Видни интелектуалци, журналисти и хора на изкуството подкрепиха Мая Манолова (снимки и видео)

Академик Крум Дамянов, професорите Велислав Минеков, Валентин Старчев, Андрей Пантев, журналистите Лили Маринкова и Виза Недялкова, режисьорът Борис Панкин и джаз-изпълнителят Васил Петров бяха част от участниците в срещата с кандидат-кмета на София

Обратно в новината

Коментари - Видни интелектуалци, журналисти и хора на изкуството подкрепиха Мая Манолова (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болшинството са фанатизирани комунисти. Не им обръщайте внимание !!!

интелектуалци - комунисти

Да го духа Маяма Нолова :)

Ха-ха, "видни" интелектуалци? Изкуфели носталгични старчоци. Хубаво ви беше, когато партията , онази единствената с главно "П", ви поръчваше и плащаше огромните хонорари да венцехвалите колко светъл е комунизма, нали? Що не си гледате старините и не ни освободете най- сетне от пионерския си плам

Ти какво си направил, като явно не си изкуфял, освен да "Мда"- каш?

Няма значение. Важното е, че тарикатите с образование до 8 клас подкрепят Йорданка.

"видните" интелектуалци помогнаха на Майчето да си намери дипломата?

Циклиш, доста.

"Видни интелектуалци, журналисти и хора на изкуството подкрепиха Мая Манолова" Мишо-Шамара беше ли

Едни интелектуалци подкрепиха Гешев. Бил умен и имал характер. Други интелектуалци подкрепят Мая Манолова. И тя умна, и тя с характер Какво ли още ще видим от наш'те интелектуалци?

Със сигурност няма да видиш да подкрепят хелоуйнки.

Колко са видни въпросните не е много ясно но видно са с къса памет ! Нещо като "Костинбродска афера" примерно им се изплъзва удобно от паметта!

Те верно си Мунчо, голЕм Мунчо.

Чета и цъкам, не цъкам с език а броя, ми то много бе нямат изброяване тез академици , професори , култур трегери и т.н. интелектуалци останали в България Защото те другите дет синямат титли и не са толкова културни се изнесоха в чужбина. И си правя аз едно такова заключение ми то България ще да е на този хал щото те умните и културните само останали лаладжии и разтягат едни лакардии ,но работа не похващат.

Естествено. Бойко си оставя простите, че са на един акъл. Ти затова ли си тук?

До тук, Орданка води с 3 към 1 на МанГалова. Честито на победителката.

Накрая ще пие едно 3 в 1.

да ваМаяма нолова щего изпие без захар.

Не са видни а са гладни ! Чакат партията кърмилница да се върне на власт , да върне манифестациите и да рисуват портрети и лозунги за 9 Септември и за октомврийската революция през ноември срещу заплащане !

Като добавим и Криско и Анелия, щаба на Мая цъфна и върза.

Веско Маринов ли да викне? А, то и той избяга хахахахаха

измислени лекотоварни и най- вече заблудени същества?

Мамайче у махалата куга ши дувадаш - на нас кво ши бищаваш - барем кибапи и пу идна мастика да даваш

Видни комунисти и доносници. Браво!

Все червени кратуни !

Не и тикви!

червени капути

Ба си анти-рекламата !

Минеков,Гарелов-просто ОТВРАТ !

Подкрепили били Маяма Нолова... И? Айде, изберете я, да ви припомни как управлява социалист/комунист... Това, което аз мога да ви обещая никой не може да ви го даде...

Ама ние това с комуниста вече го видяхме, нали и Боко Бибитков беше кмет.

Дам, и околовръстното стана добре.

Тези "видни интелектуаалци" са видни комунисти кого друг да подкрепят. Кого да подкрепи генералската щерка Виза или червения "професор" Пантев и т.н да не изреждам всичките. Това, че те са подкрепили Манолова не говори добре за нея.

Комунистическата шлака е в герб, другарю.

Е па колко да са интелектуалци, след като я подкрепят?

Мисля да се преквалифицирам или на политик или на интелектуалец. Май цаката е да се завра при Мая Манолова. А пък може и зелена, щото Грета ще получи Новелова награда.

Госпожо Цачева, не е толкова лесно. Интелект не се купува и не се краде!

Тая работа няма да остане така! В момента организацията "Тъпунгери, прочели по една книга" се готви да подкрепи Фандупкова!

Всъщност, гледаме "имбецил не прочел нито една книга повтаря опорна точка." От обща култура да знеш, Винето е СВЕТОВНО ПРИЗНАТА ЮНУШЕСКА КЛАСИКА и се състои от 4 тома. Ти колко точно класически произведения прочете докато беше тинейджър? Ама такива дето не са включени в задължителната учебна програма. Аман от имбецили на които интелектът не им стига дори да повторят публично тиражирана опорна точка.

Книгата е "Винету' и томовете са само три, ама ти това няма откъде да го знаеш. Явно не четеш, някой ти е разказвал за някакво Винето...

Абе, ГРОБ нямат ли пари за грамотни тролове, та са пратили тоя смешник? "ЮНУШЕСКА", хахаххахааааааа!

Дам, 3-са ако си тъпоъгалник и не следиш творчеството на Май Winnetou I, 1893 Winnetou II, 1893 Winnetou III, 1893 Winnetous Erben [= Winnetou IV], 1910

Мамо, мамоооооооо Все отбор юнаци: Академик Крум Дамянов, професорите Велислав Минеков, Валентин Старчев, Андрей Пантев, журналистите Лили Маринкова и Виза Недялкова, режисьорът Борис Панкин и джаз-изпълнителят Васил Петров бяха част от участниците в срещата с кандидат-кмета на София

И не са поканили ентелегент като теб, срамота!

Като ги гледам - "Хвани единия, удари другия"

Нищо учудващо няма, интелектуалците подкрепят интелигентен човек като Манолова и съответно не харесват гербавата крадлива калинка Фандъкова.

Да пази Господ България от такива "интелектуалци" ! Другарите като Галева умрат да "разпределят" чужди пари !

гадна комунистическа измет

Визираш ръководството на Герп, нали?!

Не, визира теб и такива като теб. Гнусни комуноиди които честват 100 годишнини на партия "основана" в началото на 90-сетте и опитащи се да компроментират опонентите си, че някога са били членове на тяхната партия. С една дума - боклуци.

Остави това, ами опонентите наистина са били членове, даже са масажирали ушите на Тато :)))

И? Не го знем ли? Ако е лошо че някога си БИЛ член на тая партия (при положение, е съществуваще чл.1 от конституцяиата на НРБ в който тая партия се определяше за единствената богоизбрана) то колко е лошо в момента да си член на тая партия, как мислиш? Но просто така работи комунистическия маталитет. Винаги гледа да се докопа до властта с измама и да се крепи там разитайки на глупостта на електората си (като голяма част от него дори не знаят, че са електорат на БКП).

И трите иванчо, и трите!

Само така, крайно време е да се избере един нормален човек за кмет, а не някакви даскали

Че кое и е нормалното на костинбродската сестра галева ванко 1

Нищо смешно няма, в Костинброд беше предотвратена изборната измама на ГРОБ!

среща на чемшири.......

Лъснаха некадърните "професори" при Манолова.

Смешникът тук си ти, на тези хора на малкия пръст не можеш да стъпиш!

Егати интелектуалците

Гладни ,много гладни и с дявола ортаци ше станат само да лапат от държавата.

Вие сте Позор за самите себе си! Щом и г-н Минеков оплюхте така! Другите разбрахме,че са "кумундета"! А Той с първите си думи каза-Аз съм д Десен....! И после другото...,но КОЙ да слуша?! Винаги ще бъдат уважавани хората с ясна позиця,без значение каква е,но не и всякакви хамелеони и Нагаждачи!!! ПП.-Масата на "Референдум" ! ...как всички са си заедно,а само една госпожа казва нещо! Позор!!

Наредили се изкопаемо до изкопаемо ... ама не полезни, а вредни :)

"Видни интелектуалци..." Какво пък им е толкова видното? Видни комунисти - ДА . Така може да се каже.

Во истина си кьорав! Видните комунисти воглаве с члена на БКП Бойко Борисов са в ГЕРБ, умнико малък!

Кандидатката на пенсионерите... Аман от вехти социалистически вечеринки, тез няма ли кой да ги вкара в двайсет и първи век? То не че ни трябват де.

Който и да се изправи против Герп на тия избори, ТРЯБВА да бъде подкрепен! Миналото на Манолова до избирането й за омбудсман не е блестящо, но тя винаги е била личност със собствена позиция. Фандъчето е била, е и ще си остане една мижитурка, плуваща по теченеито и изпълняваща стриктно, без да разсъждава, чужди указания!

Бай Иване, сигурно и и до четвърто отделение не си учил, щом не знаеш, че ГЕРБ се пише с Б. Така че не се меси там, където не ти е работа и не давай акъл, пази си го

Наистина ли бре, веднага си хвърлям двете дипломи за више в коша! Случайно да си констатирал, че това е единствената "грешка" в коментара ми?! И в репликата ми има една, хай да видим дали ще я локализираш, спец по синтаксис?

Кукувиците снасят яйцата си в чужди гнезда, обикновено са на по-малки птици . Когато женската кукувица намери подходящо гнездо, тя изчаква момент, в който , изхвърля едно от яйцата и полага своето яйце на неговото място. Тя не се грижи повече за него. Малкото на кукувицата се излюпва по-рано от останалите пиленца в гнездото и има инстинкта да избутва другите яйца навън от гнездото. Женската кукувица се е специализирала да „копира“ цвета на яйцата на птицата – гостоприемник. Понякога птицата – гостоприемник е много по-дребна от кукувицата и „родителят“ на малкото кукувиче трябва да работи много по-усилено, за да изхрани гигантското бебе, мислейки го за свое собствено.

Брей, брей, брей, всичката номенклатура от вчера станала... интелектуална днес:)))! Какви ли ще са... утре:)))??? Може би... извънземни?!? П.С. Бяха ли тези по местата си, както днес и преди, когато сестра Галева... снесе новината от Костинброд:)))??? Едва ли...

От червени интелекруалци не можем да се разминем... Само Тодор Славков сте го пропуснали.

Герберастите са аут.

А Фастъкова получи подкрепа на мафиотите от СИК и на милиционерите от ДС.

Мощна подкрепа от КНСБ. Доколкото е различно от изброените две категории.

Всички изброени интелектуалци, журналисти и хора на изкуството са стари комунистически "кучета" . Кого друг да подкрепят, нали така им е наредено, да разиграят "подкрепата", иначе .... . А на народа - ето виждате ли и интелектуалците подкрепят Манолова. Пак глупави лъжи.

Не ща да се меся в предизборната кампания, но моля някои партии да погледнат билбордовете на районните си кандидат-кметове - картината е ужасяваща; някои от тях ги избръснете, а при някои и това няма да помогне - най-добре оставете само имената им и се надявайте хората да гласуват първосигнално.

Политическата репресивна машина на Герб се е включила на 100 %, личи си от коментарите. Троловете изпълзяха! Последни издихания ... жалки сте. поне го правете с повечефантазия и сложете по грамотни хора да ви пишат коментарите,че прозирате.

смешни опорки, другарю! който не ви харесва е трол...да, ама не. просто хората не ви харесват наистина и то именно защото не са тролове, а хора.

Комунистическа, номенклатурна сган. Цял живот на гърба на хората живуркат.

Еха, кадрите на ДС подкрепят комсомолката Майче-Зайче. Ще гласуваме на изборите за Майчето или за другата членка на БКП - Фандукова. Да, ама друг път!

Откъде тоя страх за Фъндъкова, нали е супер кмет ,какви са тези стонове, каква е тая параноя заради няколко стари муцуни ? хахаха

...сега им е моментът на завалиите да заработят по изборите нещичко,че после глад, глад... до следващите избори.

Само виден идиот може да даде гласа си за бездарните и крадливи и лъжливи създания от БСП и гроб

А още по-голям идиот може да даде гласа си за Боко и неговата шайка. По-крадливи от тях не е имало досега. Шампиони в тази дисциплина!