Вигенин попаднал в списъка на "Миротворец" за изказвания като депутат и външен министър

Едното направил миналата година в рамките на дискусия в НС. Отбелязани били и позициите му като външен министър от 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин попаднал в списъка на "Миротворец" за изказвания като депутат и външен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТНОСНО СПИСЪКА МИРОТВОРЕЦ.УККРАИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ БИХА ЛИКВИДИРАЛИ БЪЛГАРИ ЗАРАДИ ТОВА КОЙ КОЯ СТРАНА ПОДКРЕПЯ В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КРЕМЪЛСКА ВОЙНА.УКРАЙНА СЕ ОПИТВА ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩО НА ТЕЗИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ УКРАИНСКИЯ НАРОД ИМ ИЗПРАЩАТ МУТРИ И ДОБРЕ ЛИ СЕ ПОЧУВСТВАХА ТЕЗИ КОИТО СЕ ВИДЯХА В СПИСЪКА? СВОБОДА ЗА УКРАИНСКИЯ НАРОД. ПУТЛЕР КАПУТ.КОЛКОТО СЕ МОЖЕ НАЙ КАПУТ.

Тая фашистка украйнска зараза,трябва да бъде изтръгната от корен.

Руската версия на Батман е Ватман. Руската версия на Вигенин е Пизда.

Горкият Вагинин.

Според член 5-ти на нато заплахата срещу един народен представител в ЕС е заплаха срещу всички в ЕС! Нато какво чака, трябва да атакува срайна !

Протест пред Курвенското Посолство на Укрие ! Смърт на еврея Зеленски ! Гонете укрие от България заради този Сайт !

усрайна капут, ще заплашват народен представител от ЕС ??!? НАТО какво чака?

кой ли ще тръгне да трепе тия мърши , след като те природно са си утрепани :)?

По принцип си казват нещата в прав текст за вас. Иначе казано- вие сте руски слуга и защитавате руските интереси. Тука все още не сме да наречем нещата с истинските им имена и все още има една част от народа, която не може да си представи живот без да е слуга на някого. Защитата на българските интереси не пречи на Украйна. Иначе ми е много смешно избитателната реакция на така наречения съюз на българските журналисти и другите подобни.

Помним, помним как аргумента на Герб против Станишефф беше, че е украинец.

На този физиономията му не е българска, името му не е българско, менталитета му не е български, афинитета му не е български, а е в българския парламент да управлява българите. И между другото работил ли е някога истинска работа или е потомствен паразит-колонизатор?

Ха хаа, Миротворец! А наш'те управляващи дупедавци също тръбят, че заплахата за България била от Русия? А да видим!

Ти си си го казал: ЛУМПЕН.

Укропите са обречени .

Никой не го интересува Изсрайна...Путя ги трепе като пльхове...Това не е държава ..Сащ ги крепят ,да бе каталясат ..Удитф на уиййяя хохли..!

И тези фашисти от Украйна де си избиват собственото население от 2014 се гласят за съюзо и НАТО.....

Друго си е да повтаряш лъжите на митрофанова. Ама е много смешно да гледаш как платени руски тролове с хиляди коментари за възхвала към Путин се опитват да се представят за нещо друго освен за руски платени тролове.

Всъщност, западните медии го казваха... Журналисти от Ирландия и Англия предаваха от Донецк, все още има не свалени видеа от тогава, имаше не едно и две такива правени и за неонацисткиге групи.. На останалите като теб паметта им е късичка, и все руснаците им в устата..

Всички ще влезем в сайта - едни щото са за Русия, други щото защитават българсите интереси, останалите щото това, което им се дава им е малко и не е вичкото, с което разполагаме и щото няма желаещи активно да се включат във войната. Всичко е както в приказката за лисицата и заека. Съжалил я Зайко и я пуснал да живее под кревата, а тя го изгонила от къщичката.

Би ли ми казал ти и останалите как по-точно защитавате българските интереси водейки платена руска пропаганда??????????

Стига се оправдахате като путки.. бъдете поне един път мъже и кажете край нищо за осрайна.. като искат да имат врагове да имат и без това тая държава скоро няма да съществува... който си мисли друго яче явно не следи изобщо ситуацията

Родих се с голяма вагина ама мама ме кръсти Вигенин от кумова срама.

Тоя лично съм го разработил отзад.

Бях забравил, че и ти си укросвиня!

Ми аз съм роден в Украйна.

Дай Боже Тогава ще Ви видим Продажниците Колко време ще искарате !!!

Лайнарев!

Скоро българска версия у нас - "Митрофанец" с цел вгъзродените копейкаджии обичащи повече руския ботуш от собствената си държава.

Добреееее ... аз се чудя друго - нали уважаемия Президент Радев се е обявил против управляващите. Все пак да не забравяме, че както в Русия е учил и в САЩ. Та ... нали има право да налага вето на подобни решения, да ги подлага на преразглеждане ... пита се в задачката - защо не го прави? Защо, аджеба, не го прави! И още по-лошо - защо в никоя медия не се задава този въпрос! ТОВА, приятели е страшното! Това!

Защото много лесно могат да го махнат от тоя пост. А пък Радев е против всяко едно редовно правителство и е против всяко едно решение не защитаващо руските интереси.

И без " Миротворец" ние си ги знаем русоробите, враговете на Украйна, България, ЕС и НАТО. Украйна ще си направи лустрацията, ама нас ще ни заливат денонощно с руска пропаганда.

Като се приключи с усраина ще дойде ред и на фащисаните подлоги!

Това вакъмът в главата ли ти го нашепва?

А нещо за великата усраинска перемога? https://m.youtube.com/watch?v=zVDJnQzbeLQ

Конкурира се с прословутия руски блиц крик.

Я, я гледкай посраните укросвине :) https://m.youtube.com/watch?v=aAA11EzFEak&pp=ygUNVGltdXIgdHJpYnVuZQ%3D%3D

Да те грухти :)

Симонян и Толстой са коментирали, че Българското черноморие е тяхно и скоро техните хора, ще започнат метежи.

Няма жив човек на този свят, който да не мрази “мъже” с Вагини!

Но няма жив човек да не желае жестока смърт на укрофашистките свине!

Укро сайт "МИРотворец"/ ЦРУ и НАТО - ОТБРАНИТЕЛЕН съюз.

Създателите на сайта са същите психопати като Пусин и русофилистичната паплач у нас

То,з не беше ли гей,как руската общност у нас го търпи,бахти и джендъра.

Ако правителството не реагира,и продължи с бездействие да подкрепя "миротворец"утре може да се появи и сайт ,например "патриот"и там да са други списъци....

Реагира. И не правителството. Радев вчера всички шефове на службите на закрито заседание. Едва ли ги вика за публикации в дир.бг

Радев кой е?

Радев е този, който не се подчинява на никого. И е единствения, който спира войнолюбивата кохорта да ни вкара пряко във военните действия. Благодари се, че е главнокомандващ армията ни. Иначе утре от Нато, (както са тръгнали, но все още ги е страх) да ни заповядат да вадим ние тейните кестени от огъня на фронтовата линия. Слугата тагаренко от Долна Митрополия с радост ще прати СКС момчетата ни на фронта. Радев е единствения, който ако поискат мобилизация,може да я разреши или да я забрани. Така че недей да лаеш, че не се знае ако падне Радев, да не вземе да дойде някой послушко атлантик (най-вероятно вече посолството готви такъв), който както Хари Труман (президентът-нивш продавач на вратовръзки, станал по неволя сенатор и сложен от службите за водач на нацията) натисна червеното копче за атомните бомби над Хирошима и Нагасаки.

Накратко: мисля, че това е опит за отклоняване на вниманието, за уникалните простотии, които се вършат в България, от докопалите се до властта! Проблемът не е в сайта "Миротворец", а в "миротворците" в парламента, които ще предизвикат поредната национална катастрофа ....

И да, и не. Българите в сайта са много малка част. Вътре има хора като Роджър Уотърс от Пинк Флойд, Разрови се и виж колко много известни личности, от всякакви народности и сфери има. Просто са си позволили да кажат истината в очите и това не се е харесало на психопатите в сайта.

Ми да ми го духа заедно с картофите твоя кумир, боклука от руската разузнавателна агенция Дондуков 2.

Самият факт, че съществува такъв сайт (а той не същестува от началото на войната) е притеснително. Това са болни мозъци, някакви фанатици, които мислят и по нищо не се различават от главорезите от Ислямска държава. Кой нормален ще седне да прави списъци с "врагове", ако няма някаква цел зад това?! Обикновено серийните убийци -психопати си правят такива списъци. Съседката му направила забележка - бам в списъка и през нощта влиза и й прерязва гърлото. Самото му заглавие "Миротворец" говори за някаква дълбика психария на всички, занимаващи се с този сайт!

Оооо, Пепи, пак ще намажеш …. и кво праим ся като го няма СерГейчо?

"Факт е, че този сайт разполага с огромна и модерна техника, която може да разпознава лицата на близо 2 млн. души. За мен това говори, че по някакъв начин украинските власти подкрепят тази платформа", посочи още Вигенин." - И как го реши това?!...Но е срамно, в момента в Украйна убиват деца, жени, унищожават или директно живота им или бъдещето им, а нашите страхливци ги е страх, че са сложени на някаква си странциа в интернет и ще молят Украйна да ги махне оттам, защото ги е страх ... Разбира се вдигането на шум за този сайт е търсене на под вола теле, и мътене на водата от хора, които не правят нищо друго освен да вредят и да мътят водата...Друго интересно е, че някои от тези които сега пищят за този сайт, много често приканват към насилие, концентрационни лагери и народен съд...

Еленче мама. Знаеш ли къде се водят бойните действия в момента? Стига с това деца и жени. Не казвам, че няма такива жертви, но битките са основно са в пусти села с 5 къщи без жива душа, които даже не знаеш, че същестуват на картата. В един Йемен за същия период (защото там се води в момента много по-кървава война) са избити над 200 000 жени и деца. Ма нещо да чула, да си видяла знамето на Йемен на профилите във фб? На балкона на общината? В Судан, в Мали...в Сирия започнаха пак (за там се показва, че има американци). Така че на фона на световните войни в момента украинската е някаква наистина миниатюрна военна операцийка.

Бъркай бе изрод, бъркай ми в лайняния гъз с език бе, кремълска дрипо минетясъла, Коментар!

Проблема на Вигенин, че се е изказал умерено, а не в тон с всички ястреби.

Сега ще заметат случая с тази укронацистка простотия и толкова, нали живее във времето, когато ако не целуваш говедарско--укронацистки задник значи си агент на Путин.

Изпонасра се:)

Да викне бялата златка да го охранява.

Ходил до кубинското посолство.Подал молба за кубинско гражданство.Ще става кубинец.

Тоя трътльо , както и реZидеята са един дол дренки -руски опорки… самото им съществуване и даването на гласност е срамота за Българите

аZ съм проZт педераZт, но скоро сорос ще ми спре стотинките.

цялото рашистко войнство в БГ трябва се изчисти веднъж завиднги

Но нека да е цивилизовано, а не с путинофилски похвати.

При война,бе мурук.

Не сме били във война от 44-та.

Като цяло укрите явно взимат пример от Ислямска държава :)

Да ти се издрискам с кисело зеле и пача в устата бе, парцал рубленов, Коментар

Ти гледай ние да не те изчистим тебе. Не сте много, няма да е трудно.