продължавай да квичиш, шопар мръсен, американската фашизоидна свиня Тръмп вече беше изхвърлена от поста си като мръсен парцал, защото достатъчна част от народа му осъзна какъв некомпетентен, нарцистичен демагог е, рано или късно и твоя народ ще разбере същото за теб. Цялата фашизоидна шайка разбойници се показахте какво представлявате по време на тази пандемия - ти, оранжевия клоун, британският му имитатор, онзи демон в Бразилия, всичките ще бъдете разкарани рано или късно. Ако човечеството има малко повече късмет, ще повлечете главните сатани в Русия и Китай след себе си.

И ще си докарате кого, Антихриста. Ама с него ще изкарате 3 години и половина, след това ще се пържите като чевермета заедно с вашия господар Луцифер. Явно това ви е мечтата, дерзайте, Бог е добър и ще ви се получи.

Този боклук Сорос нали направи около 18млрд на затворено общество (която си е негова) и запази 1млрд за себе си. Още ли се меси по света този еврейски боклук? Заради него се случи "Виденовата зима", защото Жан Виденов му отказа среща на този примат. До ден днешен Жан Виденов си остава единственият политик отказал среща на този маймуняк.

Май Орбан още не може да преглътне че някой с пари е купил унгарската икономика и не я е оставил на комсомолците от Будапеща да я разграбват.

Орбан национализира голяма част от икономиката. По-точно изкупи ЕРП-тата, железницата и какво ли още не. Теглиха заем, който си го погасяват. Не са богати, но живеят доста по-добре от нас.

Нали такива като този евреин измислиха ковидс за да ни контролират . Такива трябва или да не са живи или до живот в затвора .

Смажи го тоя Сорос !

Международният престъпник Джордж Сорос трябва да бъде осъден на смърт чрез ритуално източване на кръвта !!!!

Хванаха ни евродепутата гол с още 25 мъже. Какво можем да направим? Освен да крякаме че Сорос е виновен, пък дано забравят хората.

Написал си такава глупост,че и за опорка не става...

Хич не е глупост.

Сорос не е имал особен избор след спекулата с лирата като направи за една нощ 2 милиарда. Или става пишман спонсор или затвор и той не влезе в затвора...

Затвор защо? Сигурно си е платил данъците на тези 2 милиарда.

Тази съсухрена от алчност и злоба и ненавист към Европа мумия Шорош е крайно време да потегли към един "по тобър свят" и да освободи този от гнусното си присъствие. Тогава и готованковците, тунеядците и педерасти от БХК като останат извън хранилката ще им се наложи да се сблъскат със действителноста извън луксозните им офиси. Ще им се наложи да бачкат и да се пазят от любимите си мангали които със такава ярост защитават срещу българския данъкоплатец. ВРЕМЕ МУ Е НА ШОРОШ, КРАЙНО ВРЕМЕ МУ Е ДА НИ НАПУСНЕ. НА 90 ГОДИТИ Е И ОЩЕ БЪЛВА ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ ЕВРОПЕЙЦИТЕ. ЗА НЕГО Е ПРИГОТВЕН СПЕЦИАЛЕН КАЗАН ВЪВ АДА ПЪЛЕН СЪС ВРЕЛИ ЦИГАНСКИ ЛАЙНА.

Дали Сорос още може да намери Европа на картата? 90 годишен е, сигурно се изпуска вече. Ама служи за дежурната бърсалка. Всеки се оправдава с него.

+++++

Орбан съвсем изперка. Време е той да си ходи в Москва

Какво общо има Москва,бе соросоид гнусен? И ,защо Виктор Орбан да ходи там ? Защото ти получаваш грантове и ще умреш от глад,ако спрат ?

Цялата пасмина европейски "националисти" са путлерови агенти и национални предатели, имащи за цел да разпаднат ЕС. Трябва да си пълен КРЕТЕН, който живее под камък, че да не си наясно с това.

друг от Сащ ще пратят да наглежда колониите, и може и по-зъл даже да е

Време е не само Сорос а и краварите да отидат по дяволите и да оставят свободния свят на мира.

Та да дойдете вие руснаците ли?

Мечтата на всеки израелец е да живее в сащ

2020-12-15 20:44:26 Хмм (нерегистриран) САЩ и Байдън са Сорос.

Браво г-н Орбан! Трябват повече политици като Вас!!!

Знаем ги политиците на Орбан какви партита с 25 мъже правят.

МАЛИИИ ТУК Е ПЪЛНО С ТИТАНИ НА МИСЪЛТА . НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЗАД ЧИЧО СОРОС СТОЯТ ДРУГИ ХОРА ...... НАРИЧАТ ГИ ИЛЮМИНАТИ И БИДЕЛБЕРГ . АКО ЧИЧО ДОНЧО БЕШЕ НАИСТИНА МЪЖКАР ЩЕШЕ ДА ЗАТВОРИ ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ . И ДА ПРАТИ В ПАНДЕЛАТА ИЗРОДИТЕ . МАЙ НИЩО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ . НАМЕРЕТЕ В МРЕЖАТА "ЗЕЙДЕЛИСТ " ПЪК МОЖЕ И ДА ВДЕНЕТЕ НЕЩО .

Че той чичо ти Дончо от кои е бе просветен умнико??? Кой от всичките им президенти не е от тях??

Щом има глупаци да му вярват, що да не ги приказва тия неща? Може пък да остане още няколко години на власт. В България, ако се появи партия срещу ваксините, 5г кулите и изгорелите газове от самолетите, ще спечели болшинство в парламента.

ОРБАН е еврейн, Орбан - на иврит Сина на Илюмината ОР - на иврит Проблясък, Илюминация БАН - на иврит Малко момче,синче на... ОРБАН завършва Пемброук колидж Оксфорд Великобритания през 1998год с пари на Фондация "Отворено Общество" на СОРОС Храни куче да та лае

Някои хора се развиват и поумняват, други са праволинейни като комунист- фанатик.

Контролирай,разделяй и владей!Тези принципи никога не умират и винаги дават резултат.Но се оказа,че хората не винаги са стадо! Браво на Европейският Съюз!!!

НЕ НА ЕС! НЯКОЛКО КАТО ОРБАН СПАСЯВАТ ТОЗИ ПРОГНИЛ СЪЮЗ ОТ ТОВА СЪВСЕМ ДА СЕ САТАНИЗИРА!

най добре е да се венчаят с Путин- лика прилика са си..ха.ха.ха уж врагове били..

Глупи, Орбан е русофоб. А и не знаем една десета от нещата зад кадър, които той знае. Така че хайде диванния спец да не му дава акъл!

ако сорос си иде, къде да си иде, като в унгария си е в къщи, щото е унгарец, та сорос ако си иде, кой ще е виновен на орбан за неудачите му?

Шорош е унгарец колкото вие с Монката Паси сте българи.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ей, ако някой популист им каже на замбитата, че са победили и ще му повярват. Нищо, че ходят голи и боси. :))) Те унгариците и поляците празнуваха, че няма да има проверка за върховенство на закона, но се оказа, че ще започне малко по-късно, а че няма да има. Нищо де, те някой хора още вряват, че Тръмп ще направи още 4 години. :)))

Орбан е прав, но в САЩ победиха хората на Сорос и идеите на Сорос. така че сега Сорос ще налага либералните идеи още по-силно, отколкото беше досега, когато Тръмп го гонеше като враг!

САЩ и Байдън са Сорос.

Шило

Браво, Орбан! Вън Сорос от Европа!

а шаломов?

Да ти ЕПМ!

абе то и руснаците вън от Европа...

педерашките вън

Тази съсухрена от алчност и злоба мумия Шорош е крайно време да потегли към един "по тобър свят" и да освободи този от гнусното си присъствие. Тогава и готованковците, тунеядците и педерасти от БХК като останат извън хранилката ще им се наложи да се сблъскат със действителноста извън луксозните им офиси. Ще им се наложи да бачкат и да се пазят от любимите си мангали които със такава ярост защитават срещу българския данъкоплатец. ВРЕМЕ МУ Е НА ШОРОШ, КРАЙНО ВРЕМЕ МУ Е ДА НИ НАПУСНЕ. НА 90 ГОДИТИ Е И ОЩЕ БЪЛВА ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ ЕВРОПЕЙЦИТЕ.

Тоя нали щеше да напуска ЕС, чакам от толкова време, той пък ся щял да стои още, щото му харесало.

орбанчо е ненормален и нещо има комплекс от великия Сорос

Изпълзяха червеите на Сорос да го защитават. Който дявола обича, на него прилича

Какво му е великото на Сорос,бе недоклатен? Че ти дава 10 цента на глупост,която повръщаш във форума?

Време е да си плати .....

Съжаление, има синове и сума ти негови хора, които ще продължават пъкления план..

Хе, че ако трябва Дьорд Шорош да си ходи у дома, трябва да се върне в Унгария, където е роден !

ОТ ТАМ Е ДОЩЪЛ И ТАМ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ! ЗАВИНАГИ!

Евреина си остава евреин-няма никакво значение къде е роден!

Съвсем точно и вярно! При това има смелостта да го изрече публично. Кога Борисов ще направи такова изказване? Никога! Точно в това се състои разликата между Унгария и България. Те са независими, а ние сме жалък американски слугинаж!

Освен амеркиански слугинаж, сме и кенефът на Юропа

То едното върви с другото.

А депутатите от партията му - в Европа да си правят гей оргии с дрога. На държавна издръжка.

На всеки провален диктатор, без Боко сикаджията, соромороса му е крив.

На крив премиер - сороса му пречи Маджарска поговорка.

mind controlled to prop the stocks up. Most of them at the center of CEE corruption. The brain , the Janissary of EU/Soros empire. Similar to Turkey empire taking christian kids to educate them and return them as most severe rulers in their countries. agnus dayton usa top 5 banks top managers fed , ecb governors usa , germany , france , uk , italy governments top 1% lawrence summers ben bernanke oliver blanchard cristina romer paul romer rosen rozenov imf stoevski ecb mariela nenova bnb statty stattev bnb tsvetan tsalinsky ec andrei vassilev bnb kalin hristov bnb hristo valev ceu ijan trapeznikova ceu reimo juks ceu anton badev fed mihai copachu ceu karagyozova ceu vladimir yankov fed nikolay angelov ceu roman horvath ceu cosmin ilut ceu bolash ceu gabor kotlay ceu other ceu economics alumni and department ivan tzerovsky ebrd dinko dimitrov unss

150+

неговият дом е пъкъла!

От партията на орбан много са против Истанбулската конвенция ама участват в гей оргии иначе :D :D : D

Учи българска граматика, защитнико на гейството!

Айде и този загуби връзка с реалността. Тази пандемия си е сериозна рабита..

Es! Веднага!