Вигенин: "Има такъв народ" подхожда много сериозно към това, което предстои за страната

По думите на депутата от БСП има известни различия за сроковете и обхвата на мерките, но като цяло съвпадат програмите на двете политически сили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И БСП, и ДПС, та и ГЕРБ нещо много започнаха да харесват ИТН. Избирателя комай пак ще е от страната на булката!? А ИТН се очертава да танцуват само едно лято! По Вазов: "Бедни бедни Македонски! Защо не умря при Гредетин?" , или съвременния вариант: "Бедни бедни Славчо! Защо се захвана с политика?"

по времето на соца в казармата имаше лаф ""Политика служба не тика "" !!! А Слави все се хвали, че е бил войник . Нищо не е научил !!!

Вагинин, ама ти сериозно ли???

Ей, и тия се излагат като проститутки. АТАКА да бяха на власт, моментално и с тях щяха да кажат, че имат разбиране и им се припокриват вижданията.. Нечовешки жалки мижитурки... Подобно на ДБ и на тия им лъсна подготвения гъз за инвазия..

Да се вярва на човек, който бе изпратен от посолството на Козя в Украина, за да легитимира Фашисткото правителство след преврата извършен от Сащ и ЕС е меко казано нелепо. И тук прозира Козяшката ръка, при която Тошко маймунарски и Курнелата ходеха на инструктаж. Сериозно намерение от телеШУТОВЕ, които говореха за политиката като нещо мръсно, и направиха от парламента корумпирана сбирщина е лицемерие, което се оправя само с колове по гърбината на тази чалгаджийска паплач.

Бсп са готови и с дявола, ааа с рептила Славчо да се хванат само и само да са на власт, Вигенин защо не си при твоята любов Станишев я марш за Брюксел

Гербаджийски тъпунгер

Ти наистина ли мислиш, или лампичката в главата земестваща мозъка е получила сигнал от Козяк? Освен Герб, има и други милиони българи, които не споделят педерасткото ти виждане за възхвала на американските лакеи!

но като цяло съвпадат програмите на двете политически сили - Браво. Съвместен митинг на бузлуджа, кога?

е че БСП нали каниха Горан Брегович да им свири чалга на Бузлуджа, сега директно Слави ще им свири, идеите им съвападат в това което предстой

това за субсидиите на партиите аз го пуснах, като идея и сценаристите на Слави го експлоатираха открданаха го и понеже имате пари от олигархията която ви спонсорира можахте да го представите като политическа програма, пусках гювеч и на останлите партии за да се раздвижи блатото, ама се оказа че само напълзяха влечуги върху тези идеи и се напълни парламента само с влечуги, баси безидеините БСП-ари, които много харесвали Слави, щото и еднит еи другите нямат идеи и така идеите им съвападали, идеите да управялват никви други идеи нямат

споразумение с ИТН ! Къде са тръгнали тогава да подкрепят правителството им ??? А и с писмени гаранции пак ще бъдат изиграни. БСП-то не са ли наясно, че друг ще определя действията и решенията на един нов кабинет ?! БСП не са ли наясно, че Слави е зависим и зад всичкия този цирк стои Американското посолство ?! Къде се набутва тая Нинова бе, няма ли един поне със здрав разум в тяхната партия ???? Как може да се унижават толкова и да стават ортаци с чалгапитеците, дето нямат нищо в кухите кратуни и е ясно, че друг им дърпа конците ?! Безобразно тъпо поведение на БСП и Нинова, голяма глупост. Ма не можели да управляват с ГЕРБ и що ? Ситуацията сега е съвсем нова и различна и пред опасността да качиш начело на държавата едни прости и зависими марионетки, дето грам акъл нямат, трябва да избереш държавническото поведение и да влезеш в преговори с ГЕРБ и ДПС !!! Това трябваше да направят от БСП-то. Времето изисква държавническо мислене , време разделно е и не бива в никакъв случай да се подарява властта директно на САЩ ! ИТН трябваше да бъдат поставени в пълна изолация !!! Та те имат само 65 депутата и то получени с машинен вот, като този в САЩ с който спечели Байдън !!! Позор за БСП !

БСП и ГЕРБ е едно и също, разберете го най-накрая!

завива славун в руското пасолство

Не в руското бе шебек, в американското припкат и герб и бсп всеки месец за заповедите си.

Кума Лиса (Мая Манолова и прилежащи мутри), мама Зайка(Има такъв народ), Курнелка и Дръжте Се Балъци(избиратели) ние сме много и сме тук заедно с Кума лиса, мама Зайка и Курнелка (ДСБ ). Ще ВИ Яхнем и ще, Ви нагласим, както си умеем. Не мога да приема, че мама Зайка се ос ра така.. Да, Ви е честита Вечната дружба със тези палачи и сатрапи, които винаги връщат държавата поне 10 години само да се докопат до властта.

тез пък само и само да се докопат до няква властова позиция са съгласни с всеки нео либерла,като хората на Слави пълен въздух под наляхане без идеини и каквито и да е принципни основополагащи принципи Вигенеин е готов на всичко само и само да е отбелязан като министър

А този жид така милее за гойската страна България, че направо не спи от притеснение. То бива лицемерие ...

Е как няма да са доволни от БСП? Коалицията е БСП на Нинова плюс БСП на Манолова и Дончева плюс ИТН плюс който още се хване на хорото. Хората нямаше да изберат БСП в директен избор ГЕРБ или БСП, а така хем загубиха, хем ще управляват.

БСП-то бягаше като дявол от тамян да не се коалира с ГЕРБ, аууу, въх, абсурд, ний с ГЕРБ няма да управляваме заедно и кво стана сега -натресоха се на Слави - Сатаниста и идиотите на ИТН, които дори не могат да говорят нормално. На всичкото отгоре Слави никой не го е виждал наживо, болен и поради това е изцяло зависим. Не знам дали БСП-то си дава сметка, че Слави не взема никакви решения, а друг го прави от негово име ! В тази нова ситуация най-разумното беше БСП да си смени позицията и отношението спрямо ГЕРБ и да отиде на преговори не с ИТн, а с ГЕРБ. Все пак ГЕРБ са предвидими, управляваха 12 г. и техните позиции са известни, техните ходове са прозрачни. Докато сега не е същото, никой не може да каже тези които дърпат конците и стоят зад Слави какво са намислили да правят. Никой още не знае. А тези сили зад Слави са САЩ и американското посолство, да е ясно ! БСП-то е унизено и е на дъното. Край с тази партия. Приключиха.

За власт ЗА ДА ОПРАВИТЕ СЕБЕ СИ.А простия български народ мисли,че ще оправите нас.Нито една партия няма намерение да запуши дупките от където се краде,само се сменят едни крадци с други.Най-голямата ни грешка е,че гласуваме за хора,които не ни казват преди изборите как ще ни управлявот.Комунистите за пореден път измамиха българите и влязоха във властта през задния вход.

Има нещо гнудно в тази прегръдка между ИТН и БСП.

И се отказвам от Бг гражданството ми . С такова бъдеще не благодаря.

Вигенин, aко заявките не се реализират колебанията по отношенна политиката ca излишни.

tonk11

Договориха се значи. Ми.....честито. Другия път пак гласувайте на славиту.

Като външен министър само дупари целувате, вигейнин

PEYTSCH

Има сега да се хвалят взаимно, да се прегръщат и да се целуват...БСП и ИТН. Да им е честит преврата.

Това комунистите много сте огладнели за власт. И дудутка сте готови да направите на чалгарите за едно малко парченце от баницата

Много сериозно сте подходили всичките към възможностите да си напълните гушите. След толкова време суша.....