Виена може да стане "ефективен посредник" между Москва и ЕС

Путин уведоми канцлера на Австрия за руския подход към кризата в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Putin e stara politicheska kurva. Opitva se da promie mladia mozak na avstriicheto.

Това беше нашата роля, но нали имаме велик артист за "Оскар", той продължи да си играе собственият филм от Холивуд пикчърс.

изместиха ни, за нас остава посредничеството с Турция

Нали ние щяхме да сме посредници между ЕС и Русия?? Да верно те ще са ефективните,а ние пасивните.

Евала на австрийците и специално на Курц. Като страна между изтока и запада знаят много добре как да балансират. То точно това е и политиката- да знаеш кога и как да ходиш по тънкия граничен лед. Няма чувства, няма емоции има само (национални) интереси.. А руското присъствие отдавна си е у дома в Österreich-а, включително и на бизнеса , а който се е разхождал по централна Виената- и централата на Лукойл е видял, и техния "Альоша" си седи на Шварценбергплатц, а в Гринцинг - иди брой вилите на рускоговорящите...

Виена може да бъде посредник. А на всички, които сравняват България и Австрия ще обясня, че говорим за вековния съперник на Русия. Водили са войни, спорили са за влияние на Балканите и въобще руснаците не третират австрийците като тяхна колония. Специално в Украйна има територии , които са били част от Австроунгария и никога в Русия. 45 години в СССР със столица Москва и векове столица Виена. Трябва да си кръгъл идиот за да си мислиш, че България създава с ще е респект в руснака като Австрия.

България беше! И създаваше респект. Някога! Но простотиите от последните 29 години ни превърнаха в аутсайдери. Защото каквото сам си направиш никой не може да ти направи. С откачени философи и с 50 % ,,Винету" държава не се управлява!

Ало, дира - какво четем там между редовете - република Австрия не се подала на провокацията със Скрипал? Това що не го кажете в посолството, че било провокация и да питате те що изгониха една камара дипломати? Отваряйте си очите, че ще ви секнат грантовете.

Ах как влюбено джуджака гледа младежа от Австрия с надежда да се погункат малко.

От квартални аутсайдерчета в абсистенция, които без грантовете на метрополията за сол пари не могат изкарат, освен простотии повече не може да се очаква!

България и Австрия са почти с равни размери и почти равен брой население. Но Русия видимо уважава австрийците повече от нас. Нищо че не са "братя славяни". Защо ли...?

Добруджанче, не е до Славяни. Контиката е, че на нас ни казваха :Ако не си член на НАТО, не може да станеш член на ЕС. Доката Австрия е член на ЕС, но не е член на НАТО. Щото нашият ключ за бараката не става, а на Австрия ключа е ШПЕРЦ.

Ами може би има защо руснаците да имат повече респект от австрийците отколкото от нас. Австрия има влияния в рамките на Австроунгария и трябва да си мнаго неграмотен за да ни сравняваш с тях.

Аааа, не така, драги ми Курцчо!;) Наш Баце пръв си заплю да бъде посредник между ЕС и Русия пък! Е, вярно, не е обещавал да е "ефективен", но пък и те едва ли са разчитали особено на това;))

Австрия беше много добър посредник в лицето на Адолф Хитлер, Бог да го прости!!!

Вече Кабаев сам не може да се справи

беше кабаев-Юнкер или урсула фон гирга пенджурова министър на отбраната на Германия

Нашият гълъб що го пренебрегнаха?