Виктор Орбан: Оградите защитават цяла Европа

Между страните в ЕС има сериозни разногласия относно поделянето на разходите по грижите за бежанците на тяхна територия

Обратно в новината

Коментари - Виктор Орбан: Оградите защитават цяла Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не искате ограда, дайте някой лев поне за добра оптика и камери. Ще се обърнем към природозащитниците и ще ги броим мигрантите. Поне да имаме точна цифра!

Има и по-лесен начин за справяне с миграцията. Нека да се направи да е като в Русия при голямата мигрантска криза! Където се предоставя само подслон на хората и веднага им се намира работа чрез която сами да се издържат. Никакви безплатни имоти, никакви ти пари гарантирани от държавата. И веднага ще секне натиска към Европа. Има много клипове и репортажи от Великобритания където самотни майки с по две три деца само циврят как предоставеният им имот не е достатъчен за тях. Една от година живеела в контейнер преди да си намери апартамент ама дори и тогава това не било достатъчно защото Тя заслужавала Повече. Нищо че без държавните помощи ще е умре от глад! "Европейската комисия, която отговаря за общия бюджет на блока, досега отказва да плаща за такива огради с твърденията, че това ще противоречи на либералните демократични ценности и човешките права" А на нас гражданите на ЕС защо ни трябват паспорти и документи за самоличност когато преминаваме от една държава в друга? Защо трябва да минаваме през пунктове и конкретни пътища и защо ние като граждани на Европа ще бъдем арестувани ако преминем така както миграните го правят? Нали ограничаването на придвижването от там където ни е кеф е нарушение на човешки права?! ахахахах Закони и решения писани от идиоти за идиоти!

Понеже масово подкрепящите всяка дума на Орбан са рашисти, част от тези огради ще бъдат с Русия и Беларус, като гледам кои държави подкрепят.

Са изцяло на наша издръжка Връзкари долни без конкурс Деца на комунизма Путин ще ви ебе майката

В духа на либерал-демократичните ценности, през 2021 г. тарторите на ЕС отказаха да приемат мигранти, опитали се да преминат транзитно през територията на Беларус.

и правилно, руснаците да бягат към китай

Ами точно през вашата, Орбане, от Сърбия минават на килотон към Австрия.

Огради по границите са необходими за защита от незаконно преминаване. Орбан е абсолютно прав. За разлика от мишката дер Лайнен.

Орбан, Байдън, Путин, Макрон, Лукашенко, Шолце, Дер Лайен, Лавров...досадни сте вече с вашите чудовищни световни тъпотии! За едните големи пари и майките си ще продадете, боклуци нйедни!

в БГ на никой не му пука Za Oрбан , вижте кви мижави и колко маненко кометари има Zа него

Пиши на български бе тъпанар !

мисли си , че е много оригинално

Огради няма да спрат никой в 21 век. Справка САЩ-Мексико. Обаче мините и роботизирани системи за стрелба ще охладят желанието за преминаване на границата ни. Пък и Урсула каза, че не финансира огради. Трябва да се съобразим. Нидерландия също ще е доволна.

В Унгария си прескачат оградата със стълби постоянно, така че първо да докаже, че неговата е ефективна, пък после да строи нови за пужда сметка.

да показвате гнусната мутра на този печенег!

Далеч по-евтино и лесно ще е ти да изчезнеш … ще се подобри значително атмосферата, приеми го като твоят принос за Екологията!

:(((На 58 години съм и пак огради,а казват че социализмът бил лош:)))И там имаше огради даже много рехави само с бодлива тел и клюнове и застави с граничари.Та за 34 години демокрация и Европейски съюз до това ли стигнаха да правят огради,значи сме мечтали да бутнем оградата,за да я построим отново ли:))))За 45 години социализъм България имаше двама космонавти и то до 1981година.За 34 година демокрация какво има България???Демографски срив,опростачване и неграмотност!Но за сметка на това сме в Европа и изповядваме евроатлантически ценности:)))))

до некои промосковски другаре ..които дуднят че Zа 30 годин нищУ нИ сЪ билУ построило у БГ-то ..Za 30 години се постoриха 300 иляди /300 000 / имотя по черноморието ..които москалите купиха ..а сега ше ги гледат преZ крив евраZийски макарон ..построиха се толкоZ жилища ..хотели и инфраструктура Zа които НРБ и Кърпения Правешки Чорап не могат и да мечтаят ..Софето си има Метро ..оди виж у Пловдив и у Бургас ..у Варна и т.н.т. кво се построи ..беZчет ново стрoителство ..беZ трудови войски ..беZ стрoителни бригади и други соц тъпi kaвалкади ! оди виж кво летище има у Софето те ева у мекерето не ве другарю мухленко ..ние не сакаме да одим на море в дрЪвени бунгала без вода и тоалетна :))) както преZ СОЦА..те ева у носталгика сбъркан ..Zа 30 годин освен теа 300 иляди имотя ...които шитнахме на москалетата ...се постриха два пУти по толкоz нови къщи само по Черноморието ..които са си наши български ..оди виж кви къщи Zaмъци имат местните хора по черноморието ..оди виж в планиските курорти кво се построи ..кви къщи имат местните хора ..оди виж кво става по цела БГ ..навсякъде е пуно с ново или ремонтирано строителство ..оди виж колко милиона коли има бай ти Ганя и как не мОеш да се раZминУеш от тЕх по пУтя и по улиците ..оди виж как стотици иляди ганьовци одят на море у ВиZaнтия/Гречо и у Туркия ..оди виж колко имотя купи бай ти Ганя по грчеко ..ти си червен нафталин бре ..пий си гинкобилобата редовно Zа да си спомняш Za пършивото бунгало на морето ..за Zaпорожците ..съпУнерките/трабанити ..москвичите .Zа 75 килограмовите цветни съветски телевиZoри Рубин + 10 килограмовите стабилиZaтори :))))))))))))))))))))))))))

Пиши на български бе тъпанар !

е да се възстанови българският каганат... там също е имало проблеми... но са се решавали... някак си...

Забранете корабите които „спасяват“ в Средиземно море мигрантите. Има как да бъдат въртнати обратно, а не да плюскскат наготово...

мигрантите не искат в България, а в Германия, Франция, Белгия, Нидерландия. За да не нарушаваме ценностите не трябва да ги преследваме, напротив да им помагаме да стигнат там за където са тръгнали. Така всички проблеми ще бъдат решени справедливо!

Да се пусне безплате експресен влак с маршрут Свиленград-Брюксел за всички мигранти.

да се премахнат оградите защото противоречат на либералните демократични ценности и човешките права... Па да се даде предимство на средства за наблядение???? Е, видиш го мигранто на екрана, как манифестира през границата, па му фърляш един либерален кютек, оти оня се запътил към Германия, да дири демократични ценности....

Ако към оградите поставите и малко мини ще си решите веднъж завинаги проблема с нашествениците, които са просто едни цигани и не желаещи да работят, а само да лежат на помощи.... Европа се напълни с паразити!

Нищо не помага. Нито тел, нито мини, нищо. Това, което ще помогне е когато на емигрантите не им се предлага - работа, храна, помощи, здравеопазване, а всяка престъпна дейсност се наказва жестоко. Ако имат познания - да заповядат, отварят си сами фирма и започват легален бизнес. Ако фалират, се изнасят. Ако се разболеят си плащат на частно. Силно ще намалеят икономически емигранти. Гарантирано.

И да се приеме една международна резолюзия - страната, чийто граждани са избягали от тях, да плаща за всеки лев/евро/долар които се налага страната приемник да похарчи - така малоумните държави ще плащат глоби заради лошо управление, а ако не искат да плащат, НАТО и САЩ знаят как да си прибират дълговете!

единствения свестен политик в ЕС.

Какво е му е на Борис Джонсън? Заради русия му перчем ли го мразиш? И той е популист и той разправя врели-некипели за да изслъже, слепите, глупавите и глухите.

С тази разлика, че Орбан не е излъгал нито един унгарец … Разходи се дотам, докато можеш, и ще видиш за какво говоря! Дори Путин няма такъв рейтинг!

Орбан има по-висок рейтинг от Путин????? Някой ще го привикваме за обяснение в руското посолство. Вожда винаги е по по най от всички.