Видинският митрополит за изгонените свещеници: Коалициите ще преминат, Христовата истина остава

"Огорчени сме относно експулсирането на предстоятеля и двамата свещенослужители на храма-подворие "Св. Николай", заявяват от Митрополията

Обратно в новината

Коментари - Видинският митрополит за изгонените свещеници: Коалициите ще преминат, Христовата истина остава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВАРВАРИ, сър!

А българският ПАТРИАРХ защо МЪЛЧИ?!

Не виждам причина да не направим английския език и атеизма официални в България.

Няма бог а има вярвания на слаби и невежи хора.

Кагебейци,трол!

Що и той ли от кгб?

Вселената е сътворена от Бог олицетворение на доброто и от Сатаната;дявола; олицтворение на злото. За доказателство самият човек е разделен на две. От едната страна е доброто, а от другата злото. Всеки носи отговорност пред себе си коя страна ще го управлява..................................

Каква любов бе, цървул ? Любов към каПутин. Какво общо имат с вярата, уроди, които държат мумия на площад ?

До сега никой нищо не каа эащо са игонени... Някаки странни обясненияна Киро,че отново чуждите служби работели,а нашите-не.От което става ясно,че са игонени по аповед на Посолството

Нарушавали НАЦИОНАЛНАТА сигурност по ДАНС-аджията. :)

През малокалибреният мозък, че всичко, което плюеш след този никнейм е меко казано смешно?

Урви усраински!

Но не забравя!

" Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря" - както живеете вие, или: - обичай ближния си - не съдете, за да не бъдете съдени - който е невинен, пръв да хвърли камък? Аааре нема нужда да ми роните сълзи за гундяевчетата. Българската църква е възстановена и водена от истински патриоти, включително и срещу съпротивата на Московия. След 1944 се превърнахте в поделение на фалшивата москалска патриаршия.

Мии, водили са служби на староруски ...

Ще бъдат унищожени, с Божията помощ!

Че той инфото е известно руско тролче педерастче в dir.ru...

Тяхното дело е богоугодно :)

Прав сте Ваше преосвещенство. Тези боклуци ще бъдат изметени по-рано отколкото те си представят.

Православната църква сега ръмжи, че са заминали руските шпиони, А КЪДЕ БЯХТЕ И СТЕ , КОГАТО ПУТИН ИЗБИ НАД 500 ХИЛЯДИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ? ЗАЩО НЕ КАЗАХТЕ НЕ??????? КОЕ Е ПО СКЪПО???

На Бай Пън уя да смуча :)

Ма нейсе :)

Дедо Попе, да ти разширя мисълта, че религиите идват, минават и отминават в историята на човечеството. Така ще отмине и християнството, което е на смешните 2000 години. А звездите и галактиките на няколко милиарда години няма и да усетят, че е съществувало християнство и ще продължават да си светят невъзмутимо.

А къде беше ти, когато укро-нацистите избиха стотици мирни жители в източните части на тази изкуствено създадена колония на Краварските Съединени Щати?

Тъпи гяури сте на вас дето хулите църквата и отчето анатема и мараната чалми да ви сложат соросоидни турсофили

Педерастчик, бий си чекиите и не разсъждавай по въпроси, от които нищо не разбираш.

Дори руската терористична кочина не отрича, че изгоните руски орки са агенти на репресивните структури на Кремъл, но прокремълските български уроди си знаят Дядо Иван и Дядо Иван си баят.

Най - вече остава вярата в, ДС-КГБ

Ти самия го казваш но явно не го разбираш.Християнството е от началото на това летоброене и все още е тук.Зглобката е от много по-скоро и за сега е тук,но най-вероятно няма да искара хиляда години.

Лолман, вземи си смени руската клавиатура с бълграска, че издаваш фронта...

Пред лицемерието на поповете,имамите и равините предпочитам да съм як фарисей реалист. Видинският митропошит дали ще благоволи да се извини на Българите за изживането на над 50 Болярски Български Рода от гръцките швестъри към датата на кръвнишйото налагане на една съчинена от хазарите(не евреите,а именно сирийските хазари роми !!!) религия на абсурда,в която се почита самоубийството на един зелен съпол-син на Мария Галилейката,предпочела да е разпътница и блудница пред това да е достойна на Израел жена и Гавраил църнокожият ? Настоявам и за друг отгивор от поредният изфирясал поп,а именно на въпроса как тая Блудница на Блудниците-църквата канонизира за Светец Светият ни Богомил и Антицърковник Иван Рилски,Който отхвърли приемането на причастие и предпопете Мирът сред Природата?

Ченгетата подкрепят шпионите. Егати предателя и родоотстъпник. Църквата е вмирисана от такива които се крият зад вярата и религията. Отдел на КГБ.

Какво е предал, бе смотаняк? Как е отстъпил от родината си? Като защитава други оравославни от гонения? Ти си ебати евродебилния тъпунгер.

Ма то какво да отричат или потвърждават като доказателствата са тайни..Толкова секретни че никой не ги знае.Е чува се нещо от рода че Северо Македонците били по-наясно кок се прави пропаганда.

А ти разбираш ли? Май тотално не. Християнството е НАЧАЛОТО на това летоброене. Ще се случи друго следващо грандиозно събитие за човечеството - я началото на космическите колонизации, я среща с друга цивилизация, я друга и цяла галактическа религия - и тогава това сегашно летоброене ще бъде повече от смешно и сменено с релевантно такова.

Кой си и ти ме изпревари.

Питаш но май за друго говорим.

Всъщност на църковнославянски. Подобни са, но има разлика.

Добре де дядо попе, защо като РСМ ги изгони и ги обяви за шпиони не скочихте на амбразурата и не направихте една "свещенна" операция там. Хем са разкрити, хем да си траем, така ли трябва. И редно ли е да си поп и да се занимаваш с такава дейност.

Не забравяйте че Господ накрая калкулира не питайте ама защо така стана ....

Шпионите няма как да бъдат защитени, вън за боклуците руски.

тоя митрополит е явно руско лайно.

Целта е да се дискредитират службите. Не си вършат работата и да се завземат. Трябваше да ни кажат от вън, че имаме шпиони. То вече съвсем няма кой да хванат и нагрочиха някакви свещенници, които сигурно дори от църквата не излизат. Какви са тези тайни които Русия не знае за България? Армия? Енергетика? Какво. До какви данни са имали достъп свещенниците, никой не казва. Поредния цирк на Киро и съдружници.

Ти да неси от Марс?Какви галактики бълнуваш,слез на тази планета.Говори ти се какво става тук не в космоса.

Духай на Кадиров , нали си мюсли? Русофилите обичат мюсюлмански свирки да правят.

Руската агентура в църквата е проникнала на всяко ниво Позор е че патриаршеския храм да носи името на някакъв васал на монголците който е предал брат си за да им събира той данъците

Точно тия в църквата изобщо не са стояли ама са обикаляли навсякъде да вършат шпионска дейност. А и да стоят пак само на едно място не означава че не могат да шпионират, ти тъп ли си?

Русофилите какво се правят на ебани? Не знаят кой е Гундяев? Руския смотан патриарх от КГБ.

Ботев е бил прав че ги е наричал ПРАВОСЛАВНИ СКОТОВЕ

Ботев е бил явен комунист!