"Видях детето си за секунди": За първи път говори майката, открила размяната на бебета

"Табелката на кошчето отговаряше на моята гривна, но не погледнах гривната на бебето. Не ми е минавало през ума, че това може да се случи в 21. век", заяви жената

Обратно в новината

Коментари - "Видях детето си за секунди": За първи път говори майката, открила размяната на бебета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следователите да проверят била ли е бременна Севда Михайлова през 2016 г., родила ли е дете и къде е това дете сега.

Да купи едно кукри мачете и персонала на кайма.......компост

НЕМА ГРЕШКА.....ИМА ПСИХИЧНО БОЛНИ МЕД.СЕСТРИ СЕКТАНТКИ ОТ"свидетелите на психопата йехова" и индомингалите от "хари ибания кришна".............УВОЛНЕНИЕ ОТ РАЗ ЗА ПОДОБНИ ИЗЧАДИЯ.....БОЙ ИБАНЕ И СРЪБСКА МУЗИКА........

Да ти пробутат полу-човек...

Само да попитам малоумниците как се взима обезщетение след като не си завел дело ?! За да заведеш дело се плаща такса която % от обезщетението! Тези скусаняци нямат такива пари! Който не вярва да провери в съда!

Държавата на малоумниците... взимат бебета след раждането?! Докато се позволява тази практика, проблеми ще има. Никъде в Европа бебето не се отделя от майката. Идват, преглеждат и правят изследвания пред очите на майката. Веднага след раждането бебето се дава на майката и започва да цока. Точка.

Направо нямаш връзка с реалния свят. Първо кърмата не тръгва ма секундата след секцио…и т.н. Пенкилери платени

На секундата тръгва коластрата. Аз съм раждала със секцио извън България - бебето ми го дадоха да го сложа на гърда още докато бях "разряна" на масата, даже не бяха започнали да ме кърпят още. Секциото беше по медицински потказатели , щото там където раждах не се прави заради прищевки на родилката или кинти от касата. И не са го отделяли от мен дори за 10 минети

Забравих да кажа, че ми пълнят гъза редовно със семенна течност от чернокожи.

Едно време бай Васил и Киро Магарета вариха заедно рикия на казаня Ко са прайли никой не знай На сутринта га казанджията дошъл ко да гледа и двамата пияни и рикията с тубити я няма Някой е минал и га ги у видял на къв хал са им зимал рикията

Дори не мога за си представя какво им е на тези жени. Ако тук, в моето диво село на другия край на света се случи нещо подобно, болницата ще плаща милиони.... Дано виновните от Шейново си получат заслуженото и нещата да не се размият като уволнят някоя санитарка....

Ама те адвокатите на болницата последно изказаха "съмнения", че бебетата са разменени извън болницата ..В болницата нямало нередности:))

Имала много силна връзка с небиологичното си дете. Голям фарс, сигурно е за допълнителни пари от обезщетение.

Колкото и да им дадат ще са малко! Насочи си злобата към виновниците за тази случка, не към потърпевшите! Тези хора трябва да я разкостят тази болница!

А бе тиквеник, ти дете гледал ли си?

Егати филма! Явно сценариста е юрист. А тези шматки добри актриси.

Това е вече прекалено.

еми да си взима и сигането

Сега се сетила! Каква майка си ти, като до сега мълча или тала ти казаха?

Прегледайте се! Психиката Ви е разклатена.

Много народ е разменен. Който разбрал.....разбрал.

Да са живи и здрави всички. Реално тези гривни са за това. Свидетели сме на немарливост. Родилките не мога да ги виня, защото те не са знаели на кой свят са, но важното е, че ендът е хепи и всеки си е в къщи! Да си гледат мамите децата!

Ende gut alles gut, както казват турците ;) ... но остават някой въпроси...

Баба ти едно време е била с гривна, мислиш...

Баба ти е раждала на полето като животно. Но теб са те объркали с магарето.

Инженерче

Не можем да сравяваме времената отпреди столетие със сегашните. Сега детската смъртност е (предполагам, не съм търсил) но над 100 пъти по-ниска отпреди. Прабабата на жена ми е имала 8 деца. 6 са оцелели - тя е викала - добре, че имаше умра, че да мога да изгледам останалите! Отделно ако година след брак няма дете, жените са се обръщали не към доктора, а към съседа! Те не са знаели какво е яйцеклетка и какво сперматозоид! Това не им пречи да са изгледали хора!

Защо сега и кому беше нужно да публикувате тази статия? Случаят е приключил, слава Богу, положително, родителите не искат да бъдат осветлявани, животът продължава. Да не би да искате да отклоните вниманието на читателите от нещо друго?

Не бе. Шматката дето не погледнала номерата на гривните е решила да припечели някой лев допълнително, че тия от делото не идват веднага.

Според теб след секцио ,да ли е било на майката до гледане на гривни? Тя не е знаела къде се намира от упокойката след като са я изкормили ,за да извадят бебето.

Заради обезщетението, колкото повече се шуми толкова повече ще притискат. Вероятно някой (НПО?) им дава акъл, иначе имала три деца едното не било при нея, ама страдала за чуждото.

Няма да има обезщетение! Този филм приключи!

Не четеш ли и не чуваш ли какво става в тази болница СЕГА че тая банда, живяла без грижи и без отговорност , получавала бонуси, подкупи , ,, благодарности,, иска да се запази старото, да не влезе някой , да не копне в този престъпен свят. КОЛКО ОЩЕ ДЕЦА СА СМЕНЕНИ, КОЛКО ЖЕНИ СА УБИТИ ОТ НЕКАДЪРНОСТ, НЕМАРЛИВОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ. Или и ти си от тия , живеещи, грабейки хората

За философите в интернет написаното от теб няма никакво значение ДОКАТО не им се случи на тях! Тогава се накъсват да врещят. Жалко подобние на народ сме. Не да застанем зад двете семейства... ами пак се намери някой да плюе по тях. Потресаващо е просто!

пак ще се приема нещо гадно, но нямат новини и претоплят манджата на стари сензации.

Всяка година трябва да се припомня. Иначе се забравя и повтаря.