17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При положение, че се оказва, че след първа следва втора, след това трета и т.н. N дози тея унгарци ще видят зор да се боцкат с една и съща. Ако някой прочете ще види, че Китай изнася повече ваксини отколкото се поставят в Китай. Същото е и със Спутник. Това с ваксините освен бизнес е и политическо влияние. А САЩ ползват Израел за опитно зайче за ефектите от ваксината им. За Астра Зенека няма да говорим. Тя се експериментира директно без проучване.

Ердоган и той май предпочете Китайската. Колко ли са получили за тази репламка...

Важно е че не е западна. Показа пак на всяка скаоан държава в ЕС че всеки трябва да се спасава сам!

от нищо както тук! Пак сме на последно място.... А народа се юрна,търси връзки,дава мило и драго за ваксинката....Ама няма!

Абсолютно последни. И като договорени ваксини и като поставени бройки и като завършени. За сведение на шарани те дето гледат Боко как ваксинира наред към 21.02. само 35 000 българи са приключили ваксинацията с втора доза. Който не вярва да провери инфото на сайта на ЕС.

Руснаците са произвели под 2 милиона дози от калпавата си ваксина. Не им стигат и за собствените орки, ама пращат там някой друг пакет на облъчваните от съветска пропаганда катили, да се радват. При роснака всичко е "ще". Ще произвеждали ваксина в Австрия кога - не се знае, що - щото ватенките няма къде да забъркат бъркоча. Да бичиш дозички в лабораторни колби е едно, да правиш промишлени количества е друго.

И тука следва логичния въпрос .Защо Орбан се ваксинира с китайска , а не с руска ваксина ? Защото руската ваксина я има, колкото да няма ? Защото й нямат доверие ? Защото е много скъпа ? Най-вероятно руснаците не могат да произведат количества , както при военната техника , произведат две-три нови ракети , ама за повече нямат средства .Явно не могат да осигурят повече ваксини .Та тогава с какво искат да се ваксинират нашите Нинова и изкуфели путинофили ? Като няма .

Същият въпрос може да зададеш и като смениш ,,руската,, с ,,английската,, , ,,американо-германската,, или ,,американската,, Същият отговор ли ще дадеш?

Сега да го следят внимателно със здравето и акъла, защото първият страничен ефект е, че може ей така изведнъж да проговори на "мандарин" и да му се опнат очите! Бе като го гледам, нещо прежълтял ми се вижда, ама нейсе...

тоя заби кожен нож низко под гръбчето на путин!

Поради липса на севернокорейска.

Наш Радеф ше се боцне ритуално с руската ваксина на Шипка

Защо Виктор Орбан се ваксинира с китайската ваксина , въпреки че в Унгария има доставена и руска ваксина ?

по молба на Нинова, дозата руска вкасина която му се полага е запазена за нинова, ама нинова не гори от желание да си е ползва

Китйаците сключиха сделка за 200 милиона вкасини от астра Зенка, ние пък искаме китйакса щото Унгария имала 300-500 хиляди вкасинирани и от тях не се знае колко с китайска.....логика на Ниновист, и Мангърист,

До сега нито един лидер на държава не се е ваксинирал със Спутник, нито Орбан, нито Путин, нито Вукович, нито Радев, нито Нинова, иначе всички са за руската ваксина

хубаво де що минус, кажете кой ? и кога Нинова ще се ваксинира с руска вкасина специлано да и осигурят една доза

Да се ваксинираш в “ваксина” на заразителите, бахахххаха! Това не е ваксина бе, Орган! Това е противоотрова! Глупак!

Вирусът е американски, не китайски. Проверете си информацията.

Верно?

Нормалните и умни хора ще предпочетат класическата китайска ваксина. Ако нашите тъпи ръководители - държавни мислят за сигурността и здравето на народа си ще направят необходимото и в България да има възможност да се ваксинираш с китайската.

ами то ние така си разбихме държавата все избирахме чуждото, докато не остана българско, сега поне има европеиско, но простия българин ще избере чуждото, а имено не европеиското.

Някой знае ли нашият тулуп и шайката му с коя ще се ваксинират и кога. Само питам.

Толупът Радев, За сега не е решил с какво и кога ще се ваксинира. Мунчо не обелва и дума за това. Може би на 3 март ще го обявяви официално?

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

Нали нещо за спутника беше?

На Орбан му вярвам, нищо. че е в ЕНП. Знае интереса на страната си, знае си и своя. Няма конфликти на интереси. Блазя им на Унгарците. И при соца бяха добре и сега са си ОК.

Трябва да си тотално изтрещял да вярваш на политик. На колко си години?

Не си добре, старче. Ваксинира ли се?

Е като са добре защо имат 15 000 отлетяли от Ковид. И ако си мислят, че с китайската ще спрат този процес се лъжат.

И защо не се ваксинира с руската?! Нали даже се канеше да я произвежда?! Или и той разбра, че е гОла вОда тоя спутник...

Това, че и на поробители не случихме е доказано, но защо никога не случваме и на политици с топки?

Ти, на нашите айдуци, политици ли им викаш?!

Аз ако съм на пУтин ще му се обидя :))))

ма що китайската бе?? нали щеше да е спутничката на путя??

Явно Орбан и гейдружинката му не са се намразили достатъпно за да се ваксинират с руска ваксина. Спутник има само за унгарски цигани.

Китайските ваксини са доказано най безопасните. Поднебесната отново показа разум като избра доказаната с десетилетия технология за масово ваксиниране. Простолюдието управляващо капиталистическите кочини е готово на всичко за няколко долара повече.

безопасна е! като дестилираната вода! и също толкова ефективна!

Приказките за ефективност, са приказки от пазара. Изобщо не ми ги пробутвай.

китайската ваксина е на прост принцип...вкарва се умъртвен вирус...така се мобилизира имунната система...Тя е най-малко опасната...На този принцип са ваксините, които се бият на децата ни-дифтеткок...дифтерит, тетанус, коклюш напр. Тя се приема с най-голямо доретие от хората поради продължителното й използване... Но-ние едва ли ще я видим...

Затова викаш сега Поднебесната разработва две РНК ваксини, щото доказаната технология е цъфнала и вързала...

Тези ваксини са да износ най вероятно. Хахахаха Иначе, и двете им ваксини са с деактивиран вирус. Виж, Поднебесната редактираха генома на близнаци, които не могат да се радболеят от СПИН и позволиха на ХИВ позитивни родители да имат деца по този начин. Китайците са хората с най голям импакт в биотехнологиите последните години. Само не ми обяснявай как изостават от великите американци в РНК ваксините.

Както винаги Орбан гледа интереса на държавта си не на някакви отрепки

Червеното мекотело орбан се ИЗГАВРИ БРУТАЛНО с ботоксовият лузър от кремль! Вече за нищо не го бръснат дребосъка-провал! БУХАХАХАХАХАХАХА трола шильо полуде от злоба и безсилие!

Излиза, че власта ни лъжат, че в ЕС не може да се използва ваксина, неодобрена от европйските здравни власти. Мутренски им работи!

Не само Орбан не избра да се ваксинира с руска ваксина, дори и Путин не смее да се ваксинира! Видяхме доста световни лидери да се ваксинират със западни ваксини! Не сме видели нито един да се ваксинира с руската! Не се правете, че не разбирате ситуацията! Може да сте тъпи русофили, но никой не е чак толкова тъп!

Schilo

тази е изключително западна...Дааа

Ти си изключително глупав човек! :) :) :) Научи се поне да разбираш текст, после пиши!

Schilo

Не знам, кой е по-глупав. Така ли не разбра най-важното? А то е, че имат ваксини имат и избор! Ама у теб откъде акъл?

Шило тъпо, много световни лидери се ваксинираха с западни ваксини, НИТО ЕДИН НЕ СЕ ВАКСИНИРА С РУСКАТА! Никоъде не съм оспорил факта, че в Унгария има избор, да се ваксинираш с руската ваксина! Но е факт, че ОРНБАН НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ С РУСКАТА! НЕ Е НАПРАВИЛ ТОЗИ ИЗБОР! Малоумник!

Schilo

Ами не помисли ли, че тепърва почват с китайската и трябва да има доверие и в нея? Тиквата, с ква се ваксинира? Христо Иванов? Май и двамата бягат като дявола от тнамяна от наличните в България?

Schilo

Меркел, ваксинира ли се? Макрон? Май, не?!

Schilo

а по отношение на руската, положително мнение дадоха и американските специалисти. Сал ти не си разбар!

Що така не е харесал Астра Зенека? Страх го е да не плъзне ръжда по веждите ли? ////////// шильо, що така не е харесал сАвеЦката ветеринарная ваксина е, тролчик! БУХАХАХАХАХАХАХА путКин рече, че била най-добрата! ХАХАХАХАХА

Schilo

и така не отговори на въпроса- защо не е искал американска или английска?

БУХАХАХАХАХАХА Дори руската подлога орбан се изхрачи в лицето на путКин и троловете му! ХАХАХАХАХАХА

Schilo

Що така не е харесал Астра Зенека? Страх го е да не плъзне ръжда по веждите ли?

Защо не с руската?!?!?!? Тук руските агенти ни заляха със сълзи по руската ваксина, а Орбан я пренебрегва толков лесно... Да не е чул нещо???

Schilo

като чета, не е и американска или англиаска. що така?

Въпросът е, че може да избира. В Сърбия избират от две американски, една руска и една китайска ваксина. Ти какво избираш? "Астра Зенека" от "Астра Зенека" ли? Ако имах възможност бих избрал "Спутник-V", защото това е най качествения продукт създаден към момента!

Ако беше с руската, щяха да го обвинят, че е путинист! Орбан знае какво прави.

Руска само за цигани в Унггария.

Данните, анализирани от „Гардиън”, въпреки забавянето в докладването от държавите-членки, подчертават някои привличащи вниманието несъответствия между количеството ваксина на AstraZeneca, налично в държавите-членки, и нейното прилагане на населението. Белгия е получила 201 600 дози AstraZeneca и е използвала едва 9 832 (4%), според ECDC. България е получила 117 600 дози и е приложила 2035 (1,73%), докато Германия е получила 1 452 000 дози и е употребила 189 206 (13%).

Сега какво продзинпинско мекере ще стане..... С дръпнати очи и жълт отенък , от дестилираната водичка с картинка на китайски...

Гарнация е по-добра китайската от боклука на АстраЗенека

Даааа ..и ладюхите бяха по-добри от мерцедесите ,нали ?

китайска гаранция ,

Европейският съюз даде страшно много пари на този олигофрен от снимката, а той непрекъснато им подлива вода....НЯМАМ ДУМИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРАТ ВСИЧКИ ПАРИ НА ТОЗИ НАРОД, КОЙТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВИ СА МУ КОРЕНИТЕ.

Що да е олигофрен , щото не е безгасна послушна буква ли ? Ако на маджарите корените не са ясни , то тогава на кой са ясни бе палякар

Schilo

С маджарите даже сме и братовчеди. Далечни, ама все пак.

240 милиона вече са получили поне 1 доза от някаква ваксина против КОВИД-19. В България процеса тече бавно и най-вероятно никога няма да се ваксинират достатъчен брой хора, защото материала е кофти. Кофти материала си слага около 200 000 противогрипни ваксини. Докато в САЩ тази бройка е 200 000 000! https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Ваксинирал се е, ама с витамин С. Знаем как ги "ваксинират"

Ама много сте знаещи това групата на любителите на конспиративни теории, които не можете обикновено имената правилно да си напишете.

сега ша пожълтее и ша му се дръпнат очите... в последната фаза ще литне като прилеп

Според мен Орбан се е минал, ако се е ваксинирал с китайската ваксина. Доколкото съм чел, ефективността и е около 50% (ако не е менте, понеже имаше пуснати на пазара и ментета!). От друга страна, тя може би е по безопасна от ваксините на Файзер или Модерна!

И що не с руската..ха.ха и Путин не я ще ..разбирам избора на Орбан..ха.ха В Русия са се ваксинирали само 2 % руснаци..

Щото Русия все още се моли наляво надясно, някой да я произвежда.

И аз бих се ваксинирал с китайската протеинова ваксина. И с българската, която е подобна, но скрънзата министър не им дава пари. Има и испанска такава, която ще излезе есента. Не бих се ваксинирал с Пфайзер.

Поредното доказателство, че е предател в нашето общо европейско семейство обединено около евроатлантическите ценности

Руски боклук

Schilо

Дори най-верните съюзници на Путин вече му обръщат гръб и предпочитат Китай вместо Русия. Путин тотално се изчерпа. Време е да се отегли.

Откога пък Орбан е станал съюзник (да не говорим за най верен!) на Путин?! Унгария е в НАТО и ЕС, които са враждебни на Русия блокове!

Schilо

Пореден провал за Русия и Путин.

Да не са ти хакнали профила бе шиле ?

Schilo

Не, ментета, колкото искаш. Също, като теб, Павчо!

Халал да му е. Остава и да го пази.

Този тарикат от всичко може да извлече полза, даже от умопомрачението Ковид.