Виктор Орбан отсече: Груевски е мой съюзник, спря мигрантите към Унгария

Сорос стои зад политическото преследване срещу него, твърди унгарският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мислех че вече никога няма да има велики политици

Орбан си е Орбан! Принципен, честен,загрижен за благополучието на страната си! Затова унгарците го избираха три пъти с подкрепа от над 2/3 от гласовете. Затова и показа червен картон на Джордж Сорос, а на Европейският съюз редовно отказва, ако нещо е в ущърб на Унгария, или е несправедливо, както в случаят. Тъй че, македонците ще пият една студена вода. Работата им не се урежда. Орбан им го заяви в прав текст!

Верно казва Орбан, че Шорос стои зад политическото преследване на бившия македонски премиер, ама пропуска да спомене и шорошките марионетки от нашенското БСП, чийто бивш лидер другарят Станишев водеше митингите срещу Груевски в Скопие, на които активно подкрепяше шиптъризацията на Македония и чиито евродепутати през 2016г. гласуваха резолюцията на ЕП за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа.

Възхищавам се на Виктор Орбан. Кога в България ще се появи такъв държавник и политик ??? Няма по-голямо от българското овчедушие. Казали са го поети и писатели - класици на българската литература

Има го и в България и се казва Румен Радев! Просто трябва да му се даде шанс начело на изпълнителната власт.Точно това са най-големите страхове на ГЕРБ!

Така, така бай Иване, само че с малката разлика, че на Орбан никой никога не ще може да му каже "И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено", както Йотова на Радев!

Браво, за разлика от Сърбия, която се кефеше, че пълни Унгария с имигранти - инженери, лекари, треньори.

Браво ! Добре, че съществуват такива политици. Орбан е номер 1

Тоя Орбан май ще излезе накрая въздух по налягане.

Може би имаш предвид Борисов

Поне един мъж има измежду управляващите в ЕС. Ако беше нашия смел БоБо-прани гащи щеше треперейки да го предаде на соросоидите!

От времето когато Александър Македонски е отскачал до Будапеща!

Бастун ! Кви соросоиди ге гонят, бе ! Да не мислиш, че тоя не е престъпник . Обикновен човек дето свързва двата края? ПЕДАЛ си. Тоя е крал, крал, да се осрал накрая ! Съшия престъпник като Орбан. ЕК/ЕС се чуди вече какво да прави с източна Европа - ние не заслужваме да сме в ЕС - тук се държим като варвари (в сравнение със Западна и Северна Европа)

Става дума за бивш лидер прокарвал проруската и антибългарска линия в Макето! А ти прокарваш антиукраинска линия, пак по поръчка на руснаците. За това се закриляте!

Не разбирам защо уважаемия модератор ми трие коментарите. Груевски е човека втълпявал през цялото си управление държавотворния характер на БЮРМ -ската сбирщина, негов принос е малките БЮРМ чета да учат, че българите са татаро-монголи, въпреки абсурдността на подобно твърдение, че българите са окупатори, крадци на автентичния македонски език и култура, фолклор и танци. И т.нат.

Тази статия е ДОКАЗАТЕЛСТВО, че никога еднин голям и умен човек като Груевски не може да бъде вкаран в затвора от едни в пъти по прости хора от него...Хора които са под средното ниво на интелигентност, няма как да вкарат Груевски в затвора......Груевски догодина след евроизборите ще се завърне само като премиер в Македония !

Колко да е умен? Баща му има български паспорт, т.е. се е декларирал, че е българин. Груевски обаче мрази баща си и се декларира като македонец и водеше просръбска политика. Как се нарича човек, предал баща си и корените си в полза на сърбите?

За мен ОРБАН е най големия тарикат, вземал парит ена Сорос, за образование в продължение на 10 години поне, но ЗАБРАНИЛ ДРУГИ ДА СЕ ПОЛЗВАТ, ПРИВАТИЗИРАЛ КОМПАНИЕ ПЕЧЕЛИВШИ ПРИ ТОВА НЕМСКИ, ЩОТО УНГАРЦИТЕ ТРЪГНАХА НАПРЕД ПОНЕЖЕ НЕ НАПРАВИХА ШУРОБАДЖИНАШКА ПРИВАТИЗАЦИЯ КАТО НАС , А СИ ПРОДАОДХА КОМПАНИИТЕ НА ДОКАЗАНИ КОМПАНИИ, СЕГА ОРБАН ОБЪРНА ТАЗИ ТЕНДЕНЦИЯ И ПРИВАТИЗИРА ПРИВАТИЗИРИНАТОО НО ШУРОБАДЖИНАШКИ, ТИП КОСТОВ, МНОГО ЛЕВИ МУ СЕ КЕФЯТ, ТЕ ЯВНО И НА КОСТОВ СА СЕ КЕФЕЛИ. ОБРАЛ ОСВЕН ПАРИТЕ НА СОРОС ЗА ДА ГО ПЛЮЕ, ОБРАЛ ПАРИТ ЕИИ НА ЕС ЗА ДА ГИ ПЛЮЕ. ЕЙ ТОВА КАК НМА ДА ТИ Е КУМИР....

Орбан предава евроатлантическите ценности и прът в колелото на демокрацията. Той пречи на унгарският народ да се предвижва нормално към светлото бъдеще.

Добра ирония , браво ;))))

Орбан се оказа поредния подкупен от руската мафия цървул! Поредния берлускони, саркози и янукович! И като тях ще иде на бунището на историята скоро!

Орбан, който облажи най-много от Евро фондовете спасява Груевски, който работеше изцяло против приемането на БЮРМ в ЕС! Дава ли си сметка маджари, че тласка БЮРМ към гражданска война?

той Орбан е и приватизатор , и за всички проблеми обвинява Европа, а не приватизирането на най големите предприятия от блзики до него хора...Краде се яко от ЕВро Фондовете .... Въобще с Груевски са си много близки по управелние, ЗАЩО ИМА ЛЕВИ които го харесват. Можем да кадаем, може пък някой леви да са приватизаотри като Орбан и от там да им идва така от вътре, а като с еима пред вид че на всич1ки децата им учат с Сороски стипендии и че Орбан също е сороски стипендиянт, май анти Сороските Крясъци са ей така за пред по тъпата публика докато се ползват с приватизираното и е ЕС фондовете ....

Много вярно! Всичките ви коментари са право в десетката

goose

Да бе, за всичко, дето не ти изнася, Сорос ти е виновен ... А най-смешното е, че даже има идиоти, които ти вярват :)

НАВРЕМЕТО УНГАРЦИТЕ ПРИ БИТКАТА ЗА ВИЕНА СА СЕ БЛИ НА СТАРНАТА НА ОТОМАНЦИТЕ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ, СЕГА ПАК СЕ БИЯТ НА СТРАНАТА НА МЮСЮЛМАНСКИЯ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ И В ПОДКРЕПА НА АНТИ БЛГАРИНА ГРУЕВСКИ. АМА... ДЕФАКТО ГЕРМАНЦИТЕ СПИРАТ ОТОМАНСКТА ИНВАЗИЯ.....

това тъпо отборно левичарсвто си е много левашко, щото хем не е ляво хем не е патриотично хем не иИНТЕЛЕГТНО, ама като гледам колко от спецовете и от дясно и от ляво се изредиха да го хвалят Орбан, става ясно защо ни е такова дережето, ами щото така се самопроивеждат спецовете и тук няма никво значение кой каква партиина украса си е сложил ТРЯБВА ДА СИ ГОЛЯМ ЛЕВАК За ДА СЕ КЕФИШ НА ОРБАН И НА ТАЗИ НОВИНА. АНТИ ИНТЛЕКТУАЛНО Е, АНТИ ЦИВИЛИЗАЦИОНО Е

Зоран Заев да си пази властта, че падне ли правителството му, и много бързо може той да се отзове в затвора, колелото се върти....А Груевски е голям за да го вкарат некакви никакви дрвбни хора-соросоиди.

Груевски беше с най отчетливата анти Българска политика, ама викаш че ти е хубаво...

А защо не кажеш сегашния Заев, как изрази претенции към Благоевград и каза че там Били подтиснати и асимилирани Македонци?

Щом е наш човек няма значение че е крадец и престъпник. Много комунистическо мислене викторчо.

орбан си има сорос, ердогад си има гюлен , МНОГО УДОБНО ОПРАВДАНИЕ ДА СТИШ НА ВЛАСТ ВЕЧНО !!! Да речем, че утре орбан реши, че някоя от хиените около него е опасна и я обвини в "соросоидство", това ще бъде нормално за диктатора !!! Обаче някой друг решава , че хиената му е приятел и я отвлича от Унгария !!! КАКВО ЩЕ КАЖЕ унгарското диктаторче ??????

Маските падат, слугите на коминтерна се поддържат!

Това се казва държавник и политик! Независимо мнение, достойнство, грижа за народа, не е послушко да го галят по тиквата!

ако някой обере банка в България със сигурност ще е добре дошъл в Унгария особено ако даде 90 процента от обрира на Орбан. Човек с достойснвто , Унгарцие сега правят тов акоето ние направихме 97 , те сега поемат по този път . Велик мъж

Утре, същият този може да реши, че митьо очите му е приятел и да го отвлече , защото е "мъжкар" !!! вие, путлеровите тролове мразите правилата , затова сте мизерници !!!

Няма как да не се съглася с Орбан . Съюзниците спират нахлуващите ислямски главорези . Ерго : враговете ги канят ! Кратко и ясно . Всякакви коментари са излишни . Със здраве :)))

Точно през Македония минаха 1 милион, спряхме ги ние:) сега не ми излизай с лъжата че през Българи яне мивнвали щото сме бедни... Просто ние релано ги спряхме нито Испанци Нито Гърци Нито Македонци , Нито Унгарци го направиха, Българина обича да харесва крадци, ОРБАН е взел най много ЕВРОПЕИСКИ фондове от ВСИЧКИ в ЕС , обаче бл АНТИ ЕВРОПЕЕЦ, А ГЛУПАВ ГАНѝО му се кефи , докато му измъкват ЕВРОПЕИСКИТЕ ФОНДОВЕ

Как точно ги спряхме ?!!! С паянтовата оградка за 40 милиона ?!!! Влизат в страната , минават си я като на парад , и ги отразяваме , ако катастрофират или тръгнат да нападат хората по Пиротска . Само с един антиОрбански плам не става ! В отровено общество трябва да наблегнете и на елементарното образование и граматика ; )))) ГанЬО .......

Зоран Заев скоро не е ял юмруци и шутове с разкървавена глава в Макодоно-Албано-Соросоидния незаконен парламент !

Орбан извърши един дълбоко-обиден акт на приемане на един политически беглец, съден в родината си за криминални деяния заедно с плеяда представители на измисленото вМРО-ДПНЕ! Изключително-мерзка манипулация. Долнопробно-ксенофобистка инсинуация. Унизяващо-ултрапатриотарска деградация!!! Смехотворно и задъхващо-брутално е точно коя личност обижда клетите бежанци с гнусното определение "завоеватели". Ако отворим мухлясало-прегънатите страници на европейската и унгарската история, насъбрали тонове прах под формата на отровни спори и фунгии, бихме се натъкнали ужасени, врещени и без дъх на редица реално-исторически примери за брутални завоевания, тероризъм и насилие над жени от т.н. унгарски "крале" и тям подобна (псевдо)унгарска "аристокрация"-паплач! Да не говорим, че унгарските варвароподобни същества са участвали доброволно и без свян в Кръстоносните Походи, които са проява на Висша Форма на Ужасяващо-вкочаняващ Тероризъм (ВФУвТ) , Мерзко-маниашко Завоевание (ММаЗ) и на насилие срещу жени, хомосексуалисти, травестити, джендъри и третополови, масово-хищнически, задъхано-конвулсивно изнасилвани отпред и отзад из тъмно-вековни гори, вмирисано-отровни блата, обратни канали и прочие перверзно-прокажени местности! Освен това историята гъмжи от примери, (както впрочем главата на Орбан от бръмбари), които показват как унгарските племена са изнасилвали жестоко и многообразно и нищо неподозиращи (уж) хетеросексуални мъже, заклещвани и овършавани из тъмно-омърсените сокаци директно върху калта на каменисто-неплодородната унгарска пуста!!! Призовавам най-настойчиво и борбено недоразумението Орбан да спре с гнусните лъжи и инсинуации, да си уреди час при дълбоко-психологичен психотерапевт и след адекватно-разумно десетгодишно лечение да прегърне в буквален и преносен смисъл милите хорица, търсещи и просещи покров, коричка хляб, купичка топло шкембе-чорбица, стръкче стрит чеснов лук, 2 цвърчащо-сочни (летящи) кебапченца и други подобни минималистично-прозаични достижения на т.н. "Западна Цивилизация", която всъщност е еквивалент на един деградиращо-агоничен вертеп-бордей!!! Позор!

голям МЪЖ с принципи. Май не останаха много такива в Европа.

голям мъж който докара Унгария на опашката, като икономия , и приватизира предприятия и все някви негови познати станаха шефове от електричар бачкер негов прител патритично е стнал най богатия в Унгария, човек с принципи казваш, наш ГАНЖО ВСЕ по чуждо се захласва няма нито акъл за нещо свое нито самочуствие, прост ганьо лесно го лъжат

на опашката са от вишеградската четворка.

Де на такава опашка да бяхме и ние:)))))) ама Орбан има топки а наш боко и сие си имат дебели гърбове за потупване.

Груевски е прекалено голяма риба за да го вкарат в затвора тези малки дребни соросоидни душици, но ПАДНЕ ли сегашното правителство, което дойде незаконно с Заека, Заев.....Зоран Заев падне ли той ще попадне наистина в затвора, и няма да го спасят соросоидите !

Къде се пъркнахте такива, СПЕКУЛАНТА СОРОС, винаги е билсилен със спекулативните си изказвания и ходове, ученика му ОРбан е точно спекулативен и верен на Сорос....баси гладките гънки ... то бива бива заблденост, ама .....

така де. не като краварите дето ликвидираха бившия си съюзник садам

Корумпираните се подкрепят....Аи сигурно са на една и сща хранилка , на едни и същи чужди служби. защото патриотизма на Орбан е най голямата илюзия и най модерната лъжа...

но ще му видят сметката и на Орбан

Орбан е Европеиския Саакашвили, само че на оня му плащаха да руши Русия, на Орбан му плащат да руши Европа, така че споко никой няма д аму види сметката той си има гръб , големите му нареждат не Европеиците... ама ако ти го разбереш това тогава ще му видят сметката , докато има заблудени като теб ще си го коткат

все иска да е на власт до никъде няма да стигне.