Коментари - Виетнамец избягал от зона за сигурност на Летище София, хванали го чак в центъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минали през граничен контроб без проверка, ами това е тестване на Шенгенската система. Без тренировка няма как да я внедрим колкото и да ни молят!

Никой ли не забелязва, как дойде време за концесия и веднага започнаха масово да стават такива гафове? Не се съмнявам, че в летището има шуробаджанащина, но чак пък толкова... Та то на седмица има по две новини как разни терористи са минали без паспортна проверка... Как пък предишните 2-3 години нямаше никакви подобни новини? Или те за една седмица станаха скандално по-некадърни?

БОРДЕР ПОЛИЦЕ? Защо надписите не са на български ? Не пазим ли българската граница?

А може би виетнамеца си е платил за да оставят вратата незаключена.

Къдеси бе тиквоч.Шенген сънуваш.Некадърна мутра ! А отскоро за мвр министър си имаме и шофьорчето на наркодилъра и мозука на вис-мето илиянски.Браво ! Това е герб.Престъпник до престъпник ! Некадърник до неркадърник.Комунист до комунист !

Задържан е да, но какви ги е свършил и с кой се е видял през времето от излизане от летище софия до задържането му ???2 Онговори ще се получат ли господа от Гранична полиция.

"На 21.09.2018 г. на ГКПП Аерогара София са пристигнали за влизане в страната с полет от Дубай двама мъже, виетнамски граждани. Те са били с редовни документи и валидни български визи, но не са допуснати на територията на България, тъй като не са успели да обосноват целта на пътуването си." Хората са дошли на кулинарен туризъм , нашите граничари ги спират ! Още от техните родители са чували за прекрасната българска кухня - Доберман кабап , Ротвайлер фрикасе , Кавърма Пекинез , Питбул чорба , Каракачански ребърца , Санбернар чеверме и т.н. и т.н.

Абе "руснак" ,пропуснал си най-разпространената...."Софийска-улична-превъзходна"...:)))

Тя тая трудно се намира , че е хит в китайските ресторанти !

Това летище е просто ..... абе к'во да коментираме.... поле с асфалт и който кацне си ходи където иска. Най-сигурната граница в ЕС нали Боце ?

Много сте черногледи! Нали са го хванали. Това е постижение и ченгетата заслужават награда поне 5 заплати и една година платен отпуск.

Шенген ли... да, ама не.

Менте държава с менте демокрация, менте полиция, менте граници. Летището само по себе си няма нищо общо, даже е добре, че го има. За по-модерно "менте" може да се замести с "виртуално" или "въображаемо".

То на това летище всеки влиза, излиза, кой, когато му е угодно. Та сал един виетнамец да прави изключение...

Разграден двор

Явно на софийското летище всеки може да си прави каквото иска...